Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pizzada pizza olmuss haa, sabah sabah canimi cektirdin Busem :)
Nasilsin canim?
Puanini yanlis hesapladin bence yine, ben kontrol edicem:)

Bende senin gibiyim biliyorsun Busem, mesaji okurken biyik altindan kendimi gorup guldum.
Bizim bebeler eve girmiyor yaz kis, hic kural yok ama okulda bizde zorlaniyoruz.
Mesela Akin sirada oturmuyor, mesela dikkatini kolayca toplayamiyor, mesela kurallara diger cocuklar gibi hemen uyamiyor.
O yuzden okul hayatini ilmek ilmek isliyorum.
Yani ileride bir meslek sahibi falan olursa ve o gunleri kismet olurda gorursem, su lafi gerine gerine kullanacagim, sacimi supurge ettim size dizdizlar :))

Gunaydin kizlar bnm kucagimda da 5 ten beri uyumayan bir bebis var. Gecede 12 gibi zor uyutmustum.yeni uykuya dalacak gibi. Simdi bende hazirlanip okula gidecegim. herkese guzel bir gun diliyorum
Nasilsin canim ,gece uyuyamayan anneler kervanina katilmissin sen de

Allah kavustursun canim ailenle, guzel vakit gecirin insallah..
Sanada kolay gelsin kuzum..

Canim hem calismak, hem anne olmak, hem evin tum islerini yapmak gercekten cok zor.
Allah yardimcin olsun...

Kızlar gününüz güzel geçsin. Süşük karbonhidratlı besinler tadında geçsin hatta Yawrukush
Hahahaa gunumuz bari seker tadinda olsun, agzimiza sekeri surmuyoruz :))

Ahh o zeytinler toplanip , kirma ya da cizik zeytin yapilmaz mi:)
Toplada yap mis gibi ve cok kolay kuzum..

Canim basiniz sagolsun, Allah evladina uzun, guzel omur versin.
Her ne olduysa bile, esinin ailene boyle davranmasi guzel degil.
Umarim degistirir bu tavrini ilerleyen zamanlarda.
Senin karnindaki bebege ailen nasil zarar verebilir ki..
Sonucta cocugunuz senin aileninde torunu..
Umarim asarsiniz bu sorunu Aslicim..

Menu guzel canim, hic egzersiz, ev isi, yuruyus vs var mi?

Guzel menu , guzel sporlar canim :)

Hellim peyniri deri tulumdan sonra en sevdiğim peynir benim Kıbrıs’tan alıp geliyoruz biz dondurucuya stokluyorum çıkarıp çıkarıp yiyorum

Teşekkür ederim canım tablo için haftaya inşallah
Deri tulum dedin beni bitirdin, biz aslen Erzincan ,Kemaliyeliyiz ve Erzincan tulumunun uzerine tanimam.
Koyden gelir bizimkilere, mis gibi, ahhh annecigim getirsede yesem :)

Gittim canim sabah tip 2 seker hastasisin dedi kadin bakalim ilaca baslayacagim galiba ama baska bir doktora gitmem gerekiyormus ilac icin.
Deryacim gecmis olsun canim ama haeshin busenin dedigi gibi tip 2 diyabeti ilacsiz geciren cok insan var.
Doktorunla bunuda konus mutlaka.
Surekli ilac kullanmana gerek bie kalmayacak belki.
Diyetini duzenleyerek ,dikkat ederek ustesinden gelebilirsin.

Ellerine saglik kaptanim, ilk sayfayi guncelliyorum.

Kizlar Aras'i erken alacagim bugun 1 saat okuldan.
Eve gelip uyutacagim, sonra saat 1de Akini alacagiz, 2ye kadar bir saat parkta oynatirim cocuklari.
Sonra 2de Arasi yine sadece 1 saatligine krese birakacagim.
Cunku 2.15-2.45 arasinda Akinin ogretmeniyle toplantim var.
Sonra oradan cikip Arasi kresten alacagiz.
Sonrasinda da cocuklar ne isterse yapacagiz.
Simdi Arasi almak icin epey az zamanim var, hemen yemek hazirlama isine girisiyorum.
Onu uyutunca gelecegim.

Iyiaksamlar kizlar simdi oturdum kiii 10 dakikaya esim gelcek ona yemek hazirlama fasli baslicak ya su kadinlarin hic isi bitmezmi arkadas hele ki calisip eve gelen cocuguna evine yeten kadinlarimizin annelerimizin onunde saygiyla egiliyorum
Resmen hosaf oldum bugun aksam kosturmasi oldu resmen benim ki

Senide yogun bi gun bekliyor kuzum okurken benim basim dondu valla szin orda havalar sicak sanirim hala bizim burlar buz valla bianda sogudu insallah yarin sicak olur disarda bi kahvaltiya katilcam arkadaslarla bayada uzakta evden

Bitmez canim, isimiz bitmez, saglik olsunda yapalim.
Hadi yemegini hazir et esinin...

