Dans da edebilirsin, oldugun yerde yuruyuste yapabilirsin , hadi kuzum, goreyim seni gitsin kilolar :))zıplamayla mekik hemen yapıyorum canım ,squat yerine başka bir şey yapayım dizimde sıkıntı var çok bükmemeye çalışıyorum ,kireçleme gibi bir şey olmuş ses geliyor büktükçe .
ayy yok sevmeden okumuştum bu bölümü :) okuduğum bu bölümde gece nöbet tutması olan bir alan var o kısma verirlerse gündüz rahat okuyabilirm . bakalım sınava gireyimde önce . ben sporu halledip geliyorum hemen :)Evet canim 10 saat geriden geliyoruz Turkiye'ye gore.
Texastan 1 bucuk yil once tasindik , cok ozluyorum gerci..
Mezun olmussun hayirli olsun canim, atamanda insallah olur biran evvel.
Atanirsan artik birak okumayi ,meslegin zaten guzel bir meslek, hem isteyerek okumustun bu bolumu.
Belki bir yandan atanir bir yandan da mesleginle ilgili yukselecegin seyler yaparsin.
Sevgili durumunuda bosver kuzum, ohh kafan rahat bir kere...
Evet once 60 diyelim, sonra istedigin kadar asagiya cekeriz sorun yok :)
Her sey gonlune gore olsun ozaman Feyzos, kolay gelsin canim.ayy yok sevmeden okumuştum bu bölümü :) okuduğum bu bölümde gece nöbet tutması olan bir alan var o kısma verirlerse gündüz rahat okuyabilirm . bakalım sınava gireyimde önce . ben sporu halledip geliyorum hemen :)
Saol canımMelegimkorusun canim listen hayirli olsun, listeye dahil olmanla takimimizin 3. olmasina cok buyuk katki sagladin.
Ama biliyorsun listenin sorumlulugu buyuk ,menulerine, egzersizlerine dikkat edecegiz, artik verdigin her bir gram hem sana, hem takima fayda :))
Evet ya ama evde hiçbir şey yoktu. Şimdi eve yeşillik aldım. Bir sonraki cuma bomba gibi geleceğim inşallahCok zor bir hafta gecirdin, sagliginiz ailecek yerinde olsun, haftaya guzel bir eksi gelir canim, uzme kendini..
Ahahahha evet cidden yaris baska oldu canim, tebrik ederim :)
Canim menunu odule sayiyorum haftada 1 kez tarti sonrasi odul yapip istesiklerimizi yiyebiliyoruz cuma ve cumartesi gunleri olmak kaydiyla.
Bugun cok karbonhidrat agirlikli beslenmissin.
Odul gunun oldugu icin cok istiyorsan ye canim ama haftaya cumaya kadar baska kacamak yapma hakkin yok..
Hala zayifliyorsun harika Ozlemcim, ben dombililige dogru gidecegim neredeyse :)
Tebrikleri canim..
Olaganustu bir menu, canim cekti ZALIMMMMM :))
Canim menun guzel, bende begendim.
Ama spo neden yok feyzos?
