Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay tamam pes ettim meyvemmmm.. yemiyorumm.. gidip yeşil çay içicem, hadi sen de iç de göreyim hıhhh

ohh bee sonunda hypatiam yaa yeter artık

bak zevcanım hypatia da pes etti, hem sen kaptanımızsın bizim
hypatia yada bi başkası yiyorsa senin daha çok kilo vermeye çalışman lazım ki takımı kurtarasın

tabi bizlerin de öyle

elmamı yiyorum bende..

kızlar zaten ben hastayım iye oldum bişi yiyemiyorumm meyve süt vs hafif seylerle besleniom ve bol su içiomm
istesemde o simidi acmayı yiyemem midem bulanıyorr

kızlar canım fıstıklı sütlü irmik helvası istiyoooo aşeriyorum resmennn öğle arası gidip dr eotker alıp yaptıracağım o derece

bu arada hypatıa hanım ben sırf sana ve karcıcegıme soz verdım dıye okadart gec kalmıs toplantıya yetısmeye calısırken bıle bır bardak sut bır elma alıp kosa kosa ıse geldımm sende bırazcık dıkkat etsen artıkk

ay bırı geldı bır arkamı dondum bı gerı geldım neler olmus boylee

boyle takımmı olur kardesımm huuuu hepınız kendınıze gelın bakımm . takım dedıgın arkadası kılo alınca kendısı daha cok verırkı takımı kurtarayım dıyee ama tabı o kılo alanda homını gırtlak yemeye devam etmezz ya kızlar ne cok ugraısyor benım yuzumden sonuncu olmasınlar dıye

kızlar elektrik kabloları kopuyr sürekli kardan şimdide elektrk yok biz jeneratörden kullanıoz.. ben olmazsam haberiniz olsun..

günaydın kızlar niyeti bozanlar olmuş:) cumaya 2 kala aman dikkat..valla ben bile tatlıya dayanıyosam herkez dayanır:)

menümü yaziim

sabah:
1brd süt(içinde 1 çay k. bal kattım)
peynir,zeytin,1ceviz,1az yağda yum.,1dl ekmek

ara:meyve

öğle:tavuk,salata,çorba

ara:meyve

akşam:yoğurtlu ıspanak,salata,1dl ekmek

ara:meyve veya süt

afiyet olsun canımmm

hımmm guzel menu afferım sekerım afıyet olsun

arkadaşlar iki dakka yerimden ayrıldım çıldırmış gibi tatlılardan simitlerden böreklerden bahsetmişiniz ne oluyor yahu kendinize gelin cuma günü herkes ekside olacak bu haftanın birincisi biz olacağız şuraya geldiğimden beri göremedik bir türlü birinciliği olmuyor ama değilmi yaaaa.
minnoşum aferin sana güzel kardeşim benim sen onlara bakma koca göbekleri erimeyince çok ağlarlar biz mis gibi yapalım 2 günlük diyetimizi her akşam yürüyüşümüzü eritelim yağlarımızı tatlım akşam eşim yürüme dün yürüdün dedi bende olmaz yarış yapıyoruz yokksa minnoş ceza verecek dedim yüzünü bir görseydin minnoş kim derken yürürken bile güldüm

ayy koptum gulmektenn bende aksam yurudum yurudum geldım bılgısayarı actım yazıcam yurudum dıye kocısım benım karı kafayı yedı yuruyor gelıp yazıyor yıyor gelıpp yazıyor dedı ayy bı wcye cıksamm karcıcegımm bugunde bu ıkı gunluk dıyete basladım dıye kuru kayısı falan yııyemıyorum ama hypatıa meyveyle sut cıkartıyor demıstı belkı fayda eder sabah elma ıle sut ıctım ınsallah etı eder yoksa patlıycam hele cumaya kadar wcye gıtmezsem 63 hayal olur bana

tatlım ara öğünlerde meyve yerine ben kuru kayısı yiyorum 3 tanesi bir porsiyon yapıyormuş hem beni çok rahatlatıyor yedikten sonra 2 bardakta su içiyorum bugünkü menüme baktıysan kuru kayısı var canım biraz tuhaf karşılayacaklar eşlerimiz ama alışacaklar yeterki biz zayıflayalım yürüdükten sonra o kadar yoruluyorumki banyoya kadar sürünüyorum nerdeyse canım ya.

bende bu günkü menümü yazayım..

sabah meyve süt

ara yeşil elma

öğlen çorba salata ayran

ara ayran

aksam yumurta salata 1 dilim ekmek..

aynen karcıcegım varya 40 dkkadan sonrası ölüm geldı bana boyle bır dusa attım kendımı ama yok bıdaha 1 saaat ustuste yuruyemem herhalde hıc cezayaa kalmamam lazım yanı
bende bu günkü menümü yazayım..

sabah meyve süt

ara yeşil elma

öğlen çorba salata ayran

ara ayran

aksam yumurta salata 1 dilim ekmek..

meyvemm sende basladın demı bızımle beraber yıhuhuhu acaba ben ogleden sonrakı bır aramda kurukayısı yesem olurmu meyvem bozarmı dıyetı .

canım ben dün de yaptım bu diyeti vereceğime 400 gr aldımmm
neden öyle oldu anlamıs da değilim.. ama bu günde yapıcam ve yarında lapa yapıcam cumaya mutlaka ekside olmam lazımm minnosum wc ye cıkmadığımdan mı böyle dün aksam spor yapmadığımdan mı anlamadım sanırım böbreklerim idrar yollarım rahatsız ya ondan ödem oldu. lapayı yapmak istiyorum 1 gün..

kesinlikle cezaya kalmamak lazım tatlım alışana kadar yarış yapalım alıştıktan sonra zaten onu görev biliriz her akşam en az yarım saat yürüyelim valla sayende ben yürüyorum tatlım devamda edeceğim canım kurukayısının bozacağını düşünmüyorum çünkü geçen seferde ben yedim 3 tane kayısı 50 kalori 1 yeşil elma 60 kalori yani kalori olarak daha az üstelik oda meyve ne fark ederki ama 3 taneden fazla yeme tatlım

benim verememe sebebim kesin hareketsizlikten..bu hafta giden birşey yok.soguktan biyere çıkamadımki.evde yürüyüs bandı olanlara çok özeniyorum ben ya ne güsel tak kulaklıgı yada aç tv yürü yürü dur

taksitle yürüyüş bandı mı alsak ne yapsak prenses'cim?? hareket etmeyince verilmiyor kg.ler

taksitle yürüyüş bandı mı alsak ne yapsak prenses'cim?? hareket etmeyince verilmiyor kg.ler

canım alınca kullanmak lazım benim gibi alıp koridora koyup asacak olarak kullanırsan yine verilmiyor kilolar ben aldığımdan beri 3 yıl oldu yaklaşık ilk defa düzenli kullanmaya karar verdim 2 gündür yürüyorum oda minnoşun sayesinde yarış yapıyoruz da ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…