taksitle yürüyüş bandı mı alsak ne yapsak prenses'cim?? hareket etmeyince verilmiyor kg.ler
yürüyüş bantları cok büyük kızlar yaa onun için özel yer gerekiyor..
ayy meyvem sen hastasın dıye vucudun odem yapıyor tatlım oyuzden boyle oldun bence hıc uzulme sen bu aksam spor yap bugunde bol bol yesıl cay ıc yarın sabah eksıdesın tatlımmcanım ben dün de yaptım bu diyeti vereceğime 400 gr aldımmm
neden öyle oldu anlamıs da değilim.. ama bu günde yapıcam ve yarında lapa yapıcam cumaya mutlaka ekside olmam lazımm minnosum wc ye cıkmadığımdan mı böyle dün aksam spor yapmadığımdan mı anlamadım sanırım böbreklerim idrar yollarım rahatsız ya ondan ödem oldu. lapayı yapmak istiyorum 1 gün..
kesinlikle cezaya kalmamak lazım tatlım alışana kadar yarış yapalım alıştıktan sonra zaten onu görev biliriz her akşam en az yarım saat yürüyelim valla sayende ben yürüyorum tatlım devamda edeceğim canım kurukayısının bozacağını düşünmüyorum çünkü geçen seferde ben yedim 3 tane kayısı 50 kalori 1 yeşil elma 60 kalori yani kalori olarak daha az üstelik oda meyve ne fark ederki ama 3 taneden fazla yeme tatlım
aşağıdakileeerrrrrr :79::79::79::79::79::79:
:112::112:meyvenulll:79::79::79::79::79:
ayy ben asagıda gorunuyorum ama yanıma bırılerı gelınce acıpta bısey yazamıyorum meyvemm:79::79: geldımı elektırıkler tatlım
bende litre suyumu bitirdim salata corba ve ayran siparişimi verdim onları bekliyorum yarım saate gelirler..
öğlen bu soğukda eve gitmicem üşüyorum yollarda..
sabahdan 2 kupa cay 1 kupada yeşil cay içtim inş yarına normala girer kilomm..
kaptanımm yarın persembe bence butun takım tartılalım bır lıste yapalım bakalım kımler eksıde kımler artıda ve artıda olanlara persembe gunune ozel sporlu bır dıyet verelım onları yesın ne dersın sekercımm bol mıktarda dıyet su ve yesılcaydan yada ödem attıran seylern olusan boylece cumaya ekstradan bıraz daha eksı katmıs oluruz ne dersınız kızlar
bence güzel olur minnosum ama kimler kilo bildirebilirki.
anna
sen
ben
hypatia
reyhan
karciceği
nidah
kuyabiye bildirirde
nisa ve katrem bildiremez gibi geliyo..
minnoşummmmmmmmmmmmmmmm... fotolarını gördüm, süper olmuşsun sen, fıstık gibisin canım.
bu sözlerimle motive olup aynen devam et diyetine, harikasın süper bir fark var eski fotolarınla... tü tü tü maş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?