Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta eve geldim kaptanım ben daha aktif olmaya çalışıp eşleneyim bari :)

26 Ekim menü
Sabah 9 buçuk
Tereyagda yumurta. Patates kızartması sadece haftasonları yapılıyor malesef yedim. 7 civarı ar i yeşil zeytin. Bol salata ve 1 dilim ekmek
Öğlen 1 civarı
1 mandalina ve 1 elma
3 civarı
4 sıkım tarhana ve çiğ yer fıstığı bir avucuna fazladır
Akşam yemeğim malesef geç ol du. Tas kebabı. Sadece etinden yedim patates ve soğanlı bir tabak. Pirinç inden sadece 1 yk tattim. Salata ayran ve turşu yedim 3 parça.
2 litre su
Spor yok

Menun cok kotu degil canim ama az da olsa yuruyus ya da evde hafif sporlar yap ki , kacamaklarin dengelensin..

Tamamdir canim, haftaya es yarismasina eklerim seni..
Ben senin kilo vermek istedigine inaniyorum, oyuzden yokluyorum hep seni :)
Iyi geceler canim...
Cok tesekkur ederim kaptanim. Normalde çok iyi kilo verenlerdendim. Geçen yıl yüzdelik dilimde 1. Olmuştum.bir iki aydır kendime gelemiyorum. Çabalıyorum aslında. Kendimle sonlar kez daha savasacagim. San AB iyi geceler canm. Teşekkür ederim

Aynen hatta ben de yapacaktım tekrardan turşu. Karar verdim yapmicam. Onun yerine bol bol salata

Buyuk bi zevkle canim gercekten burasi cok etkili oluyor diyet yaprken
evet canm ben gecen yil 15 kilo verfim sief burasi sayesinde bu yil bebekti missfirdi aktifligim cok az toparlamam lazim ama aksililler ust uste hep toparlicam ins ya yarin da misafir var ondan sonra artik ne misaifir istiyorum ne de gidiyorum valla
Guzel arkadaslarim hepinize iyi geceler, iyi istirahatler..
@Ucyuzbesyuz canim insallah memlekette annenlere uyup diyeti bozmuyorsundur?
Huzurvermeyolunda nasil oldu kuzun ve senin ayagin nasil canim?
@Harpy seni ozledim, keske gelsen...
Canim kizimin atesi 4 saatte bir cikiyordu dunden bwri 7 saatte cikti aradi bizim icin iyi bir gelisme bu ama bogazinsismis zor yutkunuyor yawrum benim ayagimda aciyor valla ustune elledikce pantoöon bile degse aciyor ama hic durup da onun acisiki kollayacak zamanim olmuyor inanki :/

Yawrukush beynim durdu kendimi ifade edememişim
tamam canim belki bende yanlis anladim o zaman yine kanadali35 & DeryaOnDiet esler.
ben ve ciseak77 esiz :)

Kafana koyarsan ve kendini diyet icin sartlarsan olacak canim..

Cok sevindim kuzuna insallah tamamen gecer gider ates ama sana cok uzuluyorum.
Birde 3 cocukla nasil kendine bakacaksin ki
Insallah esin yardimci oluyordur, gurbette her sey cok zor...

Yawrukush kaptan 1mile leslie yaptım. Boynum da bugün ağrı var geçmedi. Daha fazla yapamadim
Cok iyi yapmissin canim.Boynunu dinlendir..
Insallah yarina birseyin kalmaz..

DeryaOnDiet esimi kimselere birakmam ,elime dustu bikere ,

CUMARTESI MENUM
SABAH

2 dilim sucuk
6-7 tane kozlenmis sivri biber
1 kk peynir
10 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
1 tatli kasigi kaymak, yarim tatli kasigi sarelle

OGLEN
6 inegol kofte
bolca semizotu salatasi

ARA
Filtre kahve
3 kabuklu fistik, 5 antep fistigi, 2 hurma

AKSAM
Yarim ekmek kokorec
1 buyuk bardak ayran
Aci tursu biber

SU:
1.5 lt tamamlayacagim, az iciyorum, cogaltacagim.
SPOR:1 saat site icinde cocuklar bisiklet- scooter surerken peslerinden kosma ve yurume, 1 bucuk saate yakin ev isi, 200 ziplama.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1750 M 10DK D
10DK D
Gonulmeyvesi
10DK Y
Harpy
kanadali35
DeryaondietSPOR?
ciseak77ODUL
YawrukushODUL
Sibal57 50M
SPOR?​
Hega8286SPOR?
Haeshin
fyzanur ODUL
Tomrs10DK D 10DK D
MigiMadid MUAF
AKovser
MelegimkorusunODUL
Akrrep
Ucyuzbesyuz10 DK Y MUAF MUAFODUL 10DK Y
HuzurvermeyolundaMUAF

Bu ne ya ozge o kokorecin orda isine , yarim ekmek yemis bide, ben olsam bir ekmek yerdim

Bu ne ya ozge o kokorecin orda isine , yarim ekmek yemis bide, ben olsam bir ekmek yerdim
Ekmek epey buyuk , burada porsiyonlar asiri buyuk Ozlemim :))
Ya her cumartesi bizim ko - ko -rec koko koko gunu oldu esim sagolsun , kapip geliyor.
Kedi gibi yollarini gozluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…