- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Belki reglin yakin olabilir mi acaba.Geçen hafta kilom 59.9 bu hafta 60.9
aynen iradeli başladım hedefe ulaşmadan bırakmak yok , niye kilo aldın kız geri :)özgenin maşaallahı var iradeli kız , kedime örnek seçtim onu hahah :)He ben çok süper zayıfladım sonra geri aldım ya feyzoş sorma. Yine geldim buralara özge de benden önce geldi mezun bile oldu. Biz de olalım gitme biryerlere artık.
özgecim hoşbuldum ,çok teşekkür ederim ,sen nasılsın ? canım ben diyetisyen kontrolünde başladım,bana 50 hedefini koyan diyetisyendi ,15 kg fazlan var dedi açıkçası daha fazlası da çirkin duruyor bende. boyum kısa ya . verdiği diyet listesine uymaya çalışıcam bakalım verebilecek miyim o listeyle .Insallah grip olmadan atlatirsin canim, menulerin guzel :)
Ne zmaandi dugun?
Bence biraz dikkat etsen birkac gune kapanir fermuari..
Cok guzel canim:)
Tabiki aliriz, sormana bile gerek yok, iyiyim canim sen nasilsin:)
Kacamakli bir menu olmus, bizi birakinca menulerin bozuluyor hemen, yarin guzel bir menuyle gel olur mu canisi..
Aslinda cok az yemissiin ama yediklerin karbonhidrt agirlikli olmus canim.
Sporlarin gayet guzel, aksamda yemeyerek dengelemissin:)
58le mezun oldum kuzum ama 59larda geziniyorum, hergun bisey cekiyor canim, yapsam mi , yok yapmayayim arasinda mekik dokuyorum :)
Olabilir bizde kendi aramizda mezuniyet kilomuza donmeye calisabiliriz :)
Canim sosyal medyayi tamamen biraktim diyebilirim, asiri zaman alan bir yer,uzak durmaya calisiyorum :)
Saclarimi begendim dur foto atayim :)
Insallah canimm....
Canim aksam 8den once paylasabilirsen olur , en gec liste paylasim saati 8.
Ama listede olmadigin icin suanda cok sorun degil cisecim.
Iyiyiz canim sen nasilsin?
Yarina guzel bir eksi gelir insallah.
Sana yazdim ama gormedin, liste ile ilgili ne dusunuyorsun canim?
Hedef kilon cok az canim, once 60 diyelim, sonra revize edelim, bu kadar uzun soluklu hedef kilo bunaltir seni, diyet motivasyonunu kaybedersin.
Ben senin bilgilerini bulup listeye ekleyecegim canim...
maşaallah çok güzel olmuş canım güle güle kullan :)Bu fotoda tazecik bugunden ☺
Saclarim kisaldi cok rahatladim, herkese tavsiye ediyorum
Eki Görüntüle 2548027
mrb hoşbuldum :)kuralları biliyorum evet teşekkür ederim .Hosgeldin feyzanur özlem ben .Insallah istedigin hedefe ulasirsin en kisa surede
Eski yarismacilardanmissin kurallari biliyorsundur ama eksik bilgin varsa 1.sayfada kurallarimiz var bakabilirsin.
