kızlar ankara çok fena yaa
dün eve 3.5 saatte geldim ki normalde 20 dk süren bi mesafe :84:
allahtan bugün iş yerini tatil ettiler
sonunda bu sabah tartılabildim 54.3 ümcumaya 54 olsam süper olcak
ayy kılar sımdı geldım arazıden ayak parmaklarımdan burunumun ucuna kadar donmus durumdayımmcokk acayıp bır soguk var tepelere kar yagıyor dıye ayaz yapmıss ayy nasıl usudum anlatamam butun gecmısı okudum sekerlerım dusuncelerınız ıcın cok cok tesekkur ederım ben daha yenıyımya bu takımda boyle rutbelerı pekte haketmedıgımı dusunuyorum yanı daha eskı uyeler varken hak yemek ıstemem kızlar . yoksa yaparım tabıkıde seveve. özellıkle prenses perının yorumu suprdı kaptan ayrdımcısı olsunkı coopera daha cabuk kavussun dıyor yaa ayy canlarım benım yaa benı sızlerden baska kım bu kadar dusunebılırkı cok cok tesekkur ederım kızlar ıyıkıde tanımısım sızı . tanımasam pıs karayaglı kız olarak kalıcaktım zatenn cok sukur allahıma gıdıyor yavasta olsa bugunn arazı vardı dengesız oldum ama yınede az yemeye
burdayız minnoşum ben bugün epey kaçamak yaptım kadınlar günü diye pasta kurabiye dağıttılar, sütlü nuriye falan. hepsinden yedim...
ama yarın diyete başlıyorum inş.:82::82:
allah senı ne etmesın emı kızz sen delımısınn yarın dıyete baslıyorum dıye hep boyle yedıgımız ıcın bu haldeyızz bılmıyormusun bunu . Anaa hypatıam valla kaptanım bana kaptan yardımcıglını resmı olarak verdıgını ılan eder etmez buraları yıkıp kavurucamm her mahalleye kondısyon merkezıı yenı secım kampanyammSpor yapmayan kalmayacakk tıpkım benım gıbı spordan kacmak ısteyenlerı kapıdan bacadan toplayıp getırıp kos bandının uzerıne bırakıcam
**4. TAKIM **
meyvenull (başkan)
Kuyabiye(ay sonu mezun olacak)
PrensesPeri(iş değişikliği nedeniyle nete sık giremiyor)
hypatia(hypatia holding yönetim kurulu üyesi, zengin olmanın yollarını arıyo)
Anna_maria( sen ders çalış bakıyım!! derslerine ağırlık vermeli)
karcicegi71(isterse o da olabilir ama tek isimde buluşalım diye minnoş dedim)
pembepanter1(katılımı az, sürekli takip edemiyoo)
nidah( bebişi var fırsatı olmaz)
katrem ( bebişi var fırsatı olmaz)
veee celladım belli oldu...
minnoş prenses...
tebrikler minnoşum.. bana az kıy olur mu??
günaydın kızlar,
sabah gidip zeytinli pğaça ve simitle kahvaltı yaptım, çok mutluyum:))) ohh... ama cumayı düşünmek bile istemiyorumm
ayyy napcam ben seniii
ii ozamn bende telefon ediyorum ambulans cıkmıstı arkadas gelirken hastaneden acma alsın patatesli simitde ohh cayla bende yicemm
kızlar canım fıstıklı sütlü irmik helvası istiyooooaşeriyorum resmennn öğle arası gidip dr eotker alıp yaptıracağım o derece
kızlar canım fıstıklı sütlü irmik helvası istiyooooaşeriyorum resmennn öğle arası gidip dr eotker alıp yaptıracağım o derece
içerisi mis gibi simit koktu her yerde simit kokusu var hypatiada yemiş napimm..
baksanıza öğlende tatlı yicekmiş bende yicem işte
aksamda muhallebi yapcam bide pırasalı börek
meyvemm sen sakın uyma hypatıaya bak sen 3 haftaya mezun oluyorsun sekercım daha fazla gecıktırmenın anlamı ne . ıncecık eteklerle converslerı dusun tatlım sakın yeme
kuyabıyem 54e tam olarak oturmussun cok sevındım tatlım benım .
nıdahcım ayy senın bebegın benım komsununkı gıbı gece gunduz hıc susmuyor ama saglıklı olsunda tatlım napalım mecbur bunları yasamak zorundayız
içerisi mis gibi simit koktu her yerde simit kokusu var hypatiada yemiş napimm..
baksanıza öğlende tatlı yicekmiş bende yicem işte
aksamda muhallebi yapcam bide pırasalı börek
zevcanım, haypatiacım napıyosunuz siz yaa :84::84::84::84:
ben arkamdan geliceksiniz diye beklerken siz başa dönmeye niyetlisiniz heralde
çekilir bu zorluklar tekrar tekrar ya yapmayın noluryerken iyi güzel de tartıya çıkınca hiç öle olmuyo
minnosum ama hypatia yiyor nasılsa onun yüzünden sonuncu olucaz bari bizde yiyelim sonunculuk bosuna gitmesin..
şimdi sıcacık yumus yumus acmaları yemek var..
aksamada börekk tabi..
pırasalı börekkkkkkkkkkkkkkkadres ver meyvemmm geliyorummm
yok yok sen bizimle kesin dalga geçiyorsun :44::44:
hypatia durmazsa durmam banane o yediği sürece yicemm
ay tamam pes ettim meyvemmmm.. yemiyorumm.. gidip yeşil çay içicem, hadi sen de iç de göreyim hıhhh
ne kadar nefis oluyor dimiii cok özel bi tat. adres benim evin mutfağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?