- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Don canim, kilo almadan en iyisi kontrol altina al.Anneler hep ayni canim, pazartsileri tartilip , foto yuklemeden sadece kilomuzu yaziyoruz buraya kontrol amacli..
Ever Deryacim 60 oldum
Yine eski menulerime donuyorum....
Canim gidecek o kilolar, sporlad harika inceleceksin, bu olculeri not et, sonra yeni olculerle kiyaslarsin..
Bencede gidecek canim azicik bir arti var :)
çok sağlıksız olmuş canım ,zaten sende farkındasın ,menünü bu hafta güzel tutarsan yanına sporu da eklersen bunları telafi edersin . tabi suyuda artırman gerek . zararın neresinden dönsek kardır :)
menün çok güzel ,suyu da artırdıysan ohh miss. zaten sporun hareketliliğin tam yerinde .
fatimecim az olmuş sanki menün doydun mu , ya da ben çok yediğim için bana mı az geliyor acaba bilemedimsuyu artırmalısın .
Selam kizlar nasilsiniz, cok kotu bir gece gecirdim..
Gece 2 de Akin uyandi, sonra uyumasin yardim ettim ,yatagima dondum, zar zor uykuya daldim, tam dalmistim ki Aras uyandi..
Bu sefer onu aldim yatagina goturdum , uyumasina yardim ettim, yine yatagima dondum.
Sonrada 6.20de Akin temelli uyandi, alt kata gitti.
Dedim Aras uyursa 1 saat daha uyurum ve 10dk sonra Aras uyandi, bugunde 6.30da gune merhaba dedik.
Acaba hava aydinlandigi bir gun uyanabilecek miyim cok merak ediyorum.
6 bucuk yildir uykuya hasretim arkadas :)
Bugun nasil bitecek bilmiyorum...
Kizlar persembe gunu buyuk oglumun sinifinda cadilar bayrami partisi var, partiyi ben hazirliyorum neredeyse 1 aydir.
Bu hafta asiri yogun olacagim, takima cok aktif bir sekilde ugrayamayabilirim, sabah cocuklari okula biraktigim gibi parti alisverislerini bitirecegim persembeye kadar.
Persembede bomba bir gun olacak , sabah 8.30da Akinin kostum gecisi var okulda 1 saat suruyor, 10.30da Arasin kostum gecisi var, 1de Akinin sinif partisi var partide olacagim...
Sonrada aksam seker toplamaya cikacagiz cocuklarla kostumleri giyip, hemde seker dagitacagiz :)
Bu haftayi sag salim bitiririm insallah...
Hepinizede guzel, kacamaksiz, bol eksili bir hafta diliyorum.
Her firsatta takima gelecegim...
Gunun guzel gecsin busem :)
Guzel haftalar canim, bu haftayi dinlenerek ve sakin gecirirsin insallah :)
Menu guzel hic egzersiz var mi Fatimem?
Ne demek canim, hepimizin hayat kosturmasi var, bu hafta guzel kilolar verirsin eminim :)
Cogu erkek boyle zaten Huzurcum, benim esim mutfagin yerini bilmez, evle ilgili hicbir seye karismaz (alisveris vs), misafir gelir mesela kosturmaktan biterim hicbir seyin ucundan tutmaz, cocuklarla yarim saat oynar yorulur, oynadim iste der:)
Mesela 2 cocugu alip omru hayatimizda beraber parka bile goturmemistir, bakamam, baslarina bir sey geliyor, dikkatsizim der..
Gece hic uyandigini bilmem cocuklar dogduklarindan beri mesela, hastaliklarinda da uyur, okullari-odevleri her seye ben kosarim, her sabah 6.30da cocuklarla ayaktayim ,o haftaicleri 8.30a kadar, haftasonlari da cani ne kadar isterse o kadar uyuyup sonra uyanir, misal dun biz cocuklarla 6da kalktik o 10da uyandi..
Cocuksuz Turkiye'ye gider, arkadaslariyla bulusmaya gider, kafa dagitmaya gider..
Ben yazlari 45 gun Tr'ye giderim o yalniz basina mis gibi takilir evimizde:)
Ama hic benim neye ihtiyacim olabilecegi cogu zaman aklina gelmez.
Yilda 1 kez dogum gunumde uyumak istiyorum derim mesela , ogun birtek cocuklarla o kalkar..
Ama degistirebilir miyim bu insani, cok denedim yok degistiremedim, o yuzden elimdeki urun bu deyip , bu sekilde yasayip gidiyorum, beklentin ne kadar az olursa o kadar az kafana takiyorsun canim..
Erkekler tarafindan dusunulmeyi beklemek, bana cok ucuk geliyor :))
Gecmis olsun kuzum dinlen bol bol...
Canim pazartesileri tart fotosu yuklemiyoruz sadece kilonu yazman yeterli...
kolay gelsin canım ,bayağı yoğunmuş programın .Selam kizlar nasilsiniz, cok kotu bir gece gecirdim..
Gece 2 de Akin uyandi, sonra uyumasin yardim ettim ,yatagima dondum, zar zor uykuya daldim, tam dalmistim ki Aras uyandi..
Bu sefer onu aldim yatagina goturdum , uyumasina yardim ettim, yine yatagima dondum.
Dedim Aras uyursa 1 saat daha uyurum ve 10dk sonra Aras uyandi, bugunde 6.30da gune merhaba dedik.
