Çok fresh görünüyorsun bayılıyorum çiçekli herşwye benBugun giydim birini
Canım şimdi kahvaltı yaptım dün tartılmıştım onu yazayım mı ?
Geçen hafta 69 800
Bu hafta 69 750
Fark 50 gram
Aslında bu hafta iştahsızım ama çok farketmemiş
Ya adet şişkinliğim var yada bebik
İnşallah adet olmam ve hamileyimdir
Allah hayırlı bşrşekilde hayırlı zamanda nasşp etsin canım hic üzülmeAy inşallah canım yaa pazartesi olmazsam kan vericem ama şuan biraz adet ağrılarım var üzülüyorum
Kızım süper yaaaa çocuk yok koca yok anammm ben de geleyim be ya çok içim çektiWuuwuu supermis canim. iyi tatiller.
Biz bakalim 3 kiz kasim basi 4 gunlugune isvece gidiyoruz. 2 gun once karar verdik. Hem Tarkan konseri var. ona da dun bilet aldik. Gerci orda hava butdan da soguk. Tek yagmur yagmasin da. Ilk deda kiz kiza boyle bir geziye gidecegim bakalimcocuk yok esler yok
Ins gitmeden biraz kilo verebilirim.
Fecaat durum Harpy sormaöğretmenler ne gıcık insanlar yav hepsine sinir oluyorum artık aşırı ödev veriyorlar. Yazık bize
Hani resmini at bakalim kesin diyemem ama baya bi gorunen silikse olma ihtimali cok yuksek hadi hayirlisi kuzum
Hic uzulme benimde var di 2 oglumdada ehh hamile degilim yine bu ay diye uzulmustum 2.oglumda hatta cok kasiklarim agrimisti ayni adet olcak gibiydim
Canım üsttekinde belli hadi hayırlısı haberdar et bizi mutlakaCanım sonradan 2 test daha yaptım farklı bi marka onlarda çoook silik çıktı yani en belirgin olanı üstte olan
Allah hayırlı bşrşekilde hayırlı zamanda nasşp etsin canım hic üzülme
Canım üsttekinde belli hadi hayırlısı haberdar et bizi mutlaka
Canım sonradan 2 test daha yaptım farklı bi marka onlarda çoook silik çıktı yani en belirgin olanı üstte olan
Ayy tabii ki haberdar ederimm
Buda efektsiz halleri üçüncüsü hepten silikleşti ilk idrar falan olması gerekiyomuş ben öyle yapmadım bugün test yapıcam bakalım o nasıl çıkıcak
Hayırlı olsun canım. Silik de olsa var 1.de bişeyler. Bence yarın sabah ilk idrarınla 1 test daha yap. Ya da kan tahlili en kesini :)
Aynen canim. Belki 10 sene sonra bedavaya verseler giymiycem gezmiycem.Oyle iyi yapiyorsun ki canim, insan kendini cogu zaman erteliyor, ben senin arkandayim, gencken ,istegin varken al alabildigin kadar:))
Gittim canim. Insulin direnci cikti. Bakalim ona gore ilac ve diyete basladimSağol canm. Verdim ama geri aldım malesef hırs yaptım ikigundur iyiyim çok şükür motivasyon um gel di. Böyle devam ederim.canm sen ne yaptın diyetisyene gittin mi hormonlara falan baktırdım mi
Yerimde dikiyorum adim atiyorum canim aksamlari evde. Hic yoktan iyidirSüpersin
Fotografini at canim bakalim gelince.ahahahahaha
Ben de yeni trench sipariş ettim
Bugün gelecek inşallah
Öğrenci olmak çok zor bir şey alıyorsun tüm paran bitiyor
Sagol canim. Su son 2-3 yildir hersey cicekliÇok fresh görünüyorsun bayılıyorum çiçekli herşwye ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?