Umarım öyle olur :) Tavsiyelerin için teşekkürler bu arada
Ben giremiyorum haftasonu kk ye.HAFTALIK ESLESME YARISMAMIZ
***Arkadaslar bu hafta takim icinde eslesme yarismasi yapiyoruz.Herkes esini motive edecek, menu ve sporlarina yorumlar yapacak, destek olacak, sohbet edecek, gerekirse diger es gruplariyla tatli tatli rekabet edecek
***Cuma gunu kilo bildirimlerimize gore ,yuzde olarak en cok kilo kaybeden es grubu 1. olacak.
***1. olan grubumuza odul ogununun haricinde, bir tane diledikleri tatliyi yeme hakki verecegiz.
***O zaman yaris baslasin...
1.haeshin & Melegimkorusun
2. @Huzurvermeyolunda & @Kozmogirl17
3.DeryaOnDiet & kanadali35
4.Yawrukush & @ciseak77
5.fyzanur & @AKovser
6. @Akrrep & @Ucyuzbesyuz
7. @Sibal57 & @hega8286
***@fmad , @MigiMadid , @tomrs ,Gonulmeyvesi kizlar cok aktif degilsiniz diye eslemedim henuz sizleri ama es olmak isterseniz, motive oluruz derseniz yazin bana.
Kahvaltıyı geç yaptığımız içim doydum canım zaten açıktığımda ya öğlen yemeği yapıyorum ya da ekstra ara öğünsporun ve suyun güzel canım . yediklerin bana az gibi geldi sanki ,doydun mu ? biraz protein de ekleseydin keşke .mantarlı omlet var aslında ama yinede miktar az geldi bana .
çok iyi ozamanKahvaltıyı geç yaptığımız içim doydum canım zaten açıktığımda ya öğlen yemeği yapıyorum ya da ekstra ara öğün ☺ Karnabahar mantısında da kıyma da var canım. Suyu bugün şükür iyi içtim
Iste benim kankamBen giremiyorum haftasonu kk ye.
evin içimde hareket. Tepeme çıkan cibik
Telefonu gördükçe rahat vermiyor
İşyerinde giriyorum
Yarın iki saat pazar gezecem
Verimliyi spora ayırabilsem
Bol kitap bol kahve bol ajanda.
bide cibik.
daha ne olsun :)
45 dk spor yapmaya çalışıcam @kanadali35
Aksam disardaydik arkadaslarla. Sadece salata ve pizza vardi. O yuzden baska yiyecek birsey bulamadimyediklerin hem çok az hemde pek diyete uygun gelmedi bana canım .gerçi pizzanın boyu büyükse miktar doyurucu da olabilir onu bilemedim . iş temposuyla dikkat edemiyosun sanırım yediklerine .sporun çok güzel .
Aynen oyle canim daha ne olsunBen giremiyorum haftasonu kk ye.
İşyerinde giriyorum
bide cibik.
Menunu cok begendim canim. Ve hemen internetten karnibahar mantisina bakacagim. Afiyet olsun. Menu de super de guzel olmusİyi akşamlar hanımlar
Pazar menüm
Sabah
Mantarlı omlet , biraz kaşar peyniri, domates, kapya biber, 5 zeytin, 1,5 dilim ekmek
Ara
1 tane cennet elması, 2 kuru hurma
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Karnabahar mantısı
Su: 2lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
@haeshin
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Cok gecis olsun esim. Dinlen. Bol bol sicak bitki cayi ic canimSlm kizlar , cok kotu grip olmusum her tarafim agriyo,
Hey masallah canim sana. Ne guzel akil etmissin. Ben de alayim stevia yapragi. Cok tatli krizim tutunca tahinin acine ekler yerim.Yok canım yazmadım çünkü yok tek öğün besleniyorum ben. Kaçmadım ama yemedim de tabisicevizli tatlı Şöyle ölçüler dahilinde ceviz tahin ve stevia şurubunu rondoda çekiyorsun oluyor. Stevia şurubunu da kendim yapıyorum stevia yapraklarını demliyorum buz kalıplarında donduruyorum doğal tatlandırıcı. Sıfır şeker sıfır karb o şurup
Avm gezdik geldik baya yürüdük ama. Annemler Migros’tan cipsler donatlar içecekler doldurup getirdiler eve akşam parti varmış kızkıza partisi yapacaklarmış benim sıpalarla
Dedim bi de sigara yakıp ağızlarına verseydin daha zararlı şeyler bulamadın mı.
