Aynen canim daha verecegim cok ama en azindan gidene kadar biraz inceliyim,low carb beslenme baslarTr ye gelip en zayıf halinle havalı havalı börek bulgur içli köfte lahmacun yiyeceğiN günleri düşün. Yurt dışında low carb çok daha kolay hem. Bu anlamda şanslısın. Burada bulamadığımız ürünleri bazen yurt dışından sipariş veriyoruz. Çok pahalı oluyor. Şart mı değil ama insanın bazen canı istiyor.
Tamam canim.Ah canim bizim isimiz bitmez, saglik olsun tek, gerisi halloluyor.
Ben sabah itibariyle eski beslenmeme donuyorum, kalori diyeti yapacagim, aldigim kilolari bir cirpida vermek icin..
Kokorec ekmeksiz olur mu hic gulum, ayrilmasinlar:)
Menu olmamis canim ,hic senin eski menulerinle ilgisi yok, kendimize gelme zamani geldi de gecti :)
Ekmeksiz bencede olmaz Busem :)
Harika bir menu olmus canim, biz bu hafta seninle esiz canim, birbirimizin menulerine yorum yapacagiz,destek olacagiz, en cok kiloyu veren es grubu olursak bu hafta odul kazanacagiz :)
Cok cok iyi yapmissin yemeyerek :)
Afferin hakkaten sana, harika menu :)
ev islerinin hepsini egzersizden sayiyoruz canim :)
Guzel menu, guzel su miktari, egzersizi arttirmalisin canim..
Canim bulgur pilavi 2 tabak cok olmus onun yerine 1 tabak pilav yiyip ,yaninda salata ve yogurt yesen doyardin canim.
Aksamda hafif birsey yerdin.
Ac birakma kendini, ac olunca cips vs gibi tehlikeli seyler yiyor insan..
10dk yuruyus cezasi geliyor canim bu menuye..
Canim gecmis olsun, insallah yeni haftaya saglikli uyanirsin...
Tamam canim not ettim:)
Cok guzel menu ,su ve egzersiz canim :)
Pizzadan baska secenegin yokmus Deryacim ama menunu dengelemissin neyseki.
Bu haftada is yemeklerinde saglikli yemeye calis canim, aman ha, dikkat et diyete :)
Verimli bir hafta gecirirsin insallah Aslicim, spor yaparsan cok seviniriz senin adina :)
Menun olmamis kuzum, sabah patates kizartmasi, sonra kabak tatlisi sonra ekmek arasi doner, sonra cekirdek- halley...
Yarin 20dk yuruyus yap canim firsatin olursa :)
Gunaydin canim. Ben sabitimGunaydin kizlar
Bende -100 g ,bulgurun sisligi var tabi arti olmadigina dua,sizinkiler superdir insallah
Supermis o zaman.aynen canım cuma günü karar vericem ama tartıda düşme başladı gerek kalmayacak azaltmama sanırım,çok
seviyorum ekmeği ,sağ olsun diyetisyenim de ben demeden 8 dilim hak verdi günde
günaydın özgecim :) ayy ben pazartesi bildirim yapıldığını unutmuşum ,sabah aç karnına tartıldım 69.4 çıktım . geçen hafta 69.9 dum . ama tok karnına tartılıp fotoğraf çekip atıcam yinede az sonra .
çok güzel gitmeye başlamış kilolar busecim ,cumaya 68 olacaksın bence :)
Cok gecmis olsun canimSelam kizlar 24 sayfa birikmis. Yazdiktan snra okumaya calisacgm.
Biz dugunu atlattik cok guzel gecti. Artik haftasonlarida gruba rahatca girebilirim. Herseye kosturup herkese yetmeye calisirken farenjit olmusum. Hasta oldugumu bile eve gelip yatinca anladim. bugun hastaneye gittim rapor aldim simdi evde battaniyenin altinda yatiyrm. Haftasonu telastan pek bir sey yemedim. Sizler nasilsiniz nasil gidiyor diyet
Ac karnjna bak canim bir dahaki sefere. Ama tok karnina bile eksiyse demekki cumaya super bir eksi geliyor
Bugun kontrol tartisi canim. Onemlinolan cuna gununku tartiyi unutna. Ve haftasonunda yediklerin yerine yerlesmeden hemen basla diyetemerhaba kızlar annemdeydim hafta sonu giremedim ama çok kötüydü menülerim ya anneme hayır demek imkansız.
