Mezun olmanın tadını çıkart özgecim. Çok sevindimm inan. Nasıl da geçti gitti değil mi zaman. İnsan bu sürede iyi ki durmamışım, kendim için birşeyler yapmışım diyor. Umarım koruruz kaptiş kilonuzu. Tebrik ederim canım ve sağol tüm emeklerin için.**Kizlar listemizi paylastim , yarisma bitti, bu haftada derece geldiiiiiiiii
**3. olduk, hepinizi coooook tebrik ediyorum.5 haftadir hep harika dereceler aliyoruz, daim olsun.
***Ben vekanadali35 mezun olduk, bayragi bugun listeye giren arkadaslarimiz @DeryaOnDiet , @AKovser ve @Ucyuzbesyuz arkadaslarimiza devrettik.Listeniz hayirli olsun kizlar.
***Hepiniz harikasiniz, odulu hepimiz hakettik bugun ve yarin odul yapmakta serbestsiniz..
DIPNOT: Bu hafta yarisma sonuc listelerini hazirlama gorevi bende oyuzden takim ici yarismamizin sonuclarindan once, yarisma sonuc listelerini hazirlayacagim haberiniz olsun.
Özlemcim tebrikler canım, ne güzel verdin disiplinli bir şekilde, bence burdaki birçok kişiye örnek oldun tatlım. Yeri geldi sopandan nasibimizi aldık amaOncelikle canimcim kaptanimYawrukush ’a beni buraya davet ettigi icin ,guzel insanlarla tanistirdigi icin ;
Kozmogirl17 kaptanima yorumlariyla destekleyip merdanesinden korkutup , zayiflamama sebeb oldugu icin;
@stitch kaptanima kilomuzun ayni olmasiyla rakibim olup beni daha da hirslandirdigi icin ;
FitFiliz takim arkadasima yorumlari ve destekleri icin ;
@besive ,@Gonulmeyvesi takim eslerime
4. Takim tum uyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim
Köfte yediğimi nerden anladınnKofte sonuclarini bekliyoruz kuzum
Baska burcu olmasin faydalari disiplin ; acilen alisverise gitmem lazim , dusuyo donlarimMezun olmanın tadını çıkart özgecim. Çok sevindimm inan. Nasıl da geçti gitti değil mi zaman. İnsan bu sürede iyi ki durmamışım, kendim için birşeyler yapmışım diyor. Umarım koruruz kaptiş kilonuzu. Tebrik ederim canım ve sağol tüm emeklerin için.❤
Özlemcim tebrikler canım, ne güzel verdin disiplinli bir şekilde, bence burdaki birçok kişiye örnek oldun tatlım. Yeri geldi sopandan nasibimizi aldık amasonuçta amaca ulaştık hepbirlikte. Şimdi darısı korumaya
Yakalandin miiiiKöfte yediğimi nerden anladınnpatatesi de mi gördün yoksaa
Kizartma eksik olmaz filizin menulerinde soyle kizarmis yagda coss sesi duymaya bayilir oYakalandin miiiine patatesmii kizartma degil de lütfen
Aman dikkatBaska burcu olmasin faydalari disiplin ; acilen alisverise gitmem lazim , dusuyo donlarimcekistirmekten yuruyemiyorum . Sayenizde zayifladim
Kızartma değildi, emojinin birini geri alabilirsin ÖzlemcimYakalandin miiiine patatesmii kizartma degil de lütfen
Bak ama yaaKızlar iyi akşamlar bütün gün hiç giremedim çünkü evde değilim menümü verip kaçacağım umarım herkes iyidir.
Menüm
350 gr piliç kalçalı but
Marul salatası
5 kaşık zeytinyağı
8 ceviz
Su 2 lt geçti
Spor köyde çocuk peşinde koşturmaca
Geçen sezon ben de izliyordum da henüz baslayamadim, geçen bi rastladım ama çok aglamakliydi bakmadim. Ben de ArifciyimKiz kadin dizisinden gircem stress yapcam yeme keten kescem onu istahi kapancak zayiflayacak, izliyonmu dizi sen ben arifciyim, sen kimlerdensin
Ne kadar hamaratsin canım maşallah. Neler neler yapmışsın. Ağız tadıyla yemek de nasip olsun Özge'cim. Ben olsam saydiklarinin birini anca yapıp mola verirdim. Sonra da amaan yarına kalsın derdim kesin.Selam canlarim nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz?
Dun canim cikti, gelemedim takima..
Peynir yaptim, zeytin yaptim, 2 kilo kofte yogurdum, haftasonunun yemegini hazirladim, markete gittim, aldiklarimi yerlestirdim ,cocuklari parka goturdum yani durmak nedir bilmedim..
Bu aksam Vanessalara yemege davetliyiz, bize ispanyadan lezzetler hazirlayacaklar.
Hemen gecmisi okuyayim.
