- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Kanki hic diyetlik menumu bu yarin 30 dk leslie yap
Ah canim bizim isimiz bitmez, saglik olsun tek, gerisi halloluyor.
Ben sabah itibariyle eski beslenmeme donuyorum, kalori diyeti yapacagim, aldigim kilolari bir cirpida vermek icin..
Kokorec ekmeksiz olur mu hic gulum, ayrilmasinlar:)
Menu olmamis canim ,hic senin eski menulerinle ilgisi yok, kendimize gelme zamani geldi de gecti :)
Ekmeksiz bencede olmaz Busem :)
Harika bir menu olmus canim, biz bu hafta seninle esiz canim, birbirimizin menulerine yorum yapacagiz,destek olacagiz, en cok kiloyu veren es grubu olursak bu hafta odul kazanacagiz :)
Cok cok iyi yapmissin yemeyerek :)
Afferin hakkaten sana, harika menu :)
ev islerinin hepsini egzersizden sayiyoruz canim :)
Guzel menu, guzel su miktari, egzersizi arttirmalisin canim..
Canim bulgur pilavi 2 tabak cok olmus onun yerine 1 tabak pilav yiyip ,yaninda salata ve yogurt yesen doyardin canim.
Aksamda hafif birsey yerdin.
Ac birakma kendini, ac olunca cips vs gibi tehlikeli seyler yiyor insan..
10dk yuruyus cezasi geliyor canim bu menuye..
Canim gecmis olsun, insallah yeni haftaya saglikli uyanirsin...
Tamam canim not ettim:)
Cok guzel menu ,su ve egzersiz canim :)
Pizzadan baska secenegin yokmus Deryacim ama menunu dengelemissin neyseki.
Bu haftada is yemeklerinde saglikli yemeye calis canim, aman ha, dikkat et diyete :)
Verimli bir hafta gecirirsin insallah Aslicim, spor yaparsan cok seviniriz senin adina :)
Menun olmamis kuzum, sabah patates kizartmasi, sonra kabak tatlisi sonra ekmek arasi doner, sonra cekirdek- halley...
Yarin 20dk yuruyus yap canim firsatin olursa :)
Kızlar herkese günaydın. Mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum size. Pazartesi bildirimimi yapıp hafta içi kargaşasına atlıyorum öpüldünüz.
Cuma 69.9
Pazartesi 69.4
Dünkü onbin küsur adım işe yaramış
İyiyiz kuzum nasıl olalım. Annemler var kızları onlara satiıp yürüdüm alışveriş yaptım geldim şimdi kahvemi içip yemek yapıp kızları annemi alıp dışarı çıkacağım. Dolaşırız akşama kadar. Bebişini öp benim için daha çok minik2 ay kızzz. Minnoş.
Nasilsin canim yogunlugun bitti mi bebis nasil
Benim kide evdeydi canim ama kucuk oglum cok fena buyukte ona uyuyor beraber tepesindeler birbirlerini itekliyorlar baktim olcak gibi degil gonderdim anneme birde ben spor yaparken bizim ufak gelip tekeri tutmaya calisiyordu baya bi tehlikeli yani ama yapmadanda olmuyor iki cocukla yuruyusede cikamiyorum haliyle bu arada benimkilerin biri 11 aylik biri 2.5 yasinda cok ufaklar daha
Kiz burda buyuttun valla hadi yasina kadar zamanin var eski kilona don geri
Ben inaniyorum canim sana goruceksin insallah
Arada durur canim ole hemen pes etmjyorsun ama harikasin valla aynen bizde ole pazar pazar esim evde bugun kaynanama geldik bakalim burdan yolumuz nereye gidicek
Aynen canim zaten duzene sokmak icin yaziyorum ben menumu yoksa mezunum ben cok sukur
Harikasin canim sevindim valla
Herkese gunaydin kizlar, cook mutlu bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Kontrol amacli tartilip, fotograf yuklemeden tarti bildiriminizi yapmayi unutmayin.
6 haftadir ust uste hep derece aldi takimimiz biliyorsunuz, haydi bu haftada guzel bir derece icin elimizden geleni yapalim.
Kucak dolusu sevgiler hepinize..
yaaa ben artik esime sunu yap bunu yap demekten cok yoruldum keske biraz da ihtiyaclari kendi görde diyorum zaman zaman dilengetiryrm sunu nasil göremezsin gibi ama yok adam farkinds bile oömuyor mesela bi cocuklar konusunda acil ihtiyac varsa ona kosar yetisir hsstaysa bakar vs onun harici es destegi de diyince nebiliyim :))tamam canim belki bende yanlis anladim o zaman yine @kanadali35 & @DeryaOnDiet esler.
ben ve @ciseak77 esiz :)
Kafana koyarsan ve kendini diyet icin sartlarsan olacak canim..
Cok sevindim kuzuna insallah tamamen gecer gider ates ama sana cok uzuluyorum.
