Biliyorsun ilk 3-4 gun ates epey siddetli oluyor canim, sen hep basinda ol, ensesi,alni, bacak aralari, koltuk altlarina buz ya da soguk bez koyabilirsin.AYni malesef düsüyor 4 saat snra tekrr cikiyor
yarışalımmmmKizlar listemizi paylastim, bu hafta 3. olduk ama aslinda biraz zorla 3. olduk..
Melegimkorusun arkadasimizi listeye dahil ettik bu sayede 3.luk geldi, tesekkur ediyorum kendisine :)
Takimimizda biraz motivasyon eksikligi var son 10 gundur haydi silkelenip kendimize gelelim.
Eger odul ogunu yapio caninizin istedigi seyleri yemek istiyorsaniz, cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla 1 ogunde dilediginizi yiyip, yeni haftya tam motivasyonlu bir sekilde baslayabilirsiniz.
Bu hafta takim ici es yarismasi yapalim, ben ilerleyen saatlerde takimimizi esleyecegim vevonumuzdeki hafta cumaya kadar esler birbirimizi motive edecegiz , kilo verecegiz, yuzde olarak en cok kilo veren es grubuda 1. olacak.
Birinci olan esler diledikleri bir tatliyi odul olarak yemeye hak kazanacaklar :)
canım ,Allah şifa versin,bir an önce sağlığına kavuştursun inşaallah .AYni malesef düsüyor 4 saat snra tekrr cikiyor
kız her şeyi gr cinsinden vermişsin gözümün önüne getiremedim hiç , şu kadar gram ne kadar oluyor gibi ,bana hassas mutfak terazisi şartKızlar menümü vereyim hemen
300 gr kıyma ve çeyrek ortaboy karnabahardan karnabahar mantısı çeyrek kuru soğan var bi de
Üstüne 1 yemek kaşığı tereyağı içinde 3 yemek kaşığı zeytinyağı var
30 gr szme yoğurttan sarımsaklı yoğurt
10 gr %82 bitter Nestle 1927
Spor 1,5 saat yürüyüş
Su 2 lt oldu 9 dan sonra bir lt daha içeceğim
çoookk güzelll tebrik ederimmBugün 10.212 adım attım
tatlım kilo vermen durduysa bir diyetisyenden yardım alsan eminim tekrar vermene yardımı olur .Kizlar biz yine yollardayiz.yogun bir haftasonu bizi bekliyor.
Bugun zaten zayiflayamiyorum diye 2 lahmacun 2 baklava ve dondurmayi gömdum
OleeeeeyyyyKizlar listemizi paylastim, bu hafta 3. olduk ama aslinda biraz zorla 3. olduk..
Melegimkorusun arkadasimizi listeye dahil ettik bu sayede 3.luk geldi, tesekkur ediyorum kendisine :)
Takimimizda biraz motivasyon eksikligi var son 10 gundur haydi silkelenip kendimize gelelim.
Eger odul ogunu yapio caninizin istedigi seyleri yemek istiyorsaniz, cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla 1 ogunde dilediginizi yiyip, yeni haftya tam motivasyonlu bir sekilde baslayabilirsiniz.
Bu hafta takim ici es yarismasi yapalim, ben ilerleyen saatlerde takimimizi esleyecegim vevonumuzdeki hafta cumaya kadar esler birbirimizi motive edecegiz , kilo verecegiz, yuzde olarak en cok kilo veren es grubuda 1. olacak.
Birinci olan esler diledikleri bir tatliyi odul olarak yemeye hak kazanacaklar :)
Cok tesekurlercanim yeni eviniz hayirli olsun cok mutlu oldum
Canmm suan sabahin 10 u :)Yawrukush özgecim nasılsın , sizin orda şuan öğlen mi akşam mı :)
Harikasin canim ,tebriklerGünaydın hanımlar
Bugün İstanbul’daki evimizden taşınıp eşyalarımızı toplamıştık aslında hiç keyfim olmayarak uyandım. 1 yıldır gurbetçiyim hala daha alışamadımama sonrasında tartı yüzümü güldürdü şükür kilom 66,2
Geçen h: 67,8
Bu hafta: 66,2
Fark: 1,6
Yüzde : 2,3
@Yawrukush
@Kozmogirl17
O zmaan 2. sensin kuzum :)Ben unutmuşum yazmayı
10.500 adım
10 dk dans cezasi geldi bu menuye tomriscim :)Günayd8n kızlar 24 Ekim menüm
Sabah 8
Bir tane mandalina
Kahvaltı 11
1 tane içli.köfte. Bir tana yağda yumurta 8 yeşil zeytin. 3 ceviz
Öğle sonrası 2 buçuk
Bir tabak kısır iki turşu
Çay yanına muhallebili kadayıf tatlısı bir dilim
Kahve yanında 2 badem şeker
Akşam
6 hamsi biraz sa la ta
Ve bir tane elma.
