- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Cok saol canimm hayirlisiyla insallah cok istiyorum bende ❤❤iyi yolculuklar canim, donuste bomba gibi bekliyoruz :)
Evet canım tek öğün başladım***HAL HATIR SORMACA***@fmad nasilsin Feyzosum?
@Falanfilannnn tasindin mi canim?
@Gonulmeyvesi , @Metem , @tuzsuz_ruh , @selsalan , @Huzurvermeyolunda , @Harpy , @ozenti nasilsiniz kizlar dun denk gelemedik.
Ellssa cim tek ogun mu beslenmeye basladin, sanki oyle demistin, nasil gidiyor canim diyet?
@Melegimkorusun sen nasilsin canim?
@AKovser dinlenebildin mi Fatimem?
@Derya_the_queen ,haeshin , @sserendipity ortmenlerim operim sizleri de:)
DeryaOnDiet senide merak ediyorum canim, doktorla nasil bir yol izleyeceginizi konustunuz mu?
kanadali35 , @MigiMadid , @Ucyuzbesyuz , @besive , @tomrs Kozmogirl17 , @stitch sizinde gununuz guzel gecsin kizlar:)
@klbk33 sende iyisindir umarim canim...
Nasil yani tum gun bukadar mi yok canim ac sindir kiz sen farkina varmamissindirekim 9 menum
sabah 10:30 menemen 2 dilim ekmek
sutlu kahve
1 muz
su 2.5 lt
spor 2 saat yuruyus
toplam 240 puan
Yawrukush
canim birsey yemek istemedi bugun
Dunku puanlarimiz ikimizinkide dusuk kalmis canim menun yine guzel doyurucu.CARSAMBA MENUM
SABAH 10DA
Yarim haslanmis yumurta
4-5 yemek kasigi ajvar
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 16DA
1 kucuk yemek tabagi sulu kofte
2 kasik pilav
ARA 16.30DA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM 19.15DE
Corba kasesi ile sulu kofte
Salata
SU: 1.5 lt+ 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat Akini alip birakirken yuruyus(180 puan), 30 dk parkta yuruyus (90 puan), 1 saat yemek hazirlama(120 puan), aksam 17-18.30 arasi kapali parkta ayakta adimlama (270 puan)
TOPLAM PUAN: 660 puan
Bencede ama annem sagolsun biliyosun anacigimiBugun benimde toplantim vardi Akinin ogretmeniyle, hayran kaldim bir kez daha ogretmene , Akinda Deniz gibi bir saniye durmuyor.
Ogretmen Akin okyanus gibi dedi, hic durulmuyor.
Duygusal, insani, davranissal acidan her sey yolunda diyorsan, okul basarisi destekle, yardimci olarak ilerletilir Busem..
Ben hic sorun yasayacagini dusunmuyorum akademik olarak Denizin..
Ellerine saglik duzenlenmis kiyafetler ne guzel canim.
Menunde guzel :)
Kizilda gider be sana kuzum, foto at bize , guzel yuzunu goruruz :)
Masallah canim, iyi ol da hareket berekettir...
Menun guzel canim , sinavinda simdiden basarilar.
Epeydir gorsemedik iyi misin, her sey yolunda mi?
Sen hic bir sey yememissin ki canim....
Simdiden iyi yolculuklar canim, donuste bomba gibi bekliyoruz :)
Ispanakli pide olmayaymis iyiymis Ozlemim...
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Eline saglik kuzum eee tabi pideler cezaya girdi hakettim hemen yapiyore
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17
100M Gonulmeyvesi SPOR? SPOR? Harpy 1ODK D kanadali35 Deryaondiet 10DK Y Yawrukush Madamesnow Sibal57 MUAF MUAF MUAF Metem tomrs 10DK Y SPOR? SPOR? tuzsuz_ruh SPOR? Haeshin Konusdinliyorum besive AKovser MUAF fmad Hulyaa23 Melegimkorusun MigiMadid Selsalan Akrrep Ucyuzbesyuz 10DK D Huzurvermeyolunda
Listemize hayirli ugurlu gelin kizlar....BILGILENDIRME...
***@AKovser ve @Ucyuzbesyuz kizlar deneme sureniz bitti, listemize dahil olabiliyorsunuz bu hafta.
Bizlerde takim kaptanlari aramizda konustuk, sizin cabalarinizin farkindayiz ve listeye dahil olmaniz yonunde ortak gorusteyiz :)
Fakat liste biliyorsunuz buyuk sorumluluk, arti gelmemek, menu ve sporlarimizi duzenli paylasmak, takima aktif bir sekilde ugramak gerekiyor.Bu sorumluluklari alacaginiza, takimi yuz ustu birakmayacaginiza soz veriyor musunuz?Listeye dahil olmayi istiyor musunuz?
