- 13 Mart 2019
- 16.281
- 63.781
- 598
Oncelikle canimcim kaptanim @Yawrukush ’a beni buraya davet ettigi icin ,guzel insanlarla tanistirdigi icin ;
Kozmogirl17 kaptanima yorumlariyla destekleyip merdanesinden korkutup , zayiflamama sebeb oldugu icin;
@stitch kaptanima kilomuzun ayni olmasiyla rakibim olup beni daha da hirslandirdigi icin ;
@Derya_the_queen takim arkadasima yorumlari ve destekleri icin ;
@besive ,Gonulmeyvesi takim eslerime
4. Takim tum uyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim
Aaa vermissin iste devam burdan uzaklasma bak sakin gidiyor kilolar.Teşekkürler kaptanımm dün tartılmayı unuttun şimdi tartıldım yazmak için bi baktım senin bildirim
Geçen hafta cuma kilom 70.500
Bu hafta ki kilom 69.800
Fark 700 gram
Beklediğim gibi veremedim ama olsun almadım da şükür ki
Aaa vermissin iste devam burdan uzaklasma bak sakin gidiyor kilolar.
Fırsat bulamasam da buraya girmeye, kaçamağım yok balım..Sen burdan uzaklastin sabit geliyosun.geri don kiz :)
Direniyo sanırım canım pis yağlar, seviye de değişti, değişen seviyeye direnç de olabilir, ne umutlarla çıkıp tartıya aynı kiloyu görmek hayal kırıklığı idi ama, artı kilo olmaması tesellim olduhakikaten ya sen niye sabit geliyosun prgramına göre normal mi boyle olmsı
İlk 2 gün sonrasıydı, vücut şaşkınlığını atamadı sanırım, bir de kabızlık sıkıntımı tam atlatamadım onun da etkisi diyorumTek ogun yaramadi kuzum sana
Ekmek ve nescafe hariç güzel menü canımEkim11 menum
Sabah 8
2 yumurta ,4 dilim sucuk ,1 tane yuvarlak peynir,domates,salatalik
Ara sutlu kahve
Oglen3
1 tabak turlu yemegi,3 yk yogurt ,2 dilim ekmek
Ara neskahve
Su2lt.
Spor:1 saat yuruyus
@Yawrukush
Şimdi kaçsın ?İnşallah inşallah gideeerr bende yazrım buraya kızlar 59 u gördüüüümm diyee
Zayiflamaya devam yaniEkim11 menum
Sabah 8
2 yumurta ,4 dilim sucuk ,1 tane yuvarlak peynir,domates,salatalik
Ara sutlu kahve
Oglen3
1 tabak turlu yemegi,3 yk yogurt ,2 dilim ekmek
Ara neskahve
Su2lt.
Spor:1 saat yuruyus
@Yawrukush
7 hurma bu bildigimiz medine hurmasimi cok kalorili degil mi ya fazla geldi gozume valla11. Ekim Cuma menüm
Sabah 10:00
Sade kahve
Öğle 13:00
7 hurma
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
yarım porsiyon eğe dolması
1 çatal domates soğan
Spor
3 saat yürüyüş
Su
3 litre
Gelmedı@MigiMadid gel kiz iki lafin Bellini kiralim , kadin dizisini takip ediyomusun,izledigim tek diziydi o da berbat olmus hepten keske tadinda bitirseydiler.
Ahahahah odul bu kadancik mı ayy varya canim nasil profiterol istiyor kasik kasik sosu olcak ustunde ya regl olsamda kurtulsam basim zonkluyor agridanBen de ödüllü menümü yazayım sizee
Sabah 11.0
Patlıcanlı iki yumurta
Ara 15.0
1 mürdüm erikli 3 kasık yogurt
Aksam 19.30
3 kasık et kavurma
2 bardak ayran
3 kucuk sarma
Yarım kalbura bastı tamamı işaret ğarmagım büyüklügündeydi
Yine yarım sigara böregi
Evet evet kaptiste fazla yemekten bayildi zaar ugramaamis buralara sende ye ben zaten yiyorum hep beraber listeye geri donus yapalimAfiyet olsun herbir kalorisini hakkettin.:) ,bu takima girmeden once bir tepsi kalburabasti yapmistim .15 tane vardi hepsini bir guzel tek basima yedim,
Kiz kadin dizisinden gircem stress yapcam yeme keten kescem onu istahi kapancak zayiflayacakGelmedıniye bizi begenmiyon muuu
Benim Geri donmeye niyetim yok canimcimAhahahah odul bu kadancik mı ayy varya canim nasil profiterol istiyor kasik kasik sosu olcak ustunde ya regl olsamda kurtulsam basim zonkluyor agridan
Evet evet kaptiste fazla yemekten bayildi zaar ugramaamis buralara sende ye ben zaten yiyorum hep beraber listeye geri donus napalm
Çok sağol canım aktif olamadigim için sizi de engelliyorum emeklerinizin karşılığını veremedigim için uzuluyorum. Günlük menü paylasimlarima devam edeyim ozaman listeye girmeden devam etmek isterimCanim aýrilmadanda devam edebilirsin liste disi biz seni idare ederiz yada bi sure ara ver sonra gelirsin geri azicikta olsa o zayiflama istegin varya iste onun pesini birakmam sende birakma dinlen kafan doluysa rahatla geri gel emiinim basaricaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?