Şu 1 buçuk litre
Spor yarım saat yürüyüş ve 45 dk müzik eşliğinde basit hareketler yaptım. 2mil lesli karşılık gelir.
Çok şükür akşam saatlerinde yemedim tuttum kendimi
Sen kendini salmasan gidecek o kilolar ama pes etmemelisin..Geçen hafta kilom 59.9 bu hafta 60.9
Harika bir eksiKizlar gunaydin
Gecen hafta: 81.9
Bu hafta: 81.2
Fark: 0.7 (%0.85)
Umarim sizinkiler
Canim ne kadar ilgilisin,karar verdik aslinda ,biz 1 ay sonra Turkiyeye donuyoruz yatirimlik aliyoruz insallah pisman olmayiz
Tebrikler deryacim muaazzam bir eksiGunaydin kizlar
Bugunku kilkm: 69.6
Gecen hafta: 70.6
Fark: 1 kg
Yuzde: 1.42 %
Yawrukush @Kozmogirl17
Cok guzel bir eksi canim tebriklerslm kızlar
kilom 63.3
pazartesi 64 idi.
Bende iyiyim Deryacim , degisik hicbir sey yok :)Iyiyim canim sagol. Hersey yolunda. Sen nasilsin?
Canim hedefin 50 olsun ben olmasin demiyorum ama ilk hedefini listeye 60 yazalim, 60a inincede 50ye cekelim diyorum :)aynen iradeli başladım hedefe ulaşmadan bırakmak yok , niye kilo aldın kız geri :)özgenin maşaallahı var iradeli kız , kedime örnek seçtim onu hahah :)
özgecim hoşbuldum ,çok teşekkür ederim ,sen nasılsın ? canım ben diyetisyen kontrolünde başladım,bana 50 hedefini koyan diyetisyendi ,15 kg fazlan var dedi açıkçası daha fazlası da çirkin duruyor bende. boyum kısa ya . verdiği diyet listesine uymaya çalışıcam bakalım verebilecek miyim o listeyle .
maşaallah çok güzel olmuş canım güle güle kullan :)
mrb hoşbuldum :)kuralları biliyorum evet teşekkür ederim .
ne okuyorsun canım ? bende hem atama bekliyorum hem de tekrar okumak için sınava hazırlanıyorum . nasip olursa hem çalışıp hem okuycam .
teşekkür ederim hoşbuldum :)
Harika :)
Canim insallah guzel haberlerinizi aliriz...KIZlar hepiize günaydin daha dogrusu gün bana yeni aydi kizimda ats devam ediyor daha önceden atesli havale gecirdogi icin tel bir saniye bile gece gündüz ayirmiyorum gözümün önünden birde kücük bebek ve cocuk ergen oglumla iyice yiprandim cocuklari nöbet ceciren anneler bilir bir daha olma korkusu insani yiyip bitiriyor evdeki tüm sistenler yemek temizlik düzen hicbirseyde kalmadi birini emzir birini nazla birini hasta geciyor günlerim insallah sonumuz güzel olsub bakalim daha tartilmadil ben de ma hiciyi bir sonuc beklwmiyrm ayagim yandi cocuk hastaydi derken bu hafta kötü bir hafta oldu ama eksi gelen arkadaslari tebrik ediyorum teker teker
Sabit olmak arti gelmekten iyidir canim :)Günaydınn..
Hayırlı Cumalar..
Yawrukush
Canım ben sabitim bu hafta..
Günlerdir çok fazla artım vardı, geçti çok şükür ama azalmadı maalesef
Bebekle hazırlan alelacele çık derken resim de çekemedim..
