Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canim. Dun cok tembeldim. Ama bugun yaptim az da olsa
 
Merak etme gidecek o kilolar . Az bir kilon var aslinda abartilida yemiyosun bence spor lazim sana Leslie 45 dk yap bu hafta boyunca please !
Canim bu hafta elimden geleni yaparim ama cok zor. Baska ulkeden mudurum geliyor. 4 gun burda pazartesiden persembeye. Aksamlari isyemegi olacak en az 2 gun. Eve gec donerim. Spor yapacak vaktim olmayacak ama bugun yerimde yuruyerek 10 000 adimi tamamladim.
 
Sagol canim. Insallah. Dedigin gibi onemli olan daim olmasi
 
İyi akşamlar hanımlar

Pazar menüm
Sabah
Mantarlı omlet , biraz kaşar peyniri, domates, kapya biber, 5 zeytin, 1,5 dilim ekmek

Ara
1 tane cennet elması, 2 kuru hurma
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam
Karnabahar mantısı

Su: 2lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
@haeshin
@Yawrukush
@Kozmogirl17
 
sporun ve suyun güzel canım . yediklerin bana az gibi geldi sanki ,doydun mu ? biraz protein de ekleseydin keşke .mantarlı omlet var aslında ama yinede miktar az geldi bana .
 
Spor yapmayı çok seviyorum. Kafamı boşaltıyorum. Saatlerce yapsam bıkmam ama akşam gittiğim için kapanana kadar ancak bir saat yapabiliyorum. Aslında cips yediğim için akşam yemedim. Dengelemek için ama ne kadar başarılı olduğum tartışılır.
 
artık sporla telafi olup olmadığı cuma günü belli olur :) ama sürekli kaçamak yapmıyorsan sorun olmaz bence tek seferlik
 
yediklerin hem çok az hemde pek diyete uygun gelmedi bana canım .gerçi pizzanın boyu büyükse miktar doyurucu da olabilir onu bilemedim . iş temposuyla dikkat edemiyosun sanırım yediklerine .sporun çok güzel .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…