- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah canim. Tatile ilk defa kizkiza gidecegimEline saglik canim ben sali menumude yazmamisim hemen yazim bari
Nasil doyuyorsunuz bole ben zafiyet gecirirdim kesin.
Cok kalorili olmustur menun kesin bu durlarda disardan soleme sansin olmuyormu canim Is yeri yemekeri cidden cok yagli oluyor.
Seni bi sasmak lazm huzurcum topla kendini surekli diyeti duzunme yeme bicimini hayat tarzin haline getir aliskanliga dondur kuzum
Bende cok seviyorum yaa cok yakismisDeryaOnDiet gule gule giy
Yaptim ne yalan soyliyim ben evde degildim o yuzden ugrayadim kuzum evet sessiz kalmis sanki buralar
Ne guzel ya cok eglencelli
Bekliyoruz bak resimleri kesin cok severim bole suslemelleri
Hadi ozaman tatile kadar kirtul fazlaliklardan kizkizami hmmm en sevdigimmm
Dinlenmen iyi olmus canim.Gunaydin kizlar ugrayamadim dun kayinvalidemde kaldik esim yokken evde ipimizi koparttik biz sabahta kahvaltiya gittik bi akrabaya falan filan derken aksam oldu anca geldik evimize
Sali menu
Kahvalti
Maydanozlu omlet yarim yumurta kadar
2 kk ezine peynir
2 dilim salaam
4 5 patates kizartmasi
2 catal sosis
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aaksam 17.00
Ceyrek cupra
2 kasik pilav
Aksam
Sekersiz cay
Kestane 10 tene kadar
CARSAMBA MENUM
Sabh
Yarim yumurta kadar sucuklu omlet
1 kk beyaz peynisr
2 3 tane lokma
3 5 catal patates kizartmasi
2 3 catal sosis
Oglen 15.00
Patates salatasi
Yogurtlu Havuc salatasi
1 tane ispanakli gul boregi
1 tane sarma tavuk gogsu tatlisi
Sekersiz cay
Aksam
Sekeesiz cay
Iki gundur spor yok ev isi yok mutfak yok yedim ictim yattim dinlenmek icin bayada dinlenmisim cok sukur
Suyuda tam emin degilim evde olmadihim icin.
Gordugunuz gibi iyi cozutmusum durduruyorum artik kendimi @Yawrukush
Evet uzun sure gidemeyip 2 ayda 2 kere
Ozlem sana kotu bir haberim var, esim bizim burada kokorecci bulmus, sadece cumartesileri yapiyorlarmis bir turk restoran, kismetse bu cumartesi dananin kuyrugu kopacak anacim
Ahahahha inşallah
Evet kuzum dün 58.6 ydım sanırım bugün 58.1
Çok almadım ama 3-4 gündür aşırı çikolataya saldırıyorum
Dur demem lazım
Veeeee 2 gündür sabahları Leslie 1 mil yapıyorum
Kendime kocaman tebrik
@Yawrukush
tatlilar olmasa daha guzel olurmus tomrisimSlm kız la r bugünün menüsü
Sabah 9 buçuk
Bir dilim ekmek. 7 yeşil zeytin. 2yk kavrulmuş sogurme ve 1yumurta tereyagda 2yesil biber.
Öğle cennet hurmasi
Öğle sonrası komşuda
3 civarı 7 sıkım A yakın köfte. Y an ına turşu ve sa la ta ayran
4 civarı
1 profiterol 2lokma irmikli sütlü tatlı
5 bir elma
Akşam 3lokma tavuk kavurma
2 litre su
guzel menu canim, harika sporlar. bu kez daha kararli gorunuyorsun.16 ekim menum
09:00_ 1 dilim ekmek, 1 tane az tereyaginda yumurta, biber, 1 dilim peynir, 1 tatli kasigi humus, 2 dilim hindi gume.
Ara: 1 fincan sade filtre kahve, 2 fincan yesil cay
14:00_ 1 haslanmis patates, 4 yk kadar kiymali sebze, 1 tabak salata.
18:00_ 1 dilim ekmek, 70gr kadar tavuk, 1 kase yogurt, yarim avuc badem, 1 mandalina.
Su: 3 litre
Spor: 10 000 adim: 500p
100 mekik: 200p
100 ip: 200p
100 squat:200p
25 sinav:50p
Toplam: 1150 puan
@YawrukushKozmogirl17
ne guzel liste, mezunlar dolu ve hala burada olmaya devamCanim listemizi yarin paylasacaktim ama seni mi kirayim bugunden paylasalim..
