minnosum baska sitelerden de bak canım kalorisine üzülme bu kadar..
kızlar yarın herkes kilo bildirsin bakalım kim ne durumda...
reyhancım saol canım inş hayırlsıı olur..
ayy bende ınanamıyorum suan karcıcegım yaa bana bugun ne yesılcay etkı eder ne su nede baska bısey yuhhh bee okadar kalorı neresınde yanı ayy benım cok canım sıkıldı valla butun bır hafta verıdıgım emek bır yemekte gıttı valla cokk cok moralım bozuldu sımdı:84::84::84::84:
canım sen yazınca aklıma geldi burdan önceki tayin yerim ilçeydi fazla tercih şansımız yoktu genelde öğlen yemeklerine hep aynı yere giderdik bende ya adana yerdim yada köfte salata ve ayran eşliğinde demek bu kadar kalorisi varmışki 56 kiloda gittiğim ilçeden 74 kilo olarak döndüm ve oradaki sürem 2 yıldı yani 18 kiloyu inan bana 2 yılda aldım son 6 aydada dikkat ettim almamaya ama veremedimde tabiii. demek yediğim adana kavurma ve köfteler beni mahfetmiş canım.
ayy valla bende sankı bıraz daha masum olur dıye hep adana soylerım esım ya ıskender yer yada doner benım yedıgım belkıde onu gecıyormus yaa suraya bek boylelıkle nasıl kılo aldıgımıda ogrenmıs oldumm tabı kotu bır deneyımle :84::84: karcıcegım bana pılates ve yuruyusun nekadar kalorı harcattıgını bulabılırmısın yanı saat olarakk ona gore aksama mutlaka 500 kalorı yakmam lazım cunku canım
canım koşu bandımda tempolu olarak nerdeyse koşacak hızda yarım saat yürüdüğümde 180 kalori harcadığımı yazıyor 1 saat falan bu şekilde yürürsemde 360 kalori harcagımı gösteriyor ama platesi bilmiyorum canım onu ne yaptım nede yapılışını gördüm o yüzden hiç bir fikrim yok tatlım
arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyarcım var. burda çiğköftem diye bir yer var etsiz köfte satılıyor. bir lavaşın içine yaklaşık 4 tane falan çiğköfteyi yayıp yeşil soğan maydonoz marul domates koyup limon sıktıktan sonra dürüm yapıyor arada arkadaşlar gidiyor bir defada ben gittim ve hoşuma gitti bu dürüm öğlen yemeği olarak yenebilirmi ne dersiniz
ayy ben bılmıyorum 4 tane cıgkofte 200 kalorı onu bılıyorum dıgerlerını hıc saymıyorum bugunku felaketten sonra uzun bır sure cıgkofte adana urfa bıseyler aklıma gelmez benım nasılsa
merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen
karciceğim onun kalorisi cok yüksek canım içine yaklasık 5 tane çiğ köfte oluyor kocaman bir avuc koyuyorlar ve etsiz çiğ köfteyi yaparken ceviz fındık da kullanılıyor..
250 köftesi etse dürümü var 70 o desen yeşilliği nar eksisi ayranı vs orlatama 400 ün üstüne cıkar..
Unut sen o dürümü ben onu kendime mükafat olarak alıyorum 2-3 ayda bi.o da aksam yemek yememek sartıyla.
anladım canım ben 2 kere yedim aylar önce öğlen yemeği olarak almıştık ama ikinci yediğimde nar ekşisi olan sosunu kattırmamıştım acı oluyor diye ve o dürümüde ikiye böldürüp yarısını arkadaşıma vermiştim çünkü ilkinde çok geldiği için yarısını yiyemeyip atmıştım ama sandığımdan yüksekmiş kalorisi
anladım canım ben 2 kere yedim aylar önce öğlen yemeği olarak almıştık ama ikinci yediğimde nar ekşisi olan sosunu kattırmamıştım acı oluyor diye ve o dürümüde ikiye böldürüp yarısını arkadaşıma vermiştim çünkü ilkinde çok geldiği için yarısını yiyemeyip atmıştım ama sandığımdan yüksekmiş kalorisi
veeeeeeee meyvemmmmmm bıl bakalım mınnos nerden gelıyorrr
wc den
OLLLEEEEEEYYYYYyyyyyyyyy
sonunda gerceklesti
minnosum demekki adana yemen gerekiyormusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?