İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 250 IA | | | ||||
Gonulmeyvesi | | 15DK Y | |||||
Harpy | | | |||||
kanadali35 | | | |||||
Deryaondiet | |||||||
Yawrukush | |||||||
Madamesnow | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Metem | | ||||||
Haeshin | | | |||||
Selsalan | |||||||
Tomrs | 15 DK Y | ||||||
Konusdinliyorum | |||||||
AKovser | |||||||
Karkralicesi | | | | ||||
Melegimkorusun | 15DK Y | ||||||
Akrrep | | | |||||
Ucyuzbesyuz | 20 DK Y | ||||||
Huzurvermeyolunda | |
Eline saglik canim ben sali menumude yazmamisim hemen yazim bariTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 250 IA Gonulmeyvesi 15DK Y Harpy kanadali35 Deryaondiet Yawrukush Madamesnow Sibal57 Metem Haeshin Selsalan Konusdinliyorum SPOR? AKovser MUAF Karkralicesi Melegimkorusun 15DK Y Akrrep Ucyuzbesyuz Huzurvermeyolunda
Nasil doyuyorsunuz bole ben zafiyet gecirirdim kesin.15 Ekim Salı menüm
Sabah 9:00
Sade kahve
Öğle 13:00
1 hurma
Akşam 18:00
Yumurtalı köfte 1 porsiyon
Su
3 litre
Spor
1 saat yürüyüş
Yawrukush
Cok kalorili olmustur menun kesin bu durlarda disardan soleme sansin olmuyormu canim Is yeri yemekeri cidden cok yagli oluyor.15 ekim salı menüm
09.00
1dilim tam bugday ekmek
peynir
domates
satalık
5zeytin
12.30
karışık kızartma(yemekhanede cıkan yemek mecbur yedım makarnada vardı onu yemedım ekmek de yemedım)
yogurt
corba
16.00
elma
18.30
kuru fasulye
1dılım ekmek
cok az uzum
2.5lt su 30 dk hııt yagma egzersız
Seni bi sasmak lazm huzurcum topla kendini surekli diyeti duzunme yeme bicimini hayat tarzin haline getir aliskanliga dondur kuzumArkadaslar merhaba nasilsniz ben bi hafta hic iyi degilim bir gun iyi hersey yolunda ertesi gün kafam gidiyor yemeklere dusuyorum surekli canim birsey istiyor herhalde yoruldum 82,5 la baslamistim simdi 75 im aslinda cok degil 7.5 kilo ama bazen cok iradesiz oluyrm mesela garip bir zamanda uyumussam az dalmissam uyandigimda canim aniden tatli birsey istiyor ve daliyoriö tahin pekmeze iki tatli kasigi üc tatli lasigi derken az da olsa bozdugum icin o gün adina tüm motivasyobjm gidyor napicam bilmiyrm dün cok kötü gecti sabah iyi guzel kahvalti yaptim ama öglen de mesela bir eti cin iki dilim elmali kek ikindide ve aksamin sekizbucugunda cocuklarla sinema saati yplim diye misir patlattim ve bende yedim onlarla keske irademe biraz daha halim olsaydim o gub aksami böyle kapatmicaktim en azindan bilmiyrm biraz daha sakinlesmem sürekli diyetteyim fikrini aklimdan cikarmam lazim sanirim
Bende cok seviyorum yaa cok yakismiscok guzel olmus, renkli corap da cok severim
Yaptim ne yalan soyliyim ben evde degildim o yuzden ugrayadim kuzum evet sessiz kalmis sanki buralarneden kimse yok bugun
yoksa herkes kacamak mi yapiyor
Ne guzel ya cok eglencelliSuan halloween zamani oldugu icin kuzum, ciftlige gidecek kuzular :))
Bekliyoruz bak resimleri kesin cok severim bole suslemelleriEvet canim yilin bu zamanlari hep bal kabagi ciftliklerine gidiliyor:)
Bizde balkabaklarimizi oyduk lantern yaptik, icine ledler koyup isiklandirdik.
Akina Arasa kostum aldik.