Tebrikler canimcimKızlar kilo bildirimine geldim
Gh 70.4
Bh 69.9
f 500 gr olsundu az da gider bazen 6 yı gördüm ya
Yüzde 0,71
Herkesin güzel eksileri vardır umarım daha bakamadım
Canım rakibem ne durumda acaba @DeryaOnDiet
Az da olsa eksi gelmis canim , uzme canini..Kizlar ya takimin puanini olumsuz etkiliyrn kusura bakmayin
Gecen hafta 72.6
Bu hafta 72.5
Fark 100 gr
Yuzde 0.14Eki Görüntüle 2548134
Hadi insallah 3. seviyede cok guzel eksiler goruruz :)Benim kilo aynı yine.. Salı günü kaçamak hünü olmasına rağmen kilom aynı çıktığına sevindim açıkçası. Artı ile gelirim diye korkmuştum. Diğer CUMA bol eksi ile gelirim diyorum.3.seviyeden çok umutluyum.
Kilom 69,9
Eki Görüntüle 2548141
Yawrukush
ayy çok erken miş orda , teksastan taşınmıştın sanırım değil mi öyle bir şey paylaşmıştın bir ara instagramda . ben evdeyim canım günler sıkıcı geçiyor . bir yandan atama bekliyorum bu önümüzdeki ay olacak sanırım . onun dışında da tekrar sınava hazırlanıyorum ,veterinerlik okumak istiyorum . ömrüm okuyarak geçecek :) sevgili durumunda da da bir yenilik yok hala bekarımCanmm suan sabahin 10 u :)
Iyiyim kuzum sen nasilsin, nasil geciyor gunlerin?
Tebrikler arkadaşlarKizlar listemizi paylastim, bu hafta 3. olduk ama aslinda biraz zorla 3. olduk..
aaa tamam canım ben anlamamışım onu ,fark etmez yazabilirsin tabi ki . ben ideal kilo yazılacak sandım listeye ondan dedim :) 60 iyidir :)Harikasin canim ,tebrikler
O zmaan 2. sensin kuzum :)
10 dk dans cezasi geldi bu menuye tomriscim :)
Sen kendini salmasan gidecek o kilolar ama pes etmemelisin..
Harika bir eksi
Tebrikler deryacim muaazzam bir eksi
Cok guzel bir eksi canim tebrikler
Bende iyiyim Deryacim , degisik hicbir sey yok :)
Canim hedefin 50 olsun ben olmasin demiyorum ama ilk hedefini listeye 60 yazalim, 60a inincede 50ye cekelim diyorum :)
Harika :)
Canim insallah guzel haberlerinizi aliriz...
Sabit olmak arti gelmekten iyidir canim :)
Tebrikler canimcim
Az da olsa eksi gelmis canim , uzme canini..
Hadi insallah 3. seviyede cok guzel eksiler goruruz :)
Hayırlı olsun canım güle güle oturun evinizde sağlık ve huzurla inşCok tesekurler
Cok zor bir hafta gecirdin, sagliginiz ailecek yerinde olsun, haftaya guzel bir eksi gelir canim, uzme kendini..KIZLargecen cuma 74.0
Bugub 74,2
Arti 200 malsef
Ahahahha evet cidden yaris baska oldu canim, tebrik ederim :)Tebrikler canim, gercekten guzel vermissin, insallah bir daha su pis 70leri hiic gormemek umuduyla.
, wuuwuu kilo verdigime mi sevineyim yoksa seni bu hafta yendigime miben kesin yenilirim diye bekliyordum.
Benim bugunku kilom: 69.6 yani
score --> DeryaOndiet: 1 - haeshin:0
Yawrukush kaptanim dedim sana dostluk baska yaris baska ve yeeendiiim
Bakalim haftaya score 1-1 mi olur yoksa 2-0 mi
Canim menunu odule sayiyorum haftada 1 kez tarti sonrasi odul yapip istesiklerimizi yiyebiliyoruz cuma ve cumartesi gunleri olmak kaydiyla.Selamlar birazdan spor salonuna gideceğim. Ama önce menümü yazayım dedim
Sabah
Domatesli yumurta
2 dilim ekmek
Ara
1 paket çizi
Öğlen
Bir tabak makarna
2 kaşık rus salatası
30 dk yürüyüş yaptım. Şimdilik 1.5 l su içtim.
