Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

He ben çok süper zayıfladım sonra geri aldım ya feyzoş sorma. Yine geldim buralara özge de benden önce geldi mezun bile oldu. Biz de olalım gitme biryerlere artık.
aynen iradeli başladım hedefe ulaşmadan bırakmak yok , niye kilo aldın kız geri :)özgenin maşaallahı var iradeli kız , kedime örnek seçtim onu hahah :)

özgecim hoşbuldum ,çok teşekkür ederim ,sen nasılsın ? canım ben diyetisyen kontrolünde başladım,bana 50 hedefini koyan diyetisyendi ,15 kg fazlan var dedi açıkçası daha fazlası da çirkin duruyor bende. boyum kısa ya . verdiği diyet listesine uymaya çalışıcam bakalım verebilecek miyim o listeyle .
Bu fotoda tazecik bugunden ☺
Saclarim kisaldi cok rahatladim, herkese tavsiye ediyorum
Eki Görüntüle 2548027
maşaallah çok güzel olmuş canım güle güle kullan :)
Hosgeldin feyzanur özlem ben .Insallah istedigin hedefe ulasirsin en kisa surede
Eski yarismacilardanmissin kurallari biliyorsundur ama eksik bilgin varsa 1.sayfada kurallarimiz var bakabilirsin.
mrb hoşbuldum :)kuralları biliyorum evet teşekkür ederim .
İstanbul canım :) öğrenciyim ben de
ne okuyorsun canım ? bende hem atama bekliyorum hem de tekrar okumak için sınava hazırlanıyorum . nasip olursa hem çalışıp hem okuycam .
Hosgeldin Feyza nur
teşekkür ederim hoşbuldum :)

önceki kilonu bilmiyorum ama kilon benim için çok güzel bir sayıda bende görseydin 50leri bir .
Geçen hafta kilom 59.9 bu hafta 60.9
Kizlar gunaydin

Gecen hafta: 81.9
Bu hafta: 81.2
Fark: 0.7 (%0.85)

Umarim sizinkiler
Canim ne kadar ilgilisin,karar verdik aslinda ,biz 1 ay sonra Turkiyeye donuyoruz yatirimlik aliyoruz insallah pisman olmayiz
canım diyetini bozmadıysan belki ödem olabilir, bu hafta telafi edersin üzülme .
Kizlar gunaydin

Gecen hafta: 81.9
Bu hafta: 81.2
Fark: 0.7 (%0.85)

Umarim sizinkiler superdir kizlar
günaydın ,tebrik ederim tatlım ,bence seninki de süper ,herzaman 1 kg gitmiyor bazen yavaşlıyor kilo vermek ,gitsinde kaç giderse gitsin :)
Gunaydin kizlar
Bugunku kilkm: 69.6
Gecen hafta: 70.6
Fark: 1 kg
Yuzde: 1.42 %
Yawrukush Kozmogirl17
günaydın ,tebrik ederim canım çok güzel vermişsin :) hedefin kaç ?
slm kızlar
kilom 63.3
pazartesi 64 idi.
tebrik ederim :)

KIZlar hepiize günaydin daha dogrusu gün bana yeni aydi kizimda ats devam ediyor daha önceden atesli havale gecirdogi icin tel bir saniye bile gece gündüz ayirmiyorum gözümün önünden birde kücük bebek ve cocuk ergen oglumla iyice yiprandim cocuklari nöbet ceciren anneler bilir bir daha olma korkusu insani yiyip bitiriyor evdeki tüm sistenler yemek temizlik düzen hicbirseyde kalmadi birini emzir birini nazla birini hasta geciyor günlerim insallah sonumuz güzel olsub bakalim daha tartilmadil ben de ma hiciyi bir sonuc beklwmiyrm ayagim yandi cocuk hastaydi derken bu hafta kötü bir hafta oldu ama eksi gelen arkadaslari tebrik ediyorum teker teker

Çok çok geçmiş olsun allah tekrar yasatmasın

Baya kacamakli olmus menun canim hareket guzel olmus gerci aksamda baya hafuf gecmis
Bulduk canim cok guzel oturamicam icim kaliyo,bu hafta islmler tamamlanir insallah
Hayirli olsun canim insallah yeni evinede alisir gule gule oturursunuz.
Haklisin canim ketoya baslicam daha duzene girerim
Hadi bakalim takipteyim nasil gecicek haeshin cok guzel gidiyor bu konuda bence onu ornek alabilirsin kenddine

Günaydınn..
Hayırlı Cumalar..

Yawrukush
Canım ben sabitim bu hafta..
Günlerdir çok fazla artım vardı, geçti çok şükür ama azalmadı maalesef
Arti gelmemissin canim olsun bunada sukur duzenin bozulduysa olur arada bbole canim listedesin sen bildirimini resimli yaparsan iyi olur gerci evdemisin bilmiyorum ama

Yawrukush Kaptanim ben kac gundur yaxmamisim yine menumu hatitlamiyorumda acikcasi cok ne yedim ne ictim ama bol karbonhidratli beslendigim kesin.dun ku menumu hemen suraya birakim gorun ne haltlar yedigimi kendime

Sabah
Yok
Ara
Yok
Oglen 15.00
Yarim kase mercimek corbasi
2 kasik pilav
2 kasik taze barbunya
3 ta icli kofte
Bol salata

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Aksam asil bomba
20.00

2 tane patatesli kasarli sigara boregi
1 dilim peynirli yumurtali sucuklu firinda ekmek
1 kucuk kase yogurtlu makarna
1 dilim pasta

Hareket gun boyu ordan oraya kosturma cocuklarla birlikte

Cok kotu bi durumdayim valla 2 ayi gectti reglde olmadim esim karnin sisti resmen diyor o derece sislik var uzerimde zaten yediklerimde adam gibi seyler degil kac gundur kilo bildirimimi yapim ama esim yattigi icin odada resim cekilemedim acele tartildim cok fena arti ciktim listede degilim o yuzden bu hafta bildirim yapmama hakkimi kullanicam bu mesajimi bildirim sayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…