Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah canim. Tatile ilk defa kizkiza gidecegim

Dinlenmen iyi olmus canim.
ve su oglen kacamakli olunca aksam yememen super. Aslinda bunu hayat boyu yapsak kilo almayiz galiba. Kacamak yapinca dengelemeyi bilmek lazim. Ben begendim canim.

tatlilar olmasa daha guzel olurmus tomrisim
eskiden cok spor yapardin, yeniden baslamayacak misin?
kizin nasil oldu?
guzel menu canim, harika sporlar. bu kez daha kararli gorunuyorsun.
ne guzel liste, mezunlar dolu ve hala burada olmaya devam
darisi benim gibi henuz mezun olamayanlara
listedeki kizlar, cuma simdiden basarilar, bugunu hafif gecirin, yine derece alalim
cok az
hala diyete devam mi? simdiki hedefin kac?
cok gecmis olsun canim, kucuklere kiyamiyorum ☹
aksam yemegi sonrasini yemesen manti ok'mis aslinda ama sonrasi maalesef kotu olmus. Bugun guzel dikkat et ki yarina arti gelmesin, listedesin ☹
Sabah
1 yunurta
yarim avakado
1 dilim kizarmis ekmek
Kasar

16.30
Sade kahve 1 hurma

600 ip atlama 20 dk yuruyuus 3 saat ev isi
100 sag ic bck 100 sol ic back 100 yan bel

2100 puan @Yawrukush Kozmogirl17
bu kadar mi
hic birsey yememisssin. bu kadar cezaya gerek yok, biraz salata, yogurtlu sebze vs bisiler yeseydin keske diger gounlerde.

Dinlenmen iyi olmus canim.
ve su oglen kacamakli olunca aksam yememen super. Aslinda bunu hayat boyu yapsak kilo almayiz galiba. Kacamak yapinca dengelemeyi bilmek lazim. Ben begendim canim.
Aslinda bunu genellikle yaparim ama bazen ekstrem durumlar olabiliyor suanda 2 ayi gecti hasta olmadim goguslerim sis ellerim ayaklarim sis cok rahatsiz oluyorum bu durumdan dr a gidicem insallah

oooh afiyet olsun, hakketin sen boyle kacamak ve izin gununu. ama cok da abartip alma sakin kilo

Teşekkür ederim canm. Çok şükür akşamına dik ka t ettim baya eksilmişm. Regl inde etki si vardı sanırım. Eksilecek inanıyorum.
Su diyet konusunda Benim sana inancim tam canim. Masallah. Ayy saka gibi ayni kilolardaydik 60 in altina dustun. Masallah canim. Ama arada tartil ve ona gore ayarlarsin zat
Aynen canim, off ya bu sefer cok kilo aldim, az daha alsam nederyse ilk mezuniyetin baslangicina donecegim

Aslinda bunu genellikle yaparim ama bazen ekstrem durumlar olabiliyor suanda 2 ayi gecti hasta olmadim goguslerim sis ellerim ayaklarim sis cok rahatsiz oluyorum bu durumdan dr a gidicem insallah
git canim erteleme doktoru.
Ne kadar erken o kadar iyi. Neredyse her hastaligin erken teshisde tedavisi var.
Ben su insulini simdi gidip ogrendigime cok mutluyum. Ona gore hareket edecegim artik.
Lutfen erteleme doktoru hemen randevu al

olsun canim, geri donusun muhtesem olsun
ben de farkettim ki tatil sonrasi listeye direkt gelebilirim senin gibi fazla kilo alma kuralindan
neyse son sisman gunlerim diye bakip motive ediyorum kendimi

Teşekkür ederim canm. Çok şükür akşamına dik ka t ettim baya eksilmişm. Regl inde etki si vardı sanırım. Eksilecek inanıyorum.
[/
olsun canim, geri donusun muhtesem olsun
ben de farkettim ki tatil sonrasi listeye direkt gelebilirim senin gibi fazla kilo alma kuralindan
neyse son sisman gunlerim diye bakip motive ediyorum kendimi
tatillerin tadini cikar canim simdi. Donunce listeye girince iyice motive olursun

Dün de tüm gün kendimle uğraştım.. Öğleden hemen önce başlayan baş ağrım her dakika yükselince ağrı kesici bile işe yaramayınca, ev ahalisinin tansiyon hatırlatması ile tansiyonumu ölçtüm zira hiç tansiyon problemim olmadı şimdiye kadar.. Tansiyonum yüksekti her 5, 10 dakikada ölçtüğümde daha da yüksek çıkıyordu. Dedim gidiyorum galiba.. Şükür yapılan işlemler işe yaradı.. Rahatladım..
Dünden bu yana konu okuyorum, meğer ne önemliymiş bu tansiyon..
Şifalanma yolunda garip şeyler oluyor bende..

Gayet tokum ben ama doyana kadar yiyorum yani

İnatla iyiyim demeye devamm

Gecmis olsun Akrepcim, dikkat et kendine

Canım anlattığın şeyler insülin direncini işaret etmekte..
Beynini doğru yönlendirip sağlıklı besinler tüketirsen çözersin bu durumu.
Ben de öyleydim önce ama 1.seviyede çözüldü şükür bu durum. Şu an tatlı krizim yok şüküt. Öğle kuru meyveyi bile zor yiyorum şekerli geliyor.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…