- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Banada nazar degdirdin beybisiiii
Elticigime laf yook hep senin sucunNazar degmesin sana , eltiyle dedikoduya daldim demiyoda
Masallah canim, yaa gozum kaldi senin guncel kilonda. Harikasin
bence fit olmana ramak kalmis canim masallah.Sağol canım..
İnşaAllah olurum henüz tombulum
puanin super canim masallah.DeryaOnDiet canim gec oldu puanlarimi soyle yazmistim 750 ip 1500 yapiyo ama ben sadece yaptigim sporlari yazip puanlari toplamini en sonda yazdim onlar yaptigim sporlar .kisa olarak yazdim ,
Selamlar kizlar nasilsiniz dun cok yorucu birgun gecirdim, aksam cocuklarla uyuyakaldim takima gelemedim.
Guzel kilolar verilmis herkesi cok tebrik ediyorum:)
Huzurvermeyolunda Huzurcum cok buyuk gecmis olsun canim, doktora gittin mi nasilsin?
Gonulmeyvesi canim hakkinizda hayirlisi olsun, bizi mutlaka haberdar et :)
Birincilik geliyooooooorrr, hadi insallahhhhhh...Birincilik geliyormu kizlar,derece aliriz gibi
Kizlar listemizi paylastim, listesini paylasmayan 2 takim daha var ama yuzdemiz acik ara farkla 1. sirada suanda.
Yine harika bir derece gelecek sizlerin sayesinde, gune bundan daha guzel uyanamazdim.
Harikasinizzzzz 4. takimmmm
Waaw superrr. Cok mutluyumKizlar listemizi paylastim, listesini paylasmayan 2 takim daha var ama yuzdemiz acik ara farkla 1. sirada suanda.
Yine harika bir derece gelecek sizlerin sayesinde, gune bundan daha guzel uyanamazdim.
tamam canim, kolay gelsin.Kizlar cocuklarin kahvalti ve okul hazirligina girisiyorum, onlari birakip dondugumde dunku menu tablomuzu ve haftalik yarismamizin sonuclarini paylasacagim.
Simdilik optum..
İnşallah canımsupersin canim, ay insallah haftaya ben de veda edeyim su 70lere.
Sağol canım inşallah vardır
Bugün yapıcam galiba yine farklı bi marka alırım
Kizlar listemizi paylastim, listesini paylasmayan 2 takim daha var ama yuzdemiz acik ara farkla 1. sirada suanda.
Menun guzelmis canim. Amaa bugun ben de ilk defa tek ogun yedim. Bakalim bakalim kim kazanacak cumayaa..Kızlar menümü yazıyorum hemen
300 gr sardalya
Marul salatası
İki ağaççık brokoli
50 gr tahin stevia 10 gr cevizden muhtevi tatlımsı
Su 2 lt oldu anca
Spor 1.5 saat tempolu yürüyüş artı akşama kadar sokaklarda sürtme kuaföre yürüyerek gitme dahil. Eve koşa koşa gelip hızla ev toplayıp süpürüp yemek hazırlama.
Valla hesaplayamadım canım sağolsun kızlar. Haftayı kendi adıma başarılı tamamladım. Sırada önümüzdeki hafta var.
O @DeryaOnDiet kişisi korksun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?