Benimkiler tepesinden inmiyor. Saldım ben de. İyice alıştılar oynadılar sonra sıraya soktuk. Şöyle aslında benimkiler küçükken de evde koşu bandı kondisyon bisikleti hep vardı hiç inmediler tepelerinden resmen orda büyüdüler. Şükür bi kaza bela da olmadı. Alıştılar artık evin doğal eşyası onlar. Gözleri alışmadan rahat edemezsin. Ne kadar çabuk ortaya çıkarırsan o kadar kolay olur senin işin. Koşu bandı babalarının ama haftanın üç günü onların evcilik oyun alanı mesela.Cumartesi menum
Sabah 11.30
3 dilim tb ekmegi
2kk beyaz peynir
1 yumurta
Sekersiz cay
Ara 12.30
1 sekersi turk kahvesi
14.30
1 muz
Oglen 16.00
4 tane patatesli kasarli sigara boregi
Aksam 21.30
Buyukce bi dilim pizza ev yapimi
Firinda patates cipsi 10 dilim kadar
Spor yok bolca ev ici hareket var sanirim eliptigimi geri almam gerekicek ama cocuklarla nasil basa cikicam onu bilmiyorum ama gercekten spor olmayincada olmuyor bu is
Su 1 litre havalar sogudu soguk su icemiyorum normal suda gitmiyor malesef
Zorluyorum ama
Günaydın fatimeGünaydınn
Tr ye gelip en zayıf halinle havalı havalı börek bulgur içli köfte lahmacun yiyeceğiN günleri düşün. Yurt dışında low carb çok daha kolay hem. Bu anlamda şanslısın. Burada bulamadığımız ürünleri bazen yurt dışından sipariş veriyoruz. Çok pahalı oluyor. Şart mı değil ama insanın bazen canı istiyor.Canim aslinda 2 ogun bana en rahat olan yarin yapmaya baslicam insallah,yeteri kadar yersen acikmiyosun,bulgur az degildi 5-6 kasik vardi,yarinda yerim bulgur ,sonra yemem yiyemem yani canim bulgurum bitti ben yurtdisindayim bulgur yok burda aslinda ondan biraz fazla oldu,zaten sonra karbonhidrat tuketmicem insallah
hoşbuldum fatimecim ,ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın ? neden bu kadar koşturmacan var misafir gezmeleri felan çok yoğun demişsin :) bebişin kaç aylık oldu :)
kaptanımız izin verirse liste dışı başla motive olabilirsen devam edersin ,zayıflamak istiyorsun sende sonuçta ,yaparsın bence sen
ooo fatime rakibim ne güzelll :)Dahlia_
yok canım ben hesap yapmıyorum hiç ,diyetisyen ne verdiyse onu yiyorum ,ama bugün şu lavaş fazla oldu işte ,kendimi tutamadım kuzen yiyince . diyetisyenin verdiği listede günde toplam 8 dilim ekmek hakkı var . bana da çok geldi ama bir bildiği vardır heralde
GöreceksinYok canim haftaya kisa tatile gidiyorum cuma gunu. Gitmeden 68i gorsem superr olur
Günaydın fatime
Eşim jilian çok süper bi hatun. Ama çok fena dövüyor seni yerden yere. 30 days shared di sanırım 1 aylık standart bi programı var. Başlayacaksan yarın çok uygun mesela. Üç level her biri 10 gün günde 28 dk. Ben önümüzdeki hafta başlayacağım. Annemler gidince. Daha önce bitirdim ben yıllar oldu o hatunun yaptırdığı kaslar 80 kiloyken bile hissediliyordu. İstersen beraber başlayalım haftaya pazartesi ne dersin. Ama doktorum her gün yapma dedi bana gün aşırı yapacağım o yüzden. Cuma’ya yakın yapma ama kilon fazla çıkar ilk günler.Onu duymadım hiç bakayım ona da
@Derya_the_queen sen yine gezmeldrdeain sanirim ugramamissin bayadir
@besive canim isler nasil cok mu yogunsun
Gonulmeyvesi sen neler yapiyorsun ben yoktum sende yoksun don geri hadi salmak yok artik yeter
@fmad eslesmelere katilmaya karar vermissin tebrikler
Canım senin çok üstüste geldi talihsizlikler gerçekten kolaylıklar diliyorum. Kızının ateşinin biraz düzene gitmesi aralarının açılması çok güzel bir an önce kurtulur umarım bebecik. Yanığın izi kalabilir ama ilaçların varsa ihmal etme izi çok zor geçiyor sonra.evet canm ben gecen yil 15 kilo verfim sief burasi sayesinde bu yil bebekti missfirdi aktifligim cok az toparlamam lazim ama aksililler ust uste hep toparlicam ins ya yarin da misafir var ondan sonra artik ne misaifir istiyorum ne de gidiyorum valla
Canim kizimin atesi 4 saatte bir cikiyordu dunden bwri 7 saatte cikti aradi bizim icin iyi bir gelisme bu ama bogazinsismis zor yutkunuyor yawrum benim ayagimda aciyor valla ustune elledikce pantoöon bile degse aciyor ama hic durup da onun acisiki kollayacak zamanim olmuyor inanki :/
Sen mi milleti şamarlıcan hep oohIyim canim . Eslesme olana kadar iyidim, bu haftasonu yedimde yedim .pazartesiden itaberen kendime gelirim buhafta +gelmeyi planliyodum ki ozge samari indirdi .
