Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ekmek epey buyuk , burada porsiyonlar asiri buyuk Ozlemim :))
Ya her cumartesi bizim ko - ko -rec koko koko gunu oldu esim sagolsun , kapip geliyor.
Kedi gibi yollarini gozluyorum..
Afiyet olsun , nerde bir turk restaurant ismi duysam hemen int. Menulere bakiyom kokorec varmi diye,

Afiyet olsun , nerde bir turk restaurant ismi duysam hemen int. Menulere bakiyom kokorec varmi diye,
Kokoreci, biz houstonda yasarken bir suru restoran vardi yapan, ne zaman istesek yiyorduk.
Hatta Turk market dondurulmusunu ve yarim pisirilmisini satiyordu, alip mangalda 10 dkda pisiriyorduk.
Buraya tasinali 1 bucuk yil oldu hic bulamamistik.
Ta ki yeni bir restoran acildi, cuma-cumartesi aksamlari canli muzik yapiyorlar, trden sarkicilari bile getiriyorlar, kokorec var, icli kofte var, lahmacun var, aklina ne gelirse.
Daha acilali birkac ay oldu :))
Buraya tasinin sizde..

fyzanur gulum senin gecmisini kontrol ettim, o kadar zamanimi aldi kigozlerim gormuyor artik.
429. etapta 4. takimda izne ayrilmissin ki o zaman ben takimdaydim, sonra bir daha yarismaya katilmamis ama 5. takimda liste disinda takilmissin..
Bu bilgi dogru mu guzelim, seninle teyit etmek istiyorum, liste girisinde bir yanlislik olmasin..

Menun guzel evet okadar yuruyuse bencede o doner erimistir aksam yemeseydin keske cokmu aacikordin acaba.
Ellerine saglik ozgecim. Korun istedigi bi goz allah verdi iki goz Huzurvermeyolunda ,huzurcum bu hafta aktif oluyorsun menulerine dikkat ediyorsun bak eslesmissiz bu free takilmaya benzemez motive olma zamani
Ben bu hallere gelicek kadin miydim kaptanim listedeki bosluk beni benden aldi bian dil beni özge diyesim geldi ama bu seferde butun kilolar geri helir koruma modunada giremedim zaten.
Hemde cokkk istiyorum
Ozaman gel beraber yarisalim canim.
Gayet guzel suyunu azicik daha arttirmaya bak bole giderse kilolarindan kisa zamanda kurtulursun.
Kizlar meraba bugunki menum
Sabah: yumurtasiz menemn,1 dilim tambugday,1 dilim peynir,4-5patates kizartmasi

13.00 1 kase yulaf lapasi,muz
18.30 balik,salata,bulgur pilavi
2 litre su
Bulgur pilavin cok degilse guzel menu olmus canim sporda olsaymis harika olurmus
Sabahtan beri ki saat daha oglen 12 burda, ev kac kez yikildi, kac kez toplandi bir bilsen :))
Toplamakta mecburiyetten. ayagimizi basacak yer bulamiyoruz oyuncaklardan
Al bizdende okadar ozgecim ortaligi topluyorum evi supurucem arkami bi donuyorum bizim ki hulk olmus evi yine darma duman etmis artik eve kim gelirse once oturmak icin oyuncaklari topluyor.
Lkste ve diyetisyen sana yaradi deryacim cok guzel gidkuorsun daim olsun.
Teşekkür ederim canım. Kaçamak yapma ya başladım ve bedeli ağır olacak.
Bende ayniyim ya mezuniyet yaramadi ustune birde yogunluk eklendi hepten ayar tutmaz oldum
Eyvah eyvah, ben 2 kilo alinca, tum mezunlar benimle donsun diye herkesi yamacima cekeyim dedim
Ya al bendende bi 2 kilo bu nebicim istir arkadas 3 ay çabala kilo ver 2 haftada lop lop gelsin geri
Gunaydin 4. takimin citirlari, cok mutlu, saglikli bir pazar gunu gecirirsiniz umarim.
Sana da hayirli geceler kuzum

