Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kanki hic diyetlik menumu bu yarin 30 dk leslie yap

Evet farkındayım yaa tamam inşallah bi şeyler yapıcam bugün

Tamam kaptanım yaptıklarımı yazarım

Günaydın canım :)
Kolay gelsin..
Gidiyorum 10.000 adım atmaya

Öperim canım

Aynen canım..
Akşam da yorgunluktan yazamadım, bakıp çıktım sadece..

Çok şükür iyiyiz canım..
Evet bitti sonunda, bana hiç yaramadı bu hafta pek fazla birşey yemedim, sadece reglden dolayı da ekstra çaba göstermem gereken bir haftada ben hiçbirşey yapamadım, ne yemek olduysa onu yedim, çok su içemedim.. Haliyle sabit kaldım.. Boşa geçmiş bir hafta oldu kilom açısından..

Oo yaşına daha çok var ama ben o zamana kadar ancak 50 kilo olurum sanırım 18 kilo, hiç kolay değil

Sana da iyi uykular canım
İzin verdiğin için de çok sağol, mümkün değil o karışıklıkta uğrayamazdım buraya.. Gerçi çoğu zamanımı bebeğimle geçirdim ben, huysuzdu yine biraz, hepsi geçti gitti sonunda..
Geçen haftanın sabitini de telafi edeceğim bu hafta inşaAllah

yaaa ben artik esime sunu yap bunu yap demekten cok yoruldum keske biraz da ihtiyaclari kendi görde diyorum zaman zaman dilengetiryrm sunu nasil göremezsin gibi ama yok adam farkinds bile oömuyor mesela bi cocuklar konusunda acil ihtiyac varsa ona kosar yetisir hsstaysa bakar vs onun harici es destegi de diyince nebiliyim :))
kozmoooo kozmo ben geldim sevgili esimmm günahlarimla sevaplarimla sana geldim bi hafta burda seninle kalip savasiyorum sampiyonn yiycegimi yedim icecegimo ictim artik tooarlanma vakti simdi üc günlk detoks yapicam bir diyetisyen esöiginde ona baslicam ins iyi verim alicam su üc günde
Cok tesekkurederim canim cok sukur bugub daha iyi artik nöbet tutulaxak kivamdan cikti sükür rutin günde üc kere veriyorum ilaci. Ayagimda yani aci olarak sorun yok artik da parmagimi tam olarak bukemiyrm sanki kas kaybi mi oldu nedir yada kabul bagladi ondan bi degisik bazen imtihanlar böyle üstüstw oluyor gercekten bakalim nasipp

Günaydınnnn

Yoğun bir haftadan sonra dün normal düzenime döndüm sonunda.. Sadece dün de ani misafir geldi, biraz dışarı çıkmam gerekti o yüzden pek yazamadım..

Herkese güzel haftalar bu arada :)
yaaa su misafir iyi hos da kucuk bebegi olana cocugu hasta olana da illa gelmeselwe keske benim de dün 15 kisi vardi 3 aile olduk bizimki de can be arkadasim sonra diyorlarki üc kücük cocukla nasil yetisiyosun yetismek zorunda birskiliyorul cubki
verirrrsiiiin verirsin hic umutsuzlanma bak ben sana benim tablomu söyliyim suan son haftamda en son 94 ü gördüm dogumdan sonra tartiya cikacak cesareti ancak bir ay sonra buldum baktimli 85 sonra biraz gayret 82 oldum sonra az daha 80 oldum sonra yine yedim 83 oldun sonra biraz daha gayret 80 e ikip buraya geldim simdi 74 üm hedefim 65 olmak aslina bakarsan 65 tee hamilelilten önceki hayatimin en zayif hali düsün evlenirlen bilen72 kiloydim bu halim bile nutli ediyor ama daha iyisi olmak varlen niye azla yetinwyimki dimi cinim

Selam kizlar 24 sayfa birikmis. Yazdiktan snra okumaya calisacgm.
Biz dugunu atlattik cok guzel gecti. Artik haftasonlarida gruba rahatca girebilirim. Herseye kosturup herkese yetmeye calisirken farenjit olmusum. Hasta oldugumu bile eve gelip yatinca anladim. bugun hastaneye gittim rapor aldim simdi evde battaniyenin altinda yatiyrm. Haftasonu telastan pek bir sey yemedim. Sizler nasilsiniz nasil gidiyor diyet

Aslında misafir kayınvalidemlerdeydi, hepimizin orda olması gerekiyordu sadece.. Çok şükür yine kv anlayışlı biri, sürekli senin birşey yapmana gerek yok, sadece bebeğinle ilgilen deyip duruyor.. Ama hem bebekle evden çıkmak, hem kalabalık, bebeğim uyuyunca da elimden geldiğince yardım ettim o yüzden çok yorgundum..
Sana da geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim :) 3 çocukla bir de misafir zulm gibi birşey olsa gerek

Yok canım umutsuz değilim, vereceğime inanıyorum.. 85le doğuma gitdim, eve geldiğimde 74 olmuştum.. Cuma günü de 67.7,bugün tartılmayı unuttum.. Buraya geldiğimden beri 6 kilo verdim, hiç de az değil bence.. Sadece ilk hedefim doğum günüme kadar hamile kaldığım kiloya inmekti, ama 9 kasıma kadar o biraz zor artık, 64 olamam.. Ay sonuna kadar olurum ama.. O da iyi, çünkü geçen sene kasım ayında 64 kiloydum, 25 kasım da son adetim oldu.. 1 sene sonra aynı kiloda olmak da iyi benim için :)

Afiyet olsun canim. Sadece ekmekler biraz fazla olmus toplamda 6 dilim. Ama bekleyelim cumayi eger bu sekilde de kilo verebiliyorsan devam edersin. Degilse mesela aksam ekmegini kesersin
aynen canım cuma günü karar vericem ama tartıda düşme başladı gerek kalmayacak azaltmama sanırım,çok
seviyorum ekmeği ,sağ olsun diyetisyenim de ben demeden 8 dilim hak verdi günde
günaydın özgecim :) ayy ben pazartesi bildirim yapıldığını unutmuşum ,sabah aç karnına tartıldım 69.4 çıktım . geçen hafta 69.9 dum . ama tok karnına tartılıp fotoğraf çekip atıcam yinede az sonra .
çok güzel gitmeye başlamış kilolar busecim ,cumaya 68 olacaksın bence :)

çok sağlıksız olmuş canım ,zaten sende farkındasın ,menünü bu hafta güzel tutarsan yanına sporu da eklersen bunları telafi edersin . tabi suyuda artırman gerek . zararın neresinden dönsek kardır :)
menün çok güzel ,suyu da artırdıysan ohh miss. zaten sporun hareketliliğin tam yerinde .
fatimecim az olmuş sanki menün doydun mu , ya da ben çok yediğim için bana mı az geliyor acaba bilemedim suyu artırmalısın .

merhaba kızlar annemdeydim hafta sonu giremedim ama çok kötüydü menülerim ya anneme hayır demek imkansız.

çok incelmişim çok zayıfmışım ne diyetiymiş bu vs vs vs. kocaman göbeğimi görmüyor anne yüreği

toparlancam inş. bugun tartılıyor muyduk o kuralı görmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…