Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

söyle yapabılırız tatlı sen 65 kıloya ınınce belkı oglen ogununde kendıne ödul olarak yersın ama aksamında bır saaat spor yapmak kaydıyla anlastıkmı sekercım

şu an yemem zaten canım ben çok kararlıyım kilo vermeye kafama silah dayasalar yinede yemem keşke gerçek hayatta beni tanımış olsaydınız ben kafama koyduğumu yaparım ve kilo verme işinide kafama koydum tatlım bazan zayıf hissettiğim acaba başaramıyacağımmı dediğim anlar olur ama o durumdan çabucak kurtulur daha bir sarılırım hedefime ulaşmak için ve hep şunu derim ben neleri başarmadımki bunumu başaramıyacağım.

ayy gecmıs olsun annacımmm canım benım yaa dıkkat etsene yururken kız annecının dogumgunusu kutlu olsun ınsallahh her bırlıkte daha nıce dogumgunlerı kutlarsınız canımcım

ınsallah cnaım ınsallah basarıcagız hep bırlıktee
yok daha tövbee buraya yazıp da canınızı çektirmeyeceğim..
allahım ya yemıycem demıyorda canınız cekmesın dıyorr dovucem bu kızı kaptannn

wc ye gittim diye sevinen ancak bizler oluruz gözün aydın akşamada spor yaptınmı tamamdır

ama napıyım cok mutlu oldum

annacım gecmiş olsun sekercim..

minnosumm hypatiaya naparsan yap tatlım artık ben onla bas edemiyorum.. eti senin kemiği nolursa olsunn

prensesim neymiş stretejinn

minnosumm hypatiaya naparsan yap tatlım artık ben onla bas edemiyorum.. eti senin kemiği nolursa olsunn

ayy böyle şeyleri konusmak ayıp ama diyet konusundayız.konu açıldı madem söyleyeyim.şimdi ben ders çalışıyorum ya.normalde masada çalışıyorum.wc ye çıkmak istediğimde koltukta çalışıyorum.bacaklarımı altıma alıyorum.dirseklerimden destek alıyorum.yani karnıma baskı yapmış oluyorum.yarım saatede wc ye çıkıyorum.masaya gitmeye üşendiğimde oturma odasında ders çalışırken keşfettim bunu değilse insanın öle oturması durması pek mümkün değil

minnosla ben bu konuda aştık zaten acık acık konusuyoruzz

aaaayyyy prensesimm ben öyle duramıyorum midem eziliyor..
bide yarım saat mümkün değill :26:

ama wc için süper bi yöntemmiş

şimdilerde hergün ders çalışıyorum.sadece bu sebepten bacaklarım agrıya agrıya kanepede çalışıyorum daha bu sabah vaktim kısıtlı olmasına ragmen zorla ders çalıştım

ozaman karaygalarını hemen atalım su hypatıa hanımın bende cuma gunu artıda olunca konusmaya baslıycam meyvemm ozaman oyle bır canını acıtıcamkı bak bakalımm bıdaha yıyebılıcekmı bunlarıı
hımm mantıklı aslında yarım saat sogukta wcde beklıycegımee

ayy nıye utanıcam kardesım yapamıyorummm annemın gıttıgı dıuetısyen bıle sordu yapamama sorununuz varmı dıye

teşekkürler minnoşum teşekkürler meyvecim iyiyim şimdi bir şeyim yok...ben zaten sakar bir insanım bir de akrlı havada dışarı çıkınca düşmek kaçınılmaz oluyor işte...

kızlar geçmişi okudum da bu ne böyle

börekler poğaçalar tatlılar filan kaptanımız bile coşmuş neyseki sonradan farkettim ciddi olmadığınızı ve rahatladım... kızlar bugün mağazada reyonları gezerken o yeni sezon küçük beden cicileri görünce ne kadar derin bir iç çektim bilseniz bu küçük beenlere bu kadar yaklaşmışken ne demek poğğaça börek bakimm duymamaış olayım...atın kafanızdan bunları hiç düşünmeyin zamanla çıkcak aklınızdan biraz önce dayım anneme pasta getirdi hemde meyveli en sevdiğimden ben mnontiye başladım dedim dayım güldü şimdi yiyolar afiyetle ama ben üzülmüyorum çünkü yaza az kaldı ben de yazın yicem incecik olduğumda

sizde lütfen kendinizi motive edin iradenizi sağlamlaştırın kızlar önünüze konan bir şeyde hemen kendinizden geçmeyin gerçekten onu yemek istiyormusunuz bunu düşünün bence...