Senide yogun bi gun bekliyor kuzum okurken benim basim dondu valla szin orda havalar sicak sanirim hala bizim burlar buz valla bianda sogudu insallah yarin sicak olur disarda bi kahvaltiya katilcam arkadaslarla bayada uzakta evden
Burasi hala yaz canim, sabahla aksam ustu biraz serinliyor ama sicak hala..
Keyifli gecsin canim yarin gunun :)

Ahhh o zeytinleri toplayan olsa bak yarin disari cikarken cekip resmini atim sana zeytinlerimizin
Seninde eline saglik kuzum

Ahhh o zeytinleri toplayan olsa bak yarin disari cikarken cekip resmini atim sana zeytinlerimizin
Seninde eline saglik kuzum
Bu hafta kismet olursa 10 kilo sutten peynir ve 3 kilo zeytinden kirma zeytin basacagim.
Yedigimiz her sey katki maddeli, sagliga zararli.
Mis gibi gel topla o zeytinleri, hazir zeytinden nasil farkli oluyor tadi, miss missss...

Bu hafta kismet olursa 10 kilo sutten peynir ve 3 kilo zeytinden kirma zeytin basacagim.
Yedigimiz her sey katki maddeli, sagliga zararli.
Mis gibi gel topla o zeytinleri, hazir zeytinden nasil farkli oluyor tadi, miss missss...
Peyniri nasil yapican bi ara bana tarif vrirsin kuzum musait oldugunda zeytin sevseydim belki neyapar eder toplatirdim ama senimi kircam babama toplatmaya calosicam

Peyniri nasil yapican bi ara bana tarif vrirsin kuzum musait oldugunda zeytin sevseydim belki neyapar eder toplatirdim ama senimi kircam babama toplatmaya calosicam
Canim Turkiyede eczanelerde ,aktarlarda peynir mayasi satiliyor, ismi super peynir mayasi.
Sutu kaynatip peynir mayasini ekliyorsun 10 kiloya 2bucuk kasik ekliyorum ben.
Ama peynir mayasi olmadan da olur, 1 kucuk cay bardagi sirke ya da yarim limon suyunu da kaynaya sute eklesen kesilir sut.
Kesilen sutu 20 dk kadar bekletiyorum agzi kapali olarak.
Sonra bir suzgecin icine temiz tulbent koyup suzduruyorum tencerenin icindekini.
Suzgecin altina mutlaka bir tencere koy ve peynirden cikan o peynir alti suyunu asla atma.
Ben corbalara, makarnaya, pilava kullaniyorum, esim o sekilde iciyor cok cok faydali.
Hamur isi yapanlar hamura kullaniyor o suyu.
Neyse suzgecin icinde tulbenti baglayip sIkiyorum , sonra agirlik koyuyorum uzerine 24-30 saat kadar tum suyu aksin diye bekletiyorum o sekilde.
Sonra ertesi gun . peyniri suzgecten alip kesip, kaya tuzu ile peynir alti suyunu karistiriyorum.
Tuzlu bir su hazirliyorum ve kestigim peynirleri can kavanoza koyup bu hazirladigim suyu uzerine dokuyorum.
1-2 gun tuzu cekiyor sonra mis gibi tuketiyorsun.
10 kilo sutten 2.5 kiloya yakin peynir oluyor :))
Bak bu da video olsun izlersin..

Sorma özge deniz de sınıfın gerisindeymiş. Öğretmen diyor ki hiç bir kız öğrencim onun gibi değil erkek öğrencilerden beter asla yerinde durmuyormuş

Iyi gecelr kizlar
bugun kizlarin yazliklarini kaldirdim kısliklarini cikardim. Öldüm resmen. Cocugun yedigi helal giydigi haram diye bosa dememisler. Sec sec anam agladi. Ivir zivir bir suru kiyafet doldurmusum. 2 koca cop poseti kiyafet eledim ama heryer hala kiyafet...
Bundan snra dugun dernek olursa ancak o zamn alirim. Kendime eziyet resmen. Nyse kisacasi bugun cok yoruldum. Menumu paylasip yatayim.
Cars menu
Sabah kahvalti yapamadim yanima badem elma mandalina aldim onalri yedim.

Oglen 12.30
2 kase corba
1 dilim tbe
1 kasik incir receli

Aksam 18.30
Kavurma
Sogan domates salatasi
3 dilim tbe(ekmek fazla oldu farkindayim sabah kahvalti yapmayinca cok acikmistim)

Su:2 lt ye yakin
Spor
Oglen 12 den bu saate kadar ev isi ama biz 5 saat diyelim

Yok anacım bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…