Bana gıcıklık yapıyorlar
Canim oglen bulgur pilavi 1 tabaj olsaydi. Yogurt 2 kase ve bolca salata daha guzel olurdu.İyi akşamlar
Sabah
Dereotlu omlet
1 dilim peynir
Ara
7 kuru üzüm
2 ceviz
Öğlen
2 tabak bulgur pilavı
4 kaşık ev yapımı yoğurt
Akşam
Yok
1 saat boyunca alışveriş yaptım. 40 dk tempolu yürüyüş 13540 adım
2.5 l su
Akşamüzeri maalesef dayanamadım cips yedim ama yarın deli gibi spor yapacağım.
Afiyet olsun canim. Sadece ekmekler biraz fazla olmus toplamda 6 dilim. Ama bekleyelim cumayi eger bu sekilde de kilo verebiliyorsan devam edersin. Degilse mesela aksam ekmegini kesersiniyi akşamlar kızlar :)
menüm
sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
2dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
domates
ara : 1 mandalina
3 kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
2 dilim tb ekmeği
haşlanmış tavuk
salata
ara : yarım elma
1 çay bardağı süt
akşam : balık
salata
2 dilim tb ekmeği
3 kaşık patates yemeği
1 tane mandalina
su : 2 litreye yaklaştım yatana kadar olur
spor : 10 dk yerinde yürüyüş
100 zıplama
not : yatarken biraz basen çalışıcam + 100 zıplama daha yapıcam
Yawrukush @Kozmogirl17
27 Ekim menüsü
Sabah
2 dilim ekmek
Bir pasta tabağı patates kızartması
Domates salatalık
Çay
Ara
Kabak tatlısı
Akşam
Ekmek arası tavuk döner
Ayran
Akşam yemeği çok plansız gelişti
Acilen çıkmak zorunda kaldık
Gideceğimiz yere giderken de arabada yedik o yüzden üzgünüm
Akşam 6 30. Gibi de
Çay
Bir avuç çekirdek
İki tane halley
Az evvel de
10'ar kere bacak açma egzersizi
10'ar kere bacağı karına çekme egzersizi
Yaklaşık 2 saat ev işi
Toplasam 2 bardak su anca içmişimdir
Yarına daha bol su içicem ve daha dikkatli olucam
Ah canim bizim isimiz bitmez, saglik olsun tek, gerisi halloluyor.Menun guzel evet okadar yuruyuse bencede o doner erimistir aksam yemeseydin keske cokmu aacikordin acaba.
Ellerine saglik ozgecim. Korun istedigi bi goz allah verdi iki goz @Huzurvermeyolunda ,huzurcum bu hafta aktif oluyorsun menulerine dikkat ediyorsun bak eslesmissiz bu free takilmaya benzemez motive olma zamani
Ben bu hallere gelicek kadin miydim kaptanim listedeki bosluk beni benden aldi bian dil beni özge diyesim geldi ama bu seferde butun kilolar geri helir koruma modunada giremedim zaten.
Ozaman gel beraber yarisalim canim.
Gayet guzel suyunu azicik daha arttirmaya bak bole giderse kilolarindan kisa zamanda kurtulursun.
Bulgur pilavin cok degilse guzel menu olmus canim sporda olsaymis harika olurmus
Al bizdende okadar ozgecim ortaligi topluyorum evi supurucem arkami bi donuyorum bizim ki hulk olmus evi yine darma duman etmis artik eve kim gelirse once oturmak icin oyuncaklari topluyor.
Lkste ve diyetisyen sana yaradi deryacim cok guzel gidkuorsun daim olsun.
