Ogrencilik zamanlarini bilmez miyim ama cok ozleniyor sonrasinda, o parasiz zamanlar bile cok ozleniyor canim..
Harika bir eksi , yuzumuzu guldurdun fatimem.
Of off offf canim benim harikasin, nasil mutlu oldum bu bildirime bir bilsen...
Cok cok guzel bir eksi Goknurcum, haydi bunu boyle devam ettirelim...
Supersin canim benim.
Seninle gurur duyuyorum net!
Nesline cok az rastlanan guclu kadinlardan birisin..
Oynayarak dinle ama kaptanımHemen dinleyeyim ilk kez duyuyorum:)
Çok sevindim özgeee Kaptan-ı DiyetKizlar 1.yizz bu hafta, tebrik ediyorum hepinizi as bayraklari as assssss
Boyattım sadece Çarşamba kesim oldu bugün boya. İyice koyulttum rengini. Zayıf göstersinMenun guzelmis canim. Amaa bugun ben de ilk defa tek ogun yedim. Bakalim bakalim kim kazanacak cumayaa..
Sacina ne yaptirdin canim?
Harikasin Feyzosum :)
Cok iyi yapmissin canim :)
Canim bugun nasilsin?
Iyi ol kuzum..
Cok sukur iyiymis bebisin canim, bugun nasil gecti?
Ahh Aslicim ahh kac kez yazdim ben sana, kendini hazir hissettiginde basla kilo verme surecine.
Bence hazir degilsin su siralar..
Huzurcum bu mesajin uzerine ayaginin yandigini okudum cok uzuldum, bizi habersiz birakma, iyi misin?
Canim dinlen her firsat buldugunda, genc oldugumuz icin her seye yetisiriz saniyoruz ama vucudumuzu hor kullaniyoruz.
Benim dizlerim taa sporculuk yillarimdaki sakatlanmalarimdan dolayi sorunlu, zaman zaman duzeliyor, zaman zaman siddetleniyor agrilarim..
Aklim sende...
Az olsun eksi olsun tomriscim..
Canim artik egzersiz vs yapma, insallah bebis haberini bekliyoruz...
Canim vucudunu sasirt, yemek miktarlarini biraz arttir, yaptigindan farkli egzersizler yap.
Dusuk karbonhidrat diyetinde zaman zaman duraksama oluyor, uzulme.
Yeme duzenini ve egzersiz duzenini birkac gun ya da 1 hafta degiatir, yine kilo vermeye devam edeceksin sonrasinda eminim...
Tebrikler canim..
Sağol kaptanııımGule gule , mutlu ,saglikli gunlerde kullan kuzucum...
Aja ajaOgrencilik zamanlarini bilmez miyim ama cok ozleniyor sonrasinda, o parasiz zamanlar bile cok ozleniyor canim..
Harika bir eksi , yuzumuzu guldurdun fatimem.
Of off offf canim benim harikasin, nasil mutlu oldum bu bildirime bir bilsen...
Cok cok guzel bir eksi Goknurcum, haydi bunu boyle devam ettirelim...
Supersin canim benim.
Seninle gurur duyuyorum net!
Nesline cok az rastlanan guclu kadinlardan birisin..
Ahahahaha kuzum tebriklerÇok sevindim özgeee Kaptan-ı Diyet
Bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
Canim her meslek emek istiyor zor ama doktorluk gercekten cok cok zor.Kaptanım kendimi bildim bileli öğrenciyim ya
Meslek hayatım da öyle olacak kendim seçtim ama özellikle şu en son bi doktorun bığazı kesildi gördünüz mü bilmiyorum
Annesi de doktor ve açıklama sonrası fenalaşmış baya
O kadar üzülüyorum ki
İşin içinde değilken yapılan fedakarlıkları vs bilmiyordum bu kadar ama tüm hocalarımız asistanlarımız herkes her şeyinden fedakarlık ediyor
Çocuklarını bırakıp hastasıyla ilgileniyor eşine vakit ayıramıyor hastasına koşuyorlar bizi eğitmek için saatlerini ayırıyorlar en ufak bir şeyde ne emekler veriyorlar
Ama sonra haberde bir şiddet bir ölüm..
İnşallah düzelir bu durumlar
Annem de bana kızıyor
Sana demedim mi git bankacılık oku 2 yıl diye
Cok orijinal bir sarki ve klipmis :)Oynayarak dinle ama kaptanım
Kaptan-i diyet, ahahaha cok guldum :)))Çok sevindim özgeee Kaptan-ı Diyet
Bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
Klibini izlemedimCanim her meslek emek istiyor zor ama doktorluk gercekten cok cok zor.
Sen umitvar ol ,her seyin guzel olacagini, insanlarin yasamlarina guzel bir sekilde dokunacagini dusun hep.
Boyle kotu olaylar dunyanin her yerinde oluyor insallah son olsun..
Insanlarimiz onlar icin yapilanlarin kiymetini daha iyi anlayabilsinler umarim.
Seninde doktorluk yolun hep aydinlik, hep guzelliklerle dolsun canim...
Cok orijinal bir sarki ve klipmis :)
Kaptan-i diyet, ahahaha cok guldum :)))
Dus alip cikma, zaten okulun, derslerin yogun, bir hastaligi daha kaldiracak durumda misin canim?Bugün tekrar 58.7 çıktımama aşırı abarttım yani...
hemen toplamam lazım
Kaptanım dün gece geç yatmışım sabah gözlerim kapanıyordu namazdan sonra yapacaktım sporu ama dayanamadım 1 saat daha yattım..
ya bir de önceki gün duş alıp çıkmıştım dedim aman ALlah ım hasta mı oluyorum
Ama şu an iyiyim
Güle güle kullan çok güzel günlerde
YooooDus alip cikma, zaten okulun, derslerin yogun, bir hastaligi daha kaldiracak durumda misin canim?
Kilo gider dert etme onuda :)
Gayet guzel olmus canim, cok mutlu gunlerde giy tekrardan, ustunde paralansin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?