On bahcemizi suslemek icin bir suru sey aldik.
Ben kendime tac, halloween kolyesi ve gozlugu aldim.
10 pakette seker aldik, evimize gelen cocuklara dagitmak icin.
Bahcemizi susleyince foto atarim :)
Hadi ozaman tatile kadar kirtul fazlaliklardan kizkizami hmmm en sevdigimmmWuuwuu supermis canim. iyi tatiller.
Biz bakalim 3 kiz kasim basi 4 gunlugune isvece gidiyoruz. 2 gun once karar verdik. Hem Tarkan konseri var. ona da dun bilet aldik. Gerci orda hava butdan da soguk. Tek yagmur yagmasin da. Ilk deda kiz kiza boyle bir geziye gidecegim bakalimcocuk yok esler yok
Ins gitmeden biraz kilo verebilirim.
Teşekkür ederim canm. Çok şükür akşamına dik ka t ettim baya eksilmişm. Regl inde etki si vardı sanırım. Eksilecek inanıyorum.Profitorel olmasa cok guzel olurmus canim. Afiyet olsun
Teşekkür ederim kaptan. E ve t malesef bi tanesini yemesem iyiydi. Bugün yine gezmem var Allahım ne yapacağım. Dikkat etmeye calisirimMenunu yazmissin canim , boyle devam et :)
Kizinada cok gecmis olsun nasil oldu, daha iyi mi?
Menude menu ama :)))
4 ciari yedigin tatlilar olmasa menun guzel olacakmis tomriscim..
Guzel menu, harika sporlar :))
Ozlem sana kotu bir haberim var, esim bizim burada kokorecci bulmus, sadece cumartesileri yapiyorlarmis bir turk restoran, kismetse bu cumartesi dananin kuyrugu kopacak anacim
Menu sahane, sporlar daha sahane...
Canim ben uzuldum bu menuye cok cunku tarti gunumuze 1 gun kaldi
Listedesin , listenin sorumlulugu var,bunlari biliyorsun.
Yinede menunu yazdigin icin tesekkur ederim.
Yarin guzel bir menun olsun ki tartida eksi gorelim canim.
Kizinada cok gecmis olsun, kulak iltihabi gercekten cok zorluyor kuzulari acil sifalar...
Hicbir sey yememissin Huzurcum, ac kalmissin uzuldum canim
Ya çok güzelTurkiyeye geldim, bu haftasonu yine geliyorum. Bir de yilbasinda ispanya plani var
Ahahahha inşallahyok gecen de oyle dedin ama mezuniyetin ustune cok almamistin. neyse kis geldi, artik herkes evinde, diyetlere geri doneriz her beraber.
seni manken yapana kadar durmak yok
Canim listemizi yarin paylasacaktim ama seni mi kirayim bugunden paylasalim..
*** 4. Takım 644. Etap ***
Akrrep (69.9///%)
haeshin (72.1///%)
Huzurvermeyolunda(74.6///%)
Ucyuzbesyuz (73///%)
AKovser (68.9///%)
DeryaOnDiet (71.5///%)
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar 644. Etap***
Kozmogirl17 (66.9///%) 27.09.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 64
Derya_the_queen (59.2///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
fmad (57.7///%) 23.08.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 55
Yawrukush (58///%) 643. etapta mezun oldu.
kanadali35 (58.7///%) 643. etapta mezun oldu.
besive (78.8///%) 643. etapta bildirimsiz izne ayrildi.
MigiMadid (86.2///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
tomrs (60///%) 613. etaptan mezun uye geri dondu, 20.08.19
Melegimkorusun (66.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 26.09.2019 , baslangic kilosu:67,6 , hedef kilosu:58
stitch (65.3///%) 622. Etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
gogo2405 (67.9///%) 496. Etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Sibal57 (82.5///%) 597. etapta izne ayrilan uye geri dondu, hedef:70
Harpy (70.4///%) 630. Etapta 65.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
LaMademoiselle (49.4///%) 642. Etapta 49.4kg ile izne ayrildi
tuzsuz_ruh (?///%) 573. Etapta 65.6kg ile mezun olan uye geri dondu. Baslangic tarihi:07.10.2019, baslangic kilosu:?, hedef kilosu:?
ozenti (?///%) 627. Etapta 60.0kg ile izne ayrilan uye geri dondu. Baslangic tarihi:07.10.2019, baslangic kilosu:?, hedef kilosu:?
