Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok kotu degil menun idare eder canim gec yedigin icin arti gelmis olabilirsin.
Odevlerede mi puan koysaydik acaba baya efor sarfettiriyorlar size menune yorum yok insallah guzel bi eksi gelirsin.
Meraba hanimlar
Menum
Sabah 2 yumurta,pastirma,biraz peynir,1 dilim tambugday
12.30 balik,2 kasik pilav
15.00 sutlu kahve
18.00 arnavut cigeri 3 kasik,salata

2.5 litre su,3 mile leslie (135 puan)
Canim menun guzel puanindusuk olsada 3 mil leslie baya yakiyor tebrikler.
Herseyi yemis bide diyo yememe dikkat ettim daha ne yicen, su tarhananin resmi attarmisin hep var menulerde corba degil galiba degil mi ?
Kanadalinin gazabina ugramissin
600 ip 3 saat ev isi 1560 puan @Yawrukush kizlar ayagima kaynar su dköüldücok kötüyüm
Owww gecmis olsun.
Ekim17 menum
Sabah8 2 yumurta, domates , zeytin, kk peynir2 dilim ekmek, yarim avakado
Ara bir avuc fistik, neskahve, 2 hurma
Aksam 5
1 kase corba,1 dilim ekmek

Su2 lt
Spor
1 saat yuruyus 180
mekik100:200
Toplam:380
@Yawrukush
Spora nolduuuu 380 de neymisss
Insallah hamilesindir canim gununmu gecti
Oyyy oyy kotu olmus senin bu hafta deneme suren bitiyordu
Tebrikler canim

çok güldüm bu yazdığına allah kolaylık versin ❤

Kozmo kaptanım maşallah hepinize çok güzel bir ailesiniz ellerine sağlık ve de. Ne kadar güzel hazırlamışsın. Bence yine yaratıcı bomba bir konsept bulursun sen. Hatta belki bulmuşsunuzdur ben anca yeni yeni okuyorum

Tebrikler kuzum cok guzel kilo gitmis bu haftada derece gelcek insallah sayenizde
Buldum buldum kasim dogumlu oldugu icin oglum kar konsepti yapicam degismezse fikrim

Yok canım yarın günüm ama gevelik testinde silik çizgi çıktı

Canım benim bana da aynılarını benden büyükler hep söylüyor maalesef an be an yaşıyoruz. Bak ikiz büyütüyorum ben gerçekten her anı zor ama sevgi dolu. Şunu söyleyebilirim ama hani bazen çaresiz kalıyoruz ya çocukların karşısında bence en zoru ilk iki yaş. Çünkü çocuğun tam olarak kendini ifade edememesi inanılmaz bir vicdan azabı yapıyordu bende hele ilk altı ay. Benim kızlarımdan biri iki yaşı bitene kadar her akşam en az bir saat ağlardı. Hiç sebepsiz. Hala ağlak o ayrı da. Çocuğa ulaşamamak onu anlayamamak çok acı veriyor insana. Şimdi fiziki yorgunluk aşırı. Yani o eski ayakta sallamalar falan ki dibine kadar yaşadım. Şimdinin yanında hiç. Ama büyüdükçe hele ergenlik girince de kolay olmayacak. Bak ben ortaokul öğretmeniyim ergenliğin en pis olduğu dönem 8. Sınıftır. O ailelerin çaresizliğini görüyorum. Ne diyeyim sağlıkları yerinde olsun iyi ahlaklı olsunlar anne olduktan sonra hiç bir an kolay değil. Sevgileri sağlık haberleri mutlulukları başarıları da bizim doyumumuz olacak inşallah.

Ay inşallah canım yaa pazartesi olmazsam kan vericem ama şuan biraz adet ağrılarım var üzülüyorum
Hic uzulme benimde var di 2 oglumdada ehh hamile degilim yine bu ay diye uzulmustum 2.oglumda hatta cok kasiklarim agrimisti ayni adet olcak gibiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…