***Bir diger notumdakanadali35 Ozlemcim sana bu hafta 58.9 kg veya altinda bir kilo bildirimi yaparsan mezun olabiliyorsun canim.
***Deryacim sadece bu konuda seni bilgilendirmek icin yaziyorum.Uye kontrollerini yaparken farkettim,DeryaOnDiet canim guncel kilon 71.3 veya uzeri ise (son kilo bildirimin 70.6 idi) karar defterindeki yeni bir kurala gore, izne ayrildigin kilona donmeyi beklemeden, 71.3 kg ya da uzeri bir kilo ile listeye geri donebiliyorsun.
*** @Harpy Goknurcum yukarida Deryaya yazdigim kuraldan sende faydalanabiliyorsun, soyleki kilo bildirimin 68.8 ya da uzerinde olur ise , izin oncesi kilona donmeyi beklemeden listeye dahil olabiliyorsun onumuzdeki hafta.
Az yemissin 2 cataldan bisi olmaz bence guzel menunGÜnaydın arkadaslar aksam misafirm vardı yazamadım menümü
Sabah
2 poşe yumurta
Salatalık havuc mahdanoz kasar peyniri
Aksam 5.30
3 kasık et kavurma
3 kasık yogurtlu sebze
Malesef yenik düşüp 3 catal etimek tatlısı
300 ip atlama
3 saat ev işi
990 puan
Yawrukush Kozmogirl17
Afiyet olsun canim gozun aydin birde iyi eglenceler sanaKızlar günaydın herkese gerçi uyanalı 3 saat oldu amaailem geliyor bugün akşam da hepimizin neşesi kına gecesi var üstelik kadın kadına ev işlerim nerdeyse bitti şükür hazırlıklar tam sayılır. Çok yorulduğum için Kursu atlasım bugün sadece derse imza atıp ailemi almaya gideceğim gara.. KPSS çalışıyorum ucundan da olsa hala.. geçmişi çok okuyamıyorum umarım yolundadır her şey dayanamayıp kendime bir yorgunluk lattesi ısmarlayacağım galiba ( şurupsuz vs )
Allah kavustursun tatlımGözün aydın canım insanın ailesi gelince ev bşr bayram yeri oluyor benim de babam gelicek inş vizesi cıkarsa yakında icim icime sıgmıyor gelivek diye yeni dogan bebegimi hiç görmedi daha
Canim sonuclarin nasil cikti umarim sorun yoktur cok gezdiysen disarda acikmis olabilirsin menun guzelSlm herkese dün giremedim hiç oğlan evdeydi hasta diye bugünde benim check-up sonuçlarımı almaya geldim
Dünkü menüm
9:00 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:30 kaşarlı omlet, çeyrek avakado, 1 yk lor peyniri, domates, salatalık, 1 adet low carb baget ekmeğim
13:30 10 tane kadar çiğ fındık
15:30 low carb ekmege kaşarlı sandviç yaptım( bugün ilk defa gün içinde kendimi çok aç hissettim)
19:30 1 kase tavuklu yoğurt çorbası, 3yk kadar kıymalı kabak yemeği, fırında Brüksel lahanası,
Su: 1,5 lt sanırım
Spor: 6000adım: 300
Ev işi+yemek+ ütü 3 saat: 360
Toplam: 660
Yawrukush
Kozmogirl17
1500 kaloriyede ek yapmissin sen kuzum doyurmadi sanirim menun seni9 ekim menum
:1500 kal:
09:00_ siyah fasulyeden yapilmis 1 dilim kakaolu kek, sekersiz unsuz.
10:00_ 2fincan sade kahve
12:00_ 1 tabak armutlu salata, sebzeden yapilmis 3 kofte, 5 yk kadar kuskus
16:50_ 1 kase sebzeli ve nogutlu corba, 1 bardak mandalinali shake
evdeki ilavelerim:
peynirli ve tavuklu 1 sandvic
su: 2,5 litre kadar
2 fincan bitki cayi
spor: 10100 adim - puan: 336 puan
Yawrukush Kozmogirl17
Gittinmi dr kuzum bugun du sanirimHaklisiniz cnaim bakalim bugun diabetiste gidecegim isten sonra, hem sorarim baska teste gerek var mi. Cok fena bas agrisi yapiyor ki hiic basi agrimayan biriyimdir.