*** 4. Takım 644. Etap ***
Akrrep (69.9///%)
haeshin (72.1///%)
Huzurvermeyolunda(74.6///%)
Ucyuzbesyuz (73///%)
AKovser (68.9///%)
DeryaOnDiet (71.5///%)
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar 644. Etap***
Kozmogirl17 (66.9///%) 27.09.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 64
Derya_the_queen (59.2///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
fmad (57.7///%) 23.08.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 55
Yawrukush (58///%) 643. etapta mezun oldu.
kanadali35 (58.7///%) 643. etapta mezun oldu.
besive (78.8///%) 643. etapta bildirimsiz izne ayrildi.
MigiMadid (86.2///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
tomrs (60///%) 613. etaptan mezun uye geri dondu, 20.08.19
Melegimkorusun (66.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 26.09.2019 , baslangic kilosu:67,6 , hedef kilosu:58
stitch (65.3///%) 622. Etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
gogo2405 (67.9///%) 496. Etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Sibal57 (82.5///%) 597. etapta izne ayrilan uye geri dondu, hedef:70
Harpy (70.4///%) 630. Etapta 65.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
LaMademoiselle (49.4///%) 642. Etapta 49.4kg ile izne ayrildi
tuzsuz_ruh (?///%) 573. Etapta 65.6kg ile mezun olan uye geri dondu. Baslangic tarihi:07.10.2019, baslangic kilosu:?, hedef kilosu:?
ozenti (?///%) 627. Etapta 60.0kg ile izne ayrilan uye geri dondu. Baslangic tarihi:07.10.2019, baslangic kilosu:?, hedef kilosu:?
Gonulmeyvesi (69.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Falanfilannnn (56.0///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
madamesnow (65.2///%) Yeni uye (eski nicki kartanesi3741), baslangic tarihi:07.08.19 , baslangic kilosu:68.7 , hedef kilosu:61
Metem (95.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.08.19 , baslangic kilosu:98 , hedef kilosu:80
Hulyaa23 (76.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 29.09.19, baslangic kilosu:77 , hedef:65
Konus dinliyorum (68.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
cok azEkim 16 menum
Sabah 8
2 yumurta , domates ,5zeytin ,kkpeynir ,2 dilim ekmek
Ara neskahve sutlu
Oglen 1
Hindi etli salata ,(marul ,roka ,kirmizi sogan ,1 yk kasigi fistik)
Aksam 5
5 tane buruksel lahana ,1 kase yogurt
Su2.5 lt
Spor
Ip750
Mekik 100
Dkosma :400
Toplam:2500
@Yawrukush
cok gecmis olsun canim, kucuklere kiyamiyorum ☹Kizlar buralara gelipte yazmaya yuzum yok valla sirf kaptanima soz verdigim icin menumu paylasiyorum. Ama cok utaniyorum
Menum
Sabah 8.00
1 muz
Yarim armut
3 ceviz
Oglen 13.00
Dunden kalan ciger
2 dilim tbe
Turp
Ara
Yarim nar
Aksam 17.00
1 tabak manti
Ara
Cayla beraber 2 kurabiye kurabiye yemisken dondurmada yiyim bari dedim. 1 kulahta dondurma yedim☹
Su:2.5 litreyi gecmistir.
Cok uzgunum kizlar bugun kendimi kaybettim. Kucuk kizimda yine aglama krizlerine girdi. Onuda acile goturduk. Kulagi iltihaplamis simdide
Yine antibiyotige basladik. Bu sene surekli hastanedeyiz. Allahim daha buyuk dertler vermesin. Bunlar gelir gecer insallah
Iyi gecelr herkese cok kizmayin olur mu
bu kadar miSabah
1 yunurta
yarim avakado
1 dilim kizarmis ekmek
Kasar
16.30
Sade kahve 1 hurma
600 ip atlama 20 dk yuruyuus 3 saat ev isi
100 sag ic bck 100 sol ic back 100 yan bel
2100 puan @YawrukushKozmogirl17
Aslinda bunu genellikle yaparim ama bazen ekstrem durumlar olabiliyor suanda 2 ayi gecti hasta olmadim goguslerim sis ellerim ayaklarim sis cok rahatsiz oluyorum bu durumdan dr a gidicem insallahDinlenmen iyi olmus canim.
ve su oglen kacamakli olunca aksam yememen super. Aslinda bunu hayat boyu yapsak kilo almayiz galiba. Kacamak yapinca dengelemeyi bilmek lazim. Ben begendim canim.
