Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ankara çok fena yaa

dün eve 3.5 saatte geldim ki normalde 20 dk süren bi mesafe :84:

allahtan bugün iş yerini tatil ettiler

sonunda bu sabah tartılabildim 54.3 üm cumaya 54 olsam süper olcak

günaydın canımm..

buranında ankaradan hiç bi farkı yok maleseff..

ama bizim iş tatil değill

ne güzel vermişsinnn cumaya 54 sün inşş az kaldı tatlım cok az kaldıı

günaydın kızlar.dün konya aşırı soguktu.bugunde kar var.son yıllarda hiç bu kadar yagmamıştı.heryerde kaza var.şükür işe gelebildim.birde gidebilirsem süper olacak dün akşam gelemedim.erkenden yattım.

dün yediklerim
sabah 1 haşlanmış yumurta,2 zeytin 2 dilim k ekmeği az peynir
ara 1avuç leblebi kuru üzüm
öğlen az makarna,etli patlıcan(patlıcanı çatala takıp sallayıp sallayıp yedim sizin korkunuza )
ara 1 portakal
akşam kuru fasulye salata
ara yok

ee öyle değilmi ama bisde seni çok seviyoruz.ben burdaki herkesi çok seviyorum.iyiki tanıştım sizlerle

burdayız minnoşum ben bugün epey kaçamak yaptım kadınlar günü diye pasta kurabiye dağıttılar, sütlü nuriye falan. hepsinden yedim...

ama yarın diyete başlıyorum inş.:82::82:

ee sen zaten diyette değilmisin? ne demek yarın diyete başlıyorum :89:hafta birinciliğinden aşağısı yakışmaz sana hadi atak vakti

:18::18::18: en dogru tercihi yapmışısız

süper olmus bu..özellikle kendininkine bayıldım :18: sen ye nuriyeleri pastaları sonra da az kıy de

kızlar canım fıstıklı sütlü irmik helvası istiyoooo aşeriyorum resmennn öğle arası gidip dr eotker alıp yaptıracağım o derece

günaydın kızlar,

sabah gidip zeytinli pğaça ve simitle kahvaltı yaptım, çok mutluyum:))) ohh... ama cumayı düşünmek bile istemiyorumm

kız napıyon sen cumaya 2 kala

ayyy napcam ben seniii

ii ozamn bende telefon ediyorum ambulans cıkmıstı arkadas gelirken hastaneden acma alsın patatesli simitde ohh cayla bende yicemm

sen napıyon vücudun su falan toplamıştır.ondan artıdasındır.aman diyim yeme sonra çok üzülürsün

gunaydın kızlar ayy sabah sabah neler oldu bılemezsınız benım 2 telefonum var kocısın 1 tane hıcbırının alarmı calmamıs saat 9 da oda arkadasım merak ettı de aramıs. bır uyandım kostur kostur saaat 9 dada toplantı vardı allahtan ev ıse yakın he 5 dkkya geldım .hemen toplantıya gırdım pesımdende kocıs geldı. ayy kırk yılda bır kere gec kaldık oda toplantıya denk geldı

şöyle bır gecmıse baktımda karcıcegım bende basladım bugun beraber baslamıs olduk ınsallah super kılo verırız tatlımm

hypatıa senı dövucem kız bız senle sozlesmedık mı bugun bu dıyete baslıycagız dıyee sen nasıl bısesınn bıde cok mutluyumm dıyor yedım dıyorr . alıntı yaptım o yazdıgın zeytınlı pohaca ıle sımıtı . cuma gunu kılonu yazdıgın msjla bırlıkte cevap verıcem sana sebep sonuc ılıskısı dıye

meyvemm bende wcye hala gıdemedım bugun 4. gun ama dungecekı o sporların dunkı menumun faydası bana eksı 200 oldu cok sukur yanı toplamda eksı 600 deyım suan cok sukur allahıma ama uzulme meyvem bız bugun wcye gıdersek kesın gıdıcek yarım kılo yanı ınsallah bugun wcye gıderız tatlım

kızlar canım fıstıklı sütlü irmik helvası istiyoooo aşeriyorum resmennn öğle arası gidip dr eotker alıp yaptıracağım o derece

aştın kendini iyice dur sakin ol derin nefes al verrr alll verrrrrr zayıflayınca alacagın cicileri düşün.sende çikolatalı süt iç

meyvemm sen sakın uyma hypatıaya bak sen 3 haftaya mezun oluyorsun sekercım daha fazla gecıktırmenın anlamı ne . ıncecık eteklerle converslerı dusun tatlım sakın yeme

kuyabıyem 54e tam olarak oturmussun cok sevındım tatlım benım .

nıdahcım ayy senın bebegın benım komsununkı gıbı gece gunduz hıc susmuyor ama saglıklı olsunda tatlım napalım mecbur bunları yasamak zorundayız

içerisi mis gibi simit koktu her yerde simit kokusu var hypatiada yemiş napimm..
baksanıza öğlende tatlı yicekmiş bende yicem işte
aksamda muhallebi yapcam bide pırasalı börek

zevcanım, haypatiacım napıyosunuz siz yaa :84::84::84::84:

ben arkamdan geliceksiniz diye beklerken siz başa dönmeye niyetlisiniz heralde

çekilir bu zorluklar tekrar tekrar ya yapmayın nolur yerken iyi güzel de tartıya çıkınca hiç öle olmuyo

içerisi mis gibi simit koktu her yerde simit kokusu var hypatiada yemiş napimm..
baksanıza öğlende tatlı yicekmiş bende yicem işte
aksamda muhallebi yapcam bide pırasalı börek

ee o kadar kişi sapıttı bende sapıtayım bende yiyecem işte takım olmanın ne anlamı var hadi kapatıp gidelim olmayacak bööle minnos nasıl durduracas bis bunları :18:

minnosum ama hypatia yiyor nasılsa onun yüzünden sonuncu olucaz bari bizde yiyelim sonunculuk bosuna gitmesin..
şimdi sıcacık yumus yumus acmaları yemek var..
aksamada börekk tabi..

hypatia durmazsa durmam banane o yediği sürece yicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…