Birde 3 cocukla nasil kendine bakacaksin ki
Insallah esin yardimci oluyordur, gurbette her sey cok zor...
Cok iyi yapmissin canim.Boynunu dinlendir..
Insallah yarina birseyin kalmaz..
kozmoooo kozmo ben geldim sevgili esimmm günahlarimla sevaplarimla sana geldim bi hafta burda seninle kalip savasiyorum sampiyonn yiycegimi yedim icecegimo ictim artik tooarlanma vakti simdi üc günlk detoks yapicam bir diyetisyen esöiginde ona baslicam ins iyi verim alicam su üc gündeMenun guzel evet okadar yuruyuse bencede o doner erimistir aksam yemeseydin keske cokmu aacikordin acaba.
Ellerine saglik ozgecim. Korun istedigi bi goz allah verdi iki gozHuzurvermeyolunda ,huzurcum bu hafta aktif oluyorsun menulerine dikkat ediyorsun bak eslesmissiz bu free takilmaya benzemez motive olma zamani
Ben bu hallere gelicek kadin miydim kaptanim listedeki bosluk beni benden aldi bian dil beni özge diyesim geldi ama bu seferde butun kilolar geri helir koruma modunada giremedim zaten.
Ozaman gel beraber yarisalim canim.
Gayet guzel suyunu azicik daha arttirmaya bak bole giderse kilolarindan kisa zamanda kurtulursun.
Bulgur pilavin cok degilse guzel menu olmus canim sporda olsaymis harika olurmus
Al bizdende okadar ozgecim ortaligi topluyorum evi supurucem arkami bi donuyorum bizim ki hulk olmus evi yine darma duman etmis artik eve kim gelirse once oturmak icin oyuncaklari topluyor.
Lkste ve diyetisyen sana yaradi deryacim cok guzel gidkuorsun daim olsun.
Bende ayniyim ya mezuniyet yaramadi ustune birde yogunluk eklendi hepten ayar tutmaz oldum
Ya al bendende bi 2 kilo bu nebicim istir arkadas 3 ay çabala kilo ver 2 haftada lop lop gelsin geri
Sana da hayirli geceler kuzum
Cok tesekkurederim canim cok sukur bugub daha iyi artik nöbet tutulaxak kivamdan cikti sükür rutin günde üc kere veriyorum ilaci. Ayagimda yani aci olarak sorun yok artik da parmagimi tam olarak bukemiyrm sanki kas kaybi mi oldu nedir yada kabul bagladi ondan bi degisik bazen imtihanlar böyle üstüstw oluyor gercekten bakalim nasippCanım senin çok üstüste geldi talihsizlikler gerçekten kolaylıklar diliyorum. Kızının ateşinin biraz düzene gitmesi aralarının açılması çok güzel bir an önce kurtulur umarım bebecik. Yanığın izi kalabilir ama ilaçların varsa ihmal etme izi çok zor geçiyor sonra.
Herkese gunaydin kizlar, cook mutlu bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Kontrol amacli tartilip, fotograf yuklemeden tarti bildiriminizi yapmayi unutmayin.
6 haftadir ust uste hep derece aldi takimimiz biliyorsunuz, haydi bu haftada guzel bir derece icin elimizden geleni yapalim.
Kızlar herkese günaydın. Mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum size. Pazartesi bildirimimi yapıp hafta içi kargaşasına atlıyorum öpüldünüz.
Cuma 69.9
Pazartesi 69.4
yaaa su misafir iyi hos da kucuk bebegi olana cocugu hasta olana da illa gelmeselwe keske benim de dün 15 kisi vardi 3 aile olduk bizimki de can be arkadasim sonra diyorlarki üc kücük cocukla nasil yetisiyosun yetismek zorunda birskiliyorul cubkiGünaydınnnn
Yoğun bir haftadan sonra dün normal düzenime döndüm sonunda.. Sadece dün de ani misafir geldi, biraz dışarı çıkmam gerekti o yüzden pek yazamadım..
Herkese güzel haftalar bu arada :)
verirrrsiiiin verirsin hic umutsuzlanma bak ben sana benim tablomu söyliyim suan son haftamda en son 94 ü gördüm dogumdan sonra tartiya cikacak cesareti ancak bir ay sonra buldum baktimli 85 sonra biraz gayret 82 oldum sonra az daha 80 oldum sonra yine yedim 83 oldun sonra biraz daha gayret 80 e ikip buraya geldim simdi 74 üm hedefim 65 olmak aslina bakarsan 65 tee hamilelilten önceki hayatimin en zayif hali düsün evlenirlen bilen72 kiloydim bu halim bile nutli ediyor ama daha iyisi olmak varlen niye azla yetinwyimki dimi cinimÇok şükür iyiyiz canım..
Evet bitti sonunda, bana hiç yaramadı bu haftapek fazla birşey yemedim, sadece reglden dolayı da ekstra çaba göstermem gereken bir haftada ben hiçbirşey yapamadım, ne yemek olduysa onu yedim, çok su içemedim.. Haliyle sabit kaldım.. Boşa geçmiş bir hafta oldu kilom açısından..
