- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canimKızım süper yaaaa çocuk yok koca yok anammm ben de geleyim be ya çok içim çektiçok eğlenin çok dinlenin inçinize sinsin inşallah
Hmm daha gunuun bile degil farkli markalardada cizgi varsa vardir ozaman kuzuCanım sonradan 2 test daha yaptım farklı bi marka onlarda çoook silik çıktı yani en belirgin olanı üstte olan
Alirsan bekliyoruz haberlerini hadi hayirlisi kuzum nekadarlik evlisin senİnşallah benimde öyledir bugün yine test alıcam galiba çok sabırsız oldum
supersin canim, ay insallah haftaya ben de veda edeyim su 70lere.
ayy hadi canim guzel haberlerini bekliyoruz.Çok sağol canım amin inşallah
masallah canim, aaa kilolarimiz cok benzerFoto atmamışım hemen atıyorum kızların öğle yemeğini hazırlamaya girişiyorum valla daha on sayfa var bitmedi geçmiş
sagol canimkilo veren arkadaşlara tebrik ederim:)
cook guzel olmus canim, ellerine saglik. harikasinAhahahah karlar kralicesi diyorsun aslinda tam ole degil kar tanesi agirlikli kisi temsilen diye dusundum bak fikir suEki Görüntüle 2546185 Eki Görüntüle 2546186
Daha guzel onerilerede acigim ama yinede
waaw harikasin canim, ay masallah sana . hamile kaldin dogum yaptin ve yine fit oluyorsun. SupersinBildirim..
Geçen hafta - 68.9
Bu hafta - 67.7
Fark - 1.2
Yüzde - %1.74
Haftaya 66 olsun inşaAllah ♥♥♥
Eki Görüntüle 2546158
amanin yuzdeye bakkk. masallah masallah canim. Ben de 1 hafta denesem mi acaba su tek ogunu. Becerebilir miyim . Ben olmadi 2 ogun deneyeyim. Dun de bugun de 2 ogun yedim. Seni kiskandim :)Kızlar günaydın kilo bildirimimi verip geçmişe bakayım.
Bugün tartı beni güldürdü yine çok şükür
Gh 72.1
Bu 70.4
F 1.7
Yüzde 2.35
Hedef 69
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum şimdiden
Sabah biliyorum ben ilk idrarAyy tabii ki haberdar ederimm
Buda efektsiz halleri üçüncüsü hepten silikleşti ilk idrar falan olması gerekiyomuş ben öyle yapmadım bugün test yapıcam bakalım o nasıl çıkıcak
Aaa biz seninle aynı gidiyoruz. Hadi bakalım haftaya neler olacak gözüm sendeamanin yuzdeye bakkk. masallah masallah canim. Ben de 1 hafta denesem mi acaba su tek ogunu. Becerebilir miyim . Ben olmadi 2 ogun deneyeyim. Dun de bugun de 2 ogun yedim. Seni kiskandim :)
Benim de haftaya hedefim 69 canim
Benim de çiçek hevesim geldi kuafördeyim şimdi çıkınca şöle bir iki butik gezeyim bariSagol canim. Su son 2-3 yildir hersey ciceklicicek actim adeta
Yarışalım valla hedefin kaç senin bakalım hedefe ilk kim ulaşacak benim 60. Haftaya gümbür gümbür geliyorum.masallah canim, aaa kilolarimiz cok benzergel seninle haftaya yarisalim mi? ikimiz kendi icimizde. Kim daha cok kilo verecek diye. Hadi kizistiralim ortami ikimiz de 70lere sonsuza dek veda edelim. ne dersin?
Çok geçmiş olsun biraz daha iyi misin600 ip 3 saat ev isi 1560 puanYawrukush kizlar ayagima kaynar su dköüldücok kötüyüm
Aslında bundan 10 kilo fazla halimde bile böyle sıkıntı yaşamıyodum.. Çok teşekkür ederim canım. Dikkate alıcam söyledikleriniKuzum çok geçmiş olsun dikkat et
Tuzu azalt suyu artır kafeini azalt hareket ve kilo kaybı ile tansiyonda yaşam değişiklikleri yapıyor ve düşmesi sağlanıyor...
Çok geçmiş olsun♥
Bakalim dun ve bugun 2 ogun yedim. Ve gayet iyi hissediyorum. Aclik krizi yasamadm canim.Aaa biz seninle aynı gidiyoruz. Hadi bakalım haftaya neler olacak gözüm sende
Tek öğünden önce iki öğün yap bence de. Ama iki öğün arasında hiçbiriyle yeme vücudun arınsın. Hatta şöyle yapabilirsen daha iyi olur 20 saatlik açlık süresi kalan 4 saatte iki öğün başında sonunda. Böyle böyle tek öğüne atlarsın. Ama tek öğün yapacaksan düşük karbonhidratlı yağ ağırlıklı beslenmezsen direncin düşer enerjisiz kalırsın. Şimdi senin elinde dr verdiği bir liste var. Dr danışmadan geçmek nasıl olur bilemem. Ben aslında tam keto beslenmeyle her sorununu aşacağını düşünüyorum ama sonuçta uzman değilim kararı senin vermen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?