Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oyle iyi yapiyorsun ki canim, insan kendini cogu zaman erteliyor, ben senin arkandayim, gencken ,istegin varken al alabildigin kadar:))

Selam kıslar kaç gündür giremedim. Eklemlerimde çok gıcık bi ağrı var dizlerim çok şiddetliydi.. bir kaç gündür elimden geldiği kadar dinlendiriyorum. Ama şimdi de dirseğim ve belimde ağrı var spora gidemiyorum motivasyon sıfırın altında -5. Buraya gelmeye bile yüzüm yok. Diyetimi tam olarak uygulamasam da dikkat etmeye çalışıyorum. Yarın bildirim yapacağım inşallah az da olsa ekside olurum

Gecmis olsun Goknurcum.
Benimde dizlerim agriyor epeydir ama doktora gidesimde yok.
Dinlen canim, spora ara ver ama burayi boslama, hic degilse yediklerin duzenli olur..
Cok uzuldum senden boyle bir haber aldigima...

Gecmis olsun Goknurcum.
Benimde dizlerim agriyor epeydir ama doktora gidesimde yok.
Dinlen canim, spora ara ver ama burayi boslama, hic degilse yediklerin duzenli olur..
Cok uzuldum senden boyle bir haber aldigima...

Ben kendime biraz fazla yüklendim kaptişim hatamı biliyorum. Özel ders misafir bilmemne derken her gün temizlik yapar oldum. Bir de hep aceleyle aman gelecekler diye koştur koştur. Zaten benim rutinim yoğun bir de başka şeyler eklemeye başlayınca çok yorucu oldu. 2 gündür öğleden sonraları 1-2 saat bacaklarımı uzatıyorum. Bugün daha iyi dizlerim ağrımıyor ama dirseğim durduğu yerde zonkluyor. Belim desem hiç eğilemiyorum. Acaba bi eklem iltihabı tarzı bişey mioldu. Böyle eklem eklem gezen ağrı ilk defa gördüm.
Sen de ihmal etme kaptişim. Özellikle merdiven çıkmak dizleri harab ediyor. Seni ev de 2 katlı galiba. Mümkün olduğu kadar az kullan bari. Sende kilo da yok işin ilginci senin dizlere noluyosa :) sen onları güzel bi fırçala kendilerine gelsinler

Kızlar iyi akşamlar. Ödevlerimizi bitirdik anca. Menü vermeye geldim.
Menüm
100 gr köfte
200 gr tavuk sote
Taze fasülye
Tereyağı
Tahin
Ceviz
Yarım avokado
Spor 12000 adım okul gezisi vardı kanyon yürüyüşü yaptık.
Su en az 3 lt
Yarın büyük gün hem de evdeyim rahat rahat okurum umarım sizi

Ayy benimki de bire başladı, korkunç durumdayız
Çok ağlıyor, yazi yazdirmak kabusumuz oldu resmen. Sizde vaziyet nasıl?
Bizimkiler etüte gidiyor. Ama her ödevi bir de evde yapıyoruz. Yapmadık önce geri kaldılar. Ödevleri çok vaktimizi alıyor. İstemiyorlar yapmayı. Uğraşıp duruyoruz. Gerçekten çok zormuş. N harfini aldılar iki gündür nnnnn diye geziyoruz ortada. Ve evet ela ve Lale’ye ben de çok gıcık olmaya başladım. Hele elele geldiler mi tekmeyi basarım geliyor

Kolay gelsin canim, bebekle zaman cok hizli geciyor gercekten, tadini cikar.
sevindim birsey cikmamasina ama neden oyle nefes aliyormus, ne dedi doktor?

Bebeklerde oluyor, normal birşey, sadece deniz suyu yeter, bu kadar küçük bebeğe ilaç yazamam zaten dedi.. Ben de daha önce internette baktım biraz, oluyormuş bebeklerde böyle, ama yine de doktora gitmeden rahat edemedim..

68.8 olmaz, en az 67
senin boyun kacti akovsercim?

Hadi inşaAllah :)
1.55 canım

kolay gelsin, ne yapicaksin?

Sağol canım, alelacele çıkmak durumunda kaldım hiçbirşey yapamadım..

kolay gelsin canim. nbebisin nasil?

Sağol canım..
İyi çok şükür..

Aynen öyle canım..
Ben de pek bir yere gitmiyorum zaten, ya anneme ya kayınvalideme işte.. Daha küçücük, öyle her yere götürmüyorum..

Huuu huuu citirlar neredesiniz , yarin tarti gunu diye , acikmayalim, dinlenelim diye, erkenden uyudunuz mu?

Aynen öyle canım :)
Akşam yemek yapamadım, kayınvalideme gitmek durumunda kaldım.. Orda da kızartma falan vardı yemedim tabi, zor oldu ama tuttum kendimi.. Ee orda da diyet adını çekmek zor, hemen başlanıyor ne diyeti falan diye, yoksa orda da kendime birşeyler hazırlaya bilirdim.. Neyse zaten yorgundum bir de fazladan söz işitmemek adına sustum.. Eve de yeni geldim saat 10u geçti bu saatte de birşey yenmez artık o yüzden dediğin gibi erkenden yatıyorum hazır bebeğim de uyumak istiyorken fırsatı değerlendireyim :)

Sağol canm. Başladım bugün yürüyüş ve yarım saat hareket yaptım. Çok şükür kendime geldim

Sağol canm. Verdim ama geri aldım malesef hırs yaptım ikigundur iyiyim çok şükür motivasyon um gel di. Böyle devam ederim.canm sen ne yaptın diyetisyene gittin mi hormonlara falan baktırdım mi

İyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sabah 10 çiğ fındık
Öğlen
1 haşlanmış yumurta, kepekli 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, 1 hindi füme
Akşam
Küçük parça tavuklu lazanya ( dünden kalmıştı)

Akşam yemeğimi 16:30 gibi yedim
Su: 1,5 lt olmuştur
Spor: 14000adım: 700
Yarım saat ev işi: 60
Tpl: 760

Yarın merak ediyorum hafta sonu kaçamağından sonra pazartesi + 2 kilo gösteriyordu
@Yawrukush
@Kozmogirl17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…