Yemedim yemedim. Kendimi tutmayı başardım :)Ne yaptin merak ettim yedin mi bence yememeliydin ama
Nasilsin canim yogunlugun bitti mi bebis nasilGünaydınn
Benim kide evdeydi canim ama kucuk oglum cok fena buyukte ona uyuyor beraber tepesindeler birbirlerini itekliyorlar baktim olcak gibi degil gonderdim anneme birde ben spor yaparken bizim ufak gelip tekeri tutmaya calisiyordu baya bi tehlikeli yani ama yapmadanda olmuyor iki cocukla yuruyusede cikamiyorum haliyle bu arada benimkilerin biri 11 aylik biri 2.5 yasinda cok ufaklar dahaBenimkiler tepesinden inmiyor. Saldım ben de. İyice alıştılar oynadılar sonra sıraya soktuk. Şöyle aslında benimkiler küçükken de evde koşu bandı kondisyon bisikleti hep vardı hiç inmediler tepelerinden resmen orda büyüdüler. Şükür bi kaza bela da olmadı. Alıştılar artık evin doğal eşyası onlar. Gözleri alışmadan rahat edemezsin. Ne kadar çabuk ortaya çıkarırsan o kadar kolay olur senin işin. Koşu bandı babalarının ama haftanın üç günü onların evcilik oyun alanı mesela.
Kiz burda buyuttun valla hadi yasina kadar zamanin var eski kilona don geriŞükür canım iyiyim ben de..
Sevindim seni gördüğüme :)
Ay sonu 2 aylık oluyor :)
Yoğun bir hafta geçirdim.. Aile yemeği, gelen misafirler, benim gitmem gereken yerler olunca bu hafta hep koşturdum.. Bugün evime kavuştum artık :) gerçi bugün de pek sakin geçmeyecek ama olsun, bugün son :)
Ben inaniyorum canim sana goruceksin insallahEvet canım uğramaya çalışıyorum ama çok aktif olamoyırum tamam inşallah dikkatli bi şrkilde devam68 i görmek istiyorum artık bu kadar zor olmamalı
Arada durur canim ole hemen pes etmjyorsun ama harikasin valla aynen bizde ole pazar pazar esim evde bugun kaynanama geldik bakalim burdan yolumuz nereye gidicekBomba gibi gidiyor kozmo kaptanım. Fakat kilo verişim yavaşladı hatta bugün 100 gr artı çıktım. Tartıya takılmamak gerekiyor ketoda ama buraya da bildirim veriyorum bakalım Cuma’ya neler olacak. Şimdi eve geldim yürüyüşten.
kahve içeceğim yemek yapacağım. Pazar telaşı işte
Aynen canim zaten duzene sokmak icin yaziyorum ben menumu yoksa mezunum ben cok sukurayyy özgecim kusura bakma lütfen okadar uğraşmışsın çooookk teşekkür ederim , canım ben 5.takımda liste dışı bazen liste paylaştım diye hatırlıyorum daha çok arkadaşlarla muhabbet etmeye gitmiştim sanırım . 4.takımda kaçıncı etapta ayrıldım hiç hatırlamıyorum bayağı zaman oldu. dediklerin doğrudur o kadar bakmışsın çok sağ ol . liste girişi bu şekilde olsun aynen :)
bol karbonhidratdiyetlik bir menü olmamış
ayyy sen kendi ekmeğini kendin mi yapıyosun , ben o kısmı kaçırmışım ama
günaydın canım :)
aaa öyle mi eskiden ikili eşleşince rakip olunuyordu yine öyle sandım ben . buda güzel miş
Harikasin canim sevindim vallaYemedim yemedim. Kendimi tutmayı başardım :)
Gayet iyi tatlı bir şeyler yememek için kendimi zor tutuyorum ama kararlıyım.0Selam kizlar nasil gidiyor pazariniz herkes iyidir umarim
Tut canim tut ben de evden kactim yemiyim diye burdada icli kofte varmis 3 tane indirdim mideye vallaGayet iyi tatlı bir şeyler yememek için kendimi zor tutuyorum ama kararlıyım.0
İçli köfteye hayır demek de çok zor. Tatlı olarak ancak hurma yerim zatenTut canim tut ben de evden kactim yemiyim diye burdada icli kofte varmis 3 tane indirdim mideye valla
Bem de dün kokoreç yiyecektim onun yerine biftekli salata yedim.CUMARTESI MENUM
SABAH
2 dilim sucuk
6-7 tane kozlenmis sivri biber
1 kk peynir
10 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
1 tatli kasigi kaymak, yarim tatli kasigi sarelle
OGLEN
6 inegol kofte
bolca semizotu salatasi
ARA
Filtre kahve
3 kabuklu fistik, 5 antep fistigi, 2 hurma
AKSAM
Yarim ekmek kokorec
1 buyuk bardak ayran
Aci tursu biber
SU:1.5 lt tamamlayacagim, az iciyorum, cogaltacagim.
SPOR:1 saat site icinde cocuklar bisiklet- scooter surerken peslerinden kosma ve yurume, 1 bucuk saate yakin ev isi, 200 ziplama.
