Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol canim

Amaniin. Rakibim geliyor.
Bakalim haftaya kim yenecek?
Benjm haftasonu dikkat etmem lazim. Off ve haftaya da 3 gun is yenegimiz car. Isim zor

Sagol canim

Selam kizlar biz memlwkete geldik. Kv bir taraftan annem bir taraftan surekli bir seyler yedirmeye calisiyorlar. Aslinda 2 haftadir az zayiflamamin sebebide bunlar bnce Haftaya tam duzenimi oturturum insallah.
Cuma menum
Sabah
1 paket kremali burcak buskivi bir sey yememistim. Kantinden aldim

Oglen yok

Aksam 16.00
2 lahmacun
Salata
Maydanoz limon
Ayran

Ara
2 baklava
1 dondurma
Ara
1 bardak cay

Annemler yemek ye diye cok israr etti ama yemedim.

Biliyorsun ilk 3-4 gun ates epey siddetli oluyor canim, sen hep basinda ol, ensesi,alni, bacak aralari, koltuk altlarina buz ya da soguk bez koyabilirsin.
Baktin cok yukseliyor ilik bir dusa sokabilirsin.
Allah yardimciniz olsun canim....
nöbet yerinden bildiriyorum tamam 4 saatte bir ciksn atesimiz suan 5 e cikti ins daha da acilir aralari tamam bu analik ne zor sen uyu ben bakarim biraz dense de uyuyamiyorsun tamam. Bu kilolar ne olucak tamam hepinizi seviyorum tamam Allah hepimizin yardimcisi olsub e vlatlarimuzi korusun tamam
canım ,Allah şifa versin,bir an önce sağlığına kavuştursun inşaallah .
amiiin amin cankm ins sifa bekleyen herkesi

Baklava olmasaydi kurtariyormusdun aslknfs csnim ind en az hasarla biter tatiliniz

Günaydınnn
Keyifli, kaçamaksız haftasonları herkese

Kaç gündür doğru düzgün evde bile oturmuyorum, çok yoruldum.. Bizim misafirler bitti, bugün belki biz gideriz eşimin anneannesine, ne zamandır diyoruz, bugün onu da ziyaret edersek tamamdır.. Gerçi hiç bir yere gidesim yok artık bebekle.. Şu an da ayağımda, o uyumuyor ama benim gözlerim zor açılıyor..

Bu arada tebrik ederim yine derece gelmişşş çok üzüldüm katkım olmamasına, hem adet, hem düzenimin bozulması kötü etkiledi, yine almamışım ya bu hafta o bile bana yeter..

Kontrollu olmus canim afiyet olsun

Sen bilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…