Bende ayniyim ya mezuniyet yaramadi ustune birde yogunluk eklendi hepten ayar tutmaz oldum
Ya al bendende bi 2 kilo bu nebicim istir arkadas 3 ay çabala kilo ver 2 haftada lop lop gelsin geri
Sana da hayirli geceler kuzum
Kokorec ekmeksiz olur mu hic gulum, ayrilmasinlar:)Gunaydin kizlar herkese mutlu pazarlar esim yarindan itibaren gunduz calismaya baslicak cok mutluyum o yuzden artik burdayim korkun bendenben kimden korksam acaba
Pazartesi yada sali ogluma dogum gunu icin cekim yaptircam insallah guzel pozlar yakalayabiliriz bide dogum gunu telasimiz baslicak iyi mi neyse ayin 17 sinde yapicam daha var
@Akrrep cim cok aktif degilsin sanirim sende gozlerim seni ariyor
kanadali35 ole arti gelcem diye planlar yaparsan kaptis ole yakalar seni
Yawrukush tatlim o ekmek ne ole yarim ekmek bide bence kokorecinide ekmeksiz ye yada pitanin arasina doldur ye
Menu olmamis canim ,hic senin eski menulerinle ilgisi yok, kendimize gelme zamani geldi de gecti :)Cumartesi menum
Sabah 11.30
3 dilim tb ekmegi
2kk beyaz peynir
1 yumurta
Sekersiz cay
Ara 12.30
1 sekersi turk kahvesi
14.30
1 muz
Oglen 16.00
4 tane patatesli kasarli sigara boregi
Aksam 21.30
Buyukce bi dilim pizza ev yapimi
Firinda patates cipsi 10 dilim kadar
Spor yok bolca ev ici hareket var sanirim eliptigimi geri almam gerekicek ama cocuklarla nasil basa cikicam onu bilmiyorum ama gercekten spor olmayincada olmuyor bu is
Su 1 litre havalar sogudu soguk su icemiyorum normal suda gitmiyor malesef
Zorluyorum ama
Ekmeksiz bencede olmaz Busem :)Kokoreçekmeksiz tadı olmaz yemiyorum. Aslında ketoda baya tüketiliyor ama ekmeksiz
Harika bir menu olmus canim, biz bu hafta seninle esiz canim, birbirimizin menulerine yorum yapacagiz,destek olacagiz, en cok kiloyu veren es grubu olursak bu hafta odul kazanacagiz :)Dün menümü paylaşmayı unutmuşum.
Sabah
Omlet
Öğlen
Sebzeli tavuk dürüm
Akşam biftekli salata
30 dk yürüyüş 2.5 l su 10000 adım
Cok cok iyi yapmissin yemeyerek :)Bem de dün kokoreç yiyecektim onun yerine biftekli salata yedim.
Afferin hakkaten sana, harika menu :)Akşam yemeğimi yedim menümü de yazayım müsaitken. Ütü ve kızların banyosuna girişeceğim sonra çünkü.
menüm
300 gr tavuk 100 gr mantar ve 50 gr krema muhteviyatlı tavuk sote
Marul salatası
33 gr tahin ve 16 gr cevizli stevialı tatlımsı
Bu kadar
Su 1 lt anca ama 8 den sonra içeceğim daha
Spor 1 saat 20 dk tempolu yürüyüş kalanı avm gezme yürüyüşü toplam kaç adım olmuş hemen bakıyorum. 13.183 adım olmuş aferin bana
sevgiler
ev islerinin hepsini egzersizden sayiyoruz canim :)arkana bakmadan kaç o evden hemen, okadar cips tatlı benim evimde olsa hayatta duramam yerim ben diren buseeee arkandayız
sabah kahvaltısı ve öğleni yazmışmıydın önceden gözümden mi kaçtı acaba ımmm hatırlayamadım . şu cevizli tatlı nasıl bir şey hiç duymadım onu ,internette de baktım da değişik değişik bir sürü farklı şey çıktı . spora gelince ütüyü de spora dahil etmeliyiz benceYawrukush
Guzel menu, guzel su miktari, egzersizi arttirmalisin canim..iyi akşamlar kızlar :)
menüm
sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
2dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
domates
ara : 1 mandalina
3 kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
2 dilim tb ekmeği
haşlanmış tavuk
salata
ara : yarım elma
1 çay bardağı süt
akşam : balık
salata
2 dilim tb ekmeği
3 kaşık patates yemeği
1 tane mandalina
su : 2 litreye yaklaştım yatana kadar olur
spor : 10 dk yerinde yürüyüş
100 zıplama
not : yatarken biraz basen çalışıcam + 100 zıplama daha yapıcam
Yawrukush @Kozmogirl17
Canim bulgur pilavi 2 tabak cok olmus onun yerine 1 tabak pilav yiyip ,yaninda salata ve yogurt yesen doyardin canim.İyi akşamlar
Sabah
Dereotlu omlet
1 dilim peynir
Ara
7 kuru üzüm
2 ceviz
Öğlen
2 tabak bulgur pilavı
4 kaşık ev yapımı yoğurt
Akşam
Yok
1 saat boyunca alışveriş yaptım. 40 dk tempolu yürüyüş 13540 adım
2.5 l su
Akşamüzeri maalesef dayanamadım cips yedim ama yarın deli gibi spor yapacağım.
