- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Gez tabii. Kuaforden sonra alisveris daha da keyifli olur hem deBenim de çiçek hevesim geldi kuafördeyim şimdi çıkınca şöle bir iki butik gezeyim bari
Benim de 60Yarışalım valla hedefin kaç senin bakalım hedefe ilk kim ulaşacak benim 60. Haftaya gümbür gümbür geliyorum.
Yazina bayilfim canim. Cook haklisin. Ben de bazen cocuklara verilen gidalari gorunce cok kiziyorum. Cunku bu tur aliskanliklar cocukken ediniliyor. Sonra bizim gibi kilo sorunu yasayan yetiskin oluyorlar.Dün okul gezisi vardı sabah kahvaltı pikniği sonra kanyon yürüyüşü.amanin çocuklar bir masa donattılar anlatamam. Yemeye doyamayacağımız karbonhidratlar glutenin dibine vuracağımız hamurişleri kanşekerimize bayram ettirecek lezzetli işlenmiş şekerli tatlılar. Çok üzülüyorum bu bağımlılıkları neden edindik. Tek yemeyen bendim. O da diyetteyim diye oysa diyette olmasam ben de gömerdim hepsini acımadan. Ne kötü bir beslenme alışkanlığı edindirilmişiz yıllardır. Öğlen gözleme vardı menüde ondan da yemedim tabi ama diyet olmasa iki tane yerdim. Pazar günü günüm var yine kimbilir bu sefer nelere hayır diyeceğim. Dünya üstüme üstüme geliyor ama ben hayır demeyi çok süper öğrenmişim.
Canım kendim. Kendimi ödüllendireyim bari bugün bişeyler alayım.
Bu arada kilo veren arkadaşlar çooook tebrikler. Kaçamak yapanlar kötü menülerle kendini üzenler pişmanlık yaşayanlar bu hafta kendinize çok iyi davranın hiç üzmeyin kendinizi pişmanlıklar yaşamayın.
DeryaOnDiet meydan okumanı görüyorum bebeğim haftaya seni gramlarımla çıtır çıtır yiyeceğim zira baya çıtırsın
Sabah biliyorum ben ilk idrar
ayy hadi canim guzel haberlerini bekliyoruz.
ben olsam 2 tane alır birini bugun digerini sabah yapardım en kotu ıhtımal gider kan verırdımYarın sabah mı yapsam ? Dayanabilir miyim bilmiyoruumm
Hadi kizlar bugun bol eksili rakkamlar bekliyorum hepinizden
Persembe menum
Sabah
Yumurta, peynir ,2 dilim ekmek, cay
Oglen 15.00
Kori soslu tavuk sote
3 kasik pilav
2 kasik salata
Ara yok
Aksam 21.00
Kahvalti tarzi
Cayin yanina biseyler yedik
Cok hesaplayamadim ne yedigimi ortaya karisik olunca 1 catal ondan 1 catal oburunden yedim baya
Birazda ekmek yedim
Bu yuzden arti gelebilirim bugun cok uzgunum
Spor
Sabah ev temizligi + yemek
3 saat 180 dk 360 puan
Oglen sahilde yuruyus parkta oynama
2 saat 120 dak 240 puan
Valla kizlar nazar degdirdi bu hafta sporlarima
Su da cok icmedim tam bilmiyorum
ben olsam 2 tane alır birini bugun digerini sabah yapardım en kotu ıhtımal gider kan verırdım
waaw harikasin canim, ay masallah sana . hamile kaldin dogum yaptin ve yine fit oluyorsun. Supersin
Alirsan bekliyoruz haberlerini hadi hayirlisi kuzum nekadarlik evlisin sen
Insallah olur canim hayirlisi bakalimİnşallah canımmm
Bir buçuk sene olmadı daha 10 aydır da evladımızın olmasını istiyoruz
Allah nasip eder insallah supersin + gelmedigin surece harika boyle dikkat et saglikli ye bebis icindeİnşallah canımmm
Bir buçuk sene olmadı daha 10 aydır da evladımızın olmasını istiyoruz
Banada nazar degdirdin beybisiiiiKozmogirl17 dun fazla ziplayamadim 4 makina camasir yikadim ,katladim zamanim olmadi yoksa hoplar ziplardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?