söyle yapabılırız tatlı sen 65 kıloya ınınce belkı oglen ogununde kendıne ödul olarak yersın ama aksamında bır saaat spor yapmak kaydıyla anlastıkmı sekercım
ayy benım meyvemm tatlı böcegım nereye gıdıyor ıkıde bır yaaa
üzümlü kuyabıyemde yokk ,
hypatıa hanımcıgım bır gelıp pir gelıyor zaten şimdi gelir önumden baklavalar gecıyor dıye
veeeeeeee meyvemmmmmm bıl bakalım mınnos nerden gelıyorrr
wc den
selam kızlar ben geldim...
ayy bu ne ya kar fırtına kış kıyamet...
sabah dersaneye giderken bir kaydım bir düştüm ki sormayın tüm kıyafetlerimhem çamur hem kar oldu...bir yandan sinirden ağlıyorum koşarak eve gittim üstümü değiştirdim tekrar gittimn dersaneye üstüne üstlük geç kaldığım için azar da yedim..yani kötü başlayan bir gün oldu biraz da komik
neyse bugün annemin doğum günü o yüzden ona beğendiği bi bluzu aldım yeni sezon gelmiş tüm mağazalara kızlar yaza az kaldı yaa incecik olup en küçük bedenlerin içine gircez ne güzel...annemin doğum günü diye diyeti bozmak filan yok tabiiki zaten annem de benim ihtiyacım yok pastaya dedi allahtan bende pasta almadım sadece lokum aldım yesin diye memnun oldu kurtardım yani bugünü böyle...
siz nasılsınız neelr yapıyorsunuz bakalım.. ben bi geçmişe dalıp geliyorum cicişler
ınsallah cnaım ınsallah basarıcagız hep bırlıkteeşu an yemem zaten canım ben çok kararlıyım kilo vermeye kafama silah dayasalar yinede yemem keşke gerçek hayatta beni tanımış olsaydınız ben kafama koyduğumu yaparım ve kilo verme işinide kafama koydum tatlım bazan zayıf hissettiğim acaba başaramıyacağımmı dediğim anlar olur ama o durumdan çabucak kurtulur daha bir sarılırım hedefime ulaşmak için ve hep şunu derim ben neleri başarmadımki bunumu başaramıyacağım.
allahım ya yemıycem demıyorda canınız cekmesın dıyorr dovucem bu kızı kaptannnyok daha tövbeeburaya yazıp da canınızı çektirmeyeceğim..
wc ye gittim diye sevinen ancak bizler oluruzgözün aydın akşamada spor yaptınmı tamamdır
eeee vucut tabı dedı bukadar kalorıyı ne yapıcagız gel artık sunları atalım
darısı basına meyvemm
ınsallah cnaım ınsallah basarıcagız hep bırlıktee
allahım ya yemıycem demıyorda canınız cekmesın dıyorr dovucem bu kızı kaptannn
ama napıyım cok mutlu oldum
annacım gecmiş olsun sekercim..
minnosumm hypatiaya naparsan yap tatlım artık ben onla bas edemiyorum.. eti senin kemiği nolursa olsunn
prensesim neymiş stretejinn
ayy böyle şeyleri konusmak ayıpama diyet konusundayız.konu açıldı madem söyleyeyim.şimdi ben ders çalışıyorum ya.normalde masada çalışıyorum.wc ye çıkmak istediğimde koltukta çalışıyorum.bacaklarımı altıma alıyorum.dirseklerimden destek alıyorum.yani karnıma baskı yapmış oluyorum.yarım saatede wc ye çıkıyorum.masaya gitmeye üşendiğimde oturma odasında ders çalışırken keşfettim bunu değilse insanın öle oturması durması pek mümkün değil
minnosla ben bu konuda aştık zaten acık acık konusuyoruzz
aaaayyyy prensesimm ben öyle duramıyorum midem eziliyor..
bide yarım saat mümkün değill :26:
ama wc için süper bi yöntemmiş
ozaman karaygalarını hemen atalım su hypatıa hanımın bende cuma gunu artıda olunca konusmaya baslıycam meyvemm ozaman oyle bır canını acıtıcamkı bak bakalımm bıdaha yıyebılıcekmı bunlarııannacım gecmiş olsun sekercim..
minnosumm hypatiaya naparsan yap tatlım artık ben onla bas edemiyorum.. eti senin kemiği nolursa olsunn
prensesim neymiş stretejinn
hımm mantıklı aslında yarım saat sogukta wcde beklıycegımeeayy böyle şeyleri konusmak ayıpama diyet konusundayız.konu açıldı madem söyleyeyim.şimdi ben ders çalışıyorum ya.normalde masada çalışıyorum.wc ye çıkmak istediğimde koltukta çalışıyorum.bacaklarımı altıma alıyorum.dirseklerimden destek alıyorum.yani karnıma baskı yapmış oluyorum.yarım saatede wc ye çıkıyorum.masaya gitmeye üşendiğimde oturma odasında ders çalışırken keşfettim bunu değilse insanın öle oturması durması pek mümkün değil
minnosla ben bu konuda aştık zaten acık acık konusuyoruzz
aaaayyyy prensesimm ben öyle duramıyorum midem eziliyor..
bide yarım saat mümkün değill :26:
ama wc için süper bi yöntemmiş
hımm mantıklı aslında yarım saat sogukta wcde beklıycegımee
ayy nıye utanıcam kardesım yapamıyorummmannemın gıttıgı dıuetısyen bıle sordu yapamama sorununuz varmı dıye
prensescim hareketsizlikten verememişindir canım ya evde yürüyemezmisin ben evde yürüyorum şahsen koridor boyunca gidip geliyorum..müzikte aç mis gibi...menün güzel canım afiyet olsun
[/B][/COLOR]
bu akşam bir deneyeyim bakalım nasıl olacak :44:
ayy bende bazen wcye gıdıp sudoku çözuyorummayy cok ıgrenc seyler konucmaya basladık sekerrler :26::26: neysem ben sımdık bırazdan elmamı yesem cunkum 5te cıkıyorum uzerımı degısıp hemen kostur kostur spora gıdıyorum gerı 7bucukta gelıyorum sımdı yesem olur demı kızlar
ayy bende bazen wcye gıdıp sudoku çözuyorummayy cok ıgrenc seyler konucmaya basladık sekerrler :26::26: neysem ben sımdık bırazdan elmamı yesem cunkum 5te cıkıyorum uzerımı degısıp hemen kostur kostur spora gıdıyorum gerı 7bucukta gelıyorum sımdı yesem olur demı kızlar
Bu da benim menüm...
Sabah:1 greyfurt, 1 kuru incir
Kahvaltı:1 dilim tb.ekmek, peynir, maydonozlu salata,yeşilçay
Ara:1 elma
Öğle:Ton balıklı salata, 1 kase sebze çorbası, 1 kutu ayran,1 tane ceviz
Ara:2 tane kuru kayısı
Akşam:Ton balıklı salatanın yarısı öğlenden kaldı yiyemedim, 1 kase çorba, yoğurt
Yatmadan bir bardak süt içmeyi düşünüyorum olmazsa saat 8 gibi 1 meyve yerim
3.5 lt su, yeşilçay ve funda, 1.5 saat yürüyüş, 15 dk ip atlama
inşallah bu kez eksiksiz olmuştur (monti açısından...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?