Oo yaşına daha çok var ama ben o zamana kadar ancak 50 kilo olurum sanırım18 kilo, hiç kolay değil
yaaa su misafir iyi hos da kucuk bebegi olana cocugu hasta olana da illa gelmeselwe keske benim de dün 15 kisi vardi 3 aile olduk bizimki de can be arkadasim sonra diyorlarki üc kücük cocukla nasil yetisiyosun yetismek zorunda birskiliyorul cubki
verirrrsiiiin verirsin hic umutsuzlanma bak ben sana benim tablomu söyliyim suan son haftamda en son 94 ü gördüm dogumdan sonra tartiya cikacak cesareti ancak bir ay sonra buldum baktimli 85 sonra biraz gayret 82 oldum sonra az daha 80 oldum sonra yine yedim 83 oldun sonra biraz daha gayret 80 e ikip buraya geldim simdi 74 üm hedefim 65 olmak aslina bakarsan 65 tee hamilelilten önceki hayatimin en zayif hali düsün evlenirlen bilen72 kiloydim bu halim bile nutli ediyor ama daha iyisi olmak varlen niye azla yetinwyimki dimi cinim
aynen canım cuma günü karar vericem ama tartıda düşme başladı gerek kalmayacak azaltmama sanırım,çokAfiyet olsun canim. Sadece ekmekler biraz fazla olmus toplamda 6 dilim. Ama bekleyelim cumayi eger bu sekilde de kilo verebiliyorsan devam edersin. Degilse mesela aksam ekmegini kesersin
günaydın özgecim :) ayy ben pazartesi bildirim yapıldığını unutmuşum ,sabah aç karnına tartıldım 69.4 çıktım . geçen hafta 69.9 dum . ama tok karnına tartılıp fotoğraf çekip atıcam yinede az sonra .Herkese gunaydin kizlar, cook mutlu bir hafta gecirmenizi diliyorum.
çok güzel gitmeye başlamış kilolar busecim ,cumaya 68 olacaksın bence :)Kızlar herkese günaydın. Mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum size. Pazartesi bildirimimi yapıp hafta içi kargaşasına atlıyorum öpüldünüz.
Cuma 69.9
Pazartesi 69.4
çok sağlıksız olmuş canım ,zaten sende farkındasın ,menünü bu hafta güzel tutarsan yanına sporu da eklersen bunları telafi edersin . tabi suyuda artırman gerek . zararın neresinden dönsek kardır :)27 Ekim menüsü
Sabah
2 dilim ekmek
Bir pasta tabağı patates kızartması
Domates salatalık
Çay
Ara
Kabak tatlısı
Akşam
Ekmek arası tavuk döner
Ayran
Akşam yemeği çok plansız gelişti
Acilen çıkmak zorunda kaldık
Gideceğimiz yere giderken de arabada yedik o yüzden üzgünüm
Akşam 6 30. Gibi de
Çay
Bir avuç çekirdek
İki tane halley
Az evvel de
10'ar kere bacak açma egzersizi
10'ar kere bacağı karına çekme egzersizi
Yaklaşık 2 saat ev işi
Toplasam 2 bardak su anca içmişimdir
Yarına daha bol su içicem ve daha dikkatli olucam
menün çok güzel ,suyu da artırdıysan ohh miss. zaten sporun hareketliliğin tam yerinde .Kizlar pazar gunu kac sefer denedim siteye girmeyi o kadar uzun sure giremedim ki..
Gunduz ailecek basit bir seyler hazirladik piknik yaptik, ogleden sonra cocuklari kapali parka goturduk, yemek hazirla, evi topla, cocuklarla ilgilen vs derken bu saatte uyuttuk cocuklari ve size yazabiliyorum..
PAZAR MENUM
SABAH
6-7 kozlenmis biber
1 kk peynir
15 yesil zeytin
1 tatli kasigi humus
50 kalorilik pita ekmegi
ARA (Piknik)
6-7 diyet biskuvi
350 ml mineralli su
1 kucuk elma
OGLEN
5 kofte
Domates biber
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
1porsiyon somon baligi(firinda)
Bolca salata
SU:2 lt tamamlayacagim. (cok fazla cay ictim gun icinde hem normal, hem bitki cayi)
SPOR: Ev isi(yemek hazirlama, evi toplama), 1 bucuk saat kapali parkta cocuklarla oynama, yarim saat halloween magazasinda Akina kostum almak icin yuruyus, piknigi parkta yaptik oradada bolca yuruyus.
fatimecim az olmuş sanki menün doydun mu , ya da ben çok yediğim için bana mı az geliyor acaba bilemedim
Evet canim insallah guzel olur bu haftahadi bakalım inş bol eksili olur benim de baya iteklenmeye ihtiyacım var sanırım iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?