Cok guzel kilolar verirsin kuzum umarim.Waaw supermis canim, coook sagol bilgi icin. O zaman yarin listeye giriyorumkilo aldigima sevindim bir an. Cunku listeye girme umudumu kaybetmistim .. wuu wuu yarin girebilirim o zaman.
Cok az yemissin kuzumİyi günler arkadaşlar nasılsınız ?
Salı menüm
Sabah
Tereyağlı 1 ad yumurta
Akşam
Yufkadan yapılmış kolay mantı
1 kase yoğurt
3 saat ev işi 360 puan
2 litre su
Çarşamba menüm
Sabah
2 çatal sucuklu yumurta
2 ad burgu peynir
3 ad pastırmalı sigara böreği
1 ad incir reçeli
Yarım kayısı reçeli
2 dilim ekmek
Kahvaltılık kırmızı biber sosu
Akşam 18.00
1 adet tavuklu hamburger
3 5 parça kızarmış patates
Kola
Ara
1 avuç çekirdek
2 incir
2 ceviz
Çok yoğun bir gündü saat 9 dan 11 e kadar hastanede kosusturdum. Saat 13 den 18 e kadar çocuklarla AVM de kosusturduk oyun parkının altını üstüne getirdik.
5 saat hiç durmadan yürüme 600 puan
Su 3 litre
Yok tatlim ya cocuklar dogunca annelerin ozel ihtiyaclari bitiyor bidaha hicmi hic vakit kalmiyorÇocukla olmuyor malesef onun isteklerini tamamladigimda kendime hiç zaman kalmıyor parka çıkınca da hemen hasta oluyor. Dün AVM de gezdik biraz iyi geldi ama oyun parkından çıkamadık yani yine kendim için biseyler yapamadım
Hosgeldin tatlimTeşekkür ederim.
Şimdilik herşey iyi.
Kafamı iyice toparlayıp öyle geldim.
Hatta 2-3 gün önce başladım.
İyice adapte olup öyle yazarım dedim ve geldim.
Sen nasılsın?
Cok guzel gecmis canim. Aaa muze gecesinde biz de tren muzesindeydikEvet canım ab projemiz vardı oradaki bir okulla. Çok sakin ve hoş buldum şehri. Varşova’da müzeler gecesine denk geldik harikaydı bayıldım. Tren garının üstünde saçma bir hostelde kaldık çok eğlendim. Çok güzel şeyler yedimjubrovka içtim işte o Polonya dönüşü 82 yi gördüm
Canim mecbur diyetime uyacagim. Artik goruntuden cok saglik problemi benim icin. Emin degilim yarin kac gelirim. Ama 71.3 ve ustu gelirsem yarin gireyim listeye neden haftayi bekliyoruz? Aylardir liste disiyim zatenKizlar ben alisverise gidiyorum, sonrasinda gorusmek uzere.
DeryaOnDiet canim yeni diyetine basla, bu hafta guzel bir sekilde devam edelim, eger liste icin kesin kararli isen ve diyetini hic bozmayacak, hedefe kadar kilo vereceksen, haftaya dahil edelim seni listeye.
Ins yarinki eksiden sonra yersin canim.ayy evet ya bide üstüne tahin döktümmü off offf canımm acayip tahin hashas gibi kavruk seyler cekiyor ama yarını bekliyore
merhaba canım sen daha öncesen olan ama tekrar aramıza katılan bşr aekadasımızsın heralde ben huzur 29 yasımdayım yarısmaya almanyadan katılan bir tombalagım
günün kosturmacası senin yeni basladı benim bitmek üzere sabah bi cıktım dısarı eve ancak geldim üc cocukla da dısarlardaSaat 5 e doktor randevumuz vardı 1,5 saat sıra bekledik göz doktorları hatta tüm doktorlar ypgun burda cocuklarla catladım yani bekledik ama öldükresmen ya
bayılıyorum böyle gramına kadar hesap edebilenlere ya ben yemek yemege fırsat bulamıyrm bunu yapmaya calıssam kafayı yerdim heralde tebrik ederim dostum
Nasil yani tum gun bukadar mi yok canim ac sindir kiz sen farkina varmamissindirekim 9 menum
sabah 10:30 menemen 2 dilim ekmek
sutlu kahve
1 muz
su 2.5 lt
spor 2 saat yuruyus
toplam 240 puan
Yawrukush
canim birsey yemek istemedi bugun
Dunku puanlarimiz ikimizinkide dusuk kalmis canim menun yine guzel doyurucu.CARSAMBA MENUM
SABAH 10DA
Yarim haslanmis yumurta
4-5 yemek kasigi ajvar
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 16DA
1 kucuk yemek tabagi sulu kofte
2 kasik pilav
ARA 16.30DA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM 19.15DE
Corba kasesi ile sulu kofte
Salata
SU: 1.5 lt+ 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat Akini alip birakirken yuruyus(180 puan), 30 dk parkta yuruyus (90 puan), 1 saat yemek hazirlama(120 puan), aksam 17-18.30 arasi kapali parkta ayakta adimlama (270 puan)
TOPLAM PUAN: 660 puan
Bencede ama annem sagolsun biliyosun anacigimiBugun benimde toplantim vardi Akinin ogretmeniyle, hayran kaldim bir kez daha ogretmene , Akinda Deniz gibi bir saniye durmuyor.