çok incelmişim çok zayıfmışım ne diyetiymiş bu vs vs vs. kocaman göbeğimi görmüyor anne yüreği
toparlancam inş. bugun tartılıyor muyduk o kuralı görmemişim
Ben de merak ettim simdi kendimi. Ama 10 cm fark var canjm ne karesi yaaKizlar
Bel: 103 cm
Alt karin :112 cm
Kalca: 112 cm
Bildiginiz kareyim
canim cok gecmis olsub super biraz dinlen sen de kendine gelSelam kizlar 24 sayfa birikmis. Yazdiktan snra okumaya calisacgm.
Biz dugunu atlattik cok guzel gecti. Artik haftasonlarida gruba rahatca girebilirim. Herseye kosturup herkese yetmeye calisirken farenjit olmusum. Hasta oldugumu bile eve gelip yatinca anladim. bugun hastaneye gittim rapor aldim simdi evde battaniyenin altinda yatiyrm. Haftasonu telastan pek bir sey yemedim. Sizler nasilsiniz nasil gidiyor diyet
kesinlille cok guzel bir medsfe ben kendim icin diyorum buraya gelmseydil alir basimi giderdim ne durumda oldugumun farlinda olmayarakAslında misafir kayınvalidemlerdeydi, hepimizin orda olması gerekiyordu sadece.. Çok şükür yine kv anlayışlı biri, sürekli senin birşey yapmana gerek yok, sadece bebeğinle ilgilen deyip duruyor.. Ama hem bebekle evden çıkmak, hem kalabalık, bebeğim uyuyunca da elimden geldiğince yardım ettim o yüzden çok yorgundum..
Sana da geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim :) 3 çocukla bir de misafir zulm gibi birşey olsa gerek
Yok canım umutsuz değilim, vereceğime inanıyorum.. 85le doğuma gitdim, eve geldiğimde 74 olmuştum.. Cuma günü de 67.7,bugün tartılmayı unuttum.. Buraya geldiğimden beri 6 kilo verdim, hiç de az değil bence.. Sadece ilk hedefim doğum günüme kadar hamile kaldığım kiloya inmekti, ama 9 kasıma kadar o biraz zor artık, 64 olamam.. Ay sonuna kadar olurum ama.. O da iyi, çünkü geçen sene kasım ayında 64 kiloydum, 25 kasım da son adetim oldu.. 1 sene sonra aynı kiloda olmak da iyi benim için :)
ayy su ölcülmr isini benim de yapmam lazim sporla degistini görünce insan daha da gaza geliyor biz eskiden 15 te bir ölcülerimiuo yazardil gruba o da iyi heliyordu banaKizlar
Bildiginiz kareyim
aç karnına da ölçüldüm canım ama fotoğraf çekileceğini bilmiyordum pazartesileri. o yüzden tok karnına attım .Ac karnjna bak canim bir dahaki sefere. Ama tok karnina bile eksiyse demekki cumaya super bir eksi geliyor
aa tamam canim o zaman. yok pazartesileri fotograf yuklemiyoruz sadece cumalari fotograf.aç karnına da ölçüldüm canım ama fotoğraf çekileceğini bilmiyordum pazartesileri. o yüzden tok karnına attım .
Çok iyisin eşimİyi akşamlar hanımlar
Pazar menüm
Sabah
Mantarlı omlet , biraz kaşar peyniri, domates, kapya biber, 5 zeytin, 1,5 dilim ekmek
Ara
1 tane cennet elması, 2 kuru hurma
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Karnabahar mantısı
Su: 2lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
@haeshin
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Gunun guzel gecsin busem :)Kızlar herkese günaydın. Mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum size. Pazartesi bildirimimi yapıp hafta içi kargaşasına atlıyorum öpüldünüz.
Cuma 69.9
Pazartesi 69.4
Dünkü onbin küsur adım işe yaramış
Guzel haftalar canim, bu haftayi dinlenerek ve sakin gecirirsin insallah :)Günaydınnnn
Yoğun bir haftadan sonra dün normal düzenime döndüm sonunda.. Sadece dün de ani misafir geldi, biraz dışarı çıkmam gerekti o yüzden pek yazamadım..
Herkese güzel haftalar bu arada :)
Menu guzel hic egzersiz var mi Fatimem?
