fark edilmez olur mu minnoşum 14 kg, resmen bir çocuk gitmiş. taş gibi olmuşsun, gerçek bir prenses olmuşsun.. muhteşemsinnnn.. tebrikleeerrrr
tesekkur edermm canım ıste agustosta basladım dıyete dugunden sonra buraya kadar gelebıldım cok sukur ama 4. takım sayesınde cok kılo verdım ınsallah dahada cok verıcemm . sabah zaten yazdıklarım yuzunden kendıme nazar ettımm öglen gıttı dıyet mıyet hak getıre:84::84:
yoook canım moral bozma bol bol su ve yeşil çay iç... daha da vereceksşn 55 olacaksın inş... yeşil çay ve su iç, sonra da akşam süt ve meyve yap.. meyvenull öyle yapıyo.. inş. işe yarar canım..
aksam ustu saat 4 te bır tane elma yerım cunku burdan uzerımı degısıp hemen pılatese gıdıyorum ,gidiş geliş uzun suruyor eve geldıgımde saat 7 bucuk oluyor o saattede bır kase semızotu salatası yerım olurmu hypatıa ? ay bu sabah 64,3 kıloydum yarın sabaha 63 lu bıse gorururm dıyordum ama ınsallahh gorurumm
aynen böyle yap canım... Gayet güzel olmuş, sen yarın 63'lü bir şey göreceksin bu şekilde yaparsan.. Azıcık daha gayret..
tesekkur edermm canım ıste agustosta basladım dıyete dugunden sonra buraya kadar gelebıldım cok sukur ama 4. takım sayesınde cok kılo verdım ınsallah dahada cok verıcemm . sabah zaten yazdıklarım yuzunden kendıme nazar ettımm öglen gıttı dıyet mıyet hak getıre:84::84:
neyse canım olan olmuş yemişin artık üzülmeyi vicdan yapmayı bırak bu saatten sonra ne yaparım de hemen kalori hesapla akşamı ona göre ayarla bana verdiğin yürüme sözünü tut ben sana inanıyorum sabah bu pişman oluşların yerini mutluluğa bırakacak kilo vermiş olacaksın sabah tartılıp gelelim göreceksin o zaman bu kadar üzülmenin yersiz olduğunu canım bende öğle salata ve yoğurt yedim sonra 1.5 saat yürüdüm dışarısı öyle soğukki anlatamam ağzıma burnuma nasıl kar girdi fırtınada çok zorlanım yürürken hatta terledimde hızlı yürüdüğüm için şimdi sıcacık çayımı yudumlarken yazıyorum sabahı düşünüp kilo vereceğimi hayal ederek mutlu oluyorum.
geldim minnosm geldim.öğle arası canım sıkıldı biraz.bizim bakanlık nakil hakkı ile calısma yaptığındna iptal ihtas onayını durdurmus .. nolcak şimdi benm durumumm
ama bu haksızlıkkk :84::84::84:
ben yemiyorum siz yiyorsunuzz.. bak sende yemişsinn..
herkes yiyor tek tek :84::84:
isyan cıkartıcam takımdaayakında ic savas baslıcakkk
meyvemmm senın durumunla ılgılı ınsallah hayırlısı olur tatlım yaa lutfen kendını bukadar uzme canım benımm herseyın hayırlısı olucakk bak gör sonunda mutlu olucaksın bu temız kalbınle bu mutlulugu hakedıyorsun sen canım benım
nasıl olcak minnosum yaa tam hersey düzelmeye basladı derken bi aksilik oluyor bozuluyor..
diyet de kötü gidiyor bu hafta berbat bi hafta ..
sevgilimin annesi annemi arıcaktı bu saatlerde annemden telefon bekliyorum bende kesin bi ton kızıcak bana bir sürü sey söylicek kötü haber üstüne kötü haber...
canım yaa boyle olumusuz seylerı dusunme dusundukce uzerıne gelır olumsuz seyler tamam haklısın herseferınde bır terslık cıkıyor ama napalım tatlım sabretmekten beklemekten baska bı caren yok
benım odama gelen oda arkadasım memur 3 yıldır ardahanda calısıyormus bakmıs olmamıs torpıl bulamamıs oda bıdaha kpsye gırdı yenı puanıyla buraya atandı aslında memurken tekrar sınavla atanma gıbı oluyor ama kurum amırlerı kabul ettıkten sonra oluyor belkı oyle bısey denersın sende tatlım olmazmı senın durumundakılere nasıl oluyor bılmıyorum ama::
minnoşummmmmmmmmmmmmmmm... fotolarını gördüm, süper olmuşsun sen, fıstık gibisin canım.
bu sözlerimle motive olup aynen devam et diyetine, harikasın süper bir fark var eski fotolarınla... tü tü tü maş.....
[1] Sütaş Tam Yağlı Süzme Yoğurt 10 gr 11.3
[2] Çiğ Köfte 2 ADET 100
[3] Adana Kebap 1 PORSİYON 897
[4] Ceviz 8 GRAM 56
[5] Süt 0.2 LİTRE 136
[6] Elma 1 ADET 60
Toplam : 1260.3 kal.
kızlar sızce bu olabılırmı ? bugunku yedıklerımın kalorısıne bakayım dedım adananın kalorısıne bakın bukadar fazla nasıl olurya sonucta et sızce dogrumudur
minnosum yanlız bu kalori pideli şekildemi o var ..
benim tekrar tanmam ancak 2013 de oluyorr.. o sansım suan için yok minnosumm..
kaloriler doğru sekercim malesef etin kalorisi cok yüksek..
aksam yürüyüşünü yine 1 saat yap minnosum çünkü aksamya yemek yiceksin sonucda..
offffffff daha öğlende sen fazla fazla almışın kalorileri tatlım ya birde bunun akşamı var. bizim diyetimizi ben hesapladım 1000 kalorili bir diyetti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?