- 13 Mart 2019
- 16.081
- 62.427
- 598
Ne yaptım canım. Bence bugün başka yapma al bitane yarın sabah yaparsın.
Canim benim her seyi hep beraber yapiyoruz, hatta artik listede bile degilim, her seyi listedeki kizlar yapiyor:)))Canım harika olan sensin. Sen gelmeden önce biz resmen her hafta sonuncu oluyorduk
Supeer cok guzeel yuppiiKizlar 1.yizz bu hafta, tebrik ediyorum hepinizi as bayraklari as assssss
En guzeli kan ver canim...Aldım yaptım canım ama testin poşeti yırtılmış sonradan farkettim control çizgisi bile silik çıktı sanırım kit bozulmuş :/
Yarın olmazsam kan vermeyi düşünüyorım bakalım
Ayy canim benim. Icin icine sigmiyor cok iyi anliyorum seni. Hadi bakalim git yarjn kan vermeyeAldım yaptım canım ama testin poşeti yırtılmış sonradan farkettim control çizgisi bile silik çıktı sanırım kit bozulmuş :/
Yarın olmazsam kan vermeyi düşünüyorım bakalım
En guzeli kan ver canim...
Ayy canim benim. Icin icine sigmiyor cok iyi anliyorum seni. Hadi bakalim git yarjn kan vermeye
Insallah guzel haberler gelsin canim , dualarimiz seninleİnşallah 0 sonucunu almam yaa bu ay çizgi falan da gördüm ya ümitlendim baya
Ayy canim benim. Icin icine sigmiyor cok iyi anliyorum seni. Hadi bakalim git yarjn kan vermeye
Insallah guzel haberler gelsin canim , dualarimiz seninle
Harikasin Feyzosum :)Ahahahha inşallah
Evet kuzum dün 58.6 ydım sanırım bugün 58.1
Çok almadım ama 3-4 gündür aşırı çikolataya saldırıyorum
Dur demem lazım
Veeeee 2 gündür sabahları Leslie 1 mil yapıyorum
Kendime kocaman tebrik
Yawrukush
Cok iyi yapmissin canim :)Dun evin icinde dikildim. Saatimi taktim adim arttitdim. Doktor onerdi. Artik 10 000 olmadan uyumaya gitmek yok
Canim bugun nasilsin?Dün de tüm gün kendimle uğraştım.. Öğleden hemen önce başlayan baş ağrım her dakika yükselince ağrı kesici bile işe yaramayınca, ev ahalisinin tansiyon hatırlatması ile tansiyonumu ölçtüm zira hiç tansiyon problemim olmadı şimdiye kadar.. Tansiyonum yüksektiher 5, 10 dakikada ölçtüğümde daha da yüksek çıkıyordu. Dedim gidiyorum galiba.. Şükür yapılan işlemler işe yaradı.. Rahatladım..
Dünden bu yana konu okuyorum, meğer ne önemliymiş bu tansiyon..
Şifalanma yolunda garip şeyler oluyor bende..
Iyi ol kuzum..İnatla iyiyim demeye devamm
Cok sukur iyiymis bebisin canim, bugun nasil gecti?İyi günler kızlar..
Nasılsınız?
Dün sabah çıktım burdan bir daha giremedim.. Önce internet sorunu vardı, sonra bebekle uğraş, ev işi derken akşam oldu.. Akşam da kayınvalidemdeydik eve geç gelince pert olmuştum.. Telefonu elime alacak halim kalmamıştı.. Evde sıkılıyorum ama bebekle en rahat yer evimiz, dışarı çıkınca çok fazla yoruyor beni..
Bugün de sabah doktora gittik..
Burnunda sorun var zannettim, günlerdir zor nefes alıyor sanki, geceleri boğuluyormuş gibi sesler çıkarıyor.. Çok şükür birşeyi yokmuş, korkuttu biraz beni..
Ordan eve gel, yemek falan derken şimdi vakit buldum yazmaya..
Ahh Aslicim ahh kac kez yazdim ben sana, kendini hazir hissettiginde basla kilo verme surecine.merhabalar.
dünkü öğlen yemekte gün yemegi vardi ben bozdum diyeti
diyet motivasyonum düşük kendime bi gelemedim oturup ağladim niye yedim diye.
bide sildim lan bana bak migi zayiflamak istiyorsan yimiyeceksin şunlari diye kendime elimle tokadımı attim
offff
az yiyenlere özeniyorum..
sanirim ben oruç tutucam.
bilmiyorum başlamaktan korkuyorum başlarsan pes ederim diye.
