- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
afiyet olsun canim.Kızlar menümü vereyim
300 gr kıymadan patlıcan kebabı
Bir kase mor lahana turşusu
Bu kadar
Su iki litre daha içerim
Spor yok. okul evde yemek yapma misafir gelecek onun hazırlığı var.
aslinda kalori olarak dengelemissin. o yuzden ciok birsey soylemek istemiyorum. yani mesela sabahki yediklerin cok karbonhidratli ama kalori olarak normal bir kahvalti civarindadir diye dusunuyorum.Selam
Sabah
Cici bebe 7-10 tane
1 bardak süt
Ara
Kraker
Öğlen
Dereotlu bulgur pilavı 1 tabak
Yeşil mercimek
2 kaşık ev yapımı yoğurt
Akşam
Yarım tabak et
6-7 sarma
1 kaşık yoğurt
Şu an spordayım gün içinde 45 dk yürüyüş
1.5 l su
13065 adım
Etiketleme nasıl oluyor bilmiyorum :)
canım kahvaltın ve ara öğünün olmamış bence . bulgur pilavı kaç kaşık tahmini ? 3 kaşık 1 dilim ekmeğe denk demişti diyetisyenim . mercimek protein yerine geçiyor o güzel olmuş ,bulgurun ölçüsü de çok değilse öğlen yemeğin güzel bence . akşam yemeğin de sarma biraz daha az olsa daha iyiymiş ama ekmek yemediğin için onun içinde ki pirinç çok sorun olmaz sanırım . suyu biraz daha artırmalısın ,spor yaptığın için de su kaybın çoktur zaten ,kilo vermen daha çok kolaylaşır su artarsa . sporunda güzel :)Selam
Sabah
Cici bebe 7-10 tane
1 bardak süt
Ara
Kraker
Öğlen
Yeşil mercimek
2 kaşık ev yapımı yoğurt
Akşam
Yarım tabak et
6-7 sarma
1 kaşık yoğurt
1.5 l su
13065 adım
yediklerimizin cinsi de önemli bence canım ,arkadaş spor yaptığı için sorun olmaz belki ama ,bazı kişiler yanlış beslendiği zaman kilo verseler de sağlıksız çökmüş görünüyorlar . o yüzden protein de karbonhidrat da dengeli alınmalı bence .aslinda kalori olarak dengelemissin. o yuzden ciok birsey soylemek istemiyorum. yani mesela sabahki yediklerin cok karbonhidratli ama kalori olarak normal bir kahvalti civarindadir diye dusunuyorum.
Ozlem ne yedin kiz hafta sonu :)))Slm kizlar
Gecen cuma 57.8
Pazartesi :59.5
+fark :1.7
Yarisma icin pazartesi hesaplansin lutfenYawrukush
Aynen diyetteyken yemedigim herseyi sanki suan yiyebilirmisim gibi hissediyorum ama aslinda ne kadar yanlis bir his.Don canim, kilo almadan en iyisi kontrol altina al.
Ben bir almaya basladim 65ten 71lere nasil ciktim anlayamadim bile
Sagol kuzum :)Su az biliyorum..
Genel olarak evet az oldu biraz, evde olsam akşam biraz daha yerdim mesela :)
Aleykum selam..
Çookk kolay gelsin canım..
İnşaAllah canım..
Egzersiz yok maalesef, gerçi hiç oturduğumu da bilmiyorum, sürekli ayaktaydım :)
Evet kuzum bu hafta perisanim..kolay gelsin canım ,bayağı yoğunmuş programın .
Menu ve su cok guzel canim, egzersizine yuruyus de eklesene feyzos, evde 1 mil leslie yapabilirsin mesela.bugün menüm
sabah : haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
domates
tatlı yeşil biber
1 kk peynir
ara : 1 çay bardağı süt
mandalina
öğlen : 2dilim tb ekmeği
salata
6 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık yoğurt
ara : 1 çay bardağı süt
yarım elma
akşam : 1 kaşık patates yemeği
3 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
avuç içinden biraz fazla kızarmış tavuk
2 dilim tb ekmeği
salata
su : 2 litreye yakın
spor : 400 zıplama + basen çalışma
Yawrukush @AKovser Kozmogirl17
Ohhh afiyet olsun canim :)Evet ben de 24 kasımın olduğu haftasonu iki gün ketosisten çıkmayı göze alıp bozacağım haftasonu şehir dışına gideceğim. O zaman canımın çektiği şeylerden minik minik yiyip içmeyi planlıyorum.
ayy haklisin kendim kasiniyorum busem, oyle alisigim ki bu tempoya , normal insanlar gibi oturup bi cay -kahve keyfi bile yapinca misal tuhaf hissediyorum , ya neden oturdum diye:)Oy oy yoğun kuşum benim başına da Ne işler açarmış her işi de üstlenirmiş sonra canı çıkarcasına çalışıp yorgun bitki ama musmutlu olurmuş. Sen seviyorsun bence bu koşturmacaları ☺ Kolay gelsin bütün hafta boyunca özgecim fırsat bulursan foto at bizim için çok farklı telaşlar bunlar.
