Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben giremiyorum haftasonu kk ye.
evin içimde hareket. Tepeme çıkan cibik
Telefonu gördükçe rahat vermiyor
İşyerinde giriyorum
Yarın iki saat pazar gezecem
Verimliyi spora ayırabilsem
Bol kitap bol kahve bol ajanda.
bide cibik.
daha ne olsun :)
45 dk spor yapmaya çalışıcam @kanadali35

sporun ve suyun güzel canım . yediklerin bana az gibi geldi sanki ,doydun mu ? biraz protein de ekleseydin keşke .mantarlı omlet var aslında ama yinede miktar az geldi bana .
Kahvaltıyı geç yaptığımız içim doydum canım zaten açıktığımda ya öğlen yemeği yapıyorum ya da ekstra ara öğün Karnabahar mantısında da kıyma da var canım. Suyu bugün şükür iyi içtim

Iste benim kankam ,supersin yaparsin sen kiz 45 dk ne olcakki , ozge Yawrukush

yediklerin hem çok az hemde pek diyete uygun gelmedi bana canım .gerçi pizzanın boyu büyükse miktar doyurucu da olabilir onu bilemedim . iş temposuyla dikkat edemiyosun sanırım yediklerine .sporun çok güzel .
Aksam disardaydik arkadaslarla. Sadece salata ve pizza vardi. O yuzden baska yiyecek birsey bulamadim haklisin canim bugun pek saglikli olmadi ne yazik ki.

Aynen oyle canim daha ne olsun haftaici girersin vakit buldukca .

Menunu cok begendim canim. Ve hemen internetten karnibahar mantisina bakacagim. Afiyet olsun. Menu de super de guzel olmus

Hey masallah canim sana. Ne guzel akil etmissin. Ben de alayim stevia yapragi. Cok tatli krizim tutunca tahinin acine ekler yerim.

cok haklisin canim da iste herkesin sevgidini gostermesi farkli oluyor. Ayyy o kadar uzun zamandir cips filan yenedim ki nasil canim istiyir bazen.

Canim oglen bulgur pilavi 1 tabaj olsaydi. Yogurt 2 kase ve bolca salata daha guzel olurdu.

Afiyet olsun canim. Sadece ekmekler biraz fazla olmus toplamda 6 dilim. Ama bekleyelim cumayi eger bu sekilde de kilo verebiliyorsan devam edersin. Degilse mesela aksam ekmegini kesersin

27 Ekim menüsü

Sabah
2 dilim ekmek
Bir pasta tabağı patates kızartması
Domates salatalık
Çay

Ara
Kabak tatlısı

Akşam
Ekmek arası tavuk döner
Ayran

Akşam yemeği çok plansız gelişti
Acilen çıkmak zorunda kaldık
Gideceğimiz yere giderken de arabada yedik o yüzden üzgünüm

Akşam 6 30. Gibi de
Çay
Bir avuç çekirdek
İki tane halley

Az evvel de

10'ar kere bacak açma egzersizi
10'ar kere bacağı karına çekme egzersizi
Yaklaşık 2 saat ev işi

Toplasam 2 bardak su anca içmişimdir
Yarına daha bol su içicem ve daha dikkatli olucam

Kanki hic diyetlik menumu bu yarin 30 dk leslie yap

Ah canim bizim isimiz bitmez, saglik olsun tek, gerisi halloluyor.
Ben sabah itibariyle eski beslenmeme donuyorum, kalori diyeti yapacagim, aldigim kilolari bir cirpida vermek icin..

