Ayy bende ayni valla pko var bendede hala cekiyorum illetten 2 dogum yaptim kistlerimi patlattirdim hala duzensiz oluyorum su araAdet olamadim polikistik overem var,yazdiklarim disina cikmadim ama karbonhidrat tuketmemem gerek ancak o zaman guzel gidiyo bu hafta tuketmemeye caliscam
Canim allah korusun umarim bidaha yasamazsiniz ayni seyleri sen guzel sporda yapiyordun ayagina ragmen vermissindir belki tartilmadinmi kilo bildirimini goremedim listede oldugun icin kilo bildirimini bekliyorum sabirsizliklaKIZlar hepiize günaydin daha dogrusu gün bana yeni aydi kizimda ats devam ediyor daha önceden atesli havale gecirdogi icin tel bir saniye bile gece gündüz ayirmiyorum gözümün önünden birde kücük bebek ve cocuk ergen oglumla iyice yiprandim cocuklari nöbet ceciren anneler bilir bir daha olma korkusu insani yiyip bitiriyor evdeki tüm sistenler yemek temizlik düzen hicbirseyde kalmadi birini emzir birini nazla birini hasta geciyor günlerim insallah sonumuz güzel olsub bakalim daha tartilmadil ben de ma hiciyi bir sonuc beklwmiyrm ayagim yandi cocuk hastaydi derken bu hafta kötü bir hafta oldu ama eksi gelen arkadaslari tebrik ediyorum teker teker
çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasınKIZlar hepiize günaydin daha dogrusu gün bana yeni aydi kizimda ats devam ediyor daha önceden atesli havale gecirdogi icin tel bir saniye bile gece gündüz ayirmiyorum gözümün önünden birde kücük bebek ve cocuk ergen oglumla iyice yiprandim cocuklari nöbet ceciren anneler bilir bir daha olma korkusu insani yiyip bitiriyor evdeki tüm sistenler yemek temizlik düzen hicbirseyde kalmadi birini emzir birini nazla birini hasta geciyor günlerim insallah sonumuz güzel olsub bakalim daha tartilmadil ben de ma hiciyi bir sonuc beklwmiyrm ayagim yandi cocuk hastaydi derken bu hafta kötü bir hafta oldu ama eksi gelen arkadaslari tebrik ediyorum teker teker
Hah bak hiçbir konuda kimseye örnek olamam ama ketoyla ilgili olurumBaya kacamakli olmus menun canim hareket guzel olmus gerci aksamda baya hafuf gecmis
Hayirli olsun canim insallah yeni evinede alisir gule gule oturursunuz.
Hadi bakalim takipteyim nasil gecicekhaeshin cok guzel gidiyor bu konuda bence onu ornek alabilirsin kenddine
Aha rakibem beni geçmiş haftaya daha çok çalışmalıyım no no noooFotograFi unutmusum
Tıp okuyorum canım :)aynen iradeli başladım hedefe ulaşmadan bırakmak yok , niye kilo aldın kız geri :)özgenin maşaallahı var iradeli kız , kedime örnek seçtim onu hahah :)
özgecim hoşbuldum ,çok teşekkür ederim ,sen nasılsın ? canım ben diyetisyen kontrolünde başladım,bana 50 hedefini koyan diyetisyendi ,15 kg fazlan var dedi açıkçası daha fazlası da çirkin duruyor bende. boyum kısa ya . verdiği diyet listesine uymaya çalışıcam bakalım verebilecek miyim o listeyle .
maşaallah çok güzel olmuş canım güle güle kullan :)
mrb hoşbuldum :)kuralları biliyorum evet teşekkür ederim .
ne okuyorsun canım ? bende hem atama bekliyorum hem de tekrar okumak için sınava hazırlanıyorum . nasip olursa hem çalışıp hem okuycam .
teşekkür ederim hoşbuldum :)
Kuzum eminim göreceksinönceki kilonu bilmiyorum ama kilon benim için çok güzel bir sayıdabende görseydin 50leri bir .
canım diyetini bozmadıysan belki ödem olabilir, bu hafta telafi edersin üzülme .
günaydın ,tebrik ederim tatlım ,bence seninki de süper ,herzaman 1 kg gitmiyor bazen yavaşlıyor kilo vermek ,gitsinde kaç giderse gitsin :)
günaydın ,tebrik ederim canım çok güzel vermişsin :) hedefin kaç ?
tebrik ederim :)
canım sen kızınla ılgilen ates sakaya gelmezÖzür dilerim etiketlememisim kimseyi 74,200 ile +200 malsefYawrukush
Kizimin atesi hala 39,2 cikiyor en az kusura bakmayin gireniyrm arkadaslar kac gundur
canım bu hafta bu eksıyle takıma giris yapmalısınKızlar foto koymayı unutmuşum onu da atayım hemen. Önümüzdeki hafta 65li rakamları görülen inş
Cok gecmis olsun canmÖzür dilerim etiketlememisim kimseyi 74,200 ile +200 malsefYawrukush
Kizimin atesi hala 39,2 cikiyor en az kusura bakmayin gireniyrm arkadaslar kac gundur
sagol canim insaklklah haftaya 68i ucundan az da olsa gorurum. Buna cok ihtiyacim var suandaCok saol canim seninki super,helede yuzden mukemmel
sagol canim, hedefim 60.önceki kilonu bilmiyorum ama kilon benim için çok güzel bir sayıdabende görseydin 50leri bir .
canım diyetini bozmadıysan belki ödem olabilir, bu hafta telafi edersin üzülme .
günaydın ,tebrik ederim tatlım ,bence seninki de süper ,herzaman 1 kg gitmiyor bazen yavaşlıyor kilo vermek ,gitsinde kaç giderse gitsin :)
günaydın ,tebrik ederim canım çok güzel vermişsin :) hedefin kaç ?
tebrik ederim :)
sagol canim.Süpersin canım tebrikler
Tebrikler canim, gercekten guzel vermissin, insallah bir daha su pis 70leri hiic gormemek umuduylaKızlar kilo bildirimine geldim
Gh 70.4
Bh 69.9
f 500 gr olsundu az da gider bazen 6 yı gördüm ya
Yüzde 0,71
Herkesin güzel eksileri vardır umarım daha bakamadım
Canım rakibem ne durumda acabaDeryaOnDiet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?