Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende sana teşekkür ederimm sen mezun mu oldun yoksaa
Allahım bana da bu günleri göster yaaa hiç 50 li rakamları görmedim kendimi bildim bileli hep 60 lardayım ve 70 de oldum ama şimdi yine 69 en azından

Aaa vermissin iste devam burdan uzaklasma bak sakin gidiyor kilolar.

hakikaten ya sen niye sabit geliyosun prgramına göre normal mi boyle olmsı
Direniyo sanırım canım pis yağlar, seviye de değişti, değişen seviyeye direnç de olabilir, ne umutlarla çıkıp tartıya aynı kiloyu görmek hayal kırıklığı idi ama, artı kilo olmaması tesellim oldu

Günaydınnn
Erkenciyiz yine bugün.. Evi topla, çamaşır, bulaşık derken bu saat olmuş..
Hasta olunca herşey yarım kalmış, nereden başlayacağımı bilemedim Oğlum da fırsat vermiyor pek, yetiştire bildiğim kadarını yapıcam artık.. Anneme de gitmek istiyorum, öğlene kadar toparlana bilirsem kaçarım :)

Selam kizlar bugun gec kaldim buralarda cok sakinmis bugun napiyorsunux 3.luk kutlamalari devammi
Benim sabah kahvaltiya misafirim vardi esimde evde gece vardiyesindeymis bu hafta yilda 2- 3 kez geceye donuyor ama ben hic sevmiyorum bu vardiyayi gece yanimizda olsun istiyorum gunduz iki cocugu sessiz tutucam ddiye yirtiniyorum puff kucuk oglanda ust disleri cikarmaya calisiyor viz viz ne gece susuyor ne gunduz napicam ben

11. Ekim Cuma menüm

Sabah 10:00
Sade kahve

Öğle 13:00
7 hurma

Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
yarım porsiyon eğe dolması
1 çatal domates soğan

Spor
3 saat yürüyüş

Su
3 litre

7 hurma bu bildigimiz medine hurmasimi cok kalorili degil mi ya fazla geldi gozume valla
Ege dolmasi nasil oluyor bu arada sarma mj bibermi

Ahahahah odul bu kadancik mı ayy varya canim nasil profiterol istiyor kasik kasik sosu olcak ustunde ya regl olsamda kurtulsam basim zonkluyor agridan
Afiyet olsun herbir kalorisini hakkettin.:) ,bu takima girmeden once bir tepsi kalburabasti yapmistim .15 tane vardi hepsini bir guzel tek basima yedim,
Evet evet kaptiste fazla yemekten bayildi zaar ugramaamis buralara sende ye ben zaten yiyorum hep beraber listeye geri donus yapalim

Benim Geri donmeye niyetim yok canimcim, sen de aklindan cikar Geri donus yok

Çok sağol canım aktif olamadigim için sizi de engelliyorum emeklerinizin karşılığını veremedigim için uzuluyorum. Günlük menü paylasimlarima devam edeyim ozaman listeye girmeden devam etmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…