Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canim daha verecegim cok ama en azindan gidene kadar biraz inceliyim,low carb beslenme baslar

Tamam canim.
Kilo mu aldin canim? Ama sen masallh cok duzenli devam ediyorsun. Dedigin gibi baslarsan bur cirpida kilolar yerlesmeden gider

Supermis o zaman.

Cok gecmis olsun canim

Bugun kontrol tartisi canim. Onemlinolan cuna gununku tartiyi unutna. Ve haftasonunda yediklerin yerine yerlesmeden hemen basla diyete

canim cok gecmis olsub super biraz dinlen sen de kendine gel
kesinlille cok guzel bir medsfe ben kendim icin diyorum buraya gelmseydil alir basimi giderdim ne durumda oldugumun farlinda olmayarak
Kizlar
Bel: 103 cm
Alt karin :112 cm
Kalca: 112 cm
Bildiginiz kareyim
ayy su ölcülmr isini benim de yapmam lazim sporla degistini görünce insan daha da gaza geliyor biz eskiden 15 te bir ölcülerimiuo yazardil gruba o da iyi heliyordu bana

Günaydınlar
Cuma: 66,2
Pazartesi: 66,5

Cumartesi ve Pazar da tartılmıştım o zamanda hep 66,5 geldi 3 gündür sabit çıkıyor yarın birden azalacak inanıyorum genelde öyle oluyo ben her gün tartılınca daha motive oluyorum biliyorum yanlış ama aynı çıkınca ya da artı çıkınca üzülmüyorum dikkat ettikten sonra o ödemdir diyip kafaya takmıyorum

Son düzenleme:
Çok iyisin eşim

Selam kizlar nasilsiniz, cok kotu bir gece gecirdim..
Gece 2 de Akin uyandi, sonra uyumasin yardim ettim ,yatagima dondum, zar zor uykuya daldim, tam dalmistim ki Aras uyandi..
Bu sefer onu aldim yatagina goturdum , uyumasina yardim ettim, yine yatagima dondum.
Sonrada 6.20de Akin temelli uyandi, alt kata gitti.
Dedim Aras uyursa 1 saat daha uyurum ve 10dk sonra Aras uyandi, bugunde 6.30da gune merhaba dedik.
Acaba hava aydinlandigi bir gun uyanabilecek miyim cok merak ediyorum.
6 bucuk yildir uykuya hasretim arkadas :)
Bugun nasil bitecek bilmiyorum...
Kizlar persembe gunu buyuk oglumun sinifinda cadilar bayrami partisi var, partiyi ben hazirliyorum neredeyse 1 aydir.
Bu hafta asiri yogun olacagim, takima cok aktif bir sekilde ugrayamayabilirim, sabah cocuklari okula biraktigim gibi parti alisverislerini bitirecegim persembeye kadar.
Persembede bomba bir gun olacak , sabah 8.30da Akinin kostum gecisi var okulda 1 saat suruyor, 10.30da Arasin kostum gecisi var, 1de Akinin sinif partisi var partide olacagim...
Sonrada aksam seker toplamaya cikacagiz cocuklarla kostumleri giyip, hemde seker dagitacagiz :)
Bu haftayi sag salim bitiririm insallah...
Hepinizede guzel, kacamaksiz, bol eksili bir hafta diliyorum.
Her firsatta takima gelecegim...

Gunun guzel gecsin busem :)

Günaydınnnn

Yoğun bir haftadan sonra dün normal düzenime döndüm sonunda.. Sadece dün de ani misafir geldi, biraz dışarı çıkmam gerekti o yüzden pek yazamadım..

Herkese güzel haftalar bu arada :)
Guzel haftalar canim, bu haftayi dinlenerek ve sakin gecirirsin insallah :)

Menu guzel hic egzersiz var mi Fatimem?

Ne demek canim, hepimizin hayat kosturmasi var, bu hafta guzel kilolar verirsin eminim :)

Cogu erkek boyle zaten Huzurcum, benim esim mutfagin yerini bilmez, evle ilgili hicbir seye karismaz (alisveris vs), misafir gelir mesela kosturmaktan biterim hicbir seyin ucundan tutmaz, cocuklarla yarim saat oynar yorulur, oynadim iste der:)
Mesela 2 cocugu alip omru hayatimizda beraber parka bile goturmemistir, bakamam, baslarina bir sey geliyor, dikkatsizim der..
Gece hic uyandigini bilmem cocuklar dogduklarindan beri mesela, hastaliklarinda da uyur, okullari-odevleri her seye ben kosarim, her sabah 6.30da cocuklarla ayaktayim ,o haftaicleri 8.30a kadar, haftasonlari da cani ne kadar isterse o kadar uyuyup sonra uyanir, misal dun biz cocuklarla 6da kalktik o 10da uyandi..
Cocuksuz Turkiye'ye gider, arkadaslariyla bulusmaya gider, kafa dagitmaya gider..
Ben yazlari 45 gun Tr'ye giderim o yalniz basina mis gibi takilir evimizde:)
Ama hic benim neye ihtiyacim olabilecegi cogu zaman aklina gelmez.
Yilda 1 kez dogum gunumde uyumak istiyorum derim mesela , ogun birtek cocuklarla o kalkar..
Ama degistirebilir miyim bu insani, cok denedim yok degistiremedim, o yuzden elimdeki urun bu deyip , bu sekilde yasayip gidiyorum, beklentin ne kadar az olursa o kadar az kafana takiyorsun canim..
Erkekler tarafindan dusunulmeyi beklemek, bana cok ucuk geliyor :))

Gecmis olsun kuzum dinlen bol bol...

Canim pazartesileri tart fotosu yuklemiyoruz sadece kilonu yazman yeterli...

Anneler hep ayni canim, pazartsileri tartilip , foto yuklemeden sadece kilomuzu yaziyoruz buraya kontrol amacli..

Tamam canim.
Kilo mu aldin canim? Ama sen masallh cok duzenli devam ediyorsun. Dedigin gibi baslarsan bur cirpida kilolar yerlesmeden gider
Ever Deryacim 60 oldum
Yine eski menulerime donuyorum....

Kizlar
Bel: 103 cm
Alt karin :112 cm
Kalca: 112 cm
Bildiginiz kareyim
Canim gidecek o kilolar, sporlad harika inceleceksin, bu olculeri not et, sonra yeni olculerle kiyaslarsin..

Bencede gidecek canim azicik bir arti var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…