Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

himm senin kek de kulaga cok guzel geliyor canim.

Teşekkür ederim.
Şimdilik herşey iyi.
Kafamı iyice toparlayıp öyle geldim.
Hatta 2-3 gün önce başladım.
İyice adapte olup öyle yazarım dedim ve geldim.
Sen nasılsın?

Kızlar iyi akşamlar
Menümü yazıyorum hemen sonra geçmişi okuyacağım.
300 gr antrkot
100 gr mantar sote 0,50 soğan var içinde
Küçük bir kase marul salatası
2 salatalık yarım limon 50 gr maydonozdan muhtevi smoti
5 ceviz
Su az içtim içeceğim
Spor eliptik yapacağım birazdan yazacağım

aa Siedlce, sasirdim cunku kucuk bir sehri pek gezmek icin gelinen bir sehir degil,is icin mi oradaydin?
Ben Varsovada yasiyorum.
Evet canım ab projemiz vardı oradaki bir okulla. Çok sakin ve hoş buldum şehri. Varşova’da müzeler gecesine denk geldik harikaydı bayıldım. Tren garının üstünde saçma bir hostelde kaldık çok eğlendim. Çok güzel şeyler yedim jubrovka içtim işte o Polonya dönüşü 82 yi gördüm

ben mezunmu olucam simdi sayenizde

himm senin kek de kulaga cok guzel geliyor canim.
ayy evet ya bide üstüne tahin döktümmü off offf canımm acayip tahin hashas gibi kavruk seyler cekiyor ama yarını bekliyore
Öğle yemeği kimler ne yiyor?
Kara kara düşünüyorum
merhaba canım sen daha öncesen olan ama tekrar aramıza katılan bşr aekadasımızsın heralde ben huzur 29 yasımdayım yarısmaya almanyadan katılan bir tombalagım
Selam kizlar nasilsiniz ben size bir merhaba deyip , kahvalti hazirligi ve sonrasinda okullarin yollarina dusecegim.
Eve gelince gorusmek uzere :)
Umarim hepiniz iyisinizdir...
günün kosturmacası senin yeni basladı benim bitmek üzere sabah bi cıktım dısarı eve ancak geldim üc cocukla da dısarlarda Saat 5 e doktor randevumuz vardı 1,5 saat sıra bekledik göz doktorları hatta tüm doktorlar ypgun burda cocuklarla catladım yani bekledik ama öldükresmen ya
bayılıyorum böyle gramına kadar hesap edebilenlere ya ben yemek yemege fırsat bulamıyrm bunu yapmaya calıssam kafayı yerdim heralde tebrik ederim dostum

En kücük kuzumun gözünde kayma vardı dogustan bugun daha ilk kez kontrole gidebildik 4 ay sonra göz doktoruna .bebeklere her doktor bakamıyor görmesinde damarlarında cok şükür sıkıntı yokmus büyüdükce gecebilir rutin takibimizde olsun dediler bakalım inşallah gecer de atlatır yawrum aranızda yasayan geciren oldu mu kozlar sordugum arkadaslarım büyüdükce gectigini söyledi ama genelde insan yine de tedirgin oluyor

Eve gelişimiz 19 u buldugu icin benim yeme saatimi gecti oyuzden bunaksam aksamyemegim yok malum yarın da tartı cayla kahveyle atlatmaya calısıcam kızlar yardımınıza ihtiyacım var zira dün akssm gelen misafirlige gelen her aile yanımda cikolata kutusuyla türk abur cuburlarıyla gelmiş esim desen cipsler cerezler depo yaptı eve anlıyscagınız ev patlamaya hazır bomba benim cok dikkatli olmam lazım ama yapmam bir hata yarın tartı var sıkmam lazım kendımı dimi kaptancıgım Yawrukush

Öyle komik yerlerde öyle zamansız hesaplar yapıp tartıyorum ki annem de çok hayret ediyor bu disiplinime alışık değil

Sabah dısarda oldugumuz icin 13de yiyebildim

2 yumurtadan aci biberli domatesli omlet
Maydanoz nane salatalık havuc domates
Bir kac dilim kaşar

