Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyiym sen nasılsın özgecim.
günüm yogun... işler yogun ev de yoğun...
artık sabah rutini bozdum zar zor kalkıyorum.
yinede idare ediyorum.
ağır geliyor neredeyse.
bogazlarim agriyor buırnum akıyor hapşurmaya başladim. hasta olucam herade..
hiç halim yok ya

haeshin senin kizlari okudukca bnm kizlarim gozumun onune geliyor. Geleceklerini goruyorum resmen. Bn kendim boyle yetistirmeyi tercih ettim. Simdi yoruluyoruz ama buyuduklerinde cok rahat edecegimizi dusunuyorum insallah yanilmiyorumdur
Eğitim hayatlarının çok başındalar benimkiler eğer öğretmenlerine saygıyı kaybetmezlerse başarı için biz desteklediğimiz sürece ilerlerler bence. Ama işte fazla özgüven oluşursa bu da ileride bizim için zor olur mu bilemedim. Bir tanesi daha yırtık diğerinden benimkilerin yaşayıp göreceğiz işte.
İyi öğretmenler yönlendirici eğitmenler olsun inşallah hayatlarında hep.

Akın zaten sanki benim elimde büyümüş gibi sen anlatıyorsun ben denizi görüyorum
Deniz rakamları seviyor ya okumayı söksün de bi matematikte sorun yaşamayız gibi geliyor. Ay ergenliklerini düşünmek istemiyorum şimdiden

GÜnaydın arkadaslar aksam misafirm vardı yazamadım menümü

Sabah
2 poşe yumurta
Salatalık havuc mahdanoz kasar peyniri

Aksam 5.30
3 kasık et kavurma
3 kasık yogurtlu sebze
Malesef yenik düşüp 3 catal etimek tatlısı

300 ip atlama
3 saat ev işi
990 puan
Yawrukush Kozmogirl17

Kızlar günaydın herkese gerçi uyanalı 3 saat oldu ama ailem geliyor bugün akşam da hepimizin neşesi kına gecesi var üstelik kadın kadına ev işlerim nerdeyse bitti şükür hazırlıklar tam sayılır. Çok yorulduğum için Kursu atlasım bugün sadece derse imza atıp ailemi almaya gideceğim gara.. KPSS çalışıyorum ucundan da olsa hala.. geçmişi çok okuyamıyorum umarım yolundadır her şey dayanamayıp kendime bir yorgunluk lattesi ısmarlayacağım galiba ( şurupsuz vs )

Gözün aydın canım insanın ailesi gelince ev bşr bayram yeri oluyor benim de babam gelicek inş vizesi cıkarsa yakında icim icime sıgmıyor gelivek diye yeni dogan bebegimi hiç görmedi daha

Slm herkese dün giremedim hiç oğlan evdeydi hasta diye bugünde benim check-up sonuçlarımı almaya geldim
Dünkü menüm
9:00 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:30 kaşarlı omlet, çeyrek avakado, 1 yk lor peyniri, domates, salatalık, 1 adet low carb baget ekmeğim
13:30 10 tane kadar çiğ fındık
15:30 low carb ekmege kaşarlı sandviç yaptım( bugün ilk defa gün içinde kendimi çok aç hissettim)
19:30 1 kase tavuklu yoğurt çorbası, 3yk kadar kıymalı kabak yemeği, fırında Brüksel lahanası,

Su: 1,5 lt sanırım
Spor: 6000adım: 300
Ev işi+yemek+ ütü 3 saat: 360
Toplam: 660

Yawrukush
Kozmogirl17

9 ekim menum
:1500 kal:
09:00_ siyah fasulyeden yapilmis 1 dilim kakaolu kek, sekersiz unsuz.
10:00_ 2fincan sade kahve
12:00_ 1 tabak armutlu salata, sebzeden yapilmis 3 kofte, 5 yk kadar kuskus
16:50_ 1 kase sebzeli ve nogutlu corba, 1 bardak mandalinali shake

evdeki ilavelerim:
peynirli ve tavuklu 1 sandvic

su: 2,5 litre kadar
2 fincan bitki cayi
spor: 10100 adim - puan: 336 puan
Yawrukush Kozmogirl17

aa Siedlce, sasirdim cunku kucuk bir sehri pek gezmek icin gelinen bir sehir degil,is icin mi oradaydin?
Ben Varsovada yasiyorum.

Haklisiniz cnaim bakalim bugun diabetiste gidecegim isten sonra, hem sorarim baska teste gerek var mi. Cok fena bas agrisi yapiyor ki hiic basi agrimayan biriyimdir.

Selam canim, konustuk diyetsiyenle. 4 ogun verdi.
1 aylik menu de verdi. 1 ay sonra gorusuruz dedi. Bugun paket menumun son gunu. Yarin baslayacagim diyetisyen listesme.
Ornek liste soyle:

Waaw supermis canim, coook sagol bilgi icin. O zaman yarin listeye giriyorum kilo aldigima sevindim bir an. Cunku listeye girme umudumu kaybetmistim .. wuu wuu yarin girebilirim o zaman.

Çarşamba menüm

Sabah
2 çatal sucuklu yumurta
2 ad burgu peynir
3 ad pastırmalı sigara böreği
1 ad incir reçeli
Yarım kayısı reçeli
2 dilim ekmek
Kahvaltılık kırmızı biber sosu

Akşam 18.00
1 adet tavuklu hamburger
3 5 parça kızarmış patates
Kola

Ara
1 avuç çekirdek
2 incir
2 ceviz

Çok yoğun bir gündü saat 9 dan 11 e kadar hastanede kosusturdum. Saat 13 den 18 e kadar çocuklarla AVM de kosusturduk oyun parkının altını üstüne getirdik.

5 saat hiç durmadan yürüme 600 puan
Su 3 litre

waaw waaw spor harika.
O yuzden hiic o sigara boregini filan gormuyorum.

Çocukla olmuyor malesef onun isteklerini tamamladigimda kendime hiç zaman kalmıyor parka çıkınca da hemen hasta oluyor. Dün AVM de gezdik biraz iyi geldi ama oyun parkından çıkamadık yani yine kendim için biseyler yapamadım

Cok tesekkur ederim canm evet listeye dahil olmak isterim. Elimden geldigincede paylasim yaparim
Amin amin... bnmkiler daha kucuk. Sen en zor donemdesin. Bu sene sabirla surekli ogret. Ogretim hayatlarinin en onemli ve en zorlu yili. Bu yili atlatirsaniz diger sneler daha kolay olacak.

canım menün cok guzel sporun da iyi olmus sonuclar nasıl bir sıkıntı yoktur inş
menün güzel olmuş canım böyle kurtarıcı saglıklı keklere bayılıyrm bende muz ve hindistancevizinden yapcam haftasonu
İyi günler arkadaşlar nasılsınız ?

Salı menüm
Sabah
Tereyağlı 1 ad yumurta

Akşam
Yufkadan yapılmış kolay mantı
1 kase yoğurt

3 saat ev işi 360 puan
2 litre su
canım gunduz az yemişssin alsam da mantınolmus keske yerleri degişseydi en azından ama alternatifin toktu heralde afiyet olsun:)
kücük cocuklu anneler hep böyle Allah yardımcın olsun canım ama kapalı yerde daha cok hastanolmuyor mu kuzucukşar burda cocukları karda kısta yagısta yagöurda hep sokaga cıkarıyorlar okullarda kreslerde hep cocuklar alskın benim kızımda cok marazdır ama mecbur alıstırıyrm yavas yabas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…