- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Benim oğlumda oldu.En kücük kuzumun gözünde kayma vardı dogustan bugun daha ilk kez kontrole gidebildik 4 ay sonra göz doktoruna .bebeklere her doktor bakamıyor görmesinde damarlarında cok şükür sıkıntı yokmus büyüdükce gecebilir rutin takibimizde olsun dediler bakalım inşallah gecer de atlatır yawrum aranızda yasayan geciren oldu mu kozlar sordugum arkadaslarım büyüdükce gectigini söyledi ama genelde insan yine de tedirgin oluyor
Bende İngiltere’den bu arada :)ayy evet ya bide üstüne tahin döktümmü off offf canımm acayip tahin hashas gibi kavruk seyler cekiyor ama yarını bekliyore
merhaba canım sen daha öncesen olan ama tekrar aramıza katılan bşr aekadasımızsın heralde ben huzur 29 yasımdayım yarısmaya almanyadan katılan bir tombalagım
günün kosturmacası senin yeni basladı benim bitmek üzere sabah bi cıktım dısarı eve ancak geldim üc cocukla da dısarlardaSaat 5 e doktor randevumuz vardı 1,5 saat sıra bekledik göz doktorları hatta tüm doktorlar ypgun burda cocuklarla catladım yani bekledik ama öldükresmen ya
bayılıyorum böyle gramına kadar hesap edebilenlere ya ben yemek yemege fırsat bulamıyrm bunu yapmaya calıssam kafayı yerdim heralde tebrik ederim dostum
***HAL HATIR SORMACA***@fmad nasilsin Feyzosum?
@Falanfilannnn tasindin mi canim?
@Gonulmeyvesi , @Metem , @tuzsuz_ruh , @selsalan ,Huzurvermeyolunda , @Harpy , @ozenti nasilsiniz kizlar dun denk gelemedik.
@Akrrep cim tek ogun mu beslenmeye basladin, sanki oyle demistin, nasil gidiyor canim diyet?
@Melegimkorusun sen nasilsin canim?
Dahlia_ dinlenebildin mi Fatimem?
@Derya_the_queen , @haeshin , @sserendipity ortmenlerim operim sizleri de:)
@DeryaOnDiet senide merak ediyorum canim, doktorla nasil bir yol izleyeceginizi konustunuz mu?
kanadali35 , @MigiMadid , @Ucyuzbesyuz , besive , @tomrs Kozmogirl17 , @stitch sizinde gununuz guzel gecsin kizlar:)
@klbk33 sende iyisindir umarim canim...
...BILGILENDIRME...
***Dahlia_ ve @Ucyuzbesyuz kizlar deneme sureniz bitti, listemize dahil olabiliyorsunuz bu hafta.
Bizlerde takim kaptanlari aramizda konustuk, sizin cabalarinizin farkindayiz ve listeye dahil olmaniz yonunde ortak gorusteyiz :)
Fakat liste biliyorsunuz buyuk sorumluluk, arti gelmemek, menu ve sporlarimizi duzenli paylasmak, takima aktif bir sekilde ugramak gerekiyor.Bu sorumluluklari alacaginiza, takimi yuz ustu birakmayacaginiza soz veriyor musunuz?Listeye dahil olmayi istiyor musunuz?
***Bir diger notumdakanadali35 Ozlemcim sana bu hafta 58.9 kg veya altinda bir kilo bildirimi yaparsan mezun olabiliyorsun canim.
***Deryacim sadece bu konuda seni bilgilendirmek icin yaziyorum.Uye kontrollerini yaparken farkettim, @DeryaOnDiet canim guncel kilon 71.3 veya uzeri ise (son kilo bildirimin 70.6 idi) karar defterindeki yeni bir kurala gore, izne ayrildigin kilona donmeyi beklemeden, 71.3 kg ya da uzeri bir kilo ile listeye geri donebiliyorsun.
*** @Harpy Goknurcum yukarida Deryaya yazdigim kuraldan sende faydalanabiliyorsun, soyleki kilo bildirimin 68.8 ya da uzerinde olur ise , izin oncesi kilona donmeyi beklemeden listeye dahil olabiliyorsun onumuzdeki hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?