Kizlar persembe gunu buyuk oglumun sinifinda cadilar bayrami partisi var, partiyi ben hazirliyorum neredeyse 1 aydir.
Bu hafta asiri yogun olacagim, takima cok aktif bir sekilde ugrayamayabilirim, sabah cocuklari okula biraktigim gibi parti alisverislerini bitirecegim persembeye kadar.
Persembede bomba bir gun olacak , sabah 8.30da Akinin kostum gecisi var okulda 1 saat suruyor, 10.30da Arasin kostum gecisi var, 1de Akinin sinif partisi var partide olacagim...
Sonrada aksam seker toplamaya cikacagiz cocuklarla kostumleri giyip, hemde seker dagitacagiz :)
alması çok kolay hiç anlamıyoruz da vermesi ölüm malesef .Don canim, kilo almadan en iyisi kontrol altina al.
Ben bir almaya basladim 65ten 71lere nasil ciktim anlayamadim bile
bu hafta menülerine ve sporuna çok dikkat et canım ,daha fazla artı çıkma. 4 günde o kadar fark nasıl olmuş anlamadım hiç .Slm kizlar
Gecen cuma 57.8
Pazartesi :59.5
+fark :1.7
Yarisma icin pazartesi hesaplansin lutfenYawrukush
bende inanıyorum daha çok gün var cumaya ,kesinlikle verirsinGünaydınlar
Cuma: 66,2
Pazartesi: 66,5
Cumartesi ve Pazar da tartılmıştım o zamanda hep 66,5 geldi 3 gündür sabit çıkıyor yarın birden azalacak inanıyorumgenelde öyle oluyo ben her gün tartılınca daha motive oluyorum biliyorum yanlış ama aynı çıkınca ya da artı çıkınca üzülmüyorum dikkat ettikten sonra o ödemdir diyip kafaya takmıyorum
Stevia biraz farklı oluyor aslında ama alışınca şeker gibi geliyor aynı piskolocikHey masallah canim sana. Ne guzel akil etmissin. Ben de alayim stevia yapragi. Cok tatli krizim tutunca tahinin acine ekler yerim.
aynen canim, cok zor su bogazimi tutmasialması çok kolay hiç anlamıyoruz da vermesi ölüm malesef .
Evet ben de 24 kasımın olduğu haftasonu iki gün ketosisten çıkmayı göze alıp bozacağım haftasonu şehir dışına gideceğim. O zaman canımın çektiği şeylerden minik minik yiyip içmeyi planlıyorum.cok haklisin canim da iste herkesin sevgidini gostermesi farkli oluyor. Ayyy o kadar uzun zamandir cips filan yenedim ki nasil canim istiyir bazen.
menu paylasmadim hep disardan yedim en kotu seyleri ,bu hafta menülerine ve sporuna çok dikkat et canım ,daha fazla artı çıkma. 4 günde o kadar fark nasıl olmuş anlamadım hiç .çok unutkanım menülerini de hatırlayamadım ,geçmiş menülerini unutmuş olabilirm ama bugün ki menüne özellikle bakıcam,gözüm üstünde kız
hic denemedimStevia biraz farklı oluyor aslında ama alışınca şeker gibi geliyor aynı piskolocik
guzel planEvet ben de 24 kasımın olduğu haftasonu iki gün ketosisten çıkmayı göze alıp bozacağım haftasonu şehir dışına gideceğim. O zaman canımın çektiği şeylerden minik minik yiyip içmeyi planlıyorum.
Aboo27 Ekim menüsü
Sabah
2 dilim ekmek
Bir pasta tabağı patates kızartması
Domates salatalık
Çay
Ara
Kabak tatlısı
Akşam
Ekmek arası tavuk döner
Ayran
Akşam yemeği çok plansız gelişti
Acilen çıkmak zorunda kaldık
Gideceğimiz yere giderken de arabada yedik o yüzden üzgünüm
Akşam 6 30. Gibi de
Çay
Bir avuç çekirdek
İki tane halley
Az evvel de
10'ar kere bacak açma egzersizi
10'ar kere bacağı karına çekme egzersizi
Yaklaşık 2 saat ev işi
Toplasam 2 bardak su anca içmişimdir
Yarına daha bol su içicem ve daha dikkatli olucam
Oy oy yoğun kuşum benim başına da Ne işler açarmış her işi de üstlenirmiş sonra canı çıkarcasına çalışıp yorgun bitki ama musmutlu olurmuş. Sen seviyorsun bence bu koşturmacalarıSelam kizlar nasilsiniz, cok kotu bir gece gecirdim..
Kendinge gel ganadalıSlm kizlar
Gecen cuma 57.8
Pazartesi :59.5
+fark :1.7
Yarisma icin pazartesi hesaplansin lutfenYawrukush
iyiyim canim, bugun oglen yemegimi gec yedim, galiba bakalim aksami hafif gecirmeye calisacagim, salata yogurt filan.
tek öğün mü yedin canım ? kolay gelsin ,seninde özge gibi yoğun gündemin :)Kızlar menümü vereyim
300 gr kıymadan patlıcan kebabı
Bir kase mor lahana turşusu
Bu kadar
Su iki litre daha içerim
Spor yok. okul evde yemek yapma misafir gelecek onun hazırlığı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?