öle pes etme huyum var ben kendime inandiramiyorum..
ne yapıcam yaa.
Huzurcum bu mesajin uzerine ayaginin yandigini okudum cok uzuldum, bizi habersiz birakma, iyi misin?Benim de bugub cicek bakim günümdü 4 orkidem var topraklarink degistirfim cürüyen kuruyanlarini temizleyup saksilarini büyüttüm birkac tane de yeni dikecegim cicek fidesi var suda filizlwndirmistim bugun kizimla etkinlkk olsun diye dikicez uyanmasibi bekliyrm yarin cuma oldugu icin. Günü erkenden kapattim belki bir hurma ile sade kahve icerim keyof niyetine
Canim dinlen her firsat buldugunda, genc oldugumuz icin her seye yetisiriz saniyoruz ama vucudumuzu hor kullaniyoruz.Ben kendime biraz fazla yüklendim kaptişim hatamı biliyorum. Özel ders misafir bilmemne derken her gün temizlik yapar oldum. Bir de hep aceleyle aman gelecekler diye koştur koştur. Zaten benim rutinim yoğun bir de başka şeyler eklemeye başlayınca çok yorucu oldu. 2 gündür öğleden sonraları 1-2 saat bacaklarımı uzatıyorum. Bugün daha iyi dizlerim ağrımıyor ama dirseğim durduğu yerde zonkluyor. Belim desem hiç eğilemiyorum. Acaba bi eklem iltihabı tarzı bişey mioldu. Böyle eklem eklem gezen ağrı ilk defa gördüm.
Sen de ihmal etme kaptişim. Özellikle merdiven çıkmak dizleri harab ediyor. Seni ev de 2 katlı galiba. Mümkün olduğu kadar az kullan bari. Sende kilo da yok işin ilginci senin dizlere noluyosa :) sen onları güzel bi fırçala kendilerine gelsinler
600 ip 3 saat ev isi 1560 puanYawrukush kizlar ayagima kaynar su dköüldücok kötüyüm
Günaydın kızlar Geçen hafta 60
Bu hafta 59.9
Canim artik egzersiz vs yapma, insallah bebis haberini bekliyoruz...Canım şimdi kahvaltı yaptım dün tartılmıştım onu yazayım mı ?
Geçen hafta 69 800
Bu hafta 69 750
Fark 50 gram
Aslında bu hafta iştahsızım ama çok farketmemiş
Ya adet şişkinliğim var yada bebik
İnşallah adet olmam ve hamileyimdir
Canim vucudunu sasirt, yemek miktarlarini biraz arttir, yaptigindan farkli egzersizler yap.Günaydın hanımlar
Benim moralim alt üst yaa bir Waffel ve mantı ile + 2 alınır mı ben ödemdir gider dedim ama maalesefoğlanı okula bıraktıktan sonra 1 saat yürüyüş yapıp öyle geliyorum sanırım bu low çarb benim metabolizmayı yavaşlattı bana göre değilmiş demekki toparlayamadım daha tiroid ilacının dozu yeni arttırıldı inş bir an önce düzene girer.
Geleyim sade de
Gh: 66,8
Bu hafta: 67,8
Fark: +1
Yüzde: +%1.4 kilo alınca yüzdeyi Nasıl hesaplıyoruz doğru mu bilemedim + mı - mi
Tebrikler canim..Eki Görüntüle 2546156 Eki Görüntüle 2546156 Gecen cuma 74,6 bubhafta 74 fark -600
Yawrukush @Kozmogirl17
GeldiiiFotografini at canim bakalim gelince.
Hosgeldin fatimem nasilsin, oglus nasil canim?İyi akşamlar kızlar..
Tebrik ediyorum herkesi, birinci olmuşuzz
Gule gule , mutlu ,saglikli gunlerde kullan kuzucum...Geldiiiama fotoyu atamıyorum çok kötü bir açı.. sitesinden bulup atacağım
Kuzuuuum 60lar gelmiiiişAslında bundan 10 kilo fazla halimde bile böyle sıkıntı yaşamıyodum.. Çok teşekkür ederim canım. Dikkate alıcam söylediklerini
Ya siz harikasınız
Ogrencilik zamanlarini bilmez miyim ama cok ozleniyor sonrasinda, o parasiz zamanlar bile cok ozleniyor canim..ahahahahaha
Ben de yeni trench sipariş ettim
Bugün gelecek inşallah
Öğrenci olmak çok zor bir şey alıyorsun tüm paran bitiyor
Harika bir eksi , yuzumuzu guldurdun fatimem.Bildirim..
