Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benimkiler tepesinden inmiyor. Saldım ben de. İyice alıştılar oynadılar sonra sıraya soktuk. Şöyle aslında benimkiler küçükken de evde koşu bandı kondisyon bisikleti hep vardı hiç inmediler tepelerinden resmen orda büyüdüler. Şükür bi kaza bela da olmadı. Alıştılar artık evin doğal eşyası onlar. Gözleri alışmadan rahat edemezsin. Ne kadar çabuk ortaya çıkarırsan o kadar kolay olur senin işin. Koşu bandı babalarının ama haftanın üç günü onların evcilik oyun alanı mesela.

Tr ye gelip en zayıf halinle havalı havalı börek bulgur içli köfte lahmacun yiyeceğiN günleri düşün. Yurt dışında low carb çok daha kolay hem. Bu anlamda şanslısın. Burada bulamadığımız ürünleri bazen yurt dışından sipariş veriyoruz. Çok pahalı oluyor. Şart mı değil ama insanın bazen canı istiyor.

hoşbuldum fatimecim ,ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın ? neden bu kadar koşturmacan var misafir gezmeleri felan çok yoğun demişsin :) bebişin kaç aylık oldu :)

Şükür canım iyiyim ben de..
Sevindim seni gördüğüme :)
Ay sonu 2 aylık oluyor :)
Yoğun bir hafta geçirdim.. Aile yemeği, gelen misafirler, benim gitmem gereken yerler olunca bu hafta hep koşturdum.. Bugün evime kavuştum artık :) gerçi bugün de pek sakin geçmeyecek ama olsun, bugün son :)

Rakip değil canım eş oluyoruz :)
Diğer eşlerle rakibiz :)

Onu duymadım hiç bakayım ona da
Eşim jilian çok süper bi hatun. Ama çok fena dövüyor seni yerden yere. 30 days shared di sanırım 1 aylık standart bi programı var. Başlayacaksan yarın çok uygun mesela. Üç level her biri 10 gün günde 28 dk. Ben önümüzdeki hafta başlayacağım. Annemler gidince. Daha önce bitirdim ben yıllar oldu o hatunun yaptırdığı kaslar 80 kiloyken bile hissediliyordu. İstersen beraber başlayalım haftaya pazartesi ne dersin. Ama doktorum her gün yapma dedi bana gün aşırı yapacağım o yüzden. Cuma’ya yakın yapma ama kilon fazla çıkar ilk günler.

Evet canım uğramaya çalışıyorum ama çok aktif olamoyırum tamam inşallah dikkatli bi şrkilde devam 68 i görmek istiyorum artık bu kadar zor olmamalı

Canım senin çok üstüste geldi talihsizlikler gerçekten kolaylıklar diliyorum. Kızının ateşinin biraz düzene gitmesi aralarının açılması çok güzel bir an önce kurtulur umarım bebecik. Yanığın izi kalabilir ama ilaçların varsa ihmal etme izi çok zor geçiyor sonra.

Kokoreç ekmeksiz tadı olmaz yemiyorum. Aslında ketoda baya tüketiliyor ama ekmeksiz

Günaydın süpersin canım

Canım 7 yıldır tiroid ilacı kullanıyorum kilo almaya o zaman başladım en son hamilelikte yükseltmiştik dozu değerler yükselince bir daha arttırdık aslında bende memnundum ve hiç acıkma olmuyordu sağlık olunca işler değişiyor

haeshin ,@Sibal57 ketocanlarim nasil gidiyor basladinmi canim ketoya @Sibal57
fyzanur sende cok iyi gidiyorsun bu arada kuzum
Bomba gibi gidiyor kozmo kaptanım. Fakat kilo verişim yavaşladı hatta bugün 100 gr artı çıktım. Tartıya takılmamak gerekiyor ketoda ama buraya da bildirim veriyorum bakalım Cuma’ya neler olacak. Şimdi eve geldim yürüyüşten.
kahve içeceğim yemek yapacağım. Pazar telaşı işte

Ayy akşam inceledim gözüm korktu valla

Nasılsın canım?
Pazar günü evdesin herhalde.. Senin cadılar nasıl? ☺
İyiyiz kuzum nasıl olalım. Annemler var kızları onlara satiıp yürüdüm alışveriş yaptım geldim şimdi kahvemi içip yemek yapıp kızları annemi alıp dışarı çıkacağım. Dolaşırız akşama kadar. Bebişini öp benim için daha çok minik 2 ay kızzz. Minnoş.

Ayy akşam inceledim gözüm korktu valla
Before after fotoları çok gaz veriyor ama gerçekten o durumu yaşamış biri olarak söylüyorum fotoların çoğu gerçek. Çok güzel vücut yapıyor hatun. Başka workout programları da var bacak için ripped var mesela veya karın kasları için altı haftalık six pack programı var seç beğen

ayyy özgecim kusura bakma lütfen okadar uğraşmışsın çooookk teşekkür ederim , canım ben 5.takımda liste dışı bazen liste paylaştım diye hatırlıyorum daha çok arkadaşlarla muhabbet etmeye gitmiştim sanırım . 4.takımda kaçıncı etapta ayrıldım hiç hatırlamıyorum bayağı zaman oldu. dediklerin doğrudur o kadar bakmışsın çok sağ ol . liste girişi bu şekilde olsun aynen :)
haeshin ,@Sibal57 ketocanlarim nasil gidiyor basladinmi canim ketoya @Sibal57
fyzanur sende cok iyi gidiyorsun bu arada kuzum

bol karbonhidrat diyetlik bir menü olmamış

Tamam kuzum sen de benim ekmekten ye ama. İçinde yumurta tahin ve kabartma tozu var sadece. Minimum karbonhidrat. O ekmekten ye canımı ye
ayyy sen kendi ekmeğini kendin mi yapıyosun , ben o kısmı kaçırmışım ama

günaydın canım :)
Rakip değil canım eş oluyoruz :)
Diğer eşlerle rakibiz :)
aaa öyle mi eskiden ikili eşleşince rakip olunuyordu yine öyle sandım ben . buda güzel miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…