Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fyzanur hoşgeldinizzz :)
Kusura bakma, gördüm ama bir hoşgeldin bile diyemedim, telaşım vardı biraz...
Nasılsın konuşmayalı? ☺
hoşbuldum fatimecim ,ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın ? neden bu kadar koşturmacan var misafir gezmeleri felan çok yoğun demişsin :) bebişin kaç aylık oldu :)

misafirlikte olunca zor oluyor beslenme düzeni malesef .baklava 1 tane olsaymış daha iyi olacakmış sanki :)

kesinlikle haklisin canim benim özelluköe cok saldim buraya da gelemeyonce allah ne verdiyse oldu bu hafta zor bir haftaydi benim icin roca etsem seni etiketlefogimde beni özel takip edermisin ya belki daha cok tirsarim

kesinlikle haklisin canim benim özelluköe cok saldim buraya da gelemeyonce allah ne verdiyse oldu bu hafta zor bir haftaydi benim icin roca etsem seni etiketlefogimde beni özel takip edermisin ya belki daha cok tirsarim
Buyuk bi zevkle canim gercekten burasi cok etkili oluyor diyet yaprken

iyi akşamlar kızlar , ben bugün avm ye gittim orda diyeti az biraz bozdum 2 saat yürüdüm az eritmişimdir belki.

menüm :
sabah : 1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
2 dilim tb ekmeği
1 kibrit kutusu peynir

ara : yarım elma
2 kaşık yoğurt

öğlen : 4 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
2 dilim tb ekmeği
salata
avuç içi kadar haşlanmış tavuk

ikindi avm de : 1 lavaş içinde et döner
ayran

akşam : 4 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek
1 mandalina

su : 1.5 litre
spor : 2 saat yürüdüm avm de yatarkende 200 zıplama yapıcam

Yawrukush Kozmogirl17

Son düzenleme:
Canim doner odulun olsun zaten epey yurumussun , nasilsin :)

Canim doner odulun olsun zaten epey yurumussun , nasilsin :)
teşekkür ederim ,ceza gelirse nasıl yapıcam diyordum çok yorulmuşum rahatladım valla iyiyim canım şükür ,yeni geldim pc yi açtım buraya girdim hemen . ama kimse de bir şey yazmamış ,grubumuz çok sessiz nedense . sen nasılsın ,neler yapacaksın bugün ,senin için gün yeni başlıyor :)

Tahmin ediyorum canim, avmye gidince insanin ayaklarina kara sular iniyor:)
2 hafta oncesine kadar takimimizdaki mesajlara yetisemiyorduk, simdi biraz durgunlastik ama toparlicaz insallah.
Bizim hicbir planimiz yok canim, bir ciftlik var yakinlarimizda oraya gidebilriiz , ya da bir parka goturebiliriz cocuklari bakalim :)
Gel cay icelim beraber..

ayyy içelim canım , benimde canım çekiyordu :)

Vayyyy süper takipteyim seniii

Kahvaltida hazir bak :)
Grubumuzu esleyeyim dun firsat bulamadim :)
ayy evet güzel motive oluruz ikili eşleşip yarışınca . merakla bekliyorum rakibimi . birde özgecim benim listeye ne zaman gireceğim belli mi
Herkese iyi akşamlar kızlar başarılar hepinize
nilgüş sende katılsana gruba birlikte yapalım .

ayy evet güzel motive oluruz ikili eşleşip yarışınca . merakla bekliyorum rakibimi . birde özgecim benim listeye ne zaman gireceğim belli mi

nilgüş sende katılsana gruba birlikte yapalım .
Canim yeni uyelerimizle senin gecmis kaydini bugun yapcam, yazacagim sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…