- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
himm senin kek de kulaga cok guzel geliyor canim.canım menün cok guzel sporun da iyi olmus sonuclar nasıl bir sıkıntı yoktur inş
menün güzel olmuş canım böyle kurtarıcı saglıklı keklere bayılıyrm bende muz ve hindistancevizinden yapcam haftasonu
canım gunduz az yemişssin alsam da mantınolmus keske yerleri degişseydi en azından ama alternatifin toktu heralde afiyet olsun:)
kücük cocuklu anneler hep böyle Allah yardımcın olsun canım ama kapalı yerde daha cok hastanolmuyor mu kuzucukşar burda cocukları karda kısta yagısta yagöurda hep sokaga cıkarıyorlar okullarda kreslerde hep cocuklar alskın benim kızımda cok marazdır ama mecbur alıstırıyrm yavas yabas
Teşekkür ederim.Bugun benimde toplantim vardi Akinin ogretmeniyle, hayran kaldim bir kez daha ogretmene , Akinda Deniz gibi bir saniye durmuyor.
Ogretmen Akin okyanus gibi dedi, hic durulmuyor.
Duygusal, insani, davranissal acidan her sey yolunda diyorsan, okul basarisi destekle, yardimci olarak ilerletilir Busem..
Ben hic sorun yasayacagini dusunmuyorum akademik olarak Denizin..
Ellerine saglik duzenlenmis kiyafetler ne guzel canim.
Menunde guzel :)
Kizilda gider be sana kuzum, foto at bize , guzel yuzunu goruruz :)
Masallah canim, iyi ol da hareket berekettir...
Menun guzel canim , sinavinda simdiden basarilar.
Epeydir gorsemedik iyi misin, her sey yolunda mi?
Sen hic bir sey yememissin ki canim....
Simdiden iyi yolculuklar canim, donuste bomba gibi bekliyoruz :)
Ispanakli pide olmayaymis iyiymis Ozlemim...
Evet canım ab projemiz vardı oradaki bir okulla. Çok sakin ve hoş buldum şehri. Varşova’da müzeler gecesine denk geldik harikaydı bayıldım. Tren garının üstünde saçma bir hostelde kaldık çok eğlendim. Çok güzel şeyler yedimaa Siedlce, sasirdim cunku kucuk bir sehri pek gezmek icin gelinen bir sehir degil,is icin mi oradaydin?
Ben Varsovada yasiyorum.
ben mezunmu olucam simdi...BILGILENDIRME...
***@AKovser ve @Ucyuzbesyuz kizlar deneme sureniz bitti, listemize dahil olabiliyorsunuz bu hafta.
Bizlerde takim kaptanlari aramizda konustuk, sizin cabalarinizin farkindayiz ve listeye dahil olmaniz yonunde ortak gorusteyiz :)
Fakat liste biliyorsunuz buyuk sorumluluk, arti gelmemek, menu ve sporlarimizi duzenli paylasmak, takima aktif bir sekilde ugramak gerekiyor.Bu sorumluluklari alacaginiza, takimi yuz ustu birakmayacaginiza soz veriyor musunuz?Listeye dahil olmayi istiyor musunuz?
***Bir diger notumdakanadali35 Ozlemcim sana bu hafta 58.9 kg veya altinda bir kilo bildirimi yaparsan mezun olabiliyorsun canim.
***Deryacim sadece bu konuda seni bilgilendirmek icin yaziyorum.Uye kontrollerini yaparken farkettim,DeryaOnDiet canim guncel kilon 71.3 veya uzeri ise (son kilo bildirimin 70.6 idi) karar defterindeki yeni bir kurala gore, izne ayrildigin kilona donmeyi beklemeden, 71.3 kg ya da uzeri bir kilo ile listeye geri donebiliyorsun.
