Derya ne zaman buraya gelsem sen eşya alıyorsun kızım azcık idareli olsanaSagol canim, bakalim yarin gelirse bakip birkacina karar verecegim, hazir siparis vermisken 5-6 tane siparis verdim aralarindan secerim diye.
Git ne bulduysan ye catlayana kadar sonra karar ver gercekten zayiflamak istiyomusun ,yoksa herseyi yemek mi . Soyle dusun saglikli ye kilo veremezsen bile daha fazla alma.merhabalar.
dünkü öğlen yemekte gün yemegi vardi ben bozdum diyeti
diyet motivasyonum düşük kendime bi gelemedim oturup ağladim niye yedim diye.
bide sildim lan bana bak migi zayiflamak istiyorsan yimiyeceksin şunlari diye kendime elimle tokadımı attim
offff
az yiyenlere özeniyorum..
sanirim ben oruç tutucam.
bilmiyorum başlamaktan korkuyorum başlarsan pes ederim diye.
öle pes etme huyum var ben kendime inandiramiyorum..
ne yapıcam yaa.
Ben gozlemede yerim arabayla 38 saat 13 dk suruyomus anca cumartesiye orda olurumHosgeldin canim, cayimi simdi demledim, kahvaltilarimda hazir.
Kuzulara gozleme yaptim ama sen yemezsin bilirim, caya hayir demezsin bence ankacim :)
Ozlem yine masayi almis eline :)Git ne bulduysan ye catlayana kadar sonra karar ver gercekten zayiflamak istiyomusun ,yoksa herseyi yemek mi . Soyle dusun saglikli ye kilo veremezsen bile daha fazla alma.
Simdi cik yola, az bisey yolluk al yanina, kuzularida getir ama , bizimkiler bir azdirsin senin kuzulari :))Ben gozlemede yerim arabayla 38 saat 13 dk suruyomus anca cumartesiye orda olurum
Gözleme de yerim valla çok açımHosgeldin canim, cayimi simdi demledim, kahvaltilarimda hazir.
Kuzulara gozleme yaptim ama sen yemezsin bilirim, caya hayir demezsin bence ankacim :)
alisveris candirDerya ne zaman buraya gelsem sen eşya alıyorsun kızım azcık idareli olsana
Gozleme ben de yerim, geliyorum hemenGözleme de yerim valla çok açım
yok canim ben iki ögün yapiyrm yemem srtik bunsaatten sonraaksam yemeyecek misin? simdiye kadar guzel olmus
yok yaa pek degil bi kirgiblkk var üstümde 600 zup zip yaptim 1000 e tamamlamaya calisicam bir de bölgesellernolurSelam kizlar nasilsiniz, tarti oncesi son gununuz nasil geciyor?
kanadali35 beni vurmaya gelmis :))
@Akrrep canim cok gecmis olsun, sifa olsun yaptiklarin.
DeryaOnDiet uzun elbiseler cok tatlis oluyor cnim, sanada elbise cok yakisiyor :)
@AKovser kolay gelsin canim, menun cok guzeldi.
@Melegimkorusun canim senin de menun gayet guzeldi, nasilsin?
@Ucyuzbesyuz bugun daha iyi misin canim?
Huzurvermeyolunda harika sporlar mi geliyor yine senden huzurcum:)
Aaa gözlemme mi varmis nerde nerdeeeGozleme ben de yerim, geliyorum hemen
iki ogun icin az bir menu olmus ama persembe icin harikayok canim ben iki ögün yapiyrm yemem srtik bunsaatten sonra
yok yaa pek degil bi kirgiblkk var üstümde 600 zup zip yaptim 1000 e tamamlamaya calisicam bir de bölgesellernolur
Sana yok, sen listedesinAaa gözlemme mi varmis nerde nerdeee
Yaa ne güzel hadi bakalım iyi eğlenceler o zamanHosgeldin, son bir saatim iste, sonra tatil yuppiiii
Derya ne zaman buraya gelsem sen eşya alıyorsun kızım azcık idareli olsana
Aynen canim. Bakalim bazen aldigimi komple iade ettigim oluyor. Ins bu sefer guzel duran birseyler olur.Iyi yapmissin canim, online alisveris gibisi yok :)
Iyi tatiller canim. SupeeerHosgeldin, son bir saatim iste, sonra tatil yuppiiii
Biz minimalist olunca dikkatimi çektiDun yeni elbisemi giyince isyerimdekiler de aynisini dedi ne cok alisveris yapiyorsun diye. Hevesimiz varken hosumuza giderken giyelim gezelim amaan, yillardir bosuna mi calisiyoz. ARastirmalar insanlarin kazandiklarinin maksimum yuzde 30unu kendileri icin harcadigini gosteriyormus. Hedefim o yuzdeyi 50 lere filan cikarmak Bahanem cok alisveris yapmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?