ne okuyorsun canım ? bende hem atama bekliyorum hem de tekrar okumak için sınava hazırlanıyorum . nasip olursa hem çalışıp hem okuycam .İstanbul canım :) öğrenciyim ben de
teşekkür ederim hoşbuldum :)Hosgeldin Feyza nur
Cok saol canim seninki super,helede yuzden mukemmelTebrikler canim. Gayet guzel bir eksi
önceki kilonu bilmiyorum ama kilon benim için çok güzel bir sayıda
Geçen hafta kilom 59.9 bu hafta 60.9
canım diyetini bozmadıysan belki ödem olabilir, bu hafta telafi edersin üzülme .Kizlar gunaydin
Gecen hafta: 81.9
Bu hafta: 81.2
Fark: 0.7 (%0.85)
Umarim sizinkiler
Canim ne kadar ilgilisin,karar verdik aslinda ,biz 1 ay sonra Turkiyeye donuyoruz yatirimlik aliyoruz insallah pisman olmayiz
günaydın ,tebrik ederim tatlım ,bence seninki de süper ,herzaman 1 kg gitmiyor bazen yavaşlıyor kilo vermek ,gitsinde kaç giderse gitsin :)Kizlar gunaydin
Gecen hafta: 81.9
Bu hafta: 81.2
Fark: 0.7 (%0.85)
Umarim sizinkiler superdir kizlar
günaydın ,tebrik ederim canım çok güzel vermişsin :) hedefin kaç ?Gunaydin kizlar
Bugunku kilkm: 69.6
Gecen hafta: 70.6
Fark: 1 kg
Yuzde: 1.42 %
Yawrukush Kozmogirl17
tebrik ederim :)slm kızlar
kilom 63.3
pazartesi 64 idi.
Almanya canımNereye taşındınız canım
Süper yüzde
Süpersin canım tebriklerGunaydin kizlar
Bugunku kilkm: 69.6
Gecen hafta: 70.6
Fark: 1 kg
Yuzde: 1.42 %
Yawrukush Kozmogirl17
Çok çok geçmiş olsun allah tekrar yasatmasınKIZlar hepiize günaydin daha dogrusu gün bana yeni aydi kizimda ats devam ediyor daha önceden atesli havale gecirdogi icin tel bir saniye bile gece gündüz ayirmiyorum gözümün önünden birde kücük bebek ve cocuk ergen oglumla iyice yiprandim cocuklari nöbet ceciren anneler bilir bir daha olma korkusu insani yiyip bitiriyor evdeki tüm sistenler yemek temizlik düzen hicbirseyde kalmadi birini emzir birini nazla birini hasta geciyor günlerim insallah sonumuz güzel olsub bakalim daha tartilmadil ben de ma hiciyi bir sonuc beklwmiyrm ayagim yandi cocuk hastaydi derken bu hafta kötü bir hafta oldu ama eksi gelen arkadaslari tebrik ediyorum teker teker
Baya kacamakli olmus menun canim hareket guzel olmus gerci aksamda baya hafuf gecmisGünayd8n kızlar 24 Ekim menüm
Sabah 8
Bir tane mandalina
Kahvaltı 11
1 tane içli.köfte. Bir tana yağda yumurta 8 yeşil zeytin. 3 ceviz
Öğle sonrası 2 buçuk
Bir tabak kısır iki turşu
Çay yanına muhallebili kadayıf tatlısı bir dilim
Kahve yanında 2 badem şeker
Akşam
6 hamsi biraz sa la ta
Ve bir tane elma.
Şu 1 buçuk litre
Spor yarım saat yürüyüş ve 45 dk müzik eşliğinde basit hareketler yaptım. 2mil lesli karşılık gelir.
Çok şükür akşam saatlerinde yemedim tuttum kendimi
Hayirli olsun canim insallah yeni evinede alisir gule gule oturursunuz.Bulduk canim cok guzel oturamicam icim kaliyo,bu hafta islmler tamamlanir insallah
Hadi bakalim takipteyim nasil gecicekHaklisin canim ketoya baslicam daha duzene girerim
Arti gelmemissin canim olsun bunada sukur duzenin bozulduysa olur arada bbole canim listedesin sen bildirimini resimli yaparsan iyi olur gerci evdemisin bilmiyorum amaGünaydınn..
Hayırlı Cumalar..
Yawrukush
Canım ben sabitim bu hafta..
Günlerdir çok fazla artım vardı, geçti çok şükür ama azalmadı maalesef
Adet olamadim polikistik overem var,yazdiklarim disina cikmadim ama karbonhidrat tuketmemem gerek ancak o zaman guzel gidiyo bu hafta tuketmemeye caliscamdiyetini bozmadıysan belki ödem olabilir, bu hafta telafi edersin üzülme .
Canim cok iyi tebrik ederimKızlar foto koymayı unutmuşum onu da atayım hemen. Önümüzdeki hafta 65li rakamları görülen inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?