Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haeshin senin kizlari okudukca bnm kizlarim gozumun onune geliyor. Geleceklerini goruyorum resmen. Bn kendim boyle yetistirmeyi tercih ettim. Simdi yoruluyoruz ama buyuduklerinde cok rahat edecegimizi dusunuyorum insallah yanilmiyorumdur

Ablacım çok kızıl oldu ya inşallah akar hiç kahve ile alakası yok

Kızlar bugün yarımşar saat yemek yemek için ve ders dinleyip çalışmak dışında ve dolmuş hariç oturmadım herhalde . İş ders okul.. çok şükür sağlığım yerinde sevdiklerim yanımda sağlar . Boş olmamak daha iyi aslında..

Menüm Porsiyonlar saha azdı bugün.. akşam 1.5 kase mercimek çorbası, yeşillik kırmızı biber yarım peynirli otlu kek yedim. Ev tatlı yemek vs dolu yine iyi atlattımsabah 1 şeker kaşığı tahin pekmez kışın sabit söylemesem de vardır

Spor 10000 filandır tam hesaplayamadım su 2 l

Çok geç geldim ancak gelebildim.
Menümü yazayım.
Sabah: 2 omlet 1 domates 1 dilim kepek ekmek.

Öğlen 15:20. Tavada et yaptım(biftek gibi) bol salata.

Akşama doğru 2 armut.
1 Türk kahvesi.
2 litre su (içine biraz elma sirkesi koymuştum)
Bugün 25 dakika egzersiz.

Yarın çok erken kalkacağım dersim var.
Çok stresli bir hafta. Çünkü haftaya sınavım var.

Benden bu kadar..
Elma sirkesi resmen iştahımı kesti.
O kadar berbat hissediyorum

Kizlar menuyu yazayim kaciyim
09.30 menemen 4 kasik,biraz parmesan,15 hunnap,1 avuc aronya(olmamis uzum dusunun eksi bir meyve)
13.00 1 muz ,yarim bardak sut
16.30 2 kasik kabak yemegi,tonbalikli salata,2 catal spagetti
19.00 1 avuc kuru uzum

Malum su icemedim wc problemi 1 litre olmustur heralde ,cok giremem kizlar pazar aksam donucez menu yazmaya calisirim

Carsamba menum

Sabah 10.00
Kahvalti
Yumurta 1 tane
1kk beyaz peynir
Cay

Ara
Sekersiz cay

Sade msden suyu

Aksam 17.00
Yumurtali ispanak 1 porsiyon
1 tane bulgurlu dolma

18.30
Ispanakli pide

1 saat ev isi
120 puan
2 saat mutfak 240 puan
360 puan tplam

CARSAMBA MENUM
SABAH 10DA

Yarim haslanmis yumurta
4-5 yemek kasigi ajvar
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN 16DA
1 kucuk yemek tabagi sulu kofte
2 kasik pilav

ARA 16.30DA
Filtre kahve
1 hurma

AKSAM 19.15DE
Corba kasesi ile sulu kofte
Salata

SU: 1.5 lt+ 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat Akini alip birakirken yuruyus(180 puan), 30 dk parkta yuruyus (90 puan), 1 saat yemek hazirlama(120 puan), aksam 17-18.30 arasi kapali parkta ayakta adimlama (270 puan)
TOPLAM PUAN: 660 puan

Sorma özge deniz de sınıfın gerisindeymiş. Öğretmen diyor ki hiç bir kız öğrencim onun gibi değil erkek öğrencilerden beter asla yerinde durmuyormuş
Bugun benimde toplantim vardi Akinin ogretmeniyle, hayran kaldim bir kez daha ogretmene , Akinda Deniz gibi bir saniye durmuyor.
Ogretmen Akin okyanus gibi dedi, hic durulmuyor.
Duygusal, insani, davranissal acidan her sey yolunda diyorsan, okul basarisi destekle, yardimci olarak ilerletilir Busem..
Ben hic sorun yasayacagini dusunmuyorum akademik olarak Denizin..

Ellerine saglik duzenlenmis kiyafetler ne guzel canim.
Menunde guzel :)

Ablacım çok kızıl oldu ya inşallah akar hiç kahve ile alakası yok
Kizilda gider be sana kuzum, foto at bize , guzel yuzunu goruruz :)

Masallah canim, iyi ol da hareket berekettir...

