meraba canım geçmiş olsun ,herkes hapşuruyor kaçmak mümkün değil malesef . herkes maskeyle dolaşsa bu havalarda keşke .Slm kizlar , cok kotu grip olmusum her tarafim agriyo,
Bilim ihtiyaçtan doğuyor kuzum beceri de değil ihtiyaç. Stevia şekeri hem pahalı hem karb değeri fazla kendin yapınca hem ucuza geliyor hem hiç riski yokçok beceriklisin kız maşaallah sana :)
Geçmiş olsun nerden kaptın yaz günüSlm kizlar , cok kotu grip olmusum her tarafim agriyo,
Yaz gunumu k.cimiz donuyo burdaGeçmiş olsun nerden kaptın yaz günü
Sagol canim ;meraba canım geçmiş olsun ,herkes hapşuruyor kaçmak mümkün değil malesef . herkes maskeyle dolaşsa bu havalarda keşke .
Yok canim. Dun cok tembeldim. Ama bugun yaptim az da olsaAras Akini da gecti canim, ee nitekim abisinin izinden gidiyor:)
Bulgur yok mu canim orada, turk ya da orta dogu marketleri hic yok mu?
tulumba.com var benim online olarak kullandigim acaba abd disindaki ulkelerede kargoluyorlar mi?
Menu guzel canimcim, spor yapabildin mi hic?
Ben arti gelince acayip uzuluyorum ve henen motivasyonum dusuyir canim. Aman arti gelme sen deIyim canim . Eslesme olana kadar iyidim, bu haftasonu yedimde yedim .pazartesiden itaberen kendime gelirim buhafta +gelmeyi planliyodum ki ozge samari indirdi .
Çok geçmiş olsun canımm bol bol dinlenmek lazımSlm kizlar , cok kotu grip olmusum her tarafim agriyo,
Canim bu hafta elimden geleni yaparim ama cok zor. Baska ulkeden mudurum geliyor. 4 gun burda pazartesiden persembeye. Aksamlari isyemegi olacak en az 2 gun. Eve gec donerim. Spor yapacak vaktim olmayacakMerak etme gidecek o kilolar . Az bir kilon var aslinda abartilida yemiyosun bence spor lazim sana Leslie 45 dk yap bu hafta boyunca please !
Canim esim birakmaa beni. Haftaya kucuk tatlim var. gidene kadar goreyim su 68 i .
Sagol canim. Insallah. Dedigin gibi onemli olan daim olmasiMenun guzel evet okadar yuruyuse bencede o doner erimistir aksam yemeseydin keske cokmu aacikordin acaba.
Ellerine saglik ozgecim. Korun istedigi bi goz allah verdi iki goz @Huzurvermeyolunda ,huzurcum bu hafta aktif oluyorsun menulerine dikkat ediyorsun bak eslesmissiz bu free takilmaya benzemez motive olma zamani
Ben bu hallere gelicek kadin miydim kaptanim listedeki bosluk beni benden aldi bian dil beni özge diyesim geldi ama bu seferde butun kilolar geri helir koruma modunada giremedim zaten.
Ozaman gel beraber yarisalim canim.
Gayet guzel suyunu azicik daha arttirmaya bak bole giderse kilolarindan kisa zamanda kurtulursun.
Bulgur pilavin cok degilse guzel menu olmus canim sporda olsaymis harika olurmus
Al bizdende okadar ozgecim ortaligi topluyorum evi supurucem arkami bi donuyorum bizim ki hulk olmus evi yine darma duman etmis artik eve kim gelirse once oturmak icin oyuncaklari topluyor.
Lkste ve diyetisyen sana yaradi deryacim cok guzel gidkuorsun daim olsun.
Bende ayniyim ya mezuniyet yaramadi ustune birde yogunluk eklendi hepten ayar tutmaz oldum
Ya al bendende bi 2 kilo bu nebicim istir arkadas 3 ay çabala kilo ver 2 haftada lop lop gelsin geri
Sana da hayirli geceler kuzum
Insallah canim ya. Ama yok orda da devam. Zaten jnsulin hapi kullaniyorum ya alkol yasak 3 ay. Alkol de kilo yapiyormus bana onu da anlamis oldumGöreceksinHiç merak etme iyi gidiyorsun. Kızkıza gideceğin tatilde kasmazsın böylece hem
sporun ve suyun güzel canım . yediklerin bana az gibi geldi sanki ,doydun mu ? biraz protein de ekleseydin keşke .mantarlı omlet var aslında ama yinede miktar az geldi bana .İyi akşamlar hanımlar
Pazar menüm
Sabah
Mantarlı omlet , biraz kaşar peyniri, domates, kapya biber, 5 zeytin, 1,5 dilim ekmek
Ara
1 tane cennet elması, 2 kuru hurma
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Karnabahar mantısı
Su: 2lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
@haeshin
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Spor yapmayı çok seviyorum. Kafamı boşaltıyorum. Saatlerce yapsam bıkmam ama akşam gittiğim için kapanana kadar ancak bir saat yapabiliyorum. Aslında cips yediğim için akşam yemedim. Dengelemek için ama ne kadar başarılı olduğum tartışılır.sporların çok hoşuma gidiyor her gün düzenli yapıyorsun ne güzel . bulgur pilavı 1 tabak olsa yanında salata ve birazda et türü bir şey olsa daha iyi olurdu sanki. cips kötü olmuş ama ,akşam yemek yeseydin daha tok olup belki cipsten tadımlık alıp bırakabilirdin . düzenli sporunla eritirsin diye düşünüyorum yinede .
artık sporla telafi olup olmadığı cuma günü belli olur :) ama sürekli kaçamak yapmıyorsan sorun olmaz bence tek seferlikSpor yapmayı çok seviyorum. Kafamı boşaltıyorum. Saatlerce yapsam bıkmam ama akşam gittiğim için kapanana kadar ancak bir saat yapabiliyorum. Aslında cips yediğim için akşam yemedim. Dengelemek için ama ne kadar başarılı olduğum tartışılır.
yediklerin hem çok az hemde pek diyete uygun gelmedi bana canım .gerçi pizzanın boyu büyükse miktar doyurucu da olabilir onu bilemedim . iş temposuyla dikkat edemiyosun sanırım yediklerine .sporun çok güzel .27 ekim menum
09:00- 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, bolca domates, 5 zeytin.
2 fincan filtre kahve
16:00- 3 dilim pizza, 1 tabak salata.
su: 2 lt
Spor: 10 000 adim, balkabagi senliginde bolca yuruyus, 50 mekik, 50 squat
Yawrukush Kozmogirl17 kanadali35
Umarım öyle olur :) Tavsiyelerin için teşekkürler bu aradaartıksporla telafi olup olmadığı cuma günü belli olur :) ama sürekli kaçamak yapmıyorsan sorun olmaz bence tek seferlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?