Gonulmeyvesi (69.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Falanfilannnn (56.0///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
madamesnow (65.2///%) Yeni uye (eski nicki kartanesi3741), baslangic tarihi:07.08.19 , baslangic kilosu:68.7 , hedef kilosu:61
Metem (95.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.08.19 , baslangic kilosu:98 , hedef kilosu:80
Hulyaa23 (76.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 29.09.19, baslangic kilosu:77 , hedef:65
Konus dinliyorum (68.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Geçti gibi kaptanım inşallah :)Menun guzel canim, nasilsin , goremedim dun seni?
Iyiyim canim bir sIkintim kalmadi, sen nasilsin, cok iyi yapiyorsun.
Verimli olmak, zamani guzel kullanmak su kisacik omurde yapilacak en dogru sey..
Nasil oldun canim?
Guzel menu canim, nasilsin diyet nasil gidiyor?
Misafirlerinizle keyifli vakit gecirmeler canim.
Kibrisli misin sende?
Isin ucunda yuksek bir meblag varsa bence harika kilo verilir, tig gibi kalinir:)))
Canim diyete odaklanamiyorsun demek ki ,cok normal zaman zaman hepimiz kaybediyoruz diyet motivasyonunu.
Neden kilo vermek istedigin hatirla, kendini zayiflamis gordugunde ne kadar mutlu olacagini hatirla.
Vazgecersen kilo alip, simdiye kadar ki ugraslarini cope atacaksin, sence buna gerek var mi canim?
Cooook begendim ben Deryacim, gule gule giy, mutlu gunlerde :)
Bir sonraki sinavda daha iyi olur Feyzosum, kilo durumlarin ne alemde?
Hastaligin gecti mi tamamen?
Ooo kiz kiza tatil, eglence, harika valla, tadini cikarin her bir dakikasinin :)
Batti balik yan gider diyip dun iyice cozuttum. Suyumu cevizimi yanima aldim. Bugun cok az yemeyi dusunuyorum.Ufakliga gecmis olsun canim , ama sakin pes etme yarin dikkat et lutfen , manti ,kurabiye ustunede ,dondurmaylacila yapmissin
Ya bnde yerken vicdan azabiyla yedim ama yinede yedim. Bugun cok dikkat edecegim insallahMenunu yazmissin canim , boyle devam et :)
Ozlem sana kotu bir haberim var, esim bizim burada kokorecci bulmus, sadece cumartesileri yapiyorlarmis bir turk restoran, kismetse bu cumartesi dananin kuyrugu kopacak anacim
Kizinada cok gecmis olsun, kulak iltihabi gercekten cok zorluyor kuzulari acil sifalar...
Aynen yaptigim sporlara yazik... Bugun dikkat etmeye calisacgm. Kilo vermesem bile arti sekilde gelmek istemiyorum.yemedim valla yesilcayi da ictim midem bulaniyo simdi sabahi bekliyorum
zupaaaa zupaaaa harika sporr
dirim diriiiiim listedekiler kacakkkk
amaniiin cok az kisiyiz cok gayret ermeliyiz arkadaslar ben yarin da ac gezicem valla en azindan arti gelmiyimmm
süpeeeer menü süper spor
ooowwwooo ücyüz besyüz alican grmlari benim gibi bacim bugunu kapattin böyle bak yarina icin söz ver kendine ve bize toparla nolur valla cok emel veriyoruz yzik olmasin
Cok gecmis olsub kuzuya da bagisiklik güclennw kadar böyle Allah korusun hepsini
Selam canim. Ay yarin cumaa. Inceldim gibi ama bakalim tarti ne gosterecek sabah.Slm kizlar nasilsiniz ? Kimse yazmamis cabuk bitti okumak.kaptis Yawrukush listeyi gorebilirmiyiz kimler var listede yarin persembe birhatirlatalim .