Ne demek canim, hepimizin hayat kosturmasi var, bu hafta guzel kilolar verirsin eminim :)Sana da iyi uykular canım
İzin verdiğin için de çok sağol, mümkün değil o karışıklıkta uğrayamazdım buraya.. Gerçi çoğu zamanımı bebeğimle geçirdim ben, huysuzdu yine biraz, hepsi geçti gitti sonunda..
Geçen haftanın sabitini de telafi edeceğim bu hafta inşaAllah
Cogu erkek boyle zaten Huzurcum, benim esim mutfagin yerini bilmez, evle ilgili hicbir seye karismaz (alisveris vs), misafir gelir mesela kosturmaktan biterim hicbir seyin ucundan tutmaz, cocuklarla yarim saat oynar yorulur, oynadim iste der:)yaaa ben artik esime sunu yap bunu yap demekten cok yoruldum keske biraz da ihtiyaclari kendi görde diyorum zaman zaman dilengetiryrm sunu nasil göremezsin gibi ama yok adam farkinds bile oömuyor mesela bi cocuklar konusunda acil ihtiyac varsa ona kosar yetisir hsstaysa bakar vs onun harici es destegi de diyince nebiliyim :))
kozmoooo kozmo ben geldim sevgili esimmm günahlarimla sevaplarimla sana geldim bi hafta burda seninle kalip savasiyorum sampiyonn yiycegimi yedim icecegimo ictim artik tooarlanma vakti simdi üc günlk detoks yapicam bir diyetisyen esöiginde ona baslicam ins iyi verim alicam su üc günde
Cok tesekkurederim canim cok sukur bugub daha iyi artik nöbet tutulaxak kivamdan cikti sükür rutin günde üc kere veriyorum ilaci. Ayagimda yani aci olarak sorun yok artik da parmagimi tam olarak bukemiyrm sanki kas kaybi mi oldu nedir yada kabul bagladi ondan bi degisik bazen imtihanlar böyle üstüstw oluyor gercekten bakalim nasipp
Gecmis olsun kuzum dinlen bol bol...Selam kizlar 24 sayfa birikmis. Yazdiktan snra okumaya calisacgm.
Canim pazartesileri tart fotosu yuklemiyoruz sadece kilonu yazman yeterli...aynen canım cuma günü karar vericem ama tartıda düşme başladı gerek kalmayacak azaltmama sanırım,çok
seviyorum ekmeği ,sağ olsun diyetisyenim de ben demeden 8 dilim hak verdi günde
günaydın özgecim :) ayy ben pazartesi bildirim yapıldığını unutmuşum ,sabah aç karnına tartıldım 69.4 çıktım . geçen hafta 69.9 dum . ama tok karnına tartılıp fotoğraf çekip atıcam yinede az sonra .
çok güzel gitmeye başlamış kilolar busecim ,cumaya 68 olacaksın bence :)
Anneler hep ayni canim, pazartsileri tartilip , foto yuklemeden sadece kilomuzu yaziyoruz buraya kontrol amacli..merhaba kızlar annemdeydim hafta sonu giremedim ama çok kötüydü menülerim ya anneme hayır demek imkansız.
çok incelmişim çok zayıfmışım ne diyetiymiş bu vs vs vs. kocaman göbeğimi görmüyor anne yüreği
toparlancam inş. bugun tartılıyor muyduk o kuralı görmemişim
Ever Deryacim 60 oldumTamam canim.
Kilo mu aldin canim? Ama sen masallh cok duzenli devam ediyorsun. Dedigin gibi baslarsan bur cirpida kilolar yerlesmeden gider
Canim gidecek o kilolar, sporlad harika inceleceksin, bu olculeri not et, sonra yeni olculerle kiyaslarsin..Kizlar
Bildiginiz kareyim
Bencede gidecek canim azicik bir arti var :)Günaydınlar
Cuma: 66,2
Pazartesi: 66,5
Cumartesi ve Pazar da tartılmıştım o zamanda hep 66,5 geldi 3 gündür sabit çıkıyor yarın birden azalacak inanıyorumgenelde öyle oluyo ben her gün tartılınca daha motive oluyorum biliyorum yanlış ama aynı çıkınca ya da artı çıkınca üzülmüyorum dikkat ettikten sonra o ödemdir diyip kafaya takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?