ay tamam pes ettim meyvemmmm.. yemiyorumm.. gidip yeşil çay içicem, hadi sen de iç de göreyim hıhhh
kızlar canım fıstıklı sütlü irmik helvası istiyooooaşeriyorum resmennn öğle arası gidip dr eotker alıp yaptıracağım o derece
günaydın kızlar niyeti bozanlar olmuş:) cumaya 2 kala aman dikkat..valla ben bile tatlıya dayanıyosam herkez dayanır:)
menümü yaziim
sabah:
1brd süt(içinde 1 çay k. bal kattım)
peynir,zeytin,1ceviz,1az yağda yum.,1dl ekmek
ara:meyve
öğle:tavuk,salata,çorba
akşam:yoğurtlu ıspanak,salata,1dl ekmek
ara:meyve veya süt
kızlar elektrik kabloları kopuyr sürekli kardan şimdide elektrk yok biz jeneratörden kullanıoz.. ben olmazsam haberiniz olsun..
günaydın kızlar niyeti bozanlar olmuş:) cumaya 2 kala aman dikkat..valla ben bile tatlıya dayanıyosam herkez dayanır:)
menümü yaziim
sabah:
1brd süt(içinde 1 çay k. bal kattım)
peynir,zeytin,1ceviz,1az yağda yum.,1dl ekmek
öğle:tavuk,salata,çorba
akşam:yoğurtlu ıspanak,salata,1dl ekmek
ara:meyve veya süt
arkadaşlar iki dakka yerimden ayrıldım çıldırmış gibi tatlılardan simitlerden böreklerden bahsetmişiniz ne oluyor yahu kendinize gelin cuma günü herkes ekside olacak bu haftanın birincisi biz olacağız şuraya geldiğimden beri göremedik bir türlü birinciliği olmuyor ama değilmi yaaaa.
minnoşum aferin sana güzel kardeşim benim sen onlara bakma koca göbekleri erimeyince çok ağlarlar biz mis gibi yapalım 2 günlük diyetimizi her akşam yürüyüşümüzü eritelim yağlarımızı tatlım akşam eşim yürüme dün yürüdün dedi bende olmaz yarış yapıyoruz yokksa minnoş ceza verecek dedim yüzünü bir görseydin minnoş kim derken yürürken bile güldüm
ayy koptum gulmektennbende aksam yurudum yurudum geldım bılgısayarı actım yazıcam yurudum dıye kocısım benım karı kafayı yedı yuruyor gelıp yazıyor yıyor gelıpp yazıyor dedı ayy bı wcye cıksamm karcıcegımm bugunde bu ıkı gunluk dıyete basladım dıye kuru kayısı falan yııyemıyorum ama hypatıa meyveyle sut cıkartıyor demıstı belkı fayda eder sabah elma ıle sut ıctım ınsallah etı eder yoksa patlıycam hele cumaya kadar wcye gıtmezsem 63 hayal olur bana
bende bu günkü menümü yazayım..
sabah meyve süt
ara yeşil elma
öğlen çorba salata ayran
ara ayran
aksam yumurta salata 1 dilim ekmek..
aynen karcıcegım varya 40 dkkadan sonrası ölüm geldı bana boyle bır dusa attım kendımı ama yok bıdaha 1 saaat ustuste yuruyemem herhalde hıc cezayaa kalmamam lazım yanıtatlım ara öğünlerde meyve yerine ben kuru kayısı yiyorum 3 tanesi bir porsiyon yapıyormuş hem beni çok rahatlatıyor yedikten sonra 2 bardakta su içiyorum bugünkü menüme baktıysan kuru kayısı var canım biraz tuhaf karşılayacaklar eşlerimiz ama alışacaklar yeterki biz zayıflayalım yürüdükten sonra o kadar yoruluyorumki banyoya kadar sürünüyorum nerdeyse canım ya.
bende bu günkü menümü yazayım..
sabah meyve süt
ara yeşil elma
öğlen çorba salata ayran
ara ayran
aksam yumurta salata 1 dilim ekmek..
aynen karcıcegım varya 40 dkkadan sonrası ölüm geldı bana boyle bır dusa attım kendımı ama yok bıdaha 1 saaat ustuste yuruyemem herhalde hıc cezayaa kalmamam lazım yanı
meyvemm sende basladın demı bızımle beraber yıhuhuhu acaba ben ogleden sonrakı bır aramda kurukayısı yesem olurmu meyvem bozarmı dıyetı .
aynen karcıcegım varya 40 dkkadan sonrası ölüm geldı bana boyle bır dusa attım kendımı ama yok bıdaha 1 saaat ustuste yuruyemem herhalde hıc cezayaa kalmamam lazım yanı
meyvemm sende basladın demı bızımle beraber yıhuhuhu acaba ben ogleden sonrakı bır aramda kurukayısı yesem olurmu meyvem bozarmı dıyetı .
benim verememe sebebim kesin hareketsizlikten..bu hafta giden birşey yok.soguktan biyere çıkamadımki.evde yürüyüs bandı olanlara çok özeniyorum ben yane güsel tak kulaklıgı yada aç tv yürü yürü dur
taksitle yürüyüş bandı mı alsak ne yapsak prenses'cim?? hareket etmeyince verilmiyor kg.ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?