Gunaydin canim.Tekrardan gunaydin kizlar gunler nekadar cabuk geciyor persembe olmus bile bugun yedigimize ictigimize dikkat ediyor cok yorucu sporlardan kaciyoruz suyudu abartmadan tuketirsek tamamdir bu is
Listedeki arkadaslar hepinizden guzel bi eksi bekliyrum bu haftada dereceye girelim hadi insallah
Afiyet olsun cankm.Ekim 16 menum
Sabah 8
2 yumurta , domates ,5zeytin ,kkpeynir ,2 dilim ekmek
Ara neskahve sutlu
Oglen 1
Hindi etli salata ,(marul ,roka ,kirmizi sogan ,1 yk kasigi fistik)
Aksam 5
5 tane buruksel lahana ,1 kase yogurt
Su2.5 lt
Spor
Ip750
Mekik 100
Dkosma :400
Toplam:2500
Yawrukush
Aksam gec dondugun icin yemedigini biliorum canim o yuzden ona sozim yok. Waaw spor harikaSabah
1 yunurta
yarim avakado
1 dilim kizarmis ekmek
Kasar
16.30
Sade kahve 1 hurma
600 ip atlama 20 dk yuruyuus 3 saat ev isi
100 sag ic bck 100 sol ic back 100 yan bel
2100 puanYawrukush Kozmogirl17
Sagol canim. Gitmeden de biraz incelsem super olacak.Menun guzel canim, nasilsin , goremedim dun seni?
Iyiyim canim bir sIkintim kalmadi, sen nasilsin, cok iyi yapiyorsun.
Verimli olmak, zamani guzel kullanmak su kisacik omurde yapilacak en dogru sey..
Nasil oldun canim?
Guzel menu canim, nasilsin diyet nasil gidiyor?
Misafirlerinizle keyifli vakit gecirmeler canim.
Kibrisli misin sende?
Isin ucunda yuksek bir meblag varsa bence harika kilo verilir, tig gibi kalinir:)))
Canim diyete odaklanamiyorsun demek ki ,cok normal zaman zaman hepimiz kaybediyoruz diyet motivasyonunu.
Neden kilo vermek istedigin hatirla, kendini zayiflamis gordugunde ne kadar mutlu olacagini hatirla.
Vazgecersen kilo alip, simdiye kadar ki ugraslarini cope atacaksin, sence buna gerek var mi canim?
Cooook begendim ben Deryacim, gule gule giy, mutlu gunlerde :)
Bir sonraki sinavda daha iyi olur Feyzosum, kilo durumlarin ne alemde?
Hastaligin gecti mi tamamen?
Ooo kiz kiza tatil, eglence, harika valla, tadini cikarin her bir dakikasinin :)
Dun evin icinde dikildim. Saatimi taktim adim arttitdim. Doktor onerdi. Artik 10 000 olmadan uyumaya gitmek yokMenunu yazmissin canim , boyle devam et :)
Menu de aile zamani adjmlarin da cok guzel canim.CARSAMBA MENUM
SABAH
3 kasik domatesli biber
3 kk kadar kendi yaptigim peynir uzerine yarim tatli kasigi pekmez
5 yesil zeytin
2 dilim pastirma
Salatalik-domates-minik havuc (az miktarda)
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
1 kucuk cay bardagi bulgur ile bol salatali kisir (domates, marul, dereotu, nane, yesil sogan,maydanoz)
Sekersiz cay
ARA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
Barbeku eti
Aci sivri biber
50 kalorilik pita ekmegi
SU: 1.5 lt+ 2 adet mineralli su (700ml)
SPOR: 1 saat Akini birakip alirken yuruyus (180), 1bucuk saat okul sonrasi parkta oynadilar, onlarin pesinde adimlama (270) , 1 saat Arasin okul gezisinde ciftlikte adimlama (180) , 1 saat ev isi ( yemek- camasir katlama) (120_
TOPLAM PUAN:750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?