Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 saat pilates 30 dk yuruyusun uzerıne ,2 makıne utu yapmak ta var bu aksam acaba yınede gıtmezzmı .:84::84::84: ay ben bılmıyordumkı yaa bılsem yermıyımm. sızce bu sporla kac kalorı verırım . meyvem 1 saate cıkarmalıyım demı yuruyusu:84::84:

minnosum baska sitelerden de bak canım kalorisine üzülme bu kadar..

kızlar yarın herkes kilo bildirsin bakalım kim ne durumda...

reyhancım saol canım inş hayırlsıı olur..

baska sızteden baksam ne olur olsun olsun 200 kalorı az olsun sonucta bır ogle yemegı bu ve nerden baksan 500 kalorı :84::84: dahada kalorısını bılmedıgım seyler yemıycem be bu ne ya. ben bunu eskıden aksam yemegı dıye yerdım bırde ustelık 1.5 porsıyon yerdımm amanınn

canım sen yazınca aklıma geldi burdan önceki tayin yerim ilçeydi fazla tercih şansımız yoktu genelde öğlen yemeklerine hep aynı yere giderdik bende ya adana yerdim yada köfte salata ve ayran eşliğinde demek bu kadar kalorisi varmışki 56 kiloda gittiğim ilçeden 74 kilo olarak döndüm ve oradaki sürem 2 yıldı yani 18 kiloyu inan bana 2 yılda aldım son 6 aydada dikkat ettim almamaya ama veremedimde tabiii. demek yediğim adana kavurma ve köfteler beni mahfetmiş canım.

ayy valla bende sankı bıraz daha masum olur dıye hep adana soylerım esım ya ıskender yer yada doner benım yedıgım belkıde onu gecıyormus yaa suraya bek boylelıkle nasıl kılo aldıgımıda ogrenmıs oldumm tabı kotu bır deneyımle :84::84: karcıcegım bana pılates ve yuruyusun nekadar kalorı harcattıgını bulabılırmısın yanı saat olarakk ona gore aksama mutlaka 500 kalorı yakmam lazım cunku canım

canım koşu bandımda tempolu olarak nerdeyse koşacak hızda yarım saat yürüdüğümde 180 kalori harcadığımı yazıyor 1 saat falan bu şekilde yürürsemde 360 kalori harcagımı gösteriyor ama platesi bilmiyorum canım onu ne yaptım nede yapılışını gördüm o yüzden hiç bir fikrim yok tatlım

tamam canım sagoll ben dun aksam normal tempoda 1 saat yurudum sucuk su oldum ama benım kosu bandı cok az gosterıyor galıba sadece 110 kalorı yaktım oyuzden ona ınanamıyorum da oyuzden sordum canım

ayy benım meyvemm tatlı böcegım nereye gıdıyor ıkıde bır yaaa

üzümlü kuyabıyemde yokk ,

hypatıa hanımcıgım bır gelıp pir gelıyor zaten şimdi gelir önumden baklavalar gecıyor dıye

Son düzenleme:
arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyarcım var. burda çiğköftem diye bir yer var etsiz köfte satılıyor. bir lavaşın içine yaklaşık 4 tane falan çiğköfteyi yayıp yeşil soğan maydonoz marul domates koyup limon sıktıktan sonra dürüm yapıyor arada arkadaşlar gidiyor bir defada ben gittim ve hoşuma gitti bu dürüm öğlen yemeği olarak yenebilirmi ne dersiniz

ayy ben bılmıyorum 4 tane cıgkofte 200 kalorı onu bılıyorum dıgerlerını hıc saymıyorum bugunku felaketten sonra uzun bır sure cıgkofte adana urfa bıseyler aklıma gelmez benım nasılsa

ayy ben bılmıyorum 4 tane cıgkofte 200 kalorı onu bılıyorum dıgerlerını hıc saymıyorum bugunku felaketten sonra uzun bır sure cıgkofte adana urfa bıseyler aklıma gelmez benım nasılsa

o zaman yenebilir canım 4 tane çiğ köfte 200 kalori 1 lavaş ekmek 100 kalori diğerleri yeşillik zaten 1 dal soğan biraz maydonoz çeyrek domates 1 yaprakta marul konuyor toplamda 350 kalori ancak yapar 1 simitle 1 ayran da anerdeyse 350 kalori oluyor değilmi

merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen

karciceğim onun kalorisi cok yüksek canım içine yaklasık 5 tane çiğ köfte oluyor kocaman bir avuc koyuyorlar ve etsiz çiğ köfteyi yaparken ceviz fındık da kullanılıyor..
250 köftesi etse dürümü var 70 o desen yeşilliği nar eksisi ayranı vs orlatama 400 ün üstüne cıkar..
Unut sen o dürümü ben onu kendime mükafat olarak alıyorum 2-3 ayda bi.o da aksam yemek yememek sartıyla.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-1315.html#post18076623

TATLIM HOŞGELDİN ÖNCELİKLE UMARIM EN KISA SÜREDE İSTEDİĞİN KİLOYA ULASIRSIN..
BİZİM TAKIM ŞUAN İÇİN DOLU SENİ YENİ ACILAN 9. TAKIMA YÖNLENDİRİYORUM ORDAKİ ARKADASLARIN HEPSİ YENİ BASLIYOR SENİN GİBİ ORAYA GEL ORDAN DEVAM EDELİMM..

anladım canım ben 2 kere yedim aylar önce öğlen yemeği olarak almıştık ama ikinci yediğimde nar ekşisi olan sosunu kattırmamıştım acı oluyor diye ve o dürümüde ikiye böldürüp yarısını arkadaşıma vermiştim çünkü ilkinde çok geldiği için yarısını yiyemeyip atmıştım ama sandığımdan yüksekmiş kalorisi

söyle yapabılırız tatlı sen 65 kıloya ınınce belkı oglen ogununde kendıne ödul olarak yersın ama aksamında bır saaat spor yapmak kaydıyla anlastıkmı sekercım

valla ne yalan söylimm ben 1.5 yiyorum o dürümlerden aksamıda meyveyle sütle geciriyorum süper doyurucu oluyorr

selam kızlar ben geldim...

ayy bu ne ya kar fırtına kış kıyamet...

sabah dersaneye giderken bir kaydım bir düştüm ki sormayın tüm kıyafetlerimhem çamur hem kar oldu...bir yandan sinirden ağlıyorum koşarak eve gittim üstümü değiştirdim tekrar gittimn dersaneye üstüne üstlük geç kaldığım için azar da yedim..yani kötü başlayan bir gün oldu biraz da komik

neyse bugün annemin doğum günü o yüzden ona beğendiği bi bluzu aldım yeni sezon gelmiş tüm mağazalara kızlar yaza az kaldı yaa incecik olup en küçük bedenlerin içine gircez ne güzel...annemin doğum günü diye diyeti bozmak filan yok tabiiki zaten annem de benim ihtiyacım yok pastaya dedi allahtan bende pasta almadım sadece lokum aldım yesin diye memnun oldu kurtardım yani bugünü böyle...

siz nasılsınız neelr yapıyorsunuz bakalım.. ben bi geçmişe dalıp geliyorum cicişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…