Geçen hafta - 68.9
Bu hafta - 67.7
Fark - 1.2
Yüzde - %1.74
Haftaya 66 olsun inşaAllah ♥♥♥
Eki Görüntüle 2546158
Of off offf canim benim harikasin, nasil mutlu oldum bu bildirime bir bilsen...Kızlar günaydın kilo bildirimimi verip geçmişe bakayım.
Bugün tartı beni güldürdü yine çok şükür
Gh 72.1
Bu 70.4
F 1.7
Yüzde 2.35
Hedef 69
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum şimdiden
Cok cok guzel bir eksi Goknurcum, haydi bunu boyle devam ettirelim...
Supersin canim benim.Slm kizlar
Bugunku kilom: 70.6
Gecen hafta: 71.5
Fark: 900gr
Yuzde: 1.26 %
Seninle gurur duyuyorum net!Dün okul gezisi vardı sabah kahvaltı pikniği sonra kanyon yürüyüşü.amanin çocuklar bir masa donattılar anlatamam. Yemeye doyamayacağımız karbonhidratlar glutenin dibine vuracağımız hamurişleri kanşekerimize bayram ettirecek lezzetli işlenmiş şekerli tatlılar. Çok üzülüyorum bu bağımlılıkları neden edindik. Tek yemeyen bendim. O da diyetteyim diye oysa diyette olmasam ben de gömerdim hepsini acımadan. Ne kötü bir beslenme alışkanlığı edindirilmişiz yıllardır. Öğlen gözleme vardı menüde ondan da yemedim tabi ama diyet olmasa iki tane yerdim. Pazar günü günüm var yine kimbilir bu sefer nelere hayır diyeceğim. Dünya üstüme üstüme geliyor ama ben hayır demeyi çok süper öğrenmişim.
Canım kendim. Kendimi ödüllendireyim bari bugün bişeyler alayım.
Bu arada kilo veren arkadaşlar çooook tebrikler. Kaçamak yapanlar kötü menülerle kendini üzenler pişmanlık yaşayanlar bu hafta kendinize çok iyi davranın hiç üzmeyin kendinizi pişmanlıklar yaşamayın.
DeryaOnDiet meydan okumanı görüyorum bebeğim haftaya seni gramlarımla çıtır çıtır yiyeceğim zira baya çıtırsın
İstikrarlı hayal hakikattir müziğini hepinize armağan ediyoruuuym tebrikler harikasınızKizlar 1.yizz bu hafta, tebrik ediyorum hepinizi as bayraklari as assssss
Canim seni merak ediyorum iyi misin?Yawrukush canım ben yine sabitim ama eve geçtiğimde tekrar tartılıcam.. Eksik çıkarsam onu yazarım
Eki Görüntüle 2546248
Incelmeye halen devam ha kaptanim supersin :))
Mezun olup kilo veren citir seni :)))
Eksi gelmis ya canim, eksi olsun az olsun, dugunler bitsin ,takima eski hizinla geri don, bekliyorum:)Kizlar kusura bakmayin yogunluktan yazamaz oldum. Bu ara haftasonlari hep dugun dernek. O yuzden aktif giremiyrm.
Gecen hafta:73
Bu hafta:72.6
Fark:0.4
Yuzde yanlis hesaplamadiysam 0.54
Kusura bakmayin istedigim gibi hizli vermeiyorum. Insallah grubu olumsuz etkilemem
Menu piril piril afiyet olsun canim...Kızlar menümü yazıyorum hemen
300 gr sardalya
Marul salatası
İki ağaççık brokoli
50 gr tahin stevia 10 gr cevizden muhtevi tatlımsı
Su 2 lt oldu anca
Spor 1.5 saat tempolu yürüyüş artı akşama kadar sokaklarda sürtme kuaföre yürüyerek gitme dahil. Eve koşa koşa gelip hızla ev toplayıp süpürüp yemek hazırlama.
Valla hesaplayamadım canım sağolsun kızlar. Haftayı kendi adıma başarılı tamamladım. Sırada önümüzdeki hafta var.
O @DeryaOnDiet kişisi korksun benden
Hemen dinleyeyim ilk kez duyuyorum:)İstikrarlı hayal hakikattir müziğini hepinize armağan ediyoruuuym tebrikler harikasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?