Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkes çok emek veriyor ve ben düzenli göremeyince üzülüyordum ama liste dışı devam edeceğim menulerimi paylaşacağım :)

Çok sağol canım aktif olamadigim için sizi de engelliyorum emeklerinizin karşılığını veremedigim için uzuluyorum. Günlük menü paylasimlarima devam edeyim ozaman listeye girmeden devam etmek isterim
Listede olmadigin surece bizi engellemezson cNim sen takilma hic ona aynen ole firsat buldukca gelmeye calis gercekten insan burada kendine cekiduzen veriyor yoksa menuler alip basini gidiyor

Kiz kadin dizisinden gircem stress yapcam yeme keten kescem onu istahi kapancak zayiflayacak, izliyonmu dizi sen ben arifciyim, sen kimlerdensin
Bi donem izledim yeni doneme bakmadim hic cocuklardan firsat olmuyor tv izlemeye malesef arif su kahveci degilmi valla ben o diziden hic bisi anlamadim simdi mucize dr a bakmaya calisiyorum denk gelirse ucundan kiyisindan iste

Selam canlarim nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz?
Dun canim cikti, gelemedim takima..
Peynir yaptim, zeytin yaptim, 2 kilo kofte yogurdum, haftasonunun yemegini hazirladim, markete gittim, aldiklarimi yerlestirdim ,cocuklari parka goturdum yani durmak nedir bilmedim..
Bu aksam Vanessalara yemege davetliyiz, bize ispanyadan lezzetler hazirlayacaklar.
Hemen gecmisi okuyayim.
Persembe ve cuma menu tablosunu birlikte hazirlayacagim, kusuruma bakmayin...

Masallah sana ,bizde dedik ki tabaklarin arasinda kayboldu .kesin mesur pilavlarini yapar,

Masallah sana ,bizde dedik ki tabaklarin arasinda kayboldu .kesin mesur pilavlarini yapar,
Burada pazartesi okullar tatil, bu aksam arkadaslara davetliyiz, pazarla pazarteside kacalim yakin bir yerlere dedik o yuzden ari gibi viz viz calistim, her seyi halledeyim diye canim, ne var ne yok?

Burada pazartesi okullar tatil, bu aksam arkadaslara davetliyiz, pazarla pazarteside kacalim yakin bir yerlere dedik o yuzden ari gibi viz viz calistim, her seyi halledeyim diye canim, ne var ne yok?
Bizimde tatil , thanksgiving day , tadini cikarin gezmenin ,evdeyiz kahvemi iciyorum ,isler giriscem sonra , hava da yagmurlu evdeyiz bugun buyuk ihtimal.,

M Metem canim sen gayet azimlisin, menulerini yaziyorsun, liste disinda bizimle devam et olur mu?
Dahlia_ nasil oldun canim?
Kozmogirl17 yesermissin gulum hayirli olsun..
Ellssa kabizlik sorunu gecti mi canim?
@MigiMadid yok hakkaten nerede ki?
DeryaOnDiet , Harpy , haeshin , KarKralicesi , tomrs , Huzurvermeyolunda , Ucyuzbesyuz , Melegimkorusun , F Falanfilannnn nasilsiniz kizlar?
Gonulmeyvesi eksi gelmis, 60lar gelmis harika canim :)
madamesnow dugununuz nasil gecti, annenler nasil canim?
fayfeyfiy ses ver bir canisi...
K Konus dinliyorum menulerini yaziyorsun cok seviniyorum :)
Sibal57 tatil nasil gidiyor canim?
kanadali35 mezun olmak nasil ozlemcim?
FitFiliz ozledikkkk :)
besive arayi cok acma, ozletme kuzum...

Evet bizimki erken , sizinkini biliyorum , Black Friday ‘ den dolayi , burda da yapmaya basladilar ayni zamanda , herkes alisverise geliyodu amerikaya :) .
Mezun olmak iyi daha verecegim 700gram var
Evet cilginlik resmen black friday ,11 yildir bir kez bile black fridayden bir sey almadik, cunku insanlar birkac gun oncesinden store'larin onunda cadir kurup, devasa siralara giriyorlar, birbirlerini eziyorlar, olenler oluyor, olamz boyle bir sey...

Kofte sonuclarini bekliyoruz kuzum

Ya baktim kizartmadilar beni yesillenim dedim fiyakali olmus dimi degisikligi severim bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…