Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay inşallah canım yaa pazartesi olmazsam kan vericem ama şuan biraz adet ağrılarım var üzülüyorum
Allah hayırlı bşrşekilde hayırlı zamanda nasşp etsin canım hic üzülme

Kızım süper yaaaa çocuk yok koca yok anammm ben de geleyim be ya çok içim çekti çok eğlenin çok dinlenin inçinize sinsin inşallah

Fecaat durum Harpy sorma öğretmenler ne gıcık insanlar yav hepsine sinir oluyorum artık aşırı ödev veriyorlar. Yazık bize

Ona ben de çok kızıyorum. Bizim şansımıza oğlumun 1. Sınıf öğretmeni çok umursamaz bi adamdı çok yüklenmedi. Bir sayfa ödev verirdi. Oğlum sıkılırsa en güzelinden 1 tane daha yap bırak derdim. Onu yapana kadar 2 satır daha yazardı sonra bırakırdık napalım. Çocuklar da haklı tekrar tekrar aynı şey yaz yaz nereye kadar.

Hani resmini at bakalim kesin diyemem ama baya bi gorunen silikse olma ihtimali cok yuksek hadi hayirlisi kuzum

Canım sonradan 2 test daha yaptım farklı bi marka onlarda çoook silik çıktı yani en belirgin olanı üstte olan

Eklentiler

• 2019-10-16 12.14.10.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 39
Canım üsttekinde belli hadi hayırlısı haberdar et bizi mutlaka

Ayy tabii ki haberdar ederimm

Buda efektsiz halleri üçüncüsü hepten silikleşti ilk idrar falan olması gerekiyomuş ben öyle yapmadım bugün test yapıcam bakalım o nasıl çıkıcak

Eklentiler

• 20191017_165606.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 36
Canım sonradan 2 test daha yaptım farklı bi marka onlarda çoook silik çıktı yani en belirgin olanı üstte olan
Ayy tabii ki haberdar ederimm

Buda efektsiz halleri üçüncüsü hepten silikleşti ilk idrar falan olması gerekiyomuş ben öyle yapmadım bugün test yapıcam bakalım o nasıl çıkıcak

Hayırlı olsun canım. Silik de olsa var 1.de bişeyler. Bence yarın sabah ilk idrarınla 1 test daha yap. Ya da kan tahlili en kesini :)

Sağol canm. Verdim ama geri aldım malesef hırs yaptım ikigundur iyiyim çok şükür motivasyon um gel di. Böyle devam ederim.canm sen ne yaptın diyetisyene gittin mi hormonlara falan baktırdım mi
Gittim canim. Insulin direnci cikti. Bakalim ona gore ilac ve diyete basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…