Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mezun olmanın tadını çıkart özgecim. Çok sevindimm inan. Nasıl da geçti gitti değil mi zaman. İnsan bu sürede iyi ki durmamışım, kendim için birşeyler yapmışım diyor. Umarım koruruz kaptiş kilonuzu. Tebrik ederim canım ve sağol tüm emeklerin için.
Özlemcim tebrikler canım, ne güzel verdin disiplinli bir şekilde, bence burdaki birçok kişiye örnek oldun tatlım. Yeri geldi sopandan nasibimizi aldık ama sonuçta amaca ulaştık hepbirlikte. Şimdi darısı korumaya

Baska burcu olmasin faydalari disiplin ; acilen alisverise gitmem lazim , dusuyo donlarim cekistirmekten yuruyemiyorum . Sayenizde zayifladim

Kızlar iyi akşamlar bütün gün hiç giremedim çünkü evde değilim menümü verip kaçacağım umarım herkes iyidir.
Menüm
350 gr piliç kalçalı but
Marul salatası
5 kaşık zeytinyağı
8 ceviz
Su 2 lt geçti
Spor köyde çocuk peşinde koşturmaca

Slm kızlar ben tam dayaklık oldum iki gündür saçma sapan yiyorum
Cuma menüm
7:30 Hindistan cevizli filtre kahve
10:00 kaşarlı omlet, bir yemek kaşığı kadar light krem peynir, 1 tane portakal, 1 tane lepkühen( doğru yazamamış olabilirim ): bunu ödül diye düşünmüştüm

14:30 1 tane halley + bitter çikolata 2 kare (kan şekerim düştü elim ayağım titredi resmen nasıl yediğimi hatırlamıyorum

Şekerli beslenme bana yaramıyor çok sık kan şekerimi düşürüyor!!!

19:30 karnabahar mantısı
Spor: 10000 adım
Su 1,5 lt
Yawrukush
Kozmogirl17

Bugünün de dünden farkı yol ne yazıkki yarın kendime gelmem lazım
Cumartesi menü
9:00 Hindistan cevizli kahve
10:00 yarım simit , 1,5 dilim ıspanaklı börek , 2 dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
15:30 yarım waffle ( Belki daha az oğlumla paylaştım)
18:30 balık snitzel+ çok az kremalı patates+ salata

Su: 1,5 litre
Spor: 13000 adım: 650
1 saat ev işi: 120
Topl: 770

Çok kötü iki gün geçirdim yarın kesinlikle kendime gelmem lazım suan yediklerimi düşündükçe midem kötü oluyo
Kes cezamı kaptanım
Yawrukush
Kozmogirl17

Baska burcu olmasin faydalari disiplin ; acilen alisverise gitmem lazim , dusuyo donlarim cekistirmekten yuruyemiyorum . Sayenizde zayifladim
Aman dikkat bence de gitmelisin bir an önce alışverişe, ya da lastik dik donlarina
Zayıfladın diye hava atıyon beybi, rüzgarından saclarim uçuştu
Yakalandin miiii ne patatesmii kizartma degil de lütfen
Kızartma değildi, emojinin birini geri alabilirsin Özlemcim
Fena yakaladın kız beni
Napiyosun ne var ne yok canım, nasıl bakalım küçük paşalar?

Bak ama yaa zeytinyağı diyor hem de beş kaşık kanadali35 Özlemcim sen bi kalorisini hatirlat bence canım, 5 çarpı kaç? Matematik de yok bende

Ne kadar hamaratsin canım maşallah. Neler neler yapmışsın. Ağız tadıyla yemek de nasip olsun Özge'cim. Ben olsam saydiklarinin birini anca yapıp mola verirdim. Sonra da amaan yarına kalsın derdim kesin. Bende erteleme huyu var, aslında bir adı da vardı psikolojik rahatsızlıkmis
Yaz bakalım Vanessa neler pişirmiş, orda dinlen bari canım

Tebrikler canım, yazdın mı birincilik yazını? Buraya da alintilarsan okuyalim

Hehhh iyi bari kuzum sevindim senin adina.
Valla bizim pasalar cok fena sipa oldular cok sukur hastaliksiz bi hafta gecirdik kucuk buyudukce buyuk bebeklesiyor orta yolu bulmam zorlasiyor simdi bide esim yok gecede sabaha kadar uyusalarda bende sole deliksiz bi uyku ceksem valla benim bacaklar artik pelt tutmuyor biri 10 kilo biri 17 kilo biri iniyor biri biniyor bugun esim evdeydi oglen uyuttum yatirdim esim uzaniyordu gittim kocamin yanina kivrilim dedim aradan yarim saat gecti ufak kalkti ayagima geri geldi hadi salla salla uykuya geri dondu sonrayairdim tabi yatagina tam adamin yanina uzanip dinlenim dedim buyuk pitir pitir kalkti geldi ayagima hadi salla salla uyusun diye geri adam diyor bunlar hep bolemi evet dedim ancami gordun. yani uzun lafin kisasi bir dokun bin ah isit bacaklarim tutmuyor artik tabanlarim aciyor dizlerim agriyor birde adet olmadim 2 ayim tatli buldugum yerde gomuluyorum hic bogazim durmuyor hormonlar halay cekiyor ahhh ahhh filizkommm

Kız bi dur parmakların dinlensin Okurken yoruldum ay
Ben de çok salladım benimkileri, hatta geçen yaz basinda bıraktım küçüğü sallamayı. Ama yöntemim vardı sırtüstü yatıp bel bosluguma birşey koyarak salliyordum
Dizlerine ne olur dikkat et, gerekirse takviye araştır glukozamin hafifletebilir agrini Özlemcim.
Regl için de her gün bir aspirin icebilirsin kan sulandırıcı ya, başlatabilir belki. Tatlı olayına çözüm yok malesef bende de aynı durum var.
Ama emek harcadik ne çok, bir tatlıya da yenik düşmemek lazım kuzu

Valla nefesimi tuttum yazdim ne yalan soliyim cok drtliyim ama gercek hayatim bu napim

Kiz tek ogun yiyoya ondan bulasmadim .
Oki.
Valla nefesimi tuttum yazdim ne yalan soliyim cok drtliyim ama gercek hayatim bu napim
Geçecek güzelim hiç merak etme, anı olarak hatırlayıp gülüp geçeceksin hatta.
Daha ufak seninkiler böyle fiziksel yorgunluklar çok normal. Hem sen de durmuyorsun, üstüne itinalı temizlik, 4 4lük yemek peşindesin özlemim, biraz dinlendir kendini her fırsat bulduğunda

Iste onu yapamiyorum cocuklar uyuduklari an mutfaga kosuyorum bulasik varsa onu hallet yemek yap tam oturcam vcocuklar uyaniveriyor sen bosver beni bende bitmez sen neler yapiyon ev duzenine alistin mi geziden sonra dinlenebildin mi kilollar ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…