Odul gunun oldugu icin cok istiyorsan ye canim ama haftaya cumaya kadar baska kacamak yapma hakkin yok..Canım deli gibi mercimek köftesi çekti. Ne yapsam ki?
Hala zayifliyorsun harika Ozlemcim, ben dombililige dogru gidecegim neredeyse :)
Tebrikleri canim..Eski kilo:82
Yeni kilo:81,5
Fark:0,5
%0,60
Olaganustu bir menu, canim cekti ZALIMMMMM :))Kızlar menümü vereyim hemen
300 gr kıyma ve çeyrek ortaboy karnabahardan karnabahar mantısı çeyrek kuru soğan var bi de
Üstüne 1 yemek kaşığı tereyağı içinde 3 yemek kaşığı zeytinyağı var
30 gr szme yoğurttan sarımsaklı yoğurt
10 gr %82 bitter Nestle 1927
Spor 1,5 saat yürüyüş
Su 2 lt oldu 9 dan sonra bir lt daha içeceğim
Canim menun guzel, bende begendim.bugünkü menüm :
sabah :
1 tane haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
3 dilim tam buğday ekmeği
5 tane zeytin
domates,salatalık
ara : 2 kaşık yoğurt
yarım elma
öğlen :
2dilim tambuğday ekmeği
4 kaşık ıspanak
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
salata
ara : 1 çay bardağı süt
yarım elma
akşam :
1 kepçe çorba
2dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık yoğurt
4 kaşık patlıcan yemeği
salata
ara : 1ince dilim ekmek+ biraz peynir
su : 1.5 litre
spor : yok
not : kızlar yediklerin çok diyebilirisiniz diye diyetisyenin verdiği listeyide atayım buraya ,ben de anlamadım bu kadar olması normal mi , cuma günü görecez bakalım
Cok guzel menu canim :)Kizlar menum
Sabah tam bugday tost,1 yumurta
12.30 1 sutlu kahve
14.00 avakadolu salata
18.00 tavuk izgara,3 parca patates
2 litre su,1 saat yuruyus
Evet canim 10 saat geriden geliyoruz Turkiye'ye gore.ayy çok erken miş orda , teksastan taşınmıştın sanırım değil mi öyle bir şey paylaşmıştın bir ara instagramda . ben evdeyim canım günler sıkıcı geçiyor . bir yandan atama bekliyorum bu önümüzdeki ay olacak sanırım . onun dışında da tekrar sınava hazırlanıyorum ,veterinerlik okumak istiyorum . ömrüm okuyarak geçecek :) sevgili durumunda da da bir yenilik yok hala bekarımöyle işte
Evet once 60 diyelim, sonra istedigin kadar asagiya cekeriz sorun yok :)aaa tamam canım ben anlamamışım onu ,fark etmez yazabilirsin tabi ki . ben ideal kilo yazılacak sandım listeye ondan dedim :) 60 iyidir :)
zıplamayla mekik hemen yapıyorum canım ,squat yerine başka bir şey yapayım dizimde sıkıntı var çok bükmemeye çalışıyorum ,kireçleme gibi bir şey olmuş ses geliyor büktükçe .Cok zor bir hafta gecirdin, sagliginiz ailecek yerinde olsun, haftaya guzel bir eksi gelir canim, uzme kendini..
Ahahahha evet cidden yaris baska oldu canim, tebrik ederim :)
Canim menunu odule sayiyorum haftada 1 kez tarti sonrasi odul yapip istesiklerimizi yiyebiliyoruz cuma ve cumartesi gunleri olmak kaydiyla.
Bugun cok karbonhidrat agirlikli beslenmissin.
Odul gunun oldugu icin cok istiyorsan ye canim ama haftaya cumaya kadar baska kacamak yapma hakkin yok..
Hala zayifliyorsun harika Ozlemcim, ben dombililige dogru gidecegim neredeyse :)
Tebrikleri canim..
Olaganustu bir menu, canim cekti ZALIMMMMM :))
Canim menun guzel, bende begendim.
Ama spo neden yok feyzos?
Hemem kalk 200 ziplama, 50 mekik, 50 squat yap rica ediyorum :)
Cok guzel menu canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?