Bu hafta eve geldim kaptanım ben daha aktif olmaya çalışıp eşleneyim bari :)HAFTALIK ESLESME YARISMAMIZ
***Arkadaslar bu hafta takim icinde eslesme yarismasi yapiyoruz.Herkes esini motive edecek, menu ve sporlarina yorumlar yapacak, destek olacak, sohbet edecek, gerekirse diger es gruplariyla tatli tatli rekabet edecek
***Cuma gunu kilo bildirimlerimize gore ,yuzde olarak en cok kilo kaybeden es grubu 1. olacak.
***1. olan grubumuza odul ogununun haricinde, bir tane diledikleri tatliyi yeme hakki verecegiz.
***O zaman yaris baslasin...
1. @haeshin & @Melegimkorusun
2.Huzurvermeyolunda & @Kozmogirl17
3.DeryaOnDiet & kanadali35
4.Yawrukush & ciseak77
5. @fyzanur & @AKovser
6. @Akrrep & @Ucyuzbesyuz
7. @Sibal57 & @hega8286
***@fmad , @MigiMadid ,tomrs , @Gonulmeyvesi kizlar cok aktif degilsiniz diye eslemedim henuz sizleri ama es olmak isterseniz, motive oluruz derseniz yazin bana.
OzamanBu hafta eve geldim kaptanım ben daha aktif olmaya çalışıp eşleneyim bari :)
Menun cok kotu degil canim ama az da olsa yuruyus ya da evde hafif sporlar yap ki , kacamaklarin dengelensin..26 Ekim menü
Sabah 9 buçuk
Tereyagda yumurta. Patates kızartması sadece haftasonları yapılıyor malesef yedim. 7 civarı ar i yeşil zeytin. Bol salata ve 1 dilim ekmek
Öğlen 1 civarı
1 mandalina ve 1 elma
3 civarı
4 sıkım tarhana ve çiğ yer fıstığı bir avucuna fazladır
Akşam yemeğim malesef geç ol du. Tas kebabı. Sadece etinden yedim patates ve soğanlı bir tabak. Pirinç inden sadece 1 yk tattim. Salata ayran ve turşu yedim 3 parça.
2 litre su
Spor yok
Ayyy sonra eşleneyim demek istemiştim yani aktif olmaya çalışayım bu hafta Onan göre haftayaOzamanDeryaOnDiet ile seni eslestirelim canim.
kanadali35 , ciseak77 ve bende bir es grubu olalim :))
Cok tesekkur ederim kaptanim. Normalde çok iyi kilo verenlerdendim. Geçen yıl yüzdelik dilimde 1. Olmuştum.bir iki aydır kendime gelemiyorum. Çabalıyorum aslında. Kendimle sonlar kez daha savasacagim. San AB iyi geceler canm. Teşekkür ederimTamamdir canim, haftaya es yarismasina eklerim seni..
Ben senin kilo vermek istedigine inaniyorum, oyuzden yokluyorum hep seni :)
Iyi geceler canim...
Aynen hatta ben de yapacaktım tekrardan turşu. Karar verdim yapmicam. Onun yerine bol bol salataBen gecen sene kendim tursu kurmustum , ayy kac hafta tursuluk sebzeler tasidim eve , evin her yeri tursu oldu, deli gibi yiyordum..
Bu sene cok canim istiyor ama dersimi aldim yapmayacagim, sadece coook asiri aci olan biberlerden bir minik kavanoz aci tursu yapacagim, o kadarla yetinirim :))))
Tamm kaptanim biraz zorlim kendimi spor yapabilirsem not düşerim. TeşekkürlerMenun cok kotu degil canim ama az da olsa yuruyus ya da evde hafif sporlar yap ki , kacamaklarin dengelensin..
evet canm ben gecen yil 15 kilo verfim sief burasi sayesinde bu yil bebekti missfirdi aktifligim cok az toparlamam lazim ama aksililler ust uste hep toparlicam ins ya yarin da misafir var ondan sonra artik ne misaifir istiyorum ne de gidiyorum vallaBuyuk bi zevkle canim gercekten burasi cok etkili oluyor diyet yaprken
Canim kizimin atesi 4 saatte bir cikiyordu dunden bwri 7 saatte cikti aradi bizim icin iyi bir gelisme bu ama bogazinsismis zor yutkunuyor yawrum benim ayagimda aciyor valla ustune elledikce pantoöon bile degse aciyor ama hic durup da onun acisiki kollayacak zamanim olmuyor inanki :/Guzel arkadaslarim hepinize iyi geceler, iyi istirahatler..