Persembe ve cuma menu tablosunu birlikte hazirlayacagim, kusuruma bakmayin...
Tebrikler canımcanıım bütün takımı tebrik ederim öncelikle derece gelmesine cok sevindim haftaya daha da iyi bir dereceyle guzel sonuclar alırız umarım.. senin mezuniyetin de hayırlı olsun kilonu korudugun güzel bir dönem olsun inş canımmm
eneeeem ben birinci olmuşum yaaa inanamıyoruumteşekkürederim hepinizin payı var motive olmamda yazarım inş kaptancım caraaöbaya kdar
tebrikler canımmm
wuhhuuuuuu dıpdısss dıpdısss coook terekkürlerr ankaaaa
teşekküreeerim canım senn denlisten hayırlı olsun bu hafta ucuralıö takımı birlikte ben bi iki daha versem keskeee
canııım cok teşekküreederim senin de mezuniyetin kutlu olsunnnn
gitmeee inankı gidince daha kötü oluysor elinden geldigince kal bence canım
amanııın karbpnhidrat bombası olmus bugüüün
Hehhh iyi bari kuzum sevindim senin adina.Aman dikkatbence de gitmelisin bir an önce alışverişe, ya da lastik dik donlarina
Zayıfladın diye hava atıyon beybi, rüzgarından saclarim uçuştu
Kızartma değildi, emojinin birini geri alabilirsin Özlemcim
Fena yakaladın kız beni
Napiyosun ne var ne yok canım, nasıl bakalım küçük paşalar?
Kız bi dur parmakların dinlensinHehhh iyi bari kuzum sevindim senin adina.
Valla bizim pasalar cok fena sipa oldular cok sukur hastaliksiz bi hafta gecirdik kucuk buyudukce buyuk bebeklesiyor orta yolu bulmam zorlasiyor simdi bide esim yok gecede sabaha kadar uyusalarda bende sole deliksiz bi uyku ceksem valla benim bacaklar artik pelt tutmuyor biri 10 kilo biri 17 kilo biri iniyor biri biniyor bugun esim evdeydi oglen uyuttum yatirdim esim uzaniyordu gittim kocamin yanina kivrilim dedim aradan yarim saat gecti ufak kalkti ayagima geri geldi hadi salla salla uykuya geri dondu sonrayairdim tabi yatagina tam adamin yanina uzanip dinlenim dedim buyuk pitir pitir kalkti geldi ayagima hadi salla salla uyusun diye geri adam diyor bunlar hep bolemi evet dedim ancami gordun. yani uzun lafin kisasi bir dokun bin ah isit bacaklarim tutmuyor artik tabanlarim aciyor dizlerim agriyor birde adet olmadim 2 ayim tatli buldugum yerde gomuluyorum hic bogazim durmuyor hormonlar halay cekiyor ahhh ahhh filizkommm
Kiz tek ogun yiyoya ondan bulasmadim .Bak ama yaazeytinyağı diyor hem de beş kaşık kanadali35 Özlemcim sen bi kalorisini hatirlat bence canım, 5 çarpı kaç? Matematik de yok bende
Valla nefesimi tuttum yazdim ne yalan soliyim cok drtliyim ama gercek hayatim bu napimKız bi dur parmakların dinlensinOkurken yoruldum ay
Ben de çok salladım benimkileri, hatta geçen yaz basinda bıraktım küçüğü sallamayı. Ama yöntemim vardı sırtüstü yatıp bel bosluguma birşey koyarak salliyordum
Dizlerine ne olur dikkat et, gerekirse takviye araştır glukozamin hafifletebilir agrini Özlemcim.
Regl için de her gün bir aspirin icebilirsin kan sulandırıcı ya, başlatabilir belki. Tatlı olayına çözüm yok malesef bende de aynı durum var.
Ama emek harcadik ne çok, bir tatlıya da yenik düşmemek lazım kuzu
Oki.Kiz tek ogun yiyoya ondan bulasmadim .
Geçecek güzelim hiç merak etme, anı olarak hatırlayıp gülüp geçeceksin hatta.Valla nefesimi tuttum yazdim ne yalan soliyim cok drtliyim ama gercek hayatim bu napim
Iste onu yapamiyorum cocuklar uyuduklari an mutfaga kosuyorum bulasik varsa onu hallet yemek yap tam oturcam vcocuklar uyaniveriyor sen bosver beni bende bitmez sen neler yapiyon ev duzenine alistin mi geziden sonra dinlenebildin mi kilollar ne alemdeOki.
Geçecek güzelim hiç merak etme, anı olarak hatırlayıp gülüp geçeceksin hatta.
Daha ufak seninkiler böyle fiziksel yorgunluklar çok normal. Hem sen de durmuyorsun, üstüne itinalı temizlik, 4 4lük yemek peşindesin özlemim, biraz dinlendir kendini her fırsat bulduğunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?