Yok asla pes etmek yok ben hazırlıklıyım duraklamaya. Çünkü 40 günde 10 kg gitti iki ayda 12 oldu giden çok hızlı gitti duraklaması normal. Ama tartı hiç önemli değil yağlar kasa dönüşmeye devam edecek. O yüzden daralma devam edecek. Bi yerden sonra da tartıya yansıyacak. Bana kalsa geç bile kaldı duraklamada.Nasilsin canim yogunlugun bitti mi bebis nasil
Benim kide evdeydi canim ama kucuk oglum cok fena buyukte ona uyuyor beraber tepesindeler birbirlerini itekliyorlar baktim olcak gibi degil gonderdim anneme birde ben spor yaparken bizim ufak gelip tekeri tutmaya calisiyordu baya bi tehlikeli yani ama yapmadanda olmuyor iki cocukla yuruyusede cikamiyorum haliyle bu arada benimkilerin biri 11 aylik biri 2.5 yasinda cok ufaklar daha
Kiz burda buyuttun valla hadi yasina kadar zamanin var eski kilona don geri
Ben inaniyorum canim sana goruceksin insallah
Arada durur canim ole hemen pes etmjyorsun ama harikasin valla aynen bizde ole pazar pazar esim evde bugun kaynanama geldik bakalim burdan yolumuz nereye gidicek
Aynen canim zaten duzene sokmak icin yaziyorum ben menumu yoksa mezunum ben cok sukur
Harikasin canim sevindim valla
arkana bakmadan kaç o evden hemenAvm gezdik geldik baya yürüdük ama. Annemler Migros’tan cipsler donatlar içecekler doldurup getirdiler eve akşam parti varmış kızkıza partisi yapacaklarmış benim sıpalarla
Dedim bi de sigara yakıp ağızlarına verseydin daha zararlı şeyler bulamadın mı.
Bana gıcıklık yapıyorlar
sabah kahvaltısı ve öğleni yazmışmıydın önceden gözümden mi kaçtı acaba ımmm hatırlayamadım . şu cevizli tatlı nasıl bir şey hiç duymadım onu ,internette de baktım da değişik değişik bir sürü farklı şey çıktı . spora gelince ütüyü de spora dahil etmeliyiz benceAkşam yemeğimi yedim menümü de yazayım müsaitken. Ütü ve kızların banyosuna girişeceğim sonra çünkü.
menüm
300 gr tavuk 100 gr mantar ve 50 gr krema muhteviyatlı tavuk sote
Marul salatası
33 gr tahin ve 16 gr cevizli stevialı tatlımsı
Bu kadar
Su 1 lt anca ama 8 den sonra içeceğim daha
Spor 1 saat 20 dk tempolu yürüyüş kalanı avm gezme yürüyüşü toplam kaç adım olmuş hemen bakıyorum. 13.183 adım olmuş aferin bana
sevgiler
tamam canim belki bende yanlis anladim o zaman yinekanadali35 & @DeryaOnDiet esler.
ben veciseak77 esiz :)
Kafana koyarsan ve kendini diyet icin sartlarsan olacak canim..
Cok sevindim kuzuna insallah tamamen gecer gider ates ama sana cok uzuluyorum.
Birde 3 cocukla nasil kendine bakacaksin ki
Insallah esin yardimci oluyordur, gurbette her sey cok zor...
Cok iyi yapmissin canim.Boynunu dinlendir..
Insallah yarina birseyin kalmaz..
Yok canım yazmadım çünkü yok tek öğün besleniyorum ben. Kaçmadım ama yemedim de tabisiarkana bakmadan kaç o evden hemen, okadar cips tatlı benim evimde olsa hayatta duramam yerim ben diren buseeee arkandayız
sabah kahvaltısı ve öğleni yazmışmıydın önceden gözümden mi kaçtı acaba ımmm hatırlayamadım . şu cevizli tatlı nasıl bir şey hiç duymadım onu ,internette de baktım da değişik değişik bir sürü farklı şey çıktı . spora gelince ütüyü de spora dahil etmeliyiz benceYawrukush
çok beceriklisin kız maşaallah sana :)Yok canım yazmadım çünkü yok tek öğün besleniyorum ben. Kaçmadım ama yemedim de tabisicevizli tatlı Şöyle ölçüler dahilinde ceviz tahin ve stevia şurubunu rondoda çekiyorsun oluyor. Stevia şurubunu da kendim yapıyorum stevia yapraklarını demliyorum buz kalıplarında donduruyorum doğal tatlandırıcı. Sıfır şeker sıfır karb o şurup
sporların çok hoşuma gidiyor her gün düzenli yapıyorsun ne güzel . bulgur pilavı 1 tabak olsa yanında salata ve birazda et türü bir şey olsa daha iyi olurdu sanki. cips kötü olmuş ama ,akşam yemek yeseydin daha tok olup belki cipsten tadımlık alıp bırakabilirdin . düzenli sporunla eritirsin diye düşünüyorum yinede .İyi akşamlar
Sabah
Dereotlu omlet
1 dilim peynir
Ara
7 kuru üzüm
2 ceviz
Öğlen
2 tabak bulgur pilavı
4 kaşık ev yapımı yoğurt
Akşam
Yok
1 saat boyunca alışveriş yaptım. 40 dk tempolu yürüyüş 13540 adım
2.5 l su
Akşamüzeri maalesef dayanamadım cips yedim ama yarın deli gibi spor yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?