Cok kotu degil menun idare eder canim gec yedigin icin arti gelmis olabilirsin.Slm kızlar dün hiç giremedim kusura bakmayın nasılsınız
Çarşamba menüm
Sabah
Yumurtalı peynirli sandviç
Filtre kahve
Ara
Yarım cookies ( belki daha az)
Filtre kahve
Öğlen
5 yk zeytinyağlı börülce
Yoğurt
Ara
10çig badem+ bir avuç kadar kuru üzüm
Akşam
Küçük parça tavuklu lazanya
Hindiba salatası
Akşam yemeğim geçe kaldı
Su:1,5lt
Spor: 14000 adım: 700
1 saat yemek ev işi: 120
Tpl : 820p
@Yawrukush
Kozmogirl17
Odevlerede mi puan koysaydik acaba baya efor sarfettiriyorlar size menune yorum yok insallah guzel bi eksi gelirsin.Kızlar iyi akşamlar. Ödevlerimizi bitirdik anca. Menü vermeye geldim.
Menüm
100 gr köfte
200 gr tavuk sote
Taze fasülye
Tereyağı
Tahin
Ceviz
Yarım avokado
Spor 12000 adım okul gezisi vardı kanyon yürüyüşü yaptık.
Su en az 3 lt
Yarın büyük gün hem de evdeyim rahat rahat okurum umarım sizi
Canim menun guzel puanindusuk olsada 3 mil leslie baya yakiyor tebrikler.Meraba hanimlar
Menum
Sabah 2 yumurta,pastirma,biraz peynir,1 dilim tambugday
12.30 balik,2 kasik pilav
15.00 sutlu kahve
18.00 arnavut cigeri 3 kasik,salata
2.5 litre su,3 mile leslie (135 puan)
Kanadalinin gazabina ugramissinHerseyi yemis bide diyo yememe dikkat ettim daha ne yicen, su tarhananin resmi attarmisin hep var menulerde corba degil galiba degil mi ?
Owww gecmis olsun.600 ip 3 saat ev isi 1560 puan @Yawrukush kizlar ayagima kaynar su dköüldücok kötüyüm
Spora nolduuuu 380 de neymisssEkim17 menum
Sabah8 2 yumurta, domates , zeytin, kk peynir2 dilim ekmek, yarim avakado
Ara bir avuc fistik, neskahve, 2 hurma
Aksam 5
1 kase corba,1 dilim ekmek
Su2 lt
Spor
1 saat yuruyus 180
mekik100:200
Toplam:380
@Yawrukush
Insallah hamilesindir canim gununmu gectiCanım şimdi kahvaltı yaptım dün tartılmıştım onu yazayım mı ?
Geçen hafta 69 800
Bu hafta 69 750
Fark 50 gram
Aslında bu hafta iştahsızım ama çok farketmemiş
Ya adet şişkinliğim var yada bebik
İnşallah adet olmam ve hamileyimdir
Oyyy oyy kotu olmus senin bu hafta deneme suren bitiyorduGünaydın hanımlar
Benim moralim alt üst yaa bir Waffel ve mantı ile + 2 alınır mı ben ödemdir gider dedim ama maalesefoğlanı okula bıraktıktan sonra 1 saat yürüyüş yapıp öyle geliyorum sanırım bu low çarb benim metabolizmayı yavaşlattı bana göre değilmiş demekki toparlayamadım daha tiroid ilacının dozu yeni arttırıldı inş bir an önce düzene girer.
Geleyim sade de
Gh: 66,8
Bu hafta: 67,8
Fark: +1
Yüzde: +%1.4 kilo alınca yüzdeyi Nasıl hesaplıyoruz doğru mu bilemedim + mı - mi
Tebrikler canimEki Görüntüle 2546156 Eki Görüntüle 2546156 Gecen cuma 74,6 bubhafta 74 fark -600
@YawrukushKozmogirl17
HarikaaaaBildirim..
Geçen hafta - 68.9
Bu hafta - 67.7
Fark - 1.2
Yüzde - %1.74
Haftaya 66 olsun inşaAllah ♥♥♥
Eki Görüntüle 2546158
Sağol canm çok çok iyi birgün öncesinde 60.4 dum. Çok şükürDün yediklerine rağmen iyi :)
Rabbim bozmasın canm.Ilk defa kafa denki eltiye denk geldim canim bu ayni kaynimin 2. Esi de
Günaydın hayırlı cumalarGünaydınnn
Hayırlı Cumalar
Bol bol eksi görelim inşaAllah
Bizimkiler etüte gidiyor. Ama her ödevi bir de evde yapıyoruz. Yapmadık önce geri kaldılar. Ödevleri çok vaktimizi alıyor. İstemiyorlar yapmayı. Uğraşıp duruyoruz. Gerçekten çok zormuş. N harfini aldılar iki gündür nnnnn diye geziyoruz ortada. Ve evet ela ve Lale’ye ben de çok gıcık olmaya başladım. Hele elele geldiler mi tekmeyi basarım geliyor
Kozmo kaptanım maşallah hepinize çok güzel bir ailesiniz ellerine sağlık ve de. Ne kadar güzel hazırlamışsın. Bence yine yaratıcı bomba bir konsept bulursun sen. Hatta belki bulmuşsunuzdur ben anca yeni yeni okuyorumBen ilk oglumun dis bugdayinda mickeymause yaptim ilk dogum gununde sirinler oldu 2.dogum gununde trendi konsept kutayin dis bugdayinida tavsanli yapmostim biliyosunuz
Bende o magnetlerden yaptiriyorrum hep
Eki Görüntüle 2545323 Eki Görüntüle 2545324 Eki Görüntüle 2545325 Eki Görüntüle 2545326 Eki Görüntüle 2545327 Eki Görüntüle 2545328
Pastalar dahil hepsj kendime ait ama bunda hic bisey yok ortada
Fecaat durum Harpy sormaçok güldüm bu yazdığına allah kolaylık versin ❤
Şu an aynı şeyi ben düşünüyorum ara vermek iyi olmuyor yav.Sondan basa mi okusam bastan sonami,slm herkese , nasilsiniz zip zipliyomusunuz
Tebrikler kuzum cok guzel kilo gitmis bu haftada derece gelcek insallah sayenizdeKızlar günaydın kilo bildirimimi verip geçmişe bakayım.