***Harpy Goknurcum yukarida Deryaya yazdigim kuraldan sende faydalanabiliyorsun, soyleki kilo bildirimin 68.8 ya da uzerinde olur ise , izin oncesi kilona donmeyi beklemeden listeye dahil olabiliyorsun onumuzdeki hafta.
ayy evet ya bide üstüne tahin döktümmü off offf canımm acayip tahin hashas gibi kavruk seyler cekiyor ama yarını bekliyorehimm senin kek de kulaga cok guzel geliyor canim.
merhaba canım sen daha öncesen olan ama tekrar aramıza katılan bşr aekadasımızsın heralde ben huzur 29 yasımdayım yarısmaya almanyadan katılan bir tombalagımÖğle yemeği kimler ne yiyor?
Kara kara düşünüyorum
günün kosturmacası senin yeni basladı benim bitmek üzere sabah bi cıktım dısarı eve ancak geldim üc cocukla da dısarlardaSelam kizlar nasilsiniz ben size bir merhaba deyip , kahvalti hazirligi ve sonrasinda okullarin yollarina dusecegim.
Eve gelince gorusmek uzere :)
Umarim hepiniz iyisinizdir...
bayılıyorum böyle gramına kadar hesap edebilenlere ya ben yemek yemege fırsat bulamıyrm bunu yapmaya calıssam kafayı yerdim heralde tebrik ederim dostumKızlar iyi akşamlar
Menümü yazıyorum hemen sonra geçmişi okuyacağım.
300 gr antrkot
100 gr mantar sote 0,50 soğan var içinde
Küçük bir kase marul salatası
2 salatalık yarım limon 50 gr maydonozdan muhtevi smoti
5 ceviz
Su az içtim içeceğim
Spor eliptik yapacağım birazdan yazacağım
Öyle komik yerlerde öyle zamansız hesaplar yapıp tartıyorum kiayy evet ya bide üstüne tahin döktümmü off offf canımm acayip tahin hashas gibi kavruk seyler cekiyor ama yarını bekliyore
merhaba canım sen daha öncesen olan ama tekrar aramıza katılan bşr aekadasımızsın heralde ben huzur 29 yasımdayım yarısmaya almanyadan katılan bir tombalagım
günün kosturmacası senin yeni basladı benim bitmek üzere sabah bi cıktım dısarı eve ancak geldim üc cocukla da dısarlardaSaat 5 e doktor randevumuz vardı 1,5 saat sıra bekledik göz doktorları hatta tüm doktorlar ypgun burda cocuklarla catladım yani bekledik ama öldükresmen ya
bayılıyorum böyle gramına kadar hesap edebilenlere ya ben yemek yemege fırsat bulamıyrm bunu yapmaya calıssam kafayı yerdim heralde tebrik ederim dostum
vallaa hayran olunası disiplin allah bilir annen de diyordur bi konuda söyle disipline edemedim kız seni diyeÖyle komik yerlerde öyle zamansız hesaplar yapıp tartıyorum kiannem de çok hayret ediyor bu disiplinime alışık değil
Ben 5 yaşında şaşılık sebebiyle ameliyat olmuştum. Ondan öncesinde korsan kapama yaparak düzeltmeye çalıştılar. Göz tembelliği dediler. Zamanla azalıyor evet çok yorgunsam veya ağladıysam kayıyor hala flaş patladığında da kayıyor onun dışında pek belli olmuyor. Sma artık neredeyse bu durumu yaşamayan çocuk yok gibi 6 yaşına kadar baya düzeltiyorlar. İnşallah yavrununki de düzelir en kısa zamanda.En kücük kuzumun gözünde kayma vardı dogustan bugun daha ilk kez kontrole gidebildik 4 ay sonra göz doktoruna .bebeklere her doktor bakamıyor görmesinde damarlarında cok şükür sıkıntı yokmus büyüdükce gecebilir rutin takibimizde olsun dediler bakalım inşallah gecer de atlatır yawrum aranızda yasayan geciren oldu mu kozlar sordugum arkadaslarım büyüdükce gectigini söyledi ama genelde insan yine de tedirgin oluyor