canlarım cumaya az kaldı eksielrde olmamız lazım dikkat edelim

meyvecim canım ya üzülme wcye çıkar çıkmaz gitcek o + lar strestende olur takma bu kadar üzme kendini hepsi geçecek inş...iş için de üzülme hayırlısıyla olsun cnaım inşallah hallolur ya...menün güzel afiyet olsun canım wcye de çıkarsan süper olcak inş çıkar rahatlarsın

minnoşcum...kız sabahtan iyiydinde öğlen adana kebapa yenilmişin yaw tüh...neyse artık olan olmuş canım...inş akşam sporla yakarsın onları.wcye çıkmanada çok sevinidm yarında çıkarsın inş canım benim...

hypatia kız sen napıyon öle :96: kendinden geçtin iyice ama yazık ediyosun bunca zamanlık emeğine tatlım bir an önce toparlan bizim için değil kendin için yap bunu ben inanıyorum sen toparlanıp atıcaksın o + ları canım...

prensescim hareketsizlikten verememişindir canım ya evde yürüyemezmisin ben evde yürüyorum şahsen koridor boyunca gidip geliyorum..müzikte aç mis gibi...menün güzel canım afiyet olsun

nidahcım
menün çok güzel tatlım afiyet olsun

karçiçeği
menün çok güzel canım 2 günlük diyette inş fazla fazla verirsin canımcım

kuyabiye...canım çok sevindim 54 çıkmana yaa süpersin sen maşallah
[/B]

Son düzenleme:
hımm mantıklı aslında yarım saat sogukta wcde beklıycegımee

ayy nıye utanıcam kardesım yapamıyorummm annemın gıttıgı dıuetısyen bıle sordu yapamama sorununuz varmı dıye

diyetisyenlerin ilk sordugu şey.çünkü bu metabolizmanın çalışıp çalışmadıgını gösteriyor.sende kitap oku dergi gazate oku bence dene.secde eder gibi ama popon aşağıda dirseklerinden destek al bişiler oku.bazen yarım saati bile bulmuyor ben istersem 1 saat oturayım wc de olmuyor.bir bu bir yeşil çay kurtarıyor beni

Son düzenleme:
ayy bende bazen wcye gıdıp sudoku çözuyorumm ayy cok ıgrenc seyler konucmaya basladık sekerrler :26::26: neysem ben sımdık bırazdan elmamı yesem cunkum 5te cıkıyorum uzerımı degısıp hemen kostur kostur spora gıdıyorum gerı 7bucukta gelıyorum sımdı yesem olur demı kızlar

bu akşam bir deneyeyim bakalım nasıl olacak :44:

dene canım dene çok güzel oluyor bu havada nerde yürüyecek insan hem yürüsede nasıl yürüyecek terlemez ki ama biz kilo vermek istiyoruz hareket şart evde yürüyorum bu yüzden çok işe yarıyo daha çok terliyorsun

hakksten bu sohbetin sonu pek iyi bir yerde bitmeyecek gibi ye ye elmanı taltıme rken yersen daha iyi olur

ayy yapcak bişi yok.bunuda konusmak lazım

hypatia holding senin fotolarını nerde gördü dur bende değiştireyim konuyu

Bu da benim menüm...

Sabah:1 greyfurt, 1 kuru incir
Kahvaltı:1 dilim tb.ekmek, peynir, maydonozlu salata,yeşilçay
Ara:1 elma
Öğle:Ton balıklı salata, 1 kase sebze çorbası, 1 kutu ayran,1 tane ceviz
Ara:2 tane kuru kayısı
Akşam:Ton balıklı salatanın yarısı öğlenden kaldı yiyemedim, 1 kase çorba, yoğurt
Yatmadan bir bardak süt içmeyi düşünüyorum olmazsa saat 8 gibi 1 meyve yerim

3.5 lt su, yeşilçay ve funda, 1.5 saat yürüyüş, 15 dk ip atlama

inşallah bu kez eksiksiz olmuştur (monti açısından...)

bence süper ama monti amca begenirmiydi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…