Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi günler kızlar..
Nasılsınız?

Dün sabah çıktım burdan bir daha giremedim.. Önce internet sorunu vardı, sonra bebekle uğraş, ev işi derken akşam oldu.. Akşam da kayınvalidemdeydik eve geç gelince pert olmuştum.. Telefonu elime alacak halim kalmamıştı.. Evde sıkılıyorum ama bebekle en rahat yer evimiz, dışarı çıkınca çok fazla yoruyor beni..
Bugün de sabah doktora gittik..
Burnunda sorun var zannettim, günlerdir zor nefes alıyor sanki, geceleri boğuluyormuş gibi sesler çıkarıyor.. Çok şükür birşeyi yokmuş, korkuttu biraz beni..
Ordan eve gel, yemek falan derken şimdi vakit buldum yazmaya..

Slm kızlar dün hiç giremedim kusura bakmayın nasılsınız
Çarşamba menüm

Sabah
Yumurtalı peynirli sandviç
Filtre kahve

Ara
Yarım cookies ( belki daha az)
Filtre kahve

Öğlen
5 yk zeytinyağlı börülce
Yoğurt

Ara
10çig badem+ bir avuç kadar kuru üzüm

Akşam
Küçük parça tavuklu lazanya
Hindiba salatası
Akşam yemeğim geçe kaldı

Su:1,5lt
Spor: 14000 adım: 700
1 saat yemek ev işi: 120
Tpl : 820p

Yawrukush
Kozmogirl17

merhabalar.
dünkü öğlen yemekte gün yemegi vardi ben bozdum diyeti

diyet motivasyonum düşük kendime bi gelemedim oturup ağladim niye yedim diye.
bide sildim lan bana bak migi zayiflamak istiyorsan yimiyeceksin şunlari diye kendime elimle tokadımı attim
offff
az yiyenlere özeniyorum..
sanirim ben oruç tutucam.
bilmiyorum başlamaktan korkuyorum başlarsan pes ederim diye.
öle pes etme huyum var ben kendime inandiramiyorum..
ne yapıcam yaa.

merhabalar.
dünkü öğlen yemekte gün yemegi vardi ben bozdum diyeti

diyet motivasyonum düşük kendime bi gelemedim oturup ağladim niye yedim diye.
bide sildim lan bana bak migi zayiflamak istiyorsan yimiyeceksin şunlari diye kendime elimle tokadımı attim
offff
az yiyenlere özeniyorum..
sanirim ben oruç tutucam.
bilmiyorum başlamaktan korkuyorum başlarsan pes ederim diye.
öle pes etme huyum var ben kendime inandiramiyorum..
ne yapıcam yaa.

Kaç kere yazdık sana ama faydası yok..
Yani sorunun kendinle..
Önce kendini toparlamalısın, kendine inanmalısın..
İraden çok zayıf belli, ama hayır demesini öğrenmelisin..
Seninki 1 ileri 2 geri oluyor maalesef..
Tam toparlandın bu sefer iyi gidiyorsun derken yine kırılıyor bir yerde..
Kilo vermek, zayıf olmak, güzel görünmek (yanlış anlama kötü görünüyorsun falan demek değil maksadım, zaten hepimizin amacı o burada, zayıf olalım güzel görünelim), giydiyin herşeyin yakıştığını bilmek, yok şuramı kapatayım, buramdan kilolarım belli oluyor gibi şeylerden kurtulmak istiyorsan iradeni güclendirmen lazım.. Başka yolun yok..

Akşam lazanya olmasaydı iyi aslında menün..
Sporun güzel :)

Çok geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendine

Allah utandırmasın..
Yarın 68.8 bile olmaya razıyım
67yi beklerken o kadar stres yaptım ki, 100 gram eksi göreyim yeter diyorum şimdi Daha fazlası olur inşaAllah..

İnşaAllah canımmm..

Kolay gelsin canim, bebekle zaman cok hizli geciyor gercekten, tadini cikar.
sevindim birsey cikmamasina ama neden oyle nefes aliyormus, ne dedi doktor?

bence guzel menu canim

Migicim, boyle donemler hepimizde oluyor. Ama kendini odaklayacak baska birseyler bulabilirsen gecicek. Gel bizle muhabbet et, yuruyuse/kosuya cik, kitap oku. canin yemek istedigince 10-15dk bekle, bir bardak su ic, bak bakalim hala istiyor musun, istiyorsan oyle ye. ama bazen bircok seyi farketmeden onumuzde diye yiyoruz maalesef.
Aglama da lutfen, diyet bu kadar kolay birsey olsaydi herkes zayif olurdu. Ama yapilamayacak kadar da zor degil, neler basariyorsun hayatnda bir dusun, bunu mu yapamayacaksin. Onemli olan telafi edebilmek. Dun eger kactiysa ipin ucu, mesela bugun 2 saat spor yap?

Cok gecmis olsun canim. hastaneye mis gittin sonra? Ne islemleri yapildi? Ve neden cikmis acaba tansiyonun? cok ilginc. Umarim bir daha yasamazsin saglik prolemi

ben istersem hepsini yapıyorum
ama diyet sözlüğü benim için adapte degil bilmiyorum o diyete bitürlü ısınamadim her ne kadar zayıflamak istesem..
bilemiyorum diyeti mi sevmedim sevmediğim için mi zayiflayamiyorum başka ne ariycam yolum yok zayiflamak için DİYET yapmam gerek...
odaklanma durumuna geçemedim.
geçebilsem viz geçer..
akşam yemek yemediğimde vız gidiyor bundan eminim...
eşime kızdırdım geçen gün off benle bi ye ya....

olmuyo böle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…