- 13 Mart 2019
- 16.093
- 62.488
- 598
evet hemen hemen yaptım.diyeti bozdum..
tekrar başlayasim gelmiyo
Öyle düşünme canım bi gün dikkat etsen toparlarsın bak
Diueti bozdum gibi düşünme
Dengeli yemeye çalış
SüpersinDun evin icinde dikildim. Saatimi taktim adim arttitdim. Doktor onerdi. Artik 10 000 olmadan uyumaya gitmek yok
Süpersin HuzurcumEki Görüntüle 2546156 Eki Görüntüle 2546156 Gecen cuma 74,6 bubhafta 74 fark -600
Yawrukush Kozmogirl17
Günaydın hanımlar
Benim moralim alt üst yaa bir Waffel ve mantı ile + 2 alınır mı ben ödemdir gider dedim ama maalesefoğlanı okula bıraktıktan sonra 1 saat yürüyüş yapıp öyle geliyorum sanırım bu low çarb benim metabolizmayı yavaşlattı bana göre değilmiş demekki toparlayamadım daha tiroid ilacının dozu yeni arttırıldı inş bir an önce düzene girer.
Geleyim sade de
Gh: 66,8
Bu hafta: 67,8
Fark: +1
Yüzde: +%1.4 kilo alınca yüzdeyi Nasıl hesaplıyoruz doğru mu bilemedim + mı - mi
Kuzum çok geçmiş olsun dikkat etDün de tüm gün kendimle uğraştım.. Öğleden hemen önce başlayan baş ağrım her dakika yükselince ağrı kesici bile işe yaramayınca, ev ahalisinin tansiyon hatırlatması ile tansiyonumu ölçtüm zira hiç tansiyon problemim olmadı şimdiye kadar.. Tansiyonum yüksektiher 5, 10 dakikada ölçtüğümde daha da yüksek çıkıyordu. Dedim gidiyorum galiba.. Şükür yapılan işlemler işe yaradı.. Rahatladım..
Dünden bu yana konu okuyorum, meğer ne önemliymiş bu tansiyon..
Şifalanma yolunda garip şeyler oluyor bende..
Eki Görüntüle 2546156 Eki Görüntüle 2546156 Gecen cuma 74,6 bubhafta 74 fark -600
Yawrukush Kozmogirl17
Canım diyet düşüncesinden mi çıksan acabamerhabalar.
dünkü öğlen yemekte gün yemegi vardi ben bozdum diyeti
diyet motivasyonum düşük kendime bi gelemedim oturup ağladim niye yedim diye.
bide sildim lan bana bak migi zayiflamak istiyorsan yimiyeceksin şunlari diye kendime elimle tokadımı attim
offff
az yiyenlere özeniyorum..
sanirim ben oruç tutucam.
bilmiyorum başlamaktan korkuyorum başlarsan pes ederim diye.
öle pes etme huyum var ben kendime inandiramiyorum..
ne yapıcam yaa.
Aksamim hafif ama gec oldu malesef canimİyisin canm. Perşembeye yakışmış. Menun kotu degil. Akşamın da hafif olmuş.
canım diyet şart değilben istersem hepsini yapıyorum
ama diyet sözlüğü benim için adapte degil bilmiyorum o diyete bitürlü ısınamadim her ne kadar zayıflamak istesem..
bilemiyorum diyeti mi sevmedim sevmediğim için mi zayiflayamiyorum başka ne ariycam yolum yok zayiflamak için DİYET yapmam gerek...
odaklanma durumuna geçemedim.
geçebilsem viz geçer..
akşam yemek yemediğimde vız gidiyor bundan eminim...
eşime kızdırdım geçen gün off benle bi ye ya....
olmuyo böle.
Ilk defa kafa denki eltiye denk geldim canim bu ayni kaynimin 2. Esi deMaşallah nazar değmesinettiklerin anlaşması zordur kaynasmaniz da iyi olmuş çocuklar da bol bol oynamışlar. Benim elti le r De uzakta hepsi iyidir yakın olsak nasıl olurdu acaba.
O zaman diyet diye dusunme, sagligin icin degistirmen gereken aliskanliklar olarak basla.
mesela kek-pasta-borek-corek vs bundan sonra haftada sadece 1 ogun yiyebilirim ve her yedigim gun 1 saat spor yapacagim falan gibi hedef belirle kendine?
ahahahahahaDun yeni elbisemi giyince isyerimdekiler de aynisini dedi ne cok alisveris yapiyorsun diye. Hevesimiz varken hosumuza giderken giyelim gezelim amaan, yillardir bosuna mi calisiyoz. ARastirmalar insanlarin kazandiklarinin maksimum yuzde 30unu kendileri icin harcadigini gosteriyormus. Hedefim o yuzdeyi 50 lere filan cikarmak Bahanem cok alisveris yapmak icin
dün 2,5 saat temizlik yaptım spor yaptım kilo ba na misin demedi..canım diyet şart değil
Sağlıklı beslenmen gerekiyor
Bu senin sağlığın için
Kendini böyle ikna et
Diyet kelimesi beni de strese sokuyor
Mesela o an o tatlıyı yemene ihtiyacın var mı? Hayır daha yeni yedin
Şeker hastası mı olacaksın NO NO NO
Sağlığın için o zararlı şeyi yememelisin
Gibi
Hmm o arada bi kaç gram daha veririim düşğncesi
Hadi çabuk tartıl bekliyoruzz
Sen zayıftın zaten öylr hatırlıyorum ama
Eki Görüntüle 2546156 Eki Görüntüle 2546156 Gecen cuma 74,6 bubhafta 74 fark -600
Yawrukush Kozmogirl17
Gunaydin kizlar umarim dilediginiz gibi eksiler gorursunuz,bende pazartesi 83 tum bugun 81 lileri gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?