farkındayım ben hala idare odaklanma durumuna geçemedim sanirim kafadan bitirecegim heradeKaç kere yazdık sana ama faydası yok..
Yani sorunun kendinle..
Önce kendini toparlamalısın, kendine inanmalısın..
İraden çok zayıf belli, ama hayır demesini öğrenmelisin..
Seninki 1 ileri 2 geri oluyor maalesef..
Tam toparlandın bu sefer iyi gidiyorsun derken yine kırılıyor bir yerde..
Kilo vermek, zayıf olmak, güzel görünmek (yanlış anlama kötü görünüyorsun falan demek değil maksadım, zaten hepimizin amacı o burada, zayıf olalım güzel görünelim), giydiyin herşeyin yakıştığını bilmek, yok şuramı kapatayım, buramdan kilolarım belli oluyor gibi şeylerden kurtulmak istiyorsan iradeni güclendirmen lazım.. Başka yolun yok..
Gunaydin kizlar ugrayamadim dun kayinvalidemde kaldik esim yokken evde ipimizi koparttik biz sabahta kahvaltiya gittik bi akrabaya falan filan derken aksam oldu anca geldik evimize
Sali menu
Kahvalti
Maydanozlu omlet yarim yumurta kadar
2 kk ezine peynir
2 dilim salaam
4 5 patates kizartmasi
2 catal sosis
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aaksam 17.00
Ceyrek cupra
2 kasik pilav
Aksam
Sekersiz cay
Kestane 10 tene kadar
CARSAMBA MENUM
Sabh
Yarim yumurta kadar sucuklu omlet
1 kk beyaz peynisr
2 3 tane lokma
3 5 catal patates kizartmasi
2 3 catal sosis
Oglen 15.00
Patates salatasi
Yogurtlu Havuc salatasi
1 tane ispanakli gul boregi
1 tane sarma tavuk gogsu tatlisi
Sekersiz cay
Aksam
Sekeesiz cay
Iki gundur spor yok ev isi yok mutfak yok yedim ictim yattim dinlenmek icin bayada dinlenmisim cok sukur
Suyuda tam emin degilim evde olmadihim icin.
Gordugunuz gibi iyi cozutmusum durduruyorum artik kendimiYawrukush
Günaydin kizlar
Ahahahha inşallah
Evet kuzum dün 58.6 ydım sanırım bugün 58.1
Çok almadım ama 3-4 gündür aşırı çikolataya saldırıyorum
Dur demem lazım
Veeeee 2 gündür sabahları Leslie 1 mil yapıyorum
Kendime kocaman tebrik
Yawrukush
canim eve gelisim gec olunca yemedim o saatten sonra baya ac yattim ama tok kalktim vallatatlilar olmasa daha guzel olurmus tomrisim
eskiden cok spor yapardin, yeniden baslamayacak misin?
kizin nasil oldu?
guzel menu canim, harika sporlar. bu kez daha kararli gorunuyorsun.
ne guzel liste, mezunlar dolu ve hala burada olmaya devam
darisi benim gibi henuz mezun olamayanlara
listedeki kizlar, cuma simdiden basarilar, bugunu hafif gecirin, yine derece alalim
cok az
hala diyete devam mi? simdiki hedefin kac?
cok gecmis olsun canim, kucuklere kiyamiyorum ☹
aksam yemegi sonrasini yemesen manti ok'mis aslinda ama sonrasi maalesef kotu olmus. Bugun guzel dikkat et ki yarina arti gelmesin, listedesin ☹
bu kadar mi
hic birsey yememisssin. bu kadar cezaya gerek yok, biraz salata, yogurtlu sebze vs bisiler yeseydin keske diger gounlerde.
bir arkadasim da bu sürecte cok fazla bas agirisi yasamisti o temizlenme sürecünde normal olan bir süecnis ama tansiyon tehliklei tabi dikkst wtmek lazim ckDün de tüm gün kendimle uğraştım.. Öğleden hemen önce başlayan baş ağrım her dakika yükselince ağrı kesici bile işe yaramayınca, ev ahalisinin tansiyon hatırlatması ile tansiyonumu ölçtüm zira hiç tansiyon problemim olmadı şimdiye kadar.. Tansiyonum yüksektiher 5, 10 dakikada ölçtüğümde daha da yüksek çıkıyordu. Dedim gidiyorum galiba.. Şükür yapılan işlemler işe yaradı.. Rahatladım..
Dünden bu yana konu okuyorum, meğer ne önemliymiş bu tansiyon..
Şifalanma yolunda garip şeyler oluyor bende..
aah ah ben bu hafta hic iyi degilim kardes sen nasilsin arada tartildiysan az cok bilirsin durumjNeredesiniz ?
Kimse yok yine
Yiyor musunuz yoksaa
Yarın cuma, ben çok heyecanlıyım, başladı yine liste stresi
canim bebeginnhsstaymis gecmis olsun cocuklarla geecekten en rahat yer evin eger gottigin yerde dur ben biraz cocugukla ilgileneyim sen zaten yoruluyosub biraz kaf adagit cay ic nuhabbet et diyen yoksa gercekten evde lturmak cikmaktan kat kat dah iyiGidip akşama birşeyler hazırlayayım..