Okulda yuruyus yapiyorsundur canim, yemek vs onlarda egzersiz..Kızlar menümü vereyim
Bu kadar
Su iki litre daha içerim
Canim sabah ve ara ogunde cici bebe ve kraker yerine guzel bir kahvalti yapsaydin harika olurdu..Selam
Sabah
Cici bebe 7-10 tane
1 bardak süt
Ara
Kraker
Öğlen
Yeşil mercimek
2 kaşık ev yapımı yoğurt
Akşam
Yarım tabak et
6-7 sarma
1 kaşık yoğurt
1.5 l su
13065 adım
Cezamı yaptım bile :) 45 dk dans ettim, şu an ölüyüm. Bir de 15 dk koşu 10 dk eliptik bisiket 10 dk bisiklet 10 dk uzay yürüyüşü yaptım :)Ozlem ne yedin kiz hafta sonu :)))
Aynen diyetteyken yemedigim herseyi sanki suan yiyebilirmisim gibi hissediyorum ama aslinda ne kadar yanlis bir his.
Sanki kitliktan ciktim, acilen eski duzenime donup, 58-59 kiloyu kontrol altinda tutmam gerek..
Sen nasilsin canim, mudurun geldi mi?
Sagol kuzum :)
Illa egzersiz yapmana gerek yok tum gun kosturduysan oda egzersiz..
Evet kuzum bu hafta perisanim..
Menu ve su cok guzel canim, egzersizine yuruyus de eklesene feyzos, evde 1 mil leslie yapabilirsin mesela.
Bende bugun leslieye baslicam..
Ohhh afiyet olsun canim :)
ayy haklisin kendim kasiniyorum busem, oyle alisigim ki bu tempoya , normal insanlar gibi oturup bi cay -kahve keyfi bile yapinca misal tuhaf hissediyorum , ya neden oturdum diye:)
Okulda yuruyus yapiyorsundur canim, yemek vs onlarda egzersiz..
Guzel menu kuzumm..
Canim sabah ve ara ogunde cici bebe ve kraker yerine guzel bir kahvalti yapsaydin harika olurdu..
Kahvaltiyi es gecme Cisecim, mesela yumurtani sebzeni ye kahvaltinda..
15 dk muzik acip dans etme cezasi geliyor kraker ve cici bebeye :)
Cuma sabah pancake le basladim bol maple surubluOzlem ne yedin kiz hafta sonu :)))
Aynen diyetteyken yemedigim herseyi sanki suan yiyebilirmisim gibi hissediyorum ama aslinda ne kadar yanlis bir his.
Sanki kitliktan ciktim, acilen eski duzenime donup, 58-59 kiloyu kontrol altinda tutmam gerek..
Sen nasilsin canim, mudurun geldi mi?
Sagol kuzum :)
Illa egzersiz yapmana gerek yok tum gun kosturduysan oda egzersiz..
Evet kuzum bu hafta perisanim..
Menu ve su cok guzel canim, egzersizine yuruyus de eklesene feyzos, evde 1 mil leslie yapabilirsin mesela.
Bende bugun leslieye baslicam..
Ohhh afiyet olsun canim :)
ayy haklisin kendim kasiniyorum busem, oyle alisigim ki bu tempoya , normal insanlar gibi oturup bi cay -kahve keyfi bile yapinca misal tuhaf hissediyorum , ya neden oturdum diye:)
Okulda yuruyus yapiyorsundur canim, yemek vs onlarda egzersiz..
Guzel menu kuzumm..
Canim sabah ve ara ogunde cici bebe ve kraker yerine guzel bir kahvalti yapsaydin harika olurdu..
Kahvaltiyi es gecme Cisecim, mesela yumurtani sebzeni ye kahvaltinda..
15 dk muzik acip dans etme cezasi geliyor kraker ve cici bebeye :)
Insallah canim bal damliyo agzindan,1 ay sonra yazicam tekrarCanim gidecek o kilolar, sporlad harika inceleceksin, bu olculeri not et, sonra yeni olculerle kiyaslarsin..
Aslinda hepimiz yazabiliriz 15 gune bircanim cok gecmis olsub super biraz dinlen sen de kendine gel
kesinlille cok guzel bir medsfe ben kendim icin diyorum buraya gelmseydil alir basimi giderdim ne durumda oldugumun farlinda olmayarak
ayy su ölcülmr isini benim de yapmam lazim sporla degistini görünce insan daha da gaza geliyor biz eskiden 15 te bir ölcülerimiuo yazardil gruba o da iyi heliyordu bana
Supersin canimKızlar menümü vereyim
Bu kadar
Su iki litre daha içerim
Evet feyzoş ketojenik diyetle tek öğün yapıyoruz eşimle. 2 ay doldu. Böyle iyi işi de az.tek öğün mü yedin canım ? kolay gelsin ,seninde özge gibi yoğun gündemin :)
Çok güzel uygulama var fat secret biliyorsundur baya kullanılan bir uygulama kalori hesabı yapanlar da kullanıyor. Ben protein yağ ve karbonhidrat oranlarını ayarlamak için kullanıyorumafiyet olsun canim.
Keto hesaplamak icin uygulama mi kullaniyorsun? Evetse hangi uygulamayi?
Menü güzel canım her zamanki gibiKızlar menümü vereyim
Bu kadar
Su iki litre daha içerim
Yemek çok az değil mi su spor iyiIyi aksamlar kizlar,kafam ustumde yok bugun haftalardir ilk defa karbonhidrat almadim,bugunku menum
11.30 2 yumurtali pirasa,peynir
17.30 5-6 kasik kabak yemegi,avakadolu salata,peynir
2,5 litre su,30 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?