Gunaydin kizlar herkese mutlu pazarlar esim yarindan itibaren gunduz calismaya baslicak cok mutluyum o yuzden artik burdayim korkun benden ben kimden korksam acaba
Pazartesi yada sali ogluma dogum gunu icin cekim yaptircam insallah guzel pozlar yakalayabiliriz bide dogum gunu telasimiz baslicak iyi mi neyse ayin 17 sinde yapicam daha var
Ellssa cim cok aktif degilsin sanirim sende gozlerim seni ariyor
kanadali35 ole arti gelcem diye planlar yaparsan kaptis ole yakalar seni
Yawrukush tatlim o ekmek ne ole yarim ekmek bide bence kokorecinide ekmeksiz ye yada pitanin arasina doldur ye

Cumartesi menum

Sabah 11.30
3 dilim tb ekmegi
2kk beyaz peynir
1 yumurta
Sekersiz cay

Ara 12.30
1 sekersi turk kahvesi

14.30
1 muz

Oglen 16.00
4 tane patatesli kasarli sigara boregi

Aksam 21.30
Buyukce bi dilim pizza ev yapimi
Firinda patates cipsi 10 dilim kadar

Spor yok bolca ev ici hareket var sanirim eliptigimi geri almam gerekicek ama cocuklarla nasil basa cikicam onu bilmiyorum ama gercekten spor olmayincada olmuyor bu is
Su 1 litre havalar sogudu soguk su icemiyorum normal suda gitmiyor malesef
Zorluyorum ama

busecim ekmek yemeden nasıl duruyosun sen ,ekmek benim için hava gibi su gibi bir şeyayyy açlıktan midem ağrıyor okadar da yemek yedim bugün kesin psikolojik .
Bence çok fizyolojik. O kadar ekmek yersen çabuk acıkırsın. Çıkarın hayatlarınızdan bu basit karbonhidratları.

Sabahtan beri ki saat daha oglen 12 burda, ev kac kez yikildi, kac kez toplandi bir bilsen :))
Toplamakta mecburiyetten. ayagimizi basacak yer bulamiyoruz oyuncaklardan
Evet bi de haftasonu olunca oyuncaklar legolar odalarından salona taştı. Ama akşamın hırsı mıdır nedir karga kahvaltısını etmeden yürüyüşe çıktım. Eşim Melegimkorusun kalk bacım yenelim bu hafta şu kızları

iki erkek çocuk olunca daha çok hareketli oluyorlar birde sanırım ,kızlar daha hareketsiz. sen iyi dayanıyorsun o tempoya ,önceden de hatırlıyorum akın bayağı hareketliydi . aras nasıl bilmiyorum ama .
Sen benim kızları gör de nasıl hareketsiz oluyorlar kızlar melek ikisi de bi kanatları eksik.

kız sen de ekmek yiyomuşsun ya ben de senin menünde hiç ekmek yok sanıyodum. ben de diyorum ne güzel ekmeksiz durabiliyor boşuna kıskandımm
Tamam kuzum sen de benim ekmekten ye ama. İçinde yumurta tahin ve kabartma tozu var sadece. Minimum karbonhidrat. O ekmekten ye canımı ye

Low Çarb yaparken iki öğün yetiyordu hiç açlık hissetmiyordum ama benim metabolizmayı baya yavaşlattı ilacımın dozunu arttırdık ben ara öğünsüz yapamıyorum
Şimdi sürekli ilaç kullanıyorsan tabiki dr ne derse onu yapacaksın sonuçta sağlıkta da kişisel farklılıklar var. İki öğün de iyi ama benim vakit sorunum oluyor haftada 5 gün o kalan iki günü de salladım. Kan değerlerimi kontrol ettirmeden devam etmiyorum ben de artık pazartesi bi tahlil daha olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…