Bir kupa yeşil cay bir duble sekesiz kahve
1,5 litre su

Spor
500 ip atlama
100 sag ic
100 sol ic bacak
50 yarım mekik
100 sag sol sırt inceltme
100 bel inceltme
1 saat ev işi

(İpi aralarda eve geldğimde yaptım sporu da simdi cocuklarla yapıyorum kızlar bşrazdan pertim cıkınca zaten uyuyacagımdan heralde bşrseyler yemeye gözüm dönemeyecek )

2016 puan Yawrukush Kozmogirl17

Öyle komik yerlerde öyle zamansız hesaplar yapıp tartıyorum ki annem de çok hayret ediyor bu disiplinime alışık değil
vallaa hayran olunası disiplin allah bilir annen de diyordur bi konuda söyle disipline edemedim kız seni diye saka saka masaşşah valla

Ben 5 yaşında şaşılık sebebiyle ameliyat olmuştum. Ondan öncesinde korsan kapama yaparak düzeltmeye çalıştılar. Göz tembelliği dediler. Zamanla azalıyor evet çok yorgunsam veya ağladıysam kayıyor hala flaş patladığında da kayıyor onun dışında pek belli olmuyor. Sma artık neredeyse bu durumu yaşamayan çocuk yok gibi 6 yaşına kadar baya düzeltiyorlar. İnşallah yavrununki de düzelir en kısa zamanda.

Diyetinde ciddiysen sana destek olmalı eşin. Doktor navzaradan bile hastalardan çok yakınlarına kızıyor çok haklısın. Evde destek olmadan çok zor. Benim ailem tam köstek haftada iki gün annem geliyor inadına yapar gibi börek pilav vs yığıyor ben de giderlerken çantalarına geri koyuyorum. Bahaneleri de çocuklar aç kalacak. Ülen çocuklar hergün et salata vb yiyorlar daha ne olsun. İllene o pilavı tıkacak ağızlarına.

vallaa hayran olunası disiplin allah bilir annen de diyordur bi konuda söyle disipline edemedim kız seni diye saka saka masaşşah valla
Annemle o kadar farklıyız ki benim hayatta tek disiplinli davrandığım durum diyetlerim. Oysa bir disiplin abidesi o Başak ben koç

evet son care ameliyatlada hallediliyormjs inş gerek kalmadan gecer
Annemle o kadar farklıyız ki benim hayatta tek disiplinli davrandığım durum diyetlerim. Oysa bir disiplin abidesi o Başak ben koç
Ayy ben se kocum bazen hersey gıpgıcır bazen de kırık igneyi alasıö gelmiyor yerden hersey havada ucusuyor nasıl bu kadar uclarda yasıyabiliyorjm bilmiyorum coluk cocuk olunca hayati ihtiyacları mecbur karsılıyorsun da bazen fazlasını yapmaya hic halim mecalim olmuyor

Selam kızlar bugüm arkadaşın doğum günü vardı ve ben öğlen öğününün içine ettim akşam yemeği yemedim ama yine de zarardayım muhtemelen..

Teşekkürler kaptişim total body için ne diyorsun bugün de total body ye girdim.

Ah canım kekle dövün beni
1 kg yiyorumdue kanımca

Çocukların mevsim değişiminde huyları değişiyor bence yoksa bu tesadüfi olamaz aynen kuaför yapayım ben kızları para basarlar valla hem çok zevkli iş

Ay benim koz her günün bir kısmında beni delirtmezse kendimi eksik hissediyorum.. çocuk büyütmek gerçekten çok zor. Bi de sende durumlar x2 :)

Çok sevindim canım. Benim tatilim de güzeldi öğlen saatindeki o öldürücü sıcağı saymazsak tabi bol bol gezdim. Kendimi uzun zamandır ilk defa kıbrıslı hissettim.

Ah benim iyi niyetli kaptişim. Beni herşeye rağmen listeye alacaksın demek tamam sana bırakıyorum kaptişim belki listede olursam daha sorumlu davranırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…