Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar kizlar nasilsiniz dun cok yorucu birgun gecirdim, aksam cocuklarla uyuyakaldim takima gelemedim.
Guzel kilolar verilmis herkesi cok tebrik ediyorum:)
Huzurvermeyolunda Huzurcum cok buyuk gecmis olsun canim, doktora gittin mi nasilsin?
Gonulmeyvesi canim hakkinizda hayirlisi olsun, bizi mutlaka haberdar et :)

DeryaOnDiet canim gec oldu puanlarimi soyle yazmistim 750 ip 1500 yapiyo ama ben sadece yaptigim sporlari yazip puanlari toplamini en sonda yazdim onlar yaptigim sporlar .kisa olarak yazdim ,
puanin super canim masallah.
Bakalim ben de kendime gunluk adim limiti koydum simdilik.

Ederim kaptanım çok sağol

Kizlar listemizi paylastim, listesini paylasmayan 2 takim daha var ama yuzdemiz acik ara farkla 1. sirada suanda.
Yine harika bir derece gelecek sizlerin sayesinde, gune bundan daha guzel uyanamazdim.
Harikasinizzzzz 4. takimmmm
Waaw superrr. Cok mutluyum

Kızlar menümü yazıyorum hemen
300 gr sardalya
Marul salatası
İki ağaççık brokoli
50 gr tahin stevia 10 gr cevizden muhtevi tatlımsı
Su 2 lt oldu anca
Spor 1.5 saat tempolu yürüyüş artı akşama kadar sokaklarda sürtme kuaföre yürüyerek gitme dahil. Eve koşa koşa gelip hızla ev toplayıp süpürüp yemek hazırlama.
Valla hesaplayamadım canım sağolsun kızlar. Haftayı kendi adıma başarılı tamamladım. Sırada önümüzdeki hafta var.
O @DeryaOnDiet kişisi korksun benden

Eklentiler

• D66812C7-BFC9-46BB-9868-2D2B9B2FDC96.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar listemizi paylastim, listesini paylasmayan 2 takim daha var ama yuzdemiz acik ara farkla 1. sirada suanda.
Yine harika bir derece gelecek sizlerin sayesinde, gune bundan daha guzel uyanamazdim.
Harikasinizzzzz 4. takimmmm

Canım harika olan sensin. Sen gelmeden önce biz resmen her hafta sonuncu oluyorduk

Menun guzelmis canim. Amaa bugun ben de ilk defa tek ogun yedim. Bakalim bakalim kim kazanacak cumayaa..
Sacina ne yaptirdin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…