Insallah o +2 olmustur -2 , bu hafta sonu kacamak yok sanaİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sabah 10 çiğ fındık
Öğlen
1 haşlanmış yumurta, kepekli 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, 1 hindi füme
Akşam
Küçük parça tavuklu lazanya ( dünden kalmıştı)
Akşam yemeğimi 16:30 gibi yedim
Su: 1,5 lt olmuştur
Spor: 14000adım: 700
Yarım saat ev işi: 60
Tpl: 760
Yarın merak ediyorum hafta sonu kaçamağından sonra pazartesi + 2 kilo gösteriyordu
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Herseyi yemis bide diyo yememe dikkat ettim daha ne yicen17 Ekim menüm
Sa bah 9 bucuk
1tane haşlanmış yumurta. Yağda yumurta kızım yemedi ben yedim. 3yk yoğurt. Bol salata.
11 15 yakın kabuklu çiğ yerfistigi azıcık tarhana ve 2 ceviz
Gezmem vardı 3civarı
4 sıkım çiğköfte salata bir iki farklı börek çok az sütlü tatlı yarım kurabiye ve küçük kase rus salatası. Ve üstüne aşure çok yememeye dikkat etttim.
Ama bana söyledikleri bu kilomda kalmam daha fazla kilo verme. Çok zayıflama. Böyle iyisin. Felan zaten ben kendimle savaşıyorum. Birde böyle demeleriakşam yemeğim yok ama komşuya gittim.bir avuç tuzsuz çekirdek yedim
Suyu mu bol içmeye çalışıyorum. 2 litreyi geçmiştir.
Bit buçuk saat yürüyüş ve 3ve yarım saat müzik eşliğinde oyun
Evet yedim ama diğerlerine göre cidden az yedimHerseyi yemis bide diyo yememe dikkat ettim daha ne yicen, su tarhananin resmi attarmisin hep var menulerde corba degil galiba degil mi ?
Evet yedim ama diğerlerine göre cidden az yedimay çok ay çok güldüm. Atayım resmini bu resimde ki corbalik ama işleyip da yeniliyor. Bunun bir tanesini yedim
Rica ederim.Az yemis bak sen . Tesekkurler foto icin
Kos tabiki temiz hava iyi gelir acilirsinÖyle çok yoruldum ki bugün.
Ama dışarı çıkıp koşmayı bırakmak istemiyorum.
Eşim gelsin hemen çıkacağım.
Yani umarım.
Gecmis olsun canim600 ip 3 saat ev isi 1560 puanYawrukush kizlar ayagima kaynar su dköüldücok kötüyüm
canim ayagimi yaktim ben coo fenaydim 7de yaktim gece 1 e kadar siddetli agrim vardi sonra sizmisim ayagimds buz torbasiylaHuuu huuu citirlar neredesiniz , yarin tarti gunu diye , acikmayalim, dinlenelim diye, erkenden uyudunuz mu?
ay fenaydim canim yaa cok dukur simdi sizliyor ama baya azalfinagrisi pazara da yatili missfir gelicek ev ocak bersbt silinecek koltuklar camlar var halilari da elden gecirmem lazim yandim yandimGecmis olsun canimcok mu kotu yaktin ,
Geçmiş olsun canm nasıl oldun600 ip 3 saat ev isi 1560 puanYawrukush kizlar ayagima kaynar su dköüldücok kötüyüm
Maşallah nazar değmesinGunaydin kizlar spor puanlari baya dusmus noldu bizim grubumuzun enerjisine neden bukadar dustu
Biz yeni eltiyle kanka olduk su sira 2 3 gundur hergunumuz birlikte dun benim kuoforume geldi sac kesim bakim islerine sonra gittik sahilde oturduk cocuklari gezdirdik sonra bana ciktik kahvemizi ictik sonra kv cagirdi ona gittik 8 di gece 11 gibi tekrar bizim eve donduk 1.30 gibiydi gece kaynim geldi aldi bizden ama cocuklar ole yorulmuslar ki sabaha kadar deliksiz uyudu buyugum valla ne yalan soyliyim bu bikacgundur dinlendigim kadar hic dinlenmemistim.
İyisin canm. Perşembeye yakışmış. Menun kotu degil. Akşamın da hafif olmuş.Hadi kizlar bugun bol eksili rakkamlar bekliyorum hepinizden
Persembe menum
Sabah
Yumurta, peynir ,2 dilim ekmek, cay
Oglen 15.00
Kori soslu tavuk sote
3 kasik pilav
2 kasik salata
Ara yok
Aksam 21.00
Kahvalti tarzi
Cayin yanina biseyler yedik
Cok hesaplayamadim ne yedigimi ortaya karisik olunca 1 catal ondan 1 catal oburunden yedim baya
Birazda ekmek yedim
Bu yuzden arti gelebilirim bugun cok uzgunum
Spor
Sabah ev temizligi + yemek
3 saat 180 dk 360 puan
Oglen sahilde yuruyus parkta oynama
2 saat 120 dak 240 puan
Valla kizlar nazar degdirdi bu hafta sporlarima
Su da cok icmedim tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?