oooh afiyet olsun, hakketin sen boyle kacamak ve izin gununu. ama cok da abartip alma sakin kiloGunaydin kizlar ugrayamadim dun kayinvalidemde kaldik esim yokken evde ipimizi koparttik biz sabahta kahvaltiya gittik bi akrabaya falan filan derken aksam oldu anca geldik evimize
Sali menu
Kahvalti
Maydanozlu omlet yarim yumurta kadar
2 kk ezine peynir
2 dilim salaam
4 5 patates kizartmasi
2 catal sosis
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aaksam 17.00
Ceyrek cupra
2 kasik pilav
Aksam
Sekersiz cay
Kestane 10 tene kadar
CARSAMBA MENUM
Sabh
Yarim yumurta kadar sucuklu omlet
1 kk beyaz peynisr
2 3 tane lokma
3 5 catal patates kizartmasi
2 3 catal sosis
Oglen 15.00
Patates salatasi
Yogurtlu Havuc salatasi
1 tane ispanakli gul boregi
1 tane sarma tavuk gogsu tatlisi
Sekersiz cay
Aksam
Sekeesiz cay
Iki gundur spor yok ev isi yok mutfak yok yedim ictim yattim dinlenmek icin bayada dinlenmisim cok sukur
Suyuda tam emin degilim evde olmadihim icin.
Gordugunuz gibi iyi cozutmusum durduruyorum artik kendimi @Yawrukush
Su diyet konusunda Benim sana inancim tam canim. Masallah. Ayy saka gibi ayni kilolardaydik 60 in altina dustun. Masallah canim. Ama arada tartil ve ona gore ayarlarsin zatTeşekkür ederim canm. Çok şükür akşamına dik ka t ettim baya eksilmişm. Regl inde etki si vardı sanırım. Eksilecek inanıyorum.
Aynen canim, off ya bu sefer cok kilo aldim, az daha alsam nederyse ilk mezuniyetin baslangicina donecegimtatlilar olmasa daha guzel olurmus tomrisim
eskiden cok spor yapardin, yeniden baslamayacak misin?
kizin nasil oldu?
guzel menu canim, harika sporlar. bu kez daha kararli gorunuyorsun.
ne guzel liste, mezunlar dolu ve hala burada olmaya devam
darisi benim gibi henuz mezun olamayanlara
listedeki kizlar, cuma simdiden basarilar, bugunu hafif gecirin, yine derece alalim
cok az
hala diyete devam mi? simdiki hedefin kac?
cok gecmis olsun canim, kucuklere kiyamiyorum ☹
aksam yemegi sonrasini yemesen manti ok'mis aslinda ama sonrasi maalesef kotu olmus. Bugun guzel dikkat et ki yarina arti gelmesin, listedesin ☹
bu kadar mi
hic birsey yememisssin. bu kadar cezaya gerek yok, biraz salata, yogurtlu sebze vs bisiler yeseydin keske diger gounlerde.
git canim erteleme doktoru.Aslinda bunu genellikle yaparim ama bazen ekstrem durumlar olabiliyor suanda 2 ayi gecti hasta olmadim goguslerim sis ellerim ayaklarim sis cok rahatsiz oluyorum bu durumdan dr a gidicem insallah
olsun canim, geri donusun muhtesem olsunSu diyet konusunda Benim sana inancim tam canim. Masallah. Ayy saka gibi ayni kilolardaydik 60 in altina dustun. Masallah canim. Ama arada tartil ve ona gore ayarlarsin zat
Aynen canim, off ya bu sefer cok kilo aldim, az daha alsam nederyse ilk mezuniyetin baslangicina donecegim
Teşekkür ederim canm. Çok şükür akşamına dik ka t ettim baya eksilmişm. Regl inde etki si vardı sanırım. Eksilecek inanıyorum.
[/
tatillerin tadini cikar canim simdi. Donunce listeye girince iyice motive olursunolsun canim, geri donusun muhtesem olsun
ben de farkettim ki tatil sonrasi listeye direkt gelebilirim senin gibi fazla kilo alma kuralindan
neyse son sisman gunlerim diye bakip motive ediyorum kendimi
Gayet tokum ben amaEline saglik canim ben sali menumude yazmamisim hemen yazim bari
Nasil doyuyorsunuz bole ben zafiyet gecirirdim kesin.
Cok kalorili olmustur menun kesin bu durlarda disardan soleme sansin olmuyormu canim Is yeri yemekeri cidden cok yagli oluyor.
