- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Afiyet olsunEkmek epey buyuk , burada porsiyonlar asiri buyuk Ozlemim :))
Ya her cumartesi bizim ko - ko -rec koko koko gunu oldu esim sagolsun , kapip geliyor.
Kedi gibi yollarini gozluyorum..
Kokoreci, biz houstonda yasarken bir suru restoran vardi yapan, ne zaman istesek yiyorduk.Afiyet olsun, nerde bir turk restaurant ismi duysam hemen int. Menulere bakiyom kokorec varmi diye ,
@MigiMadid bu mesaji okursa takima bir daha ugramaz:)@MigiMadid kiz kanki nerdesin ,nasilsin ? Sana bu hafta odev spor yap leslie 45 dk hergun ok . ( beni baya terletiyodu iyi incelti beni ).
O benim kankim bikere bak gor menulerinde leslie yi sen@MigiMadid bu mesaji okursa takima bir daha ugramaz:)
Hadi insallah :) @MigiMadidO benim kankim bikere bak gor menulerinde leslie yi sen
Menun guzel evet okadar yuruyuse bencede o doner erimistir aksam yemeseydin keske cokmu aacikordin acaba.iyi akşamlar kızlar , ben bugün avm ye gittim orda diyeti az biraz bozdum2 saat yürüdüm az eritmişimdir belki.
menüm :
sabah : 1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
2 dilim tb ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
ara : yarım elma
2 kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
2 dilim tb ekmeği
salata
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
ikindi avm de : 1 lavaş içinde et döner
ayran
akşam : 4 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek
1 mandalina
su : 1.5 litre
spor : 2 saat yürüdüm avm de yatarkende 200 zıplama yapıcam
Yawrukush Kozmogirl17
Ellerine saglik ozgecim. Korun istedigi bi goz allah verdi iki gozHAFTALIK ESLESME YARISMAMIZ
***Arkadaslar bu hafta takim icinde eslesme yarismasi yapiyoruz.Herkes esini motive edecek, menu ve sporlarina yorumlar yapacak, destek olacak, sohbet edecek, gerekirse diger es gruplariyla tatli tatli rekabet edecek
***Cuma gunu kilo bildirimlerimize gore ,yuzde olarak en cok kilo kaybeden es grubu 1. olacak.
***1. olan grubumuza odul ogununun haricinde, bir tane diledikleri tatliyi yeme hakki verecegiz.
***O zaman yaris baslasin...
1.haeshin & Melegimkorusun
2.Huzurvermeyolunda & Kozmogirl17
3. @DeryaOnDiet &kanadali35
4.Yawrukush & @ciseak77
5.fyzanur & @AKovser
6.Ellssa & @Ucyuzbesyuz
7.Sibal57 & @hega8286
***@fmad , @MigiMadid , @tomrs ,Gonulmeyvesi kizlar cok aktif degilsiniz diye eslemedim henuz sizleri ama es olmak isterseniz, motive oluruz derseniz yazin bana.
Ben bu hallere gelicek kadin miydim kaptanim listedeki bosluk beni benden aldi bian dil beni özge diyesim geldi ama bu seferde butun kilolar geri helir koruma modunada giremedim zaten.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 50 M 10DK D 10DK D Gonulmeyvesi 10DK Y Harpy kanadali35 Deryaondiet ciseak77 ODUL Sibal57 50M Hega8286 SPOR? Haeshin fyzanur Tomrs 10DK D 10DK D MigiMadid MUAF AKovser Melegimkorusun ODUL Akrrep Ucyuzbesyuz 10 DK Y MUAF MUAF ODUL 10DK Y Huzurvermeyolunda MUAF
Ozaman gel beraber yarisalim canim.Hemde cokkk istiyorum
Gayet guzel suyunu azicik daha arttirmaya bak bole giderse kilolarindan kisa zamanda kurtulursun.Bende menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 6 zeytin, domates, kapya biber ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 muz
2 ceviz
Şekersiz Türk kahvesi
Ara
Yulaflı bar
1 hurma
Akşam
Hindi sote+ yoğurt+ yarım dilim ekmek
Su: 1,5 lt kadar
Spor : 9000 adım
haeshin
Yawrukush
Kozmogirl17
Bulgur pilavin cok degilse guzel menu olmus canim sporda olsaymis harika olurmusKizlar meraba bugunki menum
Sabah: yumurtasiz menemn,1 dilim tambugday,1 dilim peynir,4-5patates kizartmasi
13.00 1 kase yulaf lapasi,muz
18.30 balik,salata,bulgur pilavi
2 litre su
Al bizdende okadar ozgecim ortaligi topluyorum evi supurucem arkami bi donuyorum bizim ki hulk olmus evi yine darma duman etmis artik eve kim gelirse once oturmak icin oyuncaklari topluyor.Sabahtan beri ki saat daha oglen 12 burda, ev kac kez yikildi, kac kez toplandi bir bilsen :))
Toplamakta mecburiyetten. ayagimizi basacak yer bulamiyoruz oyuncaklardan
Lkste ve diyetisyen sana yaradi deryacim cok guzel gidkuorsun daim olsun.26 ekim menum
09:00_ 2dilim ekmek, 1 dilim peynir, bolca domates, tere, maydonoz, 5 zeytin, 2 haslanmis yumurta.
