merhabalar.
dünkü öğlen yemekte gün yemegi vardi ben bozdum diyeti
diyet motivasyonum düşük kendime bi gelemedim oturup ağladim niye yedim diye.
bide sildim lan bana bak migi zayiflamak istiyorsan yimiyeceksin şunlari diye kendime elimle tokadımı attim
offff
az yiyenlere özeniyorum..
sanirim ben oruç tutucam.
bilmiyorum başlamaktan korkuyorum başlarsan pes ederim diye.
öle pes etme huyum var ben kendime inandiramiyorum..
ne yapıcam yaa.
Slm kızlar dün hiç giremedim kusura bakmayın nasılsınız
Çarşamba menüm
Sabah
Yumurtalı peynirli sandviç
Filtre kahve
Ara
Yarım cookies ( belki daha az)
Filtre kahve
Öğlen
5 yk zeytinyağlı börülce
Yoğurt
Ara
10çig badem+ bir avuç kadar kuru üzüm
Akşam
Küçük parça tavuklu lazanya
Hindiba salatası
Akşam yemeğim geçe kaldı
Su:1,5lt
Spor: 14000 adım: 700
1 saat yemek ev işi: 120
Tpl : 820p
Yawrukush
Kozmogirl17
Dün de tüm gün kendimle uğraştım.. Öğleden hemen önce başlayan baş ağrım her dakika yükselince ağrı kesici bile işe yaramayınca, ev ahalisinin tansiyon hatırlatması ile tansiyonumu ölçtüm zira hiç tansiyon problemim olmadı şimdiye kadar.. Tansiyonum yüksektiher 5, 10 dakikada ölçtüğümde daha da yüksek çıkıyordu. Dedim gidiyorum galiba.. Şükür yapılan işlemler işe yaradı.. Rahatladım..
Dünden bu yana konu okuyorum, meğer ne önemliymiş bu tansiyon..
Şifalanma yolunda garip şeyler oluyor bende..
Canim listemizi yarin paylasacaktim ama seni mi kirayim bugunden paylasalim..
*** 4. Takım 644. Etap ***
Akrrep (69.9///%)
haeshin (72.1///%)
Huzurvermeyolunda(74.6///%)
Ucyuzbesyuz (73///%)
AKovser (68.9///%)
DeryaOnDiet (71.5///%)
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar 644. Etap***
Kozmogirl17 (66.9///%) 27.09.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 64
Derya_the_queen (59.2///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
fmad (57.7///%) 23.08.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 55
Yawrukush (58///%) 643. etapta mezun oldu.
kanadali35 (58.7///%) 643. etapta mezun oldu.
besive (78.8///%) 643. etapta bildirimsiz izne ayrildi.
MigiMadid (86.2///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
tomrs (60///%) 613. etaptan mezun uye geri dondu, 20.08.19
Melegimkorusun (66.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 26.09.2019 , baslangic kilosu:67,6 , hedef kilosu:58
stitch (65.3///%) 622. Etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
gogo2405 (67.9///%) 496. Etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Sibal57 (82.5///%) 597. etapta izne ayrilan uye geri dondu, hedef:70
Harpy (70.4///%) 630. Etapta 65.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
LaMademoiselle (49.4///%) 642. Etapta 49.4kg ile izne ayrildi
tuzsuz_ruh (?///%) 573. Etapta 65.6kg ile mezun olan uye geri dondu. Baslangic tarihi:07.10.2019, baslangic kilosu:?, hedef kilosu:?
ozenti (?///%) 627. Etapta 60.0kg ile izne ayrilan uye geri dondu. Baslangic tarihi:07.10.2019, baslangic kilosu:?, hedef kilosu:?
Gonulmeyvesi (69.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Falanfilannnn (56.0///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
madamesnow (65.2///%) Yeni uye (eski nicki kartanesi3741), baslangic tarihi:07.08.19 , baslangic kilosu:68.7 , hedef kilosu:61
Metem (95.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.08.19 , baslangic kilosu:98 , hedef kilosu:80
Hulyaa23 (76.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 29.09.19, baslangic kilosu:77 , hedef:65
Konus dinliyorum (68.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Tekrardan gunaydin kizlar gunler nekadar cabuk geciyor persembe olmus bile bugun yedigimize ictigimize dikkat ediyor cok yorucu sporlardan kaciyoruz suyudu abartmadan tuketirsek tamamdir bu is
Listedeki arkadaslar hepinizden guzel bi eksi bekliyrum bu haftada dereceye girelim hadi insallah
Kolay gelsin canim, bebekle zaman cok hizli geciyor gercekten, tadini cikar.İyi günler kızlar..
Nasılsınız?
Dün sabah çıktım burdan bir daha giremedim.. Önce internet sorunu vardı, sonra bebekle uğraş, ev işi derken akşam oldu.. Akşam da kayınvalidemdeydik eve geç gelince pert olmuştum.. Telefonu elime alacak halim kalmamıştı.. Evde sıkılıyorum ama bebekle en rahat yer evimiz, dışarı çıkınca çok fazla yoruyor beni..
