Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17250 IA
Gonulmeyvesi
15DK Y
Harpy
kanadali35
Deryaondiet
Yawrukush
Madamesnow
Sibal57
Metem
Haeshin
Selsalan
Tomrs15 DK Y
Konusdinliyorum SPOR?
AKovser MUAF
Karkralicesi
Melegimkorusun15DK Y
Akrrep
Ucyuzbesyuz20 DK Y
Huzurvermeyolunda

Eline saglik canim ben sali menumude yazmamisim hemen yazim bari

15 Ekim Salı menüm

Sabah 9:00
Sade kahve

Öğle 13:00
1 hurma

Akşam 18:00
Yumurtalı köfte 1 porsiyon

Su
3 litre

Spor
1 saat yürüyüş

Yawrukush
Nasil doyuyorsunuz bole ben zafiyet gecirirdim kesin.
Cok kalorili olmustur menun kesin bu durlarda disardan soleme sansin olmuyormu canim Is yeri yemekeri cidden cok yagli oluyor.
Seni bi sasmak lazm huzurcum topla kendini surekli diyeti duzunme yeme bicimini hayat tarzin haline getir aliskanliga dondur kuzum
cok guzel olmus, renkli corap da cok severim
Bende cok seviyorum yaa cok yakismis DeryaOnDiet gule gule giy
neden kimse yok bugun
yoksa herkes kacamak mi yapiyor
Yaptim ne yalan soyliyim ben evde degildim o yuzden ugrayadim kuzum evet sessiz kalmis sanki buralar
Suan halloween zamani oldugu icin kuzum, ciftlige gidecek kuzular :))
Ne guzel ya cok eglencelli
Bekliyoruz bak resimleri kesin cok severim bole suslemelleri
Hadi ozaman tatile kadar kirtul fazlaliklardan kizkizami hmmm en sevdigimmm

Gunaydin kizlar ugrayamadim dun kayinvalidemde kaldik esim yokken evde ipimizi koparttik biz sabahta kahvaltiya gittik bi akrabaya falan filan derken aksam oldu anca geldik evimize

Sali menu
Kahvalti
Maydanozlu omlet yarim yumurta kadar
2 kk ezine peynir
2 dilim salaam
4 5 patates kizartmasi
2 catal sosis

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Aaksam 17.00
Ceyrek cupra
2 kasik pilav

Aksam
Sekersiz cay
Kestane 10 tene kadar

CARSAMBA MENUM
Sabh
Yarim yumurta kadar sucuklu omlet
1 kk beyaz peynisr
2 3 tane lokma
3 5 catal patates kizartmasi
2 3 catal sosis

Oglen 15.00
Patates salatasi
Yogurtlu Havuc salatasi
1 tane ispanakli gul boregi
1 tane sarma tavuk gogsu tatlisi
Sekersiz cay

Aksam
Sekeesiz cay

Iki gundur spor yok ev isi yok mutfak yok yedim ictim yattim dinlenmek icin bayada dinlenmisim cok sukur
Suyuda tam emin degilim evde olmadihim icin.

Gordugunuz gibi iyi cozutmusum durduruyorum artik kendimi Yawrukush

Teşekkür ederim kaptan. E ve t malesef bi tanesini yemesem iyiydi. Bugün yine gezmem var Allahım ne yapacağım. Dikkat etmeye calisirim

yok gecen de oyle dedin ama mezuniyetin ustune cok almamistin. neyse kis geldi, artik herkes evinde, diyetlere geri doneriz her beraber.
seni manken yapana kadar durmak yok
Ahahahha inşallah
Evet kuzum dün 58.6 ydım sanırım bugün 58.1
Çok almadım ama 3-4 gündür aşırı çikolataya saldırıyorum
Dur demem lazım

Veeeee 2 gündür sabahları Leslie 1 mil yapıyorum
Kendime kocaman tebrik
Yawrukush

Oooooo listemiz küçücük kalmıııış
Mezun olan tüm herkesi hepinizziiii çoook tebrik ederim

Geçti gibi kaptanım inşallah :)
Dün58.6
Bugün 58,1 ama menülerimi düzenleyemedim daha doğrusu bozdum..
2 gündür de Leslie yapıyorum

Ufakliga gecmis olsun canim , ama sakin pes etme yarin dikkat et lutfen , manti ,kurabiye ustunede ,dondurmaylacila yapmissin
Batti balik yan gider diyip dun iyice cozuttum. Suyumu cevizimi yanima aldim. Bugun cok az yemeyi dusunuyorum.
Ya bnde yerken vicdan azabiyla yedim ama yinede yedim. Bugun cok dikkat edecegim insallah

Aynen yaptigim sporlara yazik... Bugun dikkat etmeye calisacgm. Kilo vermesem bile arti sekilde gelmek istemiyorum.

Tekrardan gunaydin kizlar gunler nekadar cabuk geciyor persembe olmus bile bugun yedigimize ictigimize dikkat ediyor cok yorucu sporlardan kaciyoruz suyudu abartmadan tuketirsek tamamdir bu is
Listedeki arkadaslar hepinizden guzel bi eksi bekliyrum bu haftada dereceye girelim hadi insallah

Gunaydin canim.

Afiyet olsun cankm.
sporun da harika. Ama yatek tek hata var puanlamada ya da toplamda. Aa gerci belki de butun yaptiklarini yazmadin o da olabilir

Sagol canim. Gitmeden de biraz incelsem super olacak.
Kislik uzun elbisem 1 tane bile yok hep kisa. Bu aralar herkes uzun giyiyor cok hosima gidiyor. Bakalim verdim dun internetten siparis yarina gelir yaziyir ins gelirse dener fikrinizi alirim. Yazim aldigim birkac uzunu giydim. Ve cok rahatlardi.

Dun evin icinde dikildim. Saatimi taktim adim arttitdim. Doktor onerdi. Artik 10 000 olmadan uyumaya gitmek yok

Menu de aile zamani adjmlarin da cok guzel canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…