Seni bi sasmak lazm huzurcum topla kendini surekli diyeti duzunme yeme bicimini hayat tarzin haline getir aliskanliga dondur kuzum
Bende cok seviyorum yaa cok yakismisDeryaOnDiet gule gule giy
Yaptim ne yalan soyliyim ben evde degildim o yuzden ugrayadim kuzum evet sessiz kalmis sanki buralar
Ne guzel ya cok eglencelli
Bekliyoruz bak resimleri kesin cok severim bole suslemelleri
Hadi ozaman tatile kadar kirtul fazlaliklardan kizkizami hmmm en sevdigimmm
İnatla iyiyim demeye devammMenun guzel canim, nasilsin , goremedim dun seni?
Iyiyim canim bir sIkintim kalmadi, sen nasilsin, cok iyi yapiyorsun.
Verimli olmak, zamani guzel kullanmak su kisacik omurde yapilacak en dogru sey..
Nasil oldun canim?
Guzel menu canim, nasilsin diyet nasil gidiyor?
Misafirlerinizle keyifli vakit gecirmeler canim.
Kibrisli misin sende?
Isin ucunda yuksek bir meblag varsa bence harika kilo verilir, tig gibi kalinir:)))
Canim diyete odaklanamiyorsun demek ki ,cok normal zaman zaman hepimiz kaybediyoruz diyet motivasyonunu.
Neden kilo vermek istedigin hatirla, kendini zayiflamis gordugunde ne kadar mutlu olacagini hatirla.
Vazgecersen kilo alip, simdiye kadar ki ugraslarini cope atacaksin, sence buna gerek var mi canim?
Cooook begendim ben Deryacim, gule gule giy, mutlu gunlerde :)
Bir sonraki sinavda daha iyi olur Feyzosum, kilo durumlarin ne alemde?
Hastaligin gecti mi tamamen?
Ooo kiz kiza tatil, eglence, harika valla, tadini cikarin her bir dakikasinin :)
Gecmis olsun Akrepcim, dikkat et kendineDün de tüm gün kendimle uğraştım.. Öğleden hemen önce başlayan baş ağrım her dakika yükselince ağrı kesici bile işe yaramayınca, ev ahalisinin tansiyon hatırlatması ile tansiyonumu ölçtüm zira hiç tansiyon problemim olmadı şimdiye kadar.. Tansiyonum yüksektiher 5, 10 dakikada ölçtüğümde daha da yüksek çıkıyordu. Dedim gidiyorum galiba.. Şükür yapılan işlemler işe yaradı.. Rahatladım..
Dünden bu yana konu okuyorum, meğer ne önemliymiş bu tansiyon..
Şifalanma yolunda garip şeyler oluyor bende..
Canım anlattığın şeyler insülin direncini işaret etmekte..Arkadaslar merhaba nasilsniz ben bi hafta hic iyi degilim bir gun iyi hersey yolunda ertesi gün kafam gidiyor yemeklere dusuyorum surekli canim birsey istiyor herhalde yoruldum 82,5 la baslamistim simdi 75 im aslinda cok degil 7.5 kilo ama bazen cok iradesiz oluyrm mesela garip bir zamanda uyumussam az dalmissam uyandigimda canim aniden tatli birsey istiyor ve daliyoriö tahin pekmeze iki tatli kasigi üc tatli lasigi derken az da olsa bozdugum icin o gün adina tüm motivasyobjm gidyor napicam bilmiyrm dün cok kötü gecti sabah iyi guzel kahvalti yaptim ama öglen de mesela bir eti cin iki dilim elmali kek ikindide ve aksamin sekizbucugunda cocuklarla sinema saati yplim diye misir patlattim ve bende yedim onlarla keske irademe biraz daha halim olsaydim o gub aksami böyle kapatmicaktim en azindan bilmiyrm biraz daha sakinlesmem sürekli diyetteyim fikrini aklimdan cikarmam lazim sanirim
Sağol balımGecmis olsun Akrepcim, dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineDün de tüm gün kendimle uğraştım.. Öğleden hemen önce başlayan baş ağrım her dakika yükselince ağrı kesici bile işe yaramayınca, ev ahalisinin tansiyon hatırlatması ile tansiyonumu ölçtüm zira hiç tansiyon problemim olmadı şimdiye kadar.. Tansiyonum yüksektiher 5, 10 dakikada ölçtüğümde daha da yüksek çıkıyordu. Dedim gidiyorum galiba.. Şükür yapılan işlemler işe yaradı.. Rahatladım..
Dünden bu yana konu okuyorum, meğer ne önemliymiş bu tansiyon..
Şifalanma yolunda garip şeyler oluyor bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?