- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
yendiim yendiiimAha rakibem beni geçmiş haftaya daha çok çalışmalıyım no no nooo
Hahahaha sen geç geç dur sen dur haftaya görürsün senTebrikler canim, gercekten guzel vermissin, insallah bir daha su pis 70leri hiic gormemek umuduyla.
, wuuwuu kilo verdigime mi sevineyim yoksa seni bu hafta yendigime miben kesin yenilirim diye bekliyordum.
Benim bugunku kilom: 69.6 yani
score --> DeryaOndiet: 1 - haeshin:0
Yawrukush kaptanim dedim sana dostluk baska yaris baska ve yeeendiiim
Bakalim haftaya score 1-1 mi olur yoksa 2-0 mi
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl durumu?Özür dilerim etiketlememisim kimseyi 74,200 ile +200 malsefYawrukush
Kizimin atesi hala 39,2 cikiyor en az kusura bakmayin gireniyrm arkadaslar kac gundur
İnşallah alışma dönemi biraz sancılı geçiyor ne yazık ki ama çok şükür sağlığımız huzurumuz yerinde buna şükür deyip teselli ediyoruz kendimizi. Ben de Birgün iyi ki gelmişiz derim inşSelamlar kizlar gecmisi okudum kilolari not ettim, simdi listeye bakayim.
Kilo veren , vermek icin gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
Bazen sabit olur kilomuz, bazen azicik arti gelir, bazen istedigimiz kadar veremeyiz uzmeyin caninizi..
Huzurvermeyolunda canim cocugu nobt geciren bir anne olarak seni oadar iyi anliyorum ki , dualarim sizinle, acil sifalar, sen cocugunla ilgilen canim..
Melegimkorusun bende yurtdisina ilk tasindigim birkac sene hep agliyordum, Trukiyeye donmek istiyordum, esimle tartisiyordum ama sonra insan yillar gectikce alisiyor, evin oluyor yasadigin yer, bence gecici bu durum uzme canini.
Sibal57 canim yeni eviniz hayirli olsun cok mutlu oldum..
DeryaOnDiet gecmissin buseyi kuzum, ozaman kocaman tebrikler haeshin :)))
Tebrikler canımEski kilo:82
Yeni kilo:81,5
Fark:0,5
%0,60
Tebrikler canım
Özür dilerim etiketlememisim kimseyi 74,200 ile +200 malsefYawrukush
Kizimin atesi hala 39,2 cikiyor en az kusura bakmayin gireniyrm arkadaslar kac gundur
[/QUOTE
saol canımCanim cok iyi tebrik ederim
Alalim o zmaan canim seni bu hafta. yuzdemiz pek ic acici degil..İnşallah alışma dönemi biraz sancılı geçiyor ne yazık ki ama çok şükür sağlığımız huzurumuz yerinde buna şükür deyip teselli ediyoruz kendimizi. Ben de Birgün iyi ki gelmişiz derim inşistersen kaptanım yüzdeniz düşükse beni bu haftadan ekleyebilirsin listeye @Yawrukush ben de salıp verdiğim kiloları geri almam
Kuzum senin karbonhidratı azaltman lazım proteini biraz daha arttırman lazım. Az miktarlarda da yesen basit karbonhidrat yemişsin hep. Sebze ve proteini arttır bence. Mümkün olduğunca makarna pilav ekmekten uzak dur.Selamlar birazdan spor salonuna gideceğim. Ama önce menümü yazayım dedim
Sabah
Domatesli yumurta
2 dilim ekmek
Ara
1 paket çizi
Öğlen
Bir tabak makarna
2 kaşık rus salatası
30 dk yürüyüş yaptım. Şimdilik 1.5 l su içtim.
AYni malesef düsüyor 4 saat snra tekrr cikiyorGeçmiş olsun canım. Şimdi nasıl durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?