KokoreçCUMARTESI MENUM
SABAH
2 dilim sucuk
6-7 tane kozlenmis sivri biber
1 kk peynir
10 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
1 tatli kasigi kaymak, yarim tatli kasigi sarelle
OGLEN
6 inegol kofte
bolca semizotu salatasi
ARA
Filtre kahve
3 kabuklu fistik, 5 antep fistigi, 2 hurma
AKSAM
Yarim ekmek kokorec
1 buyuk bardak ayran
Aci tursu biber
SU:1.5 lt tamamlayacagim, az iciyorum, cogaltacagim.
SPOR:1 saat site icinde cocuklar bisiklet- scooter surerken peslerinden kosma ve yurume, 1 bucuk saate yakin ev isi, 200 ziplama.
GünaydınEvet bi de haftasonu olunca oyuncaklar legolar odalarından salona taştı. Ama akşamın hırsı mıdır nedir karga kahvaltısını etmeden yürüyüşe çıktım. EşimMelegimkorusun kalk bacım yenelim bu hafta şu kızları
Canım 7 yıldır tiroid ilacı kullanıyorum kilo almaya o zaman başladım en son hamilelikte yükseltmiştik dozu değerler yükselince bir daha arttırdık aslında bende memnundum ve hiç acıkma olmuyordu sağlık olunca işler değişiyorŞimdi sürekli ilaç kullanıyorsan tabiki dr ne derse onu yapacaksın sonuçta sağlıkta da kişisel farklılıklar var. İki öğün de iyi ama benim vakit sorunum oluyor haftada 5 gün o kalan iki günü de salladım. Kan değerlerimi kontrol ettirmeden devam etmiyorum ben de artık pazartesi bi tahlil daha olacak.
Bomba gibi gidiyor kozmo kaptanım. Fakat kilo verişim yavaşladı hatta bugün 100 gr artı çıktım. Tartıya takılmamak gerekiyor ketoda ama buraya da bildirim veriyorum bakalım Cuma’ya neler olacak. Şimdi eve geldim yürüyüşten.
Ayy akşam inceledim gözüm korktu vallaEşim jilian çok süper bi hatun. Ama çok fena dövüyor seni yerden yere. 30 days shared di sanırım 1 aylık standart bi programı var. Başlayacaksan yarın çok uygun mesela. Üç level her biri 10 gün günde 28 dk. Ben önümüzdeki hafta başlayacağım. Annemler gidince. Daha önce bitirdim ben yıllar oldu o hatunun yaptırdığı kaslar 80 kiloyken bile hissediliyordu. İstersen beraber başlayalım haftaya pazartesi ne dersin. Ama doktorum her gün yapma dedi bana gün aşırı yapacağım o yüzden. Cuma’ya yakın yapma ama kilon fazla çıkar ilk günler.
İyiyiz kuzum nasıl olalım. Annemler var kızları onlara satiıp yürüdüm alışveriş yaptım geldim şimdi kahvemi içip yemek yapıp kızları annemi alıp dışarı çıkacağım. Dolaşırız akşama kadar. Bebişini öp benim için daha çok minikNasılsın canım?
Pazar günü evdesin herhalde.. Senin cadılar nasıl? ☺
Before after fotoları çok gaz veriyor ama gerçekten o durumu yaşamış biri olarak söylüyorum fotoların çoğu gerçek. Çok güzel vücut yapıyor hatun. Başka workout programları da var bacak için ripped var mesela veya karın kasları için altı haftalık six pack programı var seç beğenAyy akşam inceledim gözüm korktu valla
ayyy özgecim kusura bakma lütfen okadar uğraşmışsın çooookk teşekkür ederim , canım ben 5.takımda liste dışı bazen liste paylaştım diye hatırlıyorum daha çok arkadaşlarla muhabbet etmeye gitmiştim sanırım . 4.takımda kaçıncı etapta ayrıldım hiç hatırlamıyorum bayağı zaman oldu. dediklerin doğrudur o kadar bakmışsın çok sağ ol . liste girişi bu şekilde olsun aynen :)fyzanur gulum senin gecmisini kontrol ettim, o kadar zamanimi aldi ki gozlerim gormuyor artik.
429. etapta 4. takimda izne ayrilmissin ki o zaman ben takimdaydim, sonra bir daha yarismaya katilmamis ama 5. takimda liste disinda takilmissin..
Bu bilgi dogru mu guzelim, seninle teyit etmek istiyorum, liste girisinde bir yanlislik olmasin..
bol karbonhidratCumartesi menum
Sabah 11.30
3 dilim tb ekmegi
2kk beyaz peynir
1 yumurta
Sekersiz cay
Ara 12.30
1 sekersi turk kahvesi
14.30
1 muz
Oglen 16.00
4 tane patatesli kasarli sigara boregi
Aksam 21.30
Buyukce bi dilim pizza ev yapimi
Firinda patates cipsi 10 dilim kadar
Spor yok bolca ev ici hareket var sanirim eliptigimi geri almam gerekicek ama cocuklarla nasil basa cikicam onu bilmiyorum ama gercekten spor olmayincada olmuyor bu is
Su 1 litre havalar sogudu soguk su icemiyorum normal suda gitmiyor malesef
Zorluyorum ama
ayyy sen kendi ekmeğini kendin mi yapıyosun , ben o kısmı kaçırmışım amaTamam kuzum sen de benim ekmekten ye ama. İçinde yumurta tahin ve kabartma tozu var sadece. Minimum karbonhidrat. O ekmekten ye canımı ye
günaydın canım :)Günaydınn
aaa öyle mi eskiden ikili eşleşince rakip olunuyordu yine öyle sandım ben . buda güzel mişRakip değil canım eş oluyoruz :)
Diğer eşlerle rakibiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?