Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

taksitle yürüyüş bandı mı alsak ne yapsak prenses'cim?? hareket etmeyince verilmiyor kg.ler

canım alması problem değilde ben kiracıyım.taşınırken gardolabım daha kolay taşınır eminim bide yeni evimde yer olur olmaz.benim için pek uygun değil şartlar anlayacagın

yürüyüş bantları cok büyük kızlar yaa onun için özel yer gerekiyor..

kesinlikle öyle canım eşim her seferinde evde fazlalık gibi davranır koşu bandına ve koyacak yer bulamaz her taşındığımızda bu yüzden tartışırız allahtan bu sefer ev çok büyükte fazla sorun olmadı 1 lt suyum bitti koşa bir bardakta yeşil çay içtim ara öğünümüde yatım 3 tane kayısı yedim şimdi evden getirdiğim yoğurt ve salatamı 1 dilim ekmek eşliğinde yeyip 1 saat yürüyeceğim arkadaşa tartı alacağız onunda kafasına koydum zayıflama işini hadi hayırlısı bakalım

ayy meyvem sen hastasın dıye vucudun odem yapıyor tatlım oyuzden boyle oldun bence hıc uzulme sen bu aksam spor yap bugunde bol bol yesıl cay ıc yarın sabah eksıdesın tatlımm

ozaman ben bugun ogleden sonra kuru kayısı yıyeyım karcıcegım yoksa patlıycam cunku artık wcye gıtmek ıstıyorum yaa:84::84:

ayy ben asagıda gorunuyorum ama yanıma bırılerı gelınce acıpta bısey yazamıyorum meyvemm:79::79: geldımı elektırıkler tatlım

bende litre suyumu bitirdim salata corba ve ayran siparişimi verdim onları bekliyorum yarım saate gelirler..
öğlen bu soğukda eve gitmicem üşüyorum yollarda..

sabahdan 2 kupa cay 1 kupada yeşil cay içtim inş yarına normala girer kilomm..

kaptanımm yarın persembe bence butun takım tartılalım bır lıste yapalım bakalım kımler eksıde kımler artıda ve artıda olanlara persembe gunune ozel sporlu bır dıyet verelım onları yesın ne dersın sekercımm bol mıktarda dıyet su ve yesılcaydan yada ödem attıran seylern olusan boylece cumaya ekstradan bıraz daha eksı katmıs oluruz ne dersınız kızlar

meyvem yarına cok guzel bır eksıde olucaksın ben ınanıyorum tatlım sende merak etme yesılcayını ıc arkanı yasla huzurlu bır sekılde aksam spor yaptınmıydı hepısı gıdecekk

bence güzel olur minnosum ama kimler kilo bildirebilirki.

anna
sen
ben
hypatia
reyhan
karciceği
nidah
kuyabiye bildirirde

nisa ve katrem bildiremez gibi geliyo..

bence güzel olur minnosum ama kimler kilo bildirebilirki.

anna
sen
ben
hypatia
reyhan
karciceği
nidah
kuyabiye bildirirde

nisa ve katrem bildiremez gibi geliyo..

eger bu aksam gelır okurlarsa belkı bıldırırler hem takımın cogusu burda bukadarımız bıle yapsak bencce super olur her persembe ekstradan yaptıgımız sporla suyla yesılcay bırıncı olabılırız belkı bu cuma bırıncı oluruz ne dersın tatlım

minnoşummmmmmmmmmmmmmmm... fotolarını gördüm, süper olmuşsun sen, fıstık gibisin canım.

bu sözlerimle motive olup aynen devam et diyetine, harikasın süper bir fark var eski fotolarınla... tü tü tü maş.....

ayy tesekkur ederım tatlımm yaa okadar ferkedılmıyor gıbıme gelıyor benım ama ıste yınede fark edılır tabı gelınlıkle 78 kıloydum sımdı cok sukur 64 kıloyumm canım cok sagoll

bu arada kızlar suankı msjımı yazarken kendımden utanıyorum resmenn yaa karcıcegıme meyveme herkeslere soz verdım ve tutmadıgım ıcın kendıme cok kızıyorum

Son düzenleme:
fark edilmez olur mu minnoşum 14 kg, resmen bir çocuk gitmiş. taş gibi olmuşsun, gerçek bir prenses olmuşsun.. muhteşemsinnnn.. tebrikleeerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…