- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hele ki kilo verince kendime odil oluyorBiz minimalist olunca dikkatimi çektihevesin varsa al tabii ama çok ta kaptırma kendini
Cocuklari okula birakip ancak yazabildim, gel beraber yiyelim Ankacim.Gözleme de yerim valla çok açım
Canim benim cok eglen, cok gez, cok ye, tadini sonuna kadar cikartmadan gelme :))Hosgeldin, son bir saatim iste, sonra tatil yuppiiii
Adim gozlemeci kaptana cikacak, ifsa oldum aa dostlar:))Aaa gözlemme mi varmis nerde nerdeee
Oyle iyi yapiyorsun ki canim, insan kendini cogu zaman erteliyor, ben senin arkandayim, gencken ,istegin varken al alabildigin kadar:))Dun yeni elbisemi giyince isyerimdekiler de aynisini dedi ne cok alisveris yapiyorsun diye. Hevesimiz varken hosumuza giderken giyelim gezelim amaan, yillardir bosuna mi calisiyoz. ARastirmalar insanlarin kazandiklarinin maksimum yuzde 30unu kendileri icin harcadigini gosteriyormus. Hedefim o yuzdeyi 50 lere filan cikarmak Bahanem cok alisveris yapmak icin
Bende gelcem birgun sizin minimalist gruba, cok hosuma gidiyorBiz minimalist olunca dikkatimi çektihevesin varsa al tabii ama çok ta kaptırma kendini
Gecmis olsun Goknurcum.Selam kıslar kaç gündür giremedim. Eklemlerimde çok gıcık bi ağrı var dizlerim çok şiddetliydi.. bir kaç gündür elimden geldiği kadar dinlendiriyorum. Ama şimdi de dirseğim ve belimde ağrı var spora gidemiyorum motivasyon sıfırın altında -5. Buraya gelmeye bile yüzüm yok. Diyetimi tam olarak uygulamasam da dikkat etmeye çalışıyorum. Yarın bildirim yapacağım inşallah az da olsa ekside olurum
Gecmis olsun Goknurcum.
Benimde dizlerim agriyor epeydir ama doktora gidesimde yok.
Dinlen canim, spora ara ver ama burayi boslama, hic degilse yediklerin duzenli olur..
Cok uzuldum senden boyle bir haber aldigima...
Bizimkiler etüte gidiyor. Ama her ödevi bir de evde yapıyoruz. Yapmadık önce geri kaldılar. Ödevleri çok vaktimizi alıyor. İstemiyorlar yapmayı. Uğraşıp duruyoruz. Gerçekten çok zormuş. N harfini aldılar iki gündür nnnnn diye geziyoruz ortada. Ve evet ela ve Lale’ye ben de çok gıcık olmaya başladım. Hele elele geldiler mi tekmeyi basarım geliyorAyy benimki de bire başladı, korkunç durumdayız
Çok ağlıyor, yazi yazdirmak kabusumuz oldu resmen. Sizde vaziyet nasıl?
Özgecim şahanesinBugun (pazartesi) cocuklarla esimin is yerine gitmek niyetindeydik, arkadasim Vanessa , bal kabagi ciftligine gidelim dedi, cok eglendik, sizede bir kac foto atiyorum :)
Eki Görüntüle 2545188
Eki Görüntüle 2545189
Eki Görüntüle 2545190
Eki Görüntüle 2545191
Kolay gelsin canim, bebekle zaman cok hizli geciyor gercekten, tadini cikar.
sevindim birsey cikmamasina ama neden oyle nefes aliyormus, ne dedi doktor?
68.8 olmaz, en az 67
senin boyun kacti akovsercim?
kolay gelsin, ne yapicaksin?
kolay gelsin canim. nbebisin nasil?
canim eve gelisim gec olunca yemedim o saatten sonra baya ac yattim ama tok kalktim valla
bir arkadasim da bu sürecte cok fazla bas agirisi yasamisti o temizlenme sürecünde normal olan bir süecnis ama tansiyon tehliklei tabi dikkst wtmek lazim ck
aah ah ben bu hafta hic iyi degilim kardes sen nasilsin arada tartildiysan az cok bilirsin durumj
canim bebeginnhsstaymis gecmis olsun cocuklarla geecekten en rahat yer evin eger gottigin yerde dur ben biraz cocugukla ilgileneyim sen zaten yoruluyosub biraz kaf adagit cay ic nuhabbet et diyen yoksa gercekten evde lturmak cikmaktan kat kat dah iyi
ben bu hafta cok kötüyüm haftaici +700 ü görmüstüm onu verdin sükür ama 200 eksi ancak görürüm heralde
Huuu huuu citirlar neredesiniz , yarin tarti gunu diye , acikmayalim, dinlenelim diye, erkenden uyudunuz mu?
Sağol canm. Başladım bugün yürüyüş ve yarım saat hareket yaptım. Çok şükür kendime geldimtatlilar olmasa daha guzel olurmus tomrisim
eskiden cok spor yapardin, yeniden baslamayacak misin?
kizin nasil oldu?
guzel menu canim, harika sporlar. bu kez daha kararli gorunuyorsun.
ne guzel liste, mezunlar dolu ve hala burada olmaya devam
darisi benim gibi henuz mezun olamayanlara
listedeki kizlar, cuma simdiden basarilar, bugunu hafif gecirin, yine derece alalim
cok az
hala diyete devam mi? simdiki hedefin kac?
cok gecmis olsun canim, kucuklere kiyamiyorum ☹
aksam yemegi sonrasini yemesen manti ok'mis aslinda ama sonrasi maalesef kotu olmus. Bugun guzel dikkat et ki yarina arti gelmesin, listedesin ☹
bu kadar mi
hic birsey yememisssin. bu kadar cezaya gerek yok, biraz salata, yogurtlu sebze vs bisiler yeseydin keske diger gounlerde.
Sağol canm. Verdim ama geri aldım malesef hırs yaptım ikigundur iyiyim çok şükür motivasyon um gel di. Böyle devam ederim.canm sen ne yaptın diyetisyene gittin mi hormonlara falan baktırdım miSu diyet konusunda Benim sana inancim tam canim. Masallah. Ayy saka gibi ayni kilolardaydik 60 in altina dustun. Masallah canim. Ama arada tartil ve ona gore ayarlarsin zat
Aynen canim, off ya bu sefer cok kilo aldim, az daha alsam nederyse ilk mezuniyetin baslangicina donecegim
Tam persembeye yakisir bir menuMeraba hanimlar
Menum
Sabah 2 yumurta,pastirma,biraz peynir,1 dilim tambugday
12.30 balik,2 kasik pilav
15.00 sutlu kahve
18.00 arnavut cigeri 3 kasik,salata
2.5 litre su,3 mile leslie (135 puan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?