Kokorec ekmeksiz olur mu hic gulum, ayrilmasinlar:)

Menu olmamis canim ,hic senin eski menulerinle ilgisi yok, kendimize gelme zamani geldi de gecti :)

Kokoreç ekmeksiz tadı olmaz yemiyorum. Aslında ketoda baya tüketiliyor ama ekmeksiz
Ekmeksiz bencede olmaz Busem :)

Dün menümü paylaşmayı unutmuşum.
Sabah
Omlet
Öğlen
Sebzeli tavuk dürüm
Akşam biftekli salata
30 dk yürüyüş 2.5 l su 10000 adım
Harika bir menu olmus canim, biz bu hafta seninle esiz canim, birbirimizin menulerine yorum yapacagiz,destek olacagiz, en cok kiloyu veren es grubu olursak bu hafta odul kazanacagiz :)

Bem de dün kokoreç yiyecektim onun yerine biftekli salata yedim.
Cok cok iyi yapmissin yemeyerek :)

Afferin hakkaten sana, harika menu :)

ev islerinin hepsini egzersizden sayiyoruz canim :)

Guzel menu, guzel su miktari, egzersizi arttirmalisin canim..

Canim bulgur pilavi 2 tabak cok olmus onun yerine 1 tabak pilav yiyip ,yaninda salata ve yogurt yesen doyardin canim.
Aksamda hafif birsey yerdin.
Ac birakma kendini, ac olunca cips vs gibi tehlikeli seyler yiyor insan..
10dk yuruyus cezasi geliyor canim bu menuye..

Slm kizlar , cok kotu grip olmusum her tarafim agriyo ,
Canim gecmis olsun, insallah yeni haftaya saglikli uyanirsin...

Yok canim. Dun cok tembeldim. Ama bugun yaptim az da olsa
Tamam canim not ettim:)

Cok guzel menu ,su ve egzersiz canim :)

Pizzadan baska secenegin yokmus Deryacim ama menunu dengelemissin neyseki.
Bu haftada is yemeklerinde saglikli yemeye calis canim, aman ha, dikkat et diyete :)

Verimli bir hafta gecirirsin insallah Aslicim, spor yaparsan cok seviniriz senin adina :)

Menun olmamis kuzum, sabah patates kizartmasi, sonra kabak tatlisi sonra ekmek arasi doner, sonra cekirdek- halley...
Yarin 20dk yuruyus yap canim firsatin olursa :)

Kizlar pazar gunu kac sefer denedim siteye girmeyi o kadar uzun sure giremedim ki..
Gunduz ailecek basit bir seyler hazirladik piknik yaptik, ogleden sonra cocuklari kapali parka goturduk, yemek hazirla, evi topla, cocuklarla ilgilen vs derken bu saatte uyuttuk cocuklari ve size yazabiliyorum..

PAZAR MENUM
SABAH

6-7 kozlenmis biber
1 kk peynir
15 yesil zeytin
1 tatli kasigi humus
50 kalorilik pita ekmegi

ARA (Piknik)
6-7 diyet biskuvi
350 ml mineralli su
1 kucuk elma

OGLEN
5 kofte
Domates biber
50 kalorilik pita ekmegi

ARA
Filtre kahve
1 hurma

AKSAM
1porsiyon somon baligi(firinda)
Bolca salata

SU:2 lt tamamlayacagim. (cok fazla cay ictim gun icinde hem normal, hem bitki cayi)
SPOR: Ev isi(yemek hazirlama, evi toplama), 1 bucuk saat kapali parkta cocuklarla oynama, yarim saat halloween magazasinda Akina kostum almak icin yuruyus, piknigi parkta yaptik oradada bolca yuruyus.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1750 M 10DK D
10DK D
20DK Y
Gonulmeyvesi
10DK Y 20DK Y
Harpy
kanadali35
Deryaondiet50M
ciseak77ODUL10DK Y
YawrukushODUL
Sibal57 50M
SPOR?​
Hega8286SPOR?
Haeshin
fyzanur ODUL
Tomrs10DK D 10DK D
MigiMadid MUAF
AKovser
MelegimkorusunODUL
Akrrep
Ucyuzbesyuz10 DK Y MUAF MUAFODUL 10DK Y
HuzurvermeyolundaMUAF

Herkese gunaydin kizlar, cook mutlu bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Kontrol amacli tartilip, fotograf yuklemeden tarti bildiriminizi yapmayi unutmayin.
6 haftadir ust uste hep derece aldi takimimiz biliyorsunuz, haydi bu haftada guzel bir derece icin elimizden geleni yapalim.
Kucak dolusu sevgiler hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…