Ogretmen Akin okyanus gibi dedi, hic durulmuyor.
Duygusal, insani, davranissal acidan her sey yolunda diyorsan, okul basarisi destekle, yardimci olarak ilerletilir Busem..
Ben hic sorun yasayacagini dusunmuyorum akademik olarak Denizin..
Ellerine saglik duzenlenmis kiyafetler ne guzel canim.
Menunde guzel :)
Kizilda gider be sana kuzum, foto at bize , guzel yuzunu goruruz :)
Masallah canim, iyi ol da hareket berekettir...
Menun guzel canim , sinavinda simdiden basarilar.
Epeydir gorsemedik iyi misin, her sey yolunda mi?
Sen hic bir sey yememissin ki canim....
Simdiden iyi yolculuklar canim, donuste bomba gibi bekliyoruz :)
Ispanakli pide olmayaymis iyiymis Ozlemim...
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Eline saglik kuzum eee tabi pideler cezaya girdi hakettim hemen yapiyore
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17
100M Gonulmeyvesi SPOR? SPOR? Harpy 1ODK D kanadali35 Deryaondiet 10DK Y Yawrukush Madamesnow Sibal57 MUAF MUAF MUAF Metem tomrs 10DK Y SPOR? SPOR? tuzsuz_ruh SPOR? Haeshin Konusdinliyorum besive AKovser MUAF fmad Hulyaa23 Melegimkorusun MigiMadid Selsalan Akrrep Ucyuzbesyuz 10DK D Huzurvermeyolunda
Listemize hayirli ugurlu gelin kizlar....BILGILENDIRME...
***@AKovser ve @Ucyuzbesyuz kizlar deneme sureniz bitti, listemize dahil olabiliyorsunuz bu hafta.
Bizlerde takim kaptanlari aramizda konustuk, sizin cabalarinizin farkindayiz ve listeye dahil olmaniz yonunde ortak gorusteyiz :)
Fakat liste biliyorsunuz buyuk sorumluluk, arti gelmemek, menu ve sporlarimizi duzenli paylasmak, takima aktif bir sekilde ugramak gerekiyor.Bu sorumluluklari alacaginiza, takimi yuz ustu birakmayacaginiza soz veriyor musunuz?Listeye dahil olmayi istiyor musunuz?
***Bir diger notumdakanadali35 Ozlemcim sana bu hafta 58.9 kg veya altinda bir kilo bildirimi yaparsan mezun olabiliyorsun canim.
***Deryacim sadece bu konuda seni bilgilendirmek icin yaziyorum.Uye kontrollerini yaparken farkettim,DeryaOnDiet canim guncel kilon 71.3 veya uzeri ise (son kilo bildirimin 70.6 idi) karar defterindeki yeni bir kurala gore, izne ayrildigin kilona donmeyi beklemeden, 71.3 kg ya da uzeri bir kilo ile listeye geri donebiliyorsun.
*** @Harpy Goknurcum yukarida Deryaya yazdigim kuraldan sende faydalanabiliyorsun, soyleki kilo bildirimin 68.8 ya da uzerinde olur ise , izin oncesi kilona donmeyi beklemeden listeye dahil olabiliyorsun onumuzdeki hafta.