Hemem kalk 200 ziplama, 50 mekik, 50 squat yap rica ediyorum :)
Cok guzel menu canim :)
kaçıncı sınıftasın canım , bu ay sınav haftan değil miSaol canımevet takımın sorumluluğu fazla farkındayım bu haftalar psikolojik olarak zor benim için ama bu takım sorumluluğu sayesinde kendimi yemeğe vermeden eksilerle bende geçiricim inş takıma olumlu yönde katkım olursa ne mutlu bana elimden geleni yapacağım
Canım yanlış kişiyi mi alıntı yaptın acabakaçıncı sınıftasın canım , bu ay sınav haftan değil mi
ben beğendim menünü ,öğlen yemeği neden yok ? sosisin miktarı 1 kaşık olduğu için sorun değil bence . yulaflı bar dediğin şu diyet bisküvileri oluyorya ondan mı ?Bende menü mü yazayım bugün karbonhidrat fazla kaçtı farkındayımsu ve yarın bol hareketle telafi ederim ben inş
Sabah
Kepekli ekmekle yapılmış 3 dilim yumurtalı ekmek, biraz beyaz peynir , cay
Ara
Kakaolu yulaflı bar, şekersiz Türk kahvesi
Ara
1 bardak süt, yarım portakal ve yarım greyfurt
Akşam
2 dilim kepekli ekmekle yapılmış sarımsaklı ekmek, biraz balık , salata, 1 yemek kaşığı kadar domates soslu sosis
( keyfim yoktu diye akşam evde kolay yapılacak ne varsa onu yaptım, sebze de kalmamıştı evde)
su: 1,5 lt
Spor: 7000 adım
Yawrukush
Kozmogirl17
ayy ben bugün sürekli alıntıları karıştırıyorum sormaCanım yanlış kişiyi mi alıntı yaptın acababen üniversiteden mezun olalı yaklaşık 11 yıl oluyo keşke dönebilsek o günlere
Kahvaltıyı geç yaptım akşama kadar 2 ara ile geçiştirdim. Erken kahvaltı yaparsam ya da çok açılırsam öğlen yiyorum. Yulaflı bar da diyet bisküvi değilde nesfitin barları var Türkiye de onlara benziyor. Resmini ekliyeyimben beğendim menünü ,öğlen yemeği neden yok ? sosisin miktarı 1 kaşık olduğu için sorun değil bence . yulaflı bar dediğin şu diyet bisküvileri oluyorya ondan mı ?
Yok önemli değil takıldım sadeceayy ben bugün sürekli alıntıları karıştırıyorum sormasilme yeride yok ki silsem rezillik valla
çok güzel görünüyor :)Kahvaltıyı geç yaptım akşama kadar 2 ara ile geçiştirdim. Erken kahvaltı yaparsam ya da çok açılırsam öğlen yiyorum. Yulaflı bar da diyet bisküvi değilde nesfitin barları var Türkiye de onlara benziyor. Resmini ekliyeyim
Sen zorlandigin zaman kos yanimiza, kolaylikla atlatacaksin bu haftalati insallah, ben sana guveniyorum canim :)Saol canımevet takımın sorumluluğu fazla farkındayım bu haftalar psikolojik olarak zor benim için ama bu takım sorumluluğu sayesinde kendimi yemeğe vermeden eksilerle bende geçiricim inş takıma olumlu yönde katkım olursa ne mutlu bana elimden geleni yapacağım
Harikasin canimmm :)
Ohh muthissiniz kizlar herkes sporunu yapmis :))Yarım saat koşu bir saat de pilates yaptım. Yorgunluktan ölüyorum
Biraz karbonhidrati bol bir menu olmus ekmekler ve bardan oturu, odule mi sayayim kuzum, yoksa kucuk bir ceza mi gelsin :)Bende menü mü yazayım bugün karbonhidrat fazla kaçtı farkındayımsu ve yarın bol hareketle telafi ederim ben inş
Sabah
Kepekli ekmekle yapılmış 3 dilim yumurtalı ekmek, biraz beyaz peynir , cay
Ara
Kakaolu yulaflı bar, şekersiz Türk kahvesi
Ara
1 bardak süt, yarım portakal ve yarım greyfurt
Akşam
2 dilim kepekli ekmekle yapılmış sarımsaklı ekmek, biraz balık , salata, 1 yemek kaşığı kadar domates soslu sosis
( keyfim yoktu diye akşam evde kolay yapılacak ne varsa onu yaptım, sebze de kalmamıştı evde)
su: 1,5 lt
Spor: 7000 adım
Yawrukush
Kozmogirl17
Arti gelmemissin canim olsun bunada sukur duzenin bozulduysa olur arada bbole canim listedesin sen bildirimini resimli yaparsan iyi olur gerci evdemisin bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?