@Ucyuzbesyuz canim insallah memlekette annenlere uyup diyeti bozmuyorsundur?
Huzurvermeyolunda nasil oldu kuzun ve senin ayagin nasil canim?
@Harpy seni ozledim, keske gelsen...
tamam canim belki bende yanlis anladim o zaman yine
Kafana koyarsan ve kendini diyet icin sartlarsan olacak canim..Cok tesekkur ederim kaptanim. Normalde çok iyi kilo verenlerdendim. Geçen yıl yüzdelik dilimde 1. Olmuştum.bir iki aydır kendime gelemiyorum. Çabalıyorum aslında. Kendimle sonlar kez daha savasacagim. San AB iyi geceler canm. Teşekkür ederim
Cok sevindim kuzuna insallah tamamen gecer gider ates ama sana cok uzuluyorum.evet canm ben gecen yil 15 kilo verfim sief burasi sayesinde bu yil bebekti missfirdi aktifligim cok az toparlamam lazim ama aksililler ust uste hep toparlicam ins ya yarin da misafir var ondan sonra artik ne misaifir istiyorum ne de gidiyorum valla
Canim kizimin atesi 4 saatte bir cikiyordu dunden bwri 7 saatte cikti aradi bizim icin iyi bir gelisme bu ama bogazinsismis zor yutkunuyor yawrum benim ayagimda aciyor valla ustune elledikce pantoöon bile degse aciyor ama hic durup da onun acisiki kollayacak zamanim olmuyor inanki :/
Cok iyi yapmissin canim.Boynunu dinlendir..Yawrukush kaptan 1mile leslie yaptım. Boynum da bugün ağrı var geçmedi. Daha fazla yapamadim
Iyim canim . Eslesme olana kadar iyidimkanadali35 nasilsin esim? Nasil geciyir haftasonun?
Merak etme gidecek o kilolar . Az bir kilon var aslinda abartilida yemiyosun bence spor lazim sana Leslie 45 dk yap bu hafta boyunca please !Benim erimeye inan cok ihtiyacim var canim
tamam canim belki bende yanlis anladim o zaman yinekanadali35 & DeryaOnDiet esler.
ben veciseak77 esiz :)
Kafana koyarsan ve kendini diyet icin sartlarsan olacak canim..
Cok sevindim kuzuna insallah tamamen gecer gider ates ama sana cok uzuluyorum.
Birde 3 cocukla nasil kendine bakacaksin ki
Insallah esin yardimci oluyordur, gurbette her sey cok zor...
Cok iyi yapmissin canim.Boynunu dinlendir..
Insallah yarina birseyin kalmaz..
Eyvah eyvah, ben 2 kilo alinca, tum mezunlar benimle donsun diye herkesi yamacima cekeyim dedimIyim canim . Eslesme olana kadar iyidim, bu haftasonu yedimde yedim .pazartesiden itaberen kendime gelirim buhafta +gelmeyi planliyodum ki ozge samari indirdi .
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 50 M 10DK D | 10DK D | | | |||
Gonulmeyvesi | | 10DK Y | |||||
Harpy | | | |||||
kanadali35 | | ||||||
Deryaondiet | |||||||
ciseak77 | ODUL | ||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
Sibal57 | |||||||
Hega8286 | | ||||||
Haeshin | | ||||||
fyzanur | ODUL | ||||||
Tomrs | 10DK D | 10DK D | |||||
MigiMadid | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | ODUL | ||||||
Akrrep | | ||||||
Ucyuzbesyuz | 10 DK Y | ODUL 10DK Y | |||||
Huzurvermeyolunda | MUAF |
Bu ne ya ozge o kokorecin orda isineCUMARTESI MENUM
SABAH
2 dilim sucuk
6-7 tane kozlenmis sivri biber
1 kk peynir
10 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
1 tatli kasigi kaymak, yarim tatli kasigi sarelle
OGLEN
6 inegol kofte
bolca semizotu salatasi
ARA
Filtre kahve
3 kabuklu fistik, 5 antep fistigi, 2 hurma
AKSAM
Yarim ekmek kokorec
1 buyuk bardak ayran
Aci tursu biber
SU:1.5 lt tamamlayacagim, az iciyorum, cogaltacagim.
SPOR:1 saat site icinde cocuklar bisiklet- scooter surerken peslerinden kosma ve yurume, 1 bucuk saate yakin ev isi, 200 ziplama.
Ekmek epey buyuk , burada porsiyonlar asiri buyuk Ozlemim :))Bu ne ya ozge o kokorecin orda isine, yarim ekmek yemis bide , ben olsam bir ekmek yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?