Diyetinde ciddiysen sana destek olmalı eşin. Doktor navzaradan bile hastalardan çok yakınlarına kızıyor çok haklısın. Evde destek olmadan çok zor. Benim ailem tam köstek haftada iki gün annem geliyor inadına yapar gibi börek pilav vs yığıyor ben de giderlerken çantalarına geri koyuyorum. Bahaneleri de çocuklar aç kalacak. Ülen çocuklar hergün et salata vb yiyorlar daha ne olsun. İllene o pilavı tıkacak ağızlarına.Eve gelişimiz 19 u buldugu icin benim yeme saatimi gecti oyuzden bunaksam aksamyemegim yok malum yarın da tartı cayla kahveyle atlatmaya calısıcam kızlar yardımınıza ihtiyacım var zira dün akssm gelen misafirlige gelen her aile yanımda cikolata kutusuyla türk abur cuburlarıyla gelmiş esim desen cipsler cerezler depo yaptı eve anlıyscagınız ev patlamaya hazır bomba benim cok dikkatli olmam lazım ama yapmam bir hata yarın tartı var sıkmam lazım kendımı dimi kaptancıgımYawrukush
Annemle o kadar farklıyız ki benim hayatta tek disiplinli davrandığım durum diyetlerim. Oysa bir disiplin abidesi o Başak ben koçvallaa hayran olunası disiplin allah bilir annen de diyordur bi konuda söyle disipline edemedim kız seni diyesaka saka masaşşah valla
evet son care ameliyatlada hallediliyormjs inş gerek kalmadan gecerBen 5 yaşında şaşılık sebebiyle ameliyat olmuştum. Ondan öncesinde korsan kapama yaparak düzeltmeye çalıştılar. Göz tembelliği dediler. Zamanla azalıyor evet çok yorgunsam veya ağladıysam kayıyor hala flaş patladığında da kayıyor onun dışında pek belli olmuyor. Sma artık neredeyse bu durumu yaşamayan çocuk yok gibi 6 yaşına kadar baya düzeltiyorlar. İnşallah yavrununki de düzelir en kısa zamanda.
Ayy ben se kocum bazen hersey gıpgıcır bazen de kırık igneyi alasıö gelmiyor yerden hersey havada ucusuyor nasıl bu kadar uclarda yasıyabiliyorjm bilmiyorum coluk cocuk olunca hayati ihtiyacları mecbur karsılıyorsun da bazen fazlasını yapmaya hic halim mecalim olmuyorAnnemle o kadar farklıyız ki benim hayatta tek disiplinli davrandığım durum diyetlerim. Oysa bir disiplin abidesi o Başak ben koç
Kuzucuk yanlis anlamis seni , uzulmus annesi..
Kiz cocuklari daha duygusal oluyor sanirim..
Bende iyiyim canim, rutin kosturmalar, patlamis misirlar sbahtan aksama patliyip duruyorlar :))
Aksamki kek olmasaymis :)
Canim ilk sayfayi duzenliyorum taebonun dakikasi 5 puan olsun, sanada 250 puan yazdim bugun icin..
Yogunsun canim, kolayliklar diliyorum..
Kendini cok ac birakma , insan acikinca normal yiyeceginden fazla yiyor..
Pilav ve patatesleri yememissin menun guzel oyuzden canim :)
Nasil oldu canim saclarin, kizil kahve yakisir sana:)
Bizlerde iyiyiz kuzum bildigin gibi..
