Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kk'da değil canım şans eseri mailde gördüm ama çok cici zayıflamışsın, arada kocaman kocaman fark var valla.. darısı başımıza..

ben yarın bomba gibi dönücem. bugün izinliyim

kk'da değil canım şans eseri mailde gördüm ama çok cici zayıflamışsın, arada kocaman kocaman fark var valla.. darısı başımıza..

ben yarın bomba gibi dönücem. bugün izinliyim

tühhh be bende merak etmiştim

az sakinledinmi sen kendine geldinmi bişi yemiyorsun dimi

bugun meyvemınn hıc sohbet edesı yokk

ayy minnosum bu gün burası biraz karısık gerci bundan sonra hep böyle olucakmıs..
benim laboratuarı depo gibi bi yere tasıcaklardı küçücük lab. olduğu yeride aşı odası yapıcaklardı ası ayda 10 kez geliyor en fazla lab. her gün defalarca calısıyor müdürlükde kabul etmemiş. hemsirelerin oturduğu odayı yapın demiş şimdi hemsirelere oturcak yer kalmadı benim lab. calısmasını öğrettiğim iki arkadasta benim lab. tasındı galiba bundan sonra küçücük laboratuarda onalrla olucam ve bu demek oluyor ki pc 3 e bölünücek
tabi bizim acımızdan kötü çünkü ben sizle konusamıcammm

kızlar yaa hani bi yöntem var besin analizinizi cıkartıyor hangi besini vücut sindiriyor hangisini sindiremiyor vs tarzında o neydi hatırlayan varmı..

**4. TAKIM 196. ETAP**

meyvenull ( 59.3/)
Kuyabiye(54.8/)
PrensesPeri( 77.3/)
hypatia(66.3/)
Anna_maria(68,0/)
karcicegi71(69.2/)
pembepanter1(63.2/)
minnoş prenses(64.9/)
nidah( 66.8/)
katrem ( 75.6/)

anaa canımm ozaman sen eskısı gıbım sohbete gelemssınkı cok uzuldum yaf hooff bıtane daha bılgısayar al bananeymıss
kızlar yaa hani bi yöntem var besin analizinizi cıkartıyor hangi besini vücut sindiriyor hangisini sindiremiyor vs tarzında o neydi hatırlayan varmı..
york besın analızı dıye bılıyorum ben
ok sölicem ama ben kg.mi dedikten sonra kimse bir şey demesinnn

hem neler dıycem goruceksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…