Sagol canimSelamlar kizlar gecmisi okudum kilolari not ettim, simdi listeye bakayim.
Kilo veren , vermek icin gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
Bazen sabit olur kilomuz, bazen azicik arti gelir, bazen istedigimiz kadar veremeyiz uzmeyin caninizi..
Huzurvermeyolunda canim cocugu nobt geciren bir anne olarak seni oadar iyi anliyorum ki , dualarim sizinle, acil sifalar, sen cocugunla ilgilen canim..
Melegimkorusun bende yurtdisina ilk tasindigim birkac sene hep agliyordum, Trukiyeye donmek istiyordum, esimle tartisiyordum ama sonra insan yillar gectikce alisiyor, evin oluyor yasadigin yer, bence gecici bu durum uzme canini.
Sibal57 canim yeni eviniz hayirli olsun cok mutlu oldum..
DeryaOnDiet gecmissin buseyi kuzum, ozaman kocaman tebrikler @haeshin :)))
Amaniin. Rakibim geliyor.Hahahaha sen geç geç dur sen dur haftaya görürsün sen
Tebrik ederim rakibem benimbenim yapacaklarım sabit fazlası için kılım kıpırdamaz vakitsizlikten.
şaka bir yana süper inceliyorum kilo ağır gidebilir artık benim yağlar kasa dönüyor.
ama haftaya depar atcam sana beni asla geçemezsin. Hahahhaa
Selam canim. Daha uyumadim. Nasil gecti gunun? Hatta geciyir diyeyimKizlar simdi girebildim eve nasilsiniz, uyudunuz mu?
Ins tek kilo vermeye devam edeljm de canim. Ben uzun zamandir buralardayim. Umarim bu sefer sonubda 60 i gorurum
Sagol canimHarikasin canim ,tebrikler
O zmaan 2. sensin kuzum :)
10 dk dans cezasi geldi bu menuye tomriscim :)
Sen kendini salmasan gidecek o kilolar ama pes etmemelisin..
Harika bir eksi
Tebrikler deryacim muaazzam bir eksi
Cok guzel bir eksi canim tebrikler
Bende iyiyim Deryacim , degisik hicbir sey yok :)
Canim hedefin 50 olsun ben olmasin demiyorum ama ilk hedefini listeye 60 yazalim, 60a inincede 50ye cekelim diyorum :)
Harika :)
Canim insallah guzel haberlerinizi aliriz...
Sabit olmak arti gelmekten iyidir canim :)
Tebrikler canimcim
Az da olsa eksi gelmis canim , uzme canini..
Hadi insallah 3. seviyede cok guzel eksiler goruruz :)
Sagol canim. Sen de sakin uzulme az da olsa eksidesin cok guzel.
Ben misafirlikten dönüyorum çoook yorgunumKizlar simdi girebildim eve nasilsiniz, uyudunuz mu?
nöbet yerinden bildiriyorum tamam 4 saatte bir ciksn atesimiz suan 5 e cikti ins daha da acilir aralari tamam bu analik ne zor sen uyu ben bakarim biraz dense de uyuyamiyorsun tamam. Bu kilolar ne olucak tamam hepinizi seviyorum tamam Allah hepimizin yardimcisi olsub e vlatlarimuzi korusun tamamBiliyorsun ilk 3-4 gun ates epey siddetli oluyor canim, sen hep basinda ol, ensesi,alni, bacak aralari, koltuk altlarina buz ya da soguk bez koyabilirsin.
Baktin cok yukseliyor ilik bir dusa sokabilirsin.
Allah yardimciniz olsun canim....
amiiin amin cankm ins sifa bekleyen herkesicanım ,Allah şifa versin,bir an önce sağlığına kavuştursun inşaallah .
Baklava olmasaydi kurtariyormusdun aslknfs csnim ind en az hasarla biter tatilinizSelam kizlar biz memlwkete geldik. Kv bir taraftan annem bir taraftan surekli bir seyler yedirmeye calisiyorlar. Aslinda 2 haftadir az zayiflamamin sebebide bunlar bnceHaftaya tam duzenimi oturturum insallah.
Cuma menum
Sabah
1 paket kremali burcak buskivi bir sey yememistim. Kantinden aldim
Oglen yok
Aksam 16.00
2 lahmacun
Salata
Maydanoz limon
Ayran
Ara
2 baklava
1 dondurma
Ara
1 bardak cay
Annemler yemek ye diye cok israr etti ama yemedim.
Super canimYarım saat koşu bir saat de pilates yaptım. Yorgunluktan ölüyorum
Cok az kaldi canim,darisi basimaIns tek kilo vermeye devam edeljm de canim. Ben uzun zamandir buralardayim. Umarim bu sefer sonubda 60 i gorurum
Kontrollu olmus canim afiyet olsunBende menü mü yazayım bugün karbonhidrat fazla kaçtı farkındayımsu ve yarın bol hareketle telafi ederim ben inş
Sabah
Kepekli ekmekle yapılmış 3 dilim yumurtalı ekmek, biraz beyaz peynir , cay
Ara
Kakaolu yulaflı bar, şekersiz Türk kahvesi
Ara
1 bardak süt, yarım portakal ve yarım greyfurt
Akşam
2 dilim kepekli ekmekle yapılmış sarımsaklı ekmek, biraz balık , salata, 1 yemek kaşığı kadar domates soslu sosis
( keyfim yoktu diye akşam evde kolay yapılacak ne varsa onu yaptım, sebze de kalmamıştı evde)
su: 1,5 lt
Spor: 7000 adım
Yawrukush
Kozmogirl17
Canim hafif agri kesici al
Sen bilirsin canımSen zorlandigin zaman kos yanimiza, kolaylikla atlatacaksin bu haftalati insallah, ben sana guveniyorum canim :)
Harikasin canimmm :)
Ohh muthissiniz kizlar herkes sporunu yapmis :))
Biraz karbonhidrati bol bir menu olmus ekmekler ve bardan oturu, odule mi sayayim kuzum, yoksa kucuk bir ceza mi gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?