Canim gecmis olsun, insallah yeni haftaya saglikli uyanirsin...Slm kizlar , cok kotu grip olmusum her tarafim agriyo,
Tamam canim not ettim:)Yok canim. Dun cok tembeldim. Ama bugun yaptim az da olsa
Cok guzel menu ,su ve egzersiz canim :)İyi akşamlar hanımlar
Pazar menüm
Sabah
Mantarlı omlet , biraz kaşar peyniri, domates, kapya biber, 5 zeytin, 1,5 dilim ekmek
Ara
1 tane cennet elması, 2 kuru hurma
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Karnabahar mantısı
Su: 2lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
@haeshin
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Pizzadan baska secenegin yokmus Deryacim ama menunu dengelemissin neyseki.27 ekim menum
09:00- 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, bolca domates, 5 zeytin.
2 fincan filtre kahve
16:00- 3 dilim pizza, 1 tabak salata.
su: 2 lt
Spor: 10 000 adim, balkabagi senliginde bolca yuruyus, 50 mekik, 50 squat
Yawrukush @Kozmogirl17 kanadali35
Verimli bir hafta gecirirsin insallah Aslicim, spor yaparsan cok seviniriz senin adina :)Ben giremiyorum haftasonu kk ye.
İşyerinde giriyorum
bide cibik.
Menun olmamis kuzum, sabah patates kizartmasi, sonra kabak tatlisi sonra ekmek arasi doner, sonra cekirdek- halley...27 Ekim menüsü
Sabah
2 dilim ekmek
Bir pasta tabağı patates kızartması
Domates salatalık
Çay
Ara
Kabak tatlısı
Akşam
Ekmek arası tavuk döner
Ayran
Akşam yemeği çok plansız gelişti
Acilen çıkmak zorunda kaldık
Gideceğimiz yere giderken de arabada yedik o yüzden üzgünüm
Akşam 6 30. Gibi de
Çay
Bir avuç çekirdek
İki tane halley
Az evvel de
10'ar kere bacak açma egzersizi
10'ar kere bacağı karına çekme egzersizi
Yaklaşık 2 saat ev işi
Toplasam 2 bardak su anca içmişimdir
Yarına daha bol su içicem ve daha dikkatli olucam
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 50 M 10DK D | 10DK D | 20DK Y | | |||
Gonulmeyvesi | | 10DK Y | 20DK Y | ||||
Harpy | | | |||||
kanadali35 | | ||||||
Deryaondiet | |||||||
ciseak77 | ODUL | 10DK Y | |||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
Sibal57 | |||||||
Hega8286 | | ||||||
Haeshin | |||||||
fyzanur | ODUL | ||||||
Tomrs | 10DK D | 10DK D | |||||
MigiMadid | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | ODUL | ||||||
Akrrep | | ||||||
Ucyuzbesyuz | 10 DK Y | ODUL 10DK Y | |||||
Huzurvermeyolunda | MUAF |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?