13:00_ 4 kofte, 1 kase salata, 1 kase yogurt, 1 elma.
18:00_ 4 kofte, 1 kase haslanmis siyah pirinc, 1 bardak ayran.
Su: 2lt
Yawrukush Kozmogirl17
Bende ayniyim ya mezuniyet yaramadi ustune birde yogunluk eklendi hepten ayar tutmaz oldumTeşekkür ederim canım. Kaçamak yapma ya başladım ve bedeli ağır olacak.
Ya al bendende bi 2 kilo bu nebicim istir arkadas 3 ay çabala kilo ver 2 haftada lop lop gelsin geriEyvah eyvah, ben 2 kilo alinca, tum mezunlar benimle donsun diye herkesi yamacima cekeyim dedim
Sana da hayirli geceler kuzumGunaydin 4. takimin citirlari, cok mutlu, saglikli bir pazar gunu gecirirsiniz umarim.
Ne yaptin merak ettim yedin mi bence yememeliydin amaCanım deli gibi mercimek köftesi çekti. Ne yapsam ki?
Değil be ya alıştım ben. Bi de normalde daha çok yoruluyordum. Şimdi sadece haftada iki gün yaşıyorum o deli yorgunluğu. Enerji vermesi çok güzel.Eriyip gittin kuzum, ketoya nasil ozeniyorum senin menuleri gorunce sonra diyorum ki ayy ne zor bir diyet :)))
Bence çok fizyolojik. O kadar ekmek yersen çabuk acıkırsın. Çıkarın hayatlarınızdan bu basit karbonhidratları.busecim ekmek yemeden nasıl duruyosun sen ,ekmek benim için hava gibi su gibi bir şeyayyy açlıktan midem ağrıyor okadar da yemek yedim bugün kesin psikolojik .
Evet bi de haftasonu olunca oyuncaklar legolar odalarından salona taştı. Ama akşamın hırsı mıdır nedir karga kahvaltısını etmeden yürüyüşe çıktım. EşimSabahtan beri ki saat daha oglen 12 burda, ev kac kez yikildi, kac kez toplandi bir bilsen :))
Toplamakta mecburiyetten. ayagimizi basacak yer bulamiyoruz oyuncaklardan
Sen benim kızları gör de nasıl hareketsiz oluyorlar kızlariki erkek çocuk olunca daha çok hareketli oluyorlar birde sanırım ,kızlar daha hareketsiz. sen iyi dayanıyorsun o tempoya ,önceden de hatırlıyorum akın bayağı hareketliydi . aras nasıl bilmiyorum ama .
Tamam kuzum sen de benim ekmekten ye ama. İçinde yumurta tahin ve kabartma tozu var sadece. Minimum karbonhidrat. O ekmekten ye canımı yekız sen de ekmek yiyomuşsun ya ben de senin menünde hiç ekmek yok sanıyodum. ben de diyorum ne güzel ekmeksiz durabiliyor boşuna kıskandımm
Şimdi sürekli ilaç kullanıyorsan tabiki dr ne derse onu yapacaksın sonuçta sağlıkta da kişisel farklılıklar var. İki öğün de iyi ama benim vakit sorunum oluyor haftada 5 gün o kalan iki günü de salladım. Kan değerlerimi kontrol ettirmeden devam etmiyorum ben de artık pazartesi bi tahlil daha olacak.Low Çarb yaparken iki öğün yetiyordu hiç açlık hissetmiyordum ama benim metabolizmayı baya yavaşlattı ilacımın dozunu arttırdık ben ara öğünsüz yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?