Bugün de sabah doktora gittik..
Burnunda sorun var zannettim, günlerdir zor nefes alıyor sanki, geceleri boğuluyormuş gibi sesler çıkarıyor.. Çok şükür birşeyi yokmuş, korkuttu biraz beni..
Ordan eve gel, yemek falan derken şimdi vakit buldum yazmaya..
bence guzel menu canimSlm kızlar dün hiç giremedim kusura bakmayın nasılsınız
Çarşamba menüm
Sabah
Yumurtalı peynirli sandviç
Filtre kahve
Ara
Yarım cookies ( belki daha az)
Filtre kahve
Öğlen
5 yk zeytinyağlı börülce
Yoğurt
Ara
10çig badem+ bir avuç kadar kuru üzüm
Akşam
Küçük parça tavuklu lazanya
Hindiba salatası
Akşam yemeğim geçe kaldı
Su:1,5lt
Spor: 14000 adım: 700
1 saat yemek ev işi: 120
Tpl : 820p
Yawrukush
Kozmogirl17
Çarşamba menü
9.00
3 kuru kayısı
Peynir
Çay
12.00
Yarım nar
13.30
1 kase çorba
1 parça tavuk
Salatalık
17.00
Çay
5 hurma
18.00
1 tabak karabuğday
1 kase yoğurt
21.00
1 dilim elma
4 dilim armut
Suyu sayamadım yine bardakla içince
2 saat ev işi - 240 puan
Migicim, boyle donemler hepimizde oluyor. Ama kendini odaklayacak baska birseyler bulabilirsen gecicek. Gel bizle muhabbet et, yuruyuse/kosuya cik, kitap oku. canin yemek istedigince 10-15dk bekle, bir bardak su ic, bak bakalim hala istiyor musun, istiyorsan oyle ye. ama bazen bircok seyi farketmeden onumuzde diye yiyoruz maalesef.merhabalar.
dünkü öğlen yemekte gün yemegi vardi ben bozdum diyeti
diyet motivasyonum düşük kendime bi gelemedim oturup ağladim niye yedim diye.
bide sildim lan bana bak migi zayiflamak istiyorsan yimiyeceksin şunlari diye kendime elimle tokadımı attim
offff
az yiyenlere özeniyorum..
sanirim ben oruç tutucam.
bilmiyorum başlamaktan korkuyorum başlarsan pes ederim diye.
öle pes etme huyum var ben kendime inandiramiyorum..
ne yapıcam yaa.
Ben de heyecanliyim, umarim yine derece gelirNeredesiniz ?
Kimse yok yine
Yiyor musunuz yoksaa
Yarın cuma, ben çok heyecanlıyım, başladı yine liste stresi
68.8 olmaz, en az 67Allah utandırmasın..
Yarın 68.8 bile olmaya razıyım
67yi beklerken o kadar stres yaptım ki, 100 gram eksi göreyim yeter diyorum şimdiDaha fazlası olur inşaAllah..
İnşaAllah canımmm..
kolay gelsin, ne yapicaksin?Gidip akşama birşeyler hazırlayayım..
Cok gecmis olsun canim. hastaneye mis gittin sonra? Ne islemleri yapildi? Ve neden cikmis acaba tansiyonun? cok ilginc. Umarim bir daha yasamazsin saglik prolemiDün de tüm gün kendimle uğraştım.. Öğleden hemen önce başlayan baş ağrım her dakika yükselince ağrı kesici bile işe yaramayınca, ev ahalisinin tansiyon hatırlatması ile tansiyonumu ölçtüm zira hiç tansiyon problemim olmadı şimdiye kadar.. Tansiyonum yüksektiher 5, 10 dakikada ölçtüğümde daha da yüksek çıkıyordu. Dedim gidiyorum galiba.. Şükür yapılan işlemler işe yaradı.. Rahatladım..
Dünden bu yana konu okuyorum, meğer ne önemliymiş bu tansiyon..
Şifalanma yolunda garip şeyler oluyor bende..
kolay gelsin canim. nbebisin nasil?Gidip akşama birşeyler hazırlayayım..
ben istersem hepsini yapıyorumMigicim, boyle donemler hepimizde oluyor. Ama kendini odaklayacak baska birseyler bulabilirsen gecicek. Gel bizle muhabbet et, yuruyuse/kosuya cik, kitap oku. canin yemek istedigince 10-15dk bekle, bir bardak su ic, bak bakalim hala istiyor musun, istiyorsan oyle ye. ama bazen bircok seyi farketmeden onumuzde diye yiyoruz maalesef.
Aglama da lutfen, diyet bu kadar kolay birsey olsaydi herkes zayif olurdu. Ama yapilamayacak kadar da zor degil, neler basariyorsun hayatnda bir dusun, bunu mu yapamayacaksin. Onemli olan telafi edebilmek. Dun eger kactiysa ipin ucu, mesela bugun 2 saat spor yap?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?