Menun guzel canim , sinavinda simdiden basarilar.
Epeydir gorsemedik iyi misin, her sey yolunda mi?

ekim 9 menum

sabah 10:30 menemen 2 dilim ekmek
sutlu kahve
1 muz
su 2.5 lt
spor 2 saat yuruyus
toplam 240 puan
Yawrukush
canim birsey yemek istemedi bugun
Sen hic bir sey yememissin ki canim....

Simdiden iyi yolculuklar canim, donuste bomba gibi bekliyoruz :)

Ispanakli pide olmayaymis iyiymis Ozlemim...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
100M
Gonulmeyvesi SPOR? SPOR?
Harpy1ODK D
kanadali35
Deryaondiet 10DK Y
Yawrukush
Madamesnow
Sibal57 MUAF MUAFMUAF
Metem
tomrs10DK Y SPOR? SPOR?
tuzsuz_ruh SPOR?
Haeshin
Konusdinliyorum
besive
AKovser MUAF
fmad
Hulyaa23
Melegimkorusun
MigiMadid
Selsalan
Akrrep
Ucyuzbesyuz10DK D
Huzurvermeyolunda

Gunaydin canlarim, gununuz cok keyifli gecer umarim.
Tarti icin bugun son gunumuz, lutfen menulerimize dikkat edelim, agir sporlar yapmayalim, aksam yemegimizi gec yemeyelim ve yarin tartida cok guzel eksiler gorelim insallah.

***HAL HATIR SORMACA***
fayfeyfiy nasilsin Feyzosum?
F Falanfilannnn tasindin mi canim?
Gonulmeyvesi , M Metem , @tuzsuz_ruh , S selsalan , Huzurvermeyolunda , Harpy , deniz diyette nasilsiniz kizlar dun denk gelemedik.
Ellssa cim tek ogun mu beslenmeye basladin, sanki oyle demistin, nasil gidiyor canim diyet?
Melegimkorusun sen nasilsin canim?
Dahlia_ dinlenebildin mi Fatimem?
FitFiliz , haeshin , sserendipity ortmenlerim operim sizleri de:)
DeryaOnDiet senide merak ediyorum canim, doktorla nasil bir yol izleyeceginizi konustunuz mu?
kanadali35 , @MigiMadid , Ucyuzbesyuz , besive , tomrs Kozmogirl17 , stitch sizinde gununuz guzel gecsin kizlar:)
K klbk33 sende iyisindir umarim canim...

...BILGILENDIRME...

*** Dahlia_ ve Ucyuzbesyuz kizlar deneme sureniz bitti, listemize dahil olabiliyorsunuz bu hafta.
Bizlerde takim kaptanlari aramizda konustuk, sizin cabalarinizin farkindayiz ve listeye dahil olmaniz yonunde ortak gorusteyiz :)
Fakat liste biliyorsunuz buyuk sorumluluk, arti gelmemek, menu ve sporlarimizi duzenli paylasmak, takima aktif bir sekilde ugramak gerekiyor.Bu sorumluluklari alacaginiza, takimi yuz ustu birakmayacaginiza soz veriyor musunuz?Listeye dahil olmayi istiyor musunuz?

***Bir diger notumda kanadali35 Ozlemcim sana bu hafta 58.9 kg veya altinda bir kilo bildirimi yaparsan mezun olabiliyorsun canim.

***Deryacim sadece bu konuda seni bilgilendirmek icin yaziyorum.Uye kontrollerini yaparken farkettim, DeryaOnDiet canim guncel kilon 71.3 veya uzeri ise (son kilo bildirimin 70.6 idi) karar defterindeki yeni bir kurala gore, izne ayrildigin kilona donmeyi beklemeden, 71.3 kg ya da uzeri bir kilo ile listeye geri donebiliyorsun.

*** Harpy Goknurcum yukarida Deryaya yazdigim kuraldan sende faydalanabiliyorsun, soyleki kilo bildirimin 68.8 ya da uzerinde olur ise , izin oncesi kilona donmeyi beklemeden listeye dahil olabiliyorsun onumuzdeki hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…