Az yemissin 2 cataldan bisi olmaz bence guzel menunGÜnaydın arkadaslar aksam misafirm vardı yazamadım menümü
Sabah
2 poşe yumurta
Salatalık havuc mahdanoz kasar peyniri
Aksam 5.30
3 kasık et kavurma
3 kasık yogurtlu sebze
Malesef yenik düşüp 3 catal etimek tatlısı
300 ip atlama
3 saat ev işi
990 puan
Yawrukush Kozmogirl17
Afiyet olsun canim gozun aydin birde iyi eglenceler sanaKızlar günaydın herkese gerçi uyanalı 3 saat oldu amaailem geliyor bugün akşam da hepimizin neşesi kına gecesi var üstelik kadın kadına ev işlerim nerdeyse bitti şükür hazırlıklar tam sayılır. Çok yorulduğum için Kursu atlasım bugün sadece derse imza atıp ailemi almaya gideceğim gara.. KPSS çalışıyorum ucundan da olsa hala.. geçmişi çok okuyamıyorum umarım yolundadır her şey dayanamayıp kendime bir yorgunluk lattesi ısmarlayacağım galiba ( şurupsuz vs )
Allah kavustursun tatlımGözün aydın canım insanın ailesi gelince ev bşr bayram yeri oluyor benim de babam gelicek inş vizesi cıkarsa yakında icim icime sıgmıyor gelivek diye yeni dogan bebegimi hiç görmedi daha
Canim sonuclarin nasil cikti umarim sorun yoktur cok gezdiysen disarda acikmis olabilirsin menun guzelSlm herkese dün giremedim hiç oğlan evdeydi hasta diye bugünde benim check-up sonuçlarımı almaya geldim
Dünkü menüm
9:00 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:30 kaşarlı omlet, çeyrek avakado, 1 yk lor peyniri, domates, salatalık, 1 adet low carb baget ekmeğim
13:30 10 tane kadar çiğ fındık
15:30 low carb ekmege kaşarlı sandviç yaptım( bugün ilk defa gün içinde kendimi çok aç hissettim)
19:30 1 kase tavuklu yoğurt çorbası, 3yk kadar kıymalı kabak yemeği, fırında Brüksel lahanası,
Su: 1,5 lt sanırım
Spor: 6000adım: 300
Ev işi+yemek+ ütü 3 saat: 360
Toplam: 660
Yawrukush
Kozmogirl17
1500 kaloriyede ek yapmissin sen kuzum doyurmadi menun seni9 ekim menum
:1500 kal:
09:00_ siyah fasulyeden yapilmis 1 dilim kakaolu kek, sekersiz unsuz.
10:00_ 2fincan sade kahve
12:00_ 1 tabak armutlu salata, sebzeden yapilmis 3 kofte, 5 yk kadar kuskus
16:50_ 1 kase sebzeli ve nogutlu corba, 1 bardak mandalinali shake
evdeki ilavelerim:
peynirli ve tavuklu 1 sandvic
su: 2,5 litre kadar
2 fincan bitki cayi
spor: 10100 adim - puan: 336 puan
Yawrukush Kozmogirl17
Gittinmi dr kuzum bugun du sanirimHaklisiniz cnaim bakalim bugun diabetiste gidecegim isten sonra, hem sorarim baska teste gerek var mi. Cok fena bas agrisi yapiyor ki hiic basi agrimayan biriyimdir.
Cok guzel kilolar verirsin kuzum umarim.Waaw supermis canim, coook sagol bilgi icin. O zaman yarin listeye giriyorumkilo aldigima sevindim bir an. Cunku listeye girme umudumu kaybetmistim .. wuu wuu yarin girebilirim o zaman.
Cok az yemissin kuzumİyi günler arkadaşlar nasılsınız ?
Salı menüm
Sabah
Tereyağlı 1 ad yumurta
Akşam
Yufkadan yapılmış kolay mantı
1 kase yoğurt
3 saat ev işi 360 puan
2 litre su
Çarşamba menüm
Sabah
2 çatal sucuklu yumurta
2 ad burgu peynir
3 ad pastırmalı sigara böreği
1 ad incir reçeli
Yarım kayısı reçeli
2 dilim ekmek
Kahvaltılık kırmızı biber sosu
Akşam 18.00
1 adet tavuklu hamburger
3 5 parça kızarmış patates
Kola
Ara
1 avuç çekirdek
2 incir
2 ceviz
Çok yoğun bir gündü saat 9 dan 11 e kadar hastanede kosusturdum. Saat 13 den 18 e kadar çocuklarla AVM de kosusturduk oyun parkının altını üstüne getirdik.
