Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zıplamayla mekik hemen yapıyorum canım ,squat yerine başka bir şey yapayım dizimde sıkıntı var çok bükmemeye çalışıyorum ,kireçleme gibi bir şey olmuş ses geliyor büktükçe .
Dans da edebilirsin, oldugun yerde yuruyuste yapabilirsin , hadi kuzum, goreyim seni gitsin kilolar :))

ayy yok sevmeden okumuştum bu bölümü :) okuduğum bu bölümde gece nöbet tutması olan bir alan var o kısma verirlerse gündüz rahat okuyabilirm . bakalım sınava gireyimde önce . ben sporu halledip geliyorum hemen :)

Saol canım evet takımın sorumluluğu fazla farkındayım bu haftalar psikolojik olarak zor benim için ama bu takım sorumluluğu sayesinde kendimi yemeğe vermeden eksilerle bende geçiricim inş takıma olumlu yönde katkım olursa ne mutlu bana elimden geleni yapacağım

Evet ya ama evde hiçbir şey yoktu. Şimdi eve yeşillik aldım. Bir sonraki cuma bomba gibi geleceğim inşallah

kaçıncı sınıftasın canım , bu ay sınav haftan değil mi

Bende menü mü yazayım bugün karbonhidrat fazla kaçtı farkındayım su ve yarın bol hareketle telafi ederim ben inş
Sabah
Kepekli ekmekle yapılmış 3 dilim yumurtalı ekmek , biraz beyaz peynir , cay

Ara
Kakaolu yulaflı bar, şekersiz Türk kahvesi

Ara
1 bardak süt, yarım portakal ve yarım greyfurt

Akşam
2 dilim kepekli ekmekle yapılmış sarımsaklı ekmek, biraz balık , salata, 1 yemek kaşığı kadar domates soslu sosis

( keyfim yoktu diye akşam evde kolay yapılacak ne varsa onu yaptım, sebze de kalmamıştı evde )
su: 1,5 lt
Spor: 7000 adım
Yawrukush
Kozmogirl17

ben beğendim menünü ,öğlen yemeği neden yok ? sosisin miktarı 1 kaşık olduğu için sorun değil bence . yulaflı bar dediğin şu diyet bisküvileri oluyorya ondan mı ?

ben beğendim menünü ,öğlen yemeği neden yok ? sosisin miktarı 1 kaşık olduğu için sorun değil bence . yulaflı bar dediğin şu diyet bisküvileri oluyorya ondan mı ?
Kahvaltıyı geç yaptım akşama kadar 2 ara ile geçiştirdim. Erken kahvaltı yaparsam ya da çok açılırsam öğlen yiyorum. Yulaflı bar da diyet bisküvi değilde nesfitin barları var Türkiye de onlara benziyor. Resmini ekliyeyim

Eklentiler

• 8198F087-E354-4F76-8745-119DC11085D9.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 23
Sen zorlandigin zaman kos yanimiza, kolaylikla atlatacaksin bu haftalati insallah, ben sana guveniyorum canim :)

spor : 200 zıplama
30 yarım mekik
10 şınav
çok hamlamışım devam edemedim .
Yawrukush
Harikasin canimmm :)

Yarım saat koşu bir saat de pilates yaptım. Yorgunluktan ölüyorum
Ohh muthissiniz kizlar herkes sporunu yapmis :))

Biraz karbonhidrati bol bir menu olmus ekmekler ve bardan oturu, odule mi sayayim kuzum, yoksa kucuk bir ceza mi gelsin :)

Arti gelmemissin canim olsun bunada sukur duzenin bozulduysa olur arada bbole canim listedesin sen bildirimini resimli yaparsan iyi olur gerci evdemisin bilmiyorum ama

Aynen öyle canım, kaç gündür koşturmacamız var, evde bile olmuyorum uzun süre..
Çok doğru ama sabah çıktım evden, saat 10u geçti ama daha kvdeyim, eşimi bekliyorum gelsin de gidelim, çok yorgunum çıkarken de çok acelem vardı resimsiz oldu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…