Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

farkındayım ben hala idare odaklanma durumuna geçemedim sanirim kafadan bitirecegim herade hep kırılıyo bozuyom başa bi türlü saramiyorum.

Günaydin kizlar
canim eve gelisim gec olunca yemedim o saatten sonra baya ac yattim ama tok kalktim valla
bir arkadasim da bu sürecte cok fazla bas agirisi yasamisti o temizlenme sürecünde normal olan bir süecnis ama tansiyon tehliklei tabi dikkst wtmek lazim ck
Neredesiniz ?
Kimse yok yine
Yiyor musunuz yoksaa
Yarın cuma, ben çok heyecanlıyım, başladı yine liste stresi
aah ah ben bu hafta hic iyi degilim kardes sen nasilsin arada tartildiysan az cok bilirsin durumj
Gidip akşama birşeyler hazırlayayım..
canim bebeginnhsstaymis gecmis olsun cocuklarla geecekten en rahat yer evin eger gottigin yerde dur ben biraz cocugukla ilgileneyim sen zaten yoruluyosub biraz kaf adagit cay ic nuhabbet et diyen yoksa gercekten evde lturmak cikmaktan kat kat dah iyi
Ben de heyecanliyim, umarim yine derece gelir
ama bu hafta cok sessizdi gercekten grup
ben bu hafta cok kötüyüm haftaici +700 ü görmüstüm onu verdin sükür ama 200 eksi ancak görürüm heralde

Benim de bugub cicek bakim günümdü 4 orkidem var topraklarink degistirfim cürüyen kuruyanlarini temizleyup saksilarini büyüttüm birkac tane de yeni dikecegim cicek fidesi var suda filizlwndirmistim bugun kizimla etkinlkk olsun diye dikicez uyanmasibi bekliyrm yarin cuma oldugu icin. Günü erkenden kapattim belki bir hurma ile sade kahve icerim keyof niyetine

O zaman diyet diye dusunme, sagligin icin degistirmen gereken aliskanliklar olarak basla.
mesela kek-pasta-borek-corek vs bundan sonra haftada sadece 1 ogun yiyebilirim ve her yedigim gun 1 saat spor yapacagim falan gibi hedef belirle kendine?

Valizimi topladim cumartesi sizdeyim, bogaz icin dunyanin bir ucuna giderim

Selam kizlar nasilsiniz, tarti oncesi son gununuz nasil geciyor?
kanadali35 beni vurmaya gelmis :))
Ellssa canim cok gecmis olsun, sifa olsun yaptiklarin.
DeryaOnDiet uzun elbiseler cok tatlis oluyor cnim, sanada elbise cok yakisiyor :)
Dahlia_ kolay gelsin canim, menun cok guzeldi.
Melegimkorusun canim senin de menun gayet guzeldi, nasilsin?
Ucyuzbesyuz bugun daha iyi misin canim?
Huzurvermeyolunda harika sporlar mi geliyor yine senden huzurcum:)

Diyet degilde koruma amacli 56-60 arasi tutacam kiloyu

Sagol canim, bakalim yarin gelirse bakip birkacina karar verecegim, hazir siparis vermisken 5-6 tane siparis verdim aralarindan secerim diye.

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…