ben bu hafta cok kötüyüm haftaici +700 ü görmüstüm onu verdin sükür ama 200 eksi ancak görürüm heraldeBen de heyecanliyim, umarim yine derece gelir
ama bu hafta cok sessizdi gercekten grup
Sağol canım. Hastaneye gitmedim. Sarımsak ve limonlu su yeterli olduCok gecmis olsun canim. hastaneye mis gittin sonra? Ne islemleri yapildi? Ve neden cikmis acaba tansiyonun? cok ilginc. Umarim bir daha yasamazsin saglik prolemi
Gemis olsun canim tekrardanSağol canım. Hastaneye gitmedim. Sarımsak ve limonlu su yeterli oldu
Sağol canımGemis olsun canim tekrardan
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendine
Sağol canımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
O zaman diyet diye dusunme, sagligin icin degistirmen gereken aliskanliklar olarak basla.ben istersem hepsini yapıyorum
ama diyet sözlüğü benim için adapte degil bilmiyorum o diyete bitürlü ısınamadim her ne kadar zayıflamak istesem..
bilemiyorum diyeti mi sevmedim sevmediğim için mi zayiflayamiyorum başka ne ariycam yolum yok zayiflamak için DİYET yapmam gerek...
odaklanma durumuna geçemedim.
geçebilsem viz geçer..
akşam yemek yemediğimde vız gidiyor bundan eminim...
eşime kızdırdım geçen gün off benle bi ye ya....
olmuyo böle.
aksam yemeyecek misin? simdiye kadar guzel olmusSabah
1 yulaf unubdan pogaca avakado 2 yunurta domates söaatalik maydanoz kisnis nane
Aksam ögle 15.0
2 tabak yögurtlu kabak
Su 2 olcak ins sporu bilahere yazicam
Anladim canim , gecmis olsun tekrarSağol canım. Hastaneye gitmedim. Sarımsak ve limonlu su yeterli oldu
Valizimi topladim cumartesi sizdeyimMenunu yazmissin canim , boyle devam et :)
Kizinada cok gecmis olsun nasil oldu, daha iyi mi?
Menude menu ama :)))
4 ciari yedigin tatlilar olmasa menun guzel olacakmis tomriscim..
Guzel menu, harika sporlar :))
Ozlem sana kotu bir haberim var, esim bizim burada kokorecci bulmus, sadece cumartesileri yapiyorlarmis bir turk restoran, kismetse bu cumartesi dananin kuyrugu kopacak anacim
Menu sahane, sporlar daha sahane...
Canim ben uzuldum bu menuye cok cunku tarti gunumuze 1 gun kaldi
Listedesin , listenin sorumlulugu var,bunlari biliyorsun.
Yinede menunu yazdigin icin tesekkur ederim.
Yarin guzel bir menun olsun ki tartida eksi gorelim canim.
Kizinada cok gecmis olsun, kulak iltihabi gercekten cok zorluyor kuzulari acil sifalar...
Hicbir sey yememissin Huzurcum, ac kalmissin uzuldum canim
Gel zaten durdugun hata , zaten komsusun bana , kac dakikalik yokValizimi topladim cumartesi sizdeyim, bogaz icin dunyanin bir ucuna giderim
Diyet degilde koruma amacli 56-60 arasi tutacam kiloyutatlilar olmasa daha guzel olurmus tomrisim
eskiden cok spor yapardin, yeniden baslamayacak misin?
kizin nasil oldu?
guzel menu canim, harika sporlar. bu kez daha kararli gorunuyorsun.
ne guzel liste, mezunlar dolu ve hala burada olmaya devam
darisi benim gibi henuz mezun olamayanlara
listedeki kizlar, cuma simdiden basarilar, bugunu hafif gecirin, yine derece alalim
cok az
hala diyete devam mi? simdiki hedefin kac?
cok gecmis olsun canim, kucuklere kiyamiyorum ☹
aksam yemegi sonrasini yemesen manti ok'mis aslinda ama sonrasi maalesef kotu olmus. Bugun guzel dikkat et ki yarina arti gelmesin, listedesin ☹
bu kadar mi
hic birsey yememisssin. bu kadar cezaya gerek yok, biraz salata, yogurtlu sebze vs bisiler yeseydin keske diger gounlerde.
Sagol canim, bakalim yarin gelirse bakip birkacina karar verecegim, hazir siparis vermisken 5-6 tane siparis verdim aralarindan secerim diye.Selam kizlar nasilsiniz, tarti oncesi son gununuz nasil geciyor?
kanadali35 beni vurmaya gelmis :))
Ellssa canim cok gecmis olsun, sifa olsun yaptiklarin.
DeryaOnDiet uzun elbiseler cok tatlis oluyor cnim, sanada elbise cok yakisiyor :)
Dahlia_ kolay gelsin canim, menun cok guzeldi.
Melegimkorusun canim senin de menun gayet guzeldi, nasilsin?
Ucyuzbesyuz bugun daha iyi misin canim?
Huzurvermeyolunda harika sporlar mi geliyor yine senden huzurcum:)
Gecmis olsun canimDün de tüm gün kendimle uğraştım.. Öğleden hemen önce başlayan baş ağrım her dakika yükselince ağrı kesici bile işe yaramayınca, ev ahalisinin tansiyon hatırlatması ile tansiyonumu ölçtüm zira hiç tansiyon problemim olmadı şimdiye kadar.. Tansiyonum yüksektiher 5, 10 dakikada ölçtüğümde daha da yüksek çıkıyordu. Dedim gidiyorum galiba.. Şükür yapılan işlemler işe yaradı.. Rahatladım..
Dünden bu yana konu okuyorum, meğer ne önemliymiş bu tansiyon..
Şifalanma yolunda garip şeyler oluyor bende..
Iyi yapmissin canim, online alisveris gibisi yok :)Sagol canim, bakalim yarin gelirse bakip birkacina karar verecegim, hazir siparis vermisken 5-6 tane siparis verdim aralarindan secerim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?