Guzel bir gun olmus canim :)
Hehh soyle canim bu hafta tam guzel beslenmeye basladin nasil oldun bu arada
Bide kiloda veremedin yani acliga ragmen
Toplamda 2000 kal olmustur spor olsaydi guzel olurdu
diyetisyen sana en az 1700 kalori verir kuzum
Gecmis olsun camim
Afiyet olsun
Benimkide nisanda 3 e girocwk canim valla ben ikinciyi gozumu kapazdim sonuclarini hic dusunmedim dusunseydim yapamazdim zaten ama iyi ki yapmisim zaten uykusuzdum zaten yorgundum 1 sene daha eklenfi yorgunluk 1 yasina geldi bile kasimda kucugum 1 sene daha zorluk cekerim sonra hepten rahatlarim insan bu zorluklari unutmasa 2 leri 3leri dogururmu hic valla en kolayi hamile kalmak dogurmak mis benim icin bakmak buyutmek de mesele degil dogru bakmak dogru yetistirmek mesele onuda basarabiliyormuyz tartisilir.
Bizde ocean kullaniyoruz canim dedigin gibi yariyor ise
Hadi hadi masallah bole devam
Gitsin kilolar valla deryacim zayiflama yolunda hersey mubahtir diyorsun kimse duramaz senin onunde yuru be canim guveniyorum ben sana gitsin kilolar gelsin bebis sonra
Uyma kuzum sen filize bak yurtdisina gitti geldi hic kilo almadi ordada posetlere doldurdu yemekleri demekki
Bjnu yanlis alintilamisim sanirim
Balik sagliktir canım
Guzel canim menun hunnapin 100 gr 79 kaloriymis ozellikle baktim cok uygun bence diyet icin.
Duzelmedin mi kuzum daha sen.
Aksam yine az olmus ama
Basarili
Sporun az olmus dicektim son nnotunu okkudum canim bence hamladi diye birakma devam etki alissin vucudun
Bence o keke guzel ceza gelir makarnada var zaten ayda kac kilo zeytin yiyorsun kuzum sen
Menun gozume cok geldi kuzum.
Saclarin resmini isteriz ozamn kuzum
Basarili tatlim
Harpy le senin zeytinler kapisir valla kaptan
Çocukların mevsim değişiminde huyları değişiyor bence yoksa bu tesadüfi olamazaynen kuaför yapayım ben kızları para basarlar valla hem çok zevkli iş
Çok güzeldi çok ben çok seviyorum kıbrısı ve oradakileri süper bir tatil geçirdik en güzel zamanıydı zaten hava olarak kafamı dinledim hatta geldik buraya alışamadık henüz en son gidip orda yaşıcaz galibasende gitmiştin dimi sizin nasıldı
...BILGILENDIRME...
***@AKovser ve @Ucyuzbesyuz kizlar deneme sureniz bitti, listemize dahil olabiliyorsunuz bu hafta.
Bizlerde takim kaptanlari aramizda konustuk, sizin cabalarinizin farkindayiz ve listeye dahil olmaniz yonunde ortak gorusteyiz :)
Fakat liste biliyorsunuz buyuk sorumluluk, arti gelmemek, menu ve sporlarimizi duzenli paylasmak, takima aktif bir sekilde ugramak gerekiyor.Bu sorumluluklari alacaginiza, takimi yuz ustu birakmayacaginiza soz veriyor musunuz?Listeye dahil olmayi istiyor musunuz?
***Bir diger notumdakanadali35 Ozlemcim sana bu hafta 58.9 kg veya altinda bir kilo bildirimi yaparsan mezun olabiliyorsun canim.
***Deryacim sadece bu konuda seni bilgilendirmek icin yaziyorum.Uye kontrollerini yaparken farkettim,DeryaOnDiet canim guncel kilon 71.3 veya uzeri ise (son kilo bildirimin 70.6 idi) karar defterindeki yeni bir kurala gore, izne ayrildigin kilona donmeyi beklemeden, 71.3 kg ya da uzeri bir kilo ile listeye geri donebiliyorsun.
***Harpy Goknurcum yukarida Deryaya yazdigim kuraldan sende faydalanabiliyorsun, soyleki kilo bildirimin 68.8 ya da uzerinde olur ise , izin oncesi kilona donmeyi beklemeden listeye dahil olabiliyorsun onumuzdeki hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?