Bugün tartı beni güldürdü yine çok şükür
Gh 72.1
Bu 70.4
F 1.7
Yüzde 2.35
Hedef 69
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum şimdiden
Buldum buldum kasim dogumlu oldugu icin oglum kar konsepti yapicam degismezse fikrimKozmo kaptanım maşallah hepinize çok güzel bir ailesiniz ellerine sağlık ve de. Ne kadar güzel hazırlamışsın. Bence yine yaratıcı bomba bir konsept bulursun sen. Hatta belki bulmuşsunuzdur ben anca yeni yeni okuyorum
Cok kotu degil menun idare eder canim gec yedigin icin arti gelmis olabilirsin.
Odevlerede mi puan koysaydik acaba baya efor sarfettiriyorlar size menune yorum yok insallah guzel bi eksi gelirsin.
Canim menun guzel puanindusuk olsada 3 mil leslie baya yakiyor tebrikler.
Kanadalinin gazabina ugramissin
Owww gecmis olsun.
Spora nolduuuu 380 de neymisss
Insallah hamilesindir canim gununmu gecti
Oyyy oyy kotu olmus senin bu hafta deneme suren bitiyordu
Tebrikler canim
Canım benim bana da aynılarını benden büyükler hep söylüyor maalesef an be an yaşıyoruz. Bak ikiz büyütüyorum ben gerçekten her anı zor ama sevgi dolu. Şunu söyleyebilirim ama hani bazen çaresiz kalıyoruz ya çocukların karşısında bence en zoru ilk iki yaş. Çünkü çocuğun tam olarak kendini ifade edememesi inanılmaz bir vicdan azabı yapıyordu bende hele ilk altı ay. Benim kızlarımdan biri iki yaşı bitene kadar her akşam en az bir saat ağlardı. Hiç sebepsiz. Hala ağlak o ayrı da. Çocuğa ulaşamamak onu anlayamamak çok acı veriyor insana. Şimdi fiziki yorgunluk aşırı. Yani o eski ayakta sallamalar falan ki dibine kadar yaşadım. Şimdinin yanında hiç. Ama büyüdükçe hele ergenlik girince de kolay olmayacak. Bak ben ortaokul öğretmeniyim ergenliğin en pis olduğu dönem 8. Sınıftır. O ailelerin çaresizliğini görüyorum. Ne diyeyim sağlıkları yerinde olsun iyi ahlaklı olsunlar anne olduktan sonra hiç bir an kolay değil. Sevgileri sağlık haberleri mutlulukları başarıları da bizim doyumumuz olacak inşallah.Keşke bu yazıyı okumasaydım.
Ne yani daha çekeceğimiz mi var
Benimkiler arasında 13.5 ay var. Felaket
Aman allahım daha okula gidecekler he
Harflerle mi uğraşacağız daha.
Hemde 2 çocuk. 2 sene üst üste.
İyiymiş.
Kar prensi yap kız oğluşuTebrikler kuzum cok guzel kilo gitmis bu haftada derece gelcek insallah sayenizde
Buldum buldum kasim dogumlu oldugu icin oglum kar konsepti yapicam degismezse fikrim
AA silik bile çıksa pozitif oluyor. Bence kesin pozitif tebrik ederimYok canım yarın günüm ama gevelik testinde silik çizgi çıktı
AA silik bile çıksa pozitif oluyor. Bence kesin pozitif tebrik ederim
Hani resmini at bakalim kesin diyemem ama baya bi gorunen silikse olma ihtimali cok yuksek hadi hayirlisi kuzumYok canım yarın günüm ama gevelik testinde silik çizgi çıktı
Hic uzulme benimde var di 2 oglumdada ehh hamile degilim yine bu ay diye uzulmustum 2.oglumda hatta cok kasiklarim agrimisti ayni adet olcak gibiydimAy inşallah canım yaa pazartesi olmazsam kan vericem ama şuan biraz adet ağrılarım var üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?