5 saat hiç durmadan yürüme 600 puan
Su 3 litre
Yok tatlim ya cocuklar dogunca annelerin oxel ihtiyaclari bitiyor bidaha hicmi hic vakit kalmiyorÇocukla olmuyor malesef onun isteklerini tamamladigimda kendime hiç zaman kalmıyor parka çıkınca da hemen hasta oluyor. Dün AVM de gezdik biraz iyi geldi ama oyun parkından çıkamadık yani yine kendim için biseyler yapamadım
Hosgeldin tatlimTeşekkür ederim.
Şimdilik herşey iyi.
Kafamı iyice toparlayıp öyle geldim.
Hatta 2-3 gün önce başladım.
İyice adapte olup öyle yazarım dedim ve geldim.
Sen nasılsın?
Yarin ilk gun diyetime basliyorum. Ve spora da.Kizlar ben alisverise gidiyorum, sonrasinda gorusmek uzere.
DeryaOnDiet canim yeni diyetine basla, bu hafta guzel bir sekilde devam edelim, eger liste icin kesin kararli isen ve diyetini hic bozmayacak, hedefe kadar kilo vereceksen, haftaya dahil edelim seni listeye.
Kiz sen hic bisey yememissin ya nasil durdunSabah dısarda oldugumuz icin 13de yiyebildim
2 yumurtadan aci biberli domatesli omlet
Maydanoz nane salatalık havuc domates
Bir kac dilim kaşar
Bir kupa yeşil cay bir duble sekesiz kahve
1,5 litre su
Spor
500 ip atlama
100 sag ic
100 sol ic bacak
50 yarım mekik
100 sag sol sırt inceltme
100 bel inceltme
1 saat ev işi
(İpi aralarda eve geldğimde yaptım sporu da simdi cocuklarla yapıyorum kızlar bşrazdan pertim cıkınca zaten uyuyacagımdan heralde bşrseyler yemeye gözüm dönemeyecek )
2016 puanYawrukush Kozmogirl17
Cok gecmis olsun canim.En kücük kuzumun gözünde kayma vardı dogustan bugun daha ilk kez kontrole gidebildik 4 ay sonra göz doktoruna .bebeklere her doktor bakamıyor görmesinde damarlarında cok şükür sıkıntı yokmus büyüdükce gecebilir rutin takibimizde olsun dediler bakalım inşallah gecer de atlatır yawrum aranızda yasayan geciren oldu mu kozlar sordugum arkadaslarım büyüdükce gectigini söyledi ama genelde insan yine de tedirgin oluyor
Aman dikkat canim yemee. Gorme onlariEve gelişimiz 19 u buldugu icin benim yeme saatimi gecti oyuzden bunaksam aksamyemegim yok malum yarın da tartı cayla kahveyle atlatmaya calısıcam kızlar yardımınıza ihtiyacım var zira dün akssm gelen misafirlige gelen her aile yanımda cikolata kutusuyla türk abur cuburlarıyla gelmiş esim desen cipsler cerezler depo yaptı eve anlıyscagınız ev patlamaya hazır bomba benim cok dikkatli olmam lazım ama yapmam bir hata yarın tartı var sıkmam lazım kendımı dimi kaptancıgımYawrukush
Ayyy bende kocum hic disiplin yok bendee de ama kuralciyimdir.Annemle o kadar farklıyız ki benim hayatta tek disiplinli davrandığım durum diyetlerim. Oysa bir disiplin abidesi o Başak ben koç
Merhaba evet ben kaçaktım.ayy evet ya bide üstüne tahin döktümmü off offf canımm acayip tahin hashas gibi kavruk seyler cekiyor ama yarını bekliyore
merhaba canım sen daha öncesen olan ama tekrar aramıza katılan bşr aekadasımızsın heralde ben huzur 29 yasımdayım yarısmaya almanyadan katılan bir tombalagım
günün kosturmacası senin yeni basladı benim bitmek üzere sabah bi cıktım dısarı eve ancak geldim üc cocukla da dısarlardaSaat 5 e doktor randevumuz vardı 1,5 saat sıra bekledik göz doktorları hatta tüm doktorlar ypgun burda cocuklarla catladım yani bekledik ama öldükresmen ya
bayılıyorum böyle gramına kadar hesap edebilenlere ya ben yemek yemege fırsat bulamıyrm bunu yapmaya calıssam kafayı yerdim heralde tebrik ederim dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?