kk'da değil canım şans eseri mailde gördüm ama çok cici zayıflamışsın, arada kocaman kocaman fark var valla.. darısı başımıza..
ben yarın bomba gibi dönücem. bugün izinliyim
bence süper ama monti amca begenirmiydi bilmem
catur cutur elmamı yıyorumm bennprensesımm maılde gormustur kk da resmım yokkı
bugun meyvemınn hıc sohbet edesı yokk
yarın sabah herkez kilosunu bildirsin bi durum değerlendirmesi yapalım saldınız bu hafta
catur cutur elmamı yıyorumm bennprensesımm maılde gormustur kk da resmım yokkı
ok sölicem ama ben kg.mi dedikten sonra kimse bir şey demesinnn
anaa canımm ozaman sen eskısı gıbım sohbete gelemssınkı cok uzuldum yaf hooff bıtane daha bılgısayar al bananeymıssayy minnosum bu gün burası biraz karısık gerci bundan sonra hep böyle olucakmıs..
benim laboratuarı depo gibi bi yere tasıcaklardı küçücük lab. olduğu yeride aşı odası yapıcaklardı ası ayda 10 kez geliyor en fazla lab. her gün defalarca calısıyor müdürlükde kabul etmemiş. hemsirelerin oturduğu odayı yapın demiş şimdi hemsirelere oturcak yer kalmadı benim lab. calısmasını öğrettiğim iki arkadasta benim lab. tasındıgaliba bundan sonra küçücük laboratuarda onalrla olucam ve bu demek oluyor ki pc 3 e bölünücek
tabi bizim acımızdan kötü çünkü ben sizle konusamıcammm
york besın analızı dıye bılıyorum benkızlar yaa hani bi yöntem var besin analizinizi cıkartıyor hangi besini vücut sindiriyor hangisini sindiremiyor vs tarzında o neydi hatırlayan varmı..
ok sölicem ama ben kg.mi dedikten sonra kimse bir şey demesinnn
bununla gözümüsü korkutamazsın dices işte dicesss
madem gözünüzü korkutamadımmm o zmn vicdanınıza sesleniyorum ühüühü demeyin kızlar, ben ettim siz etmeyin
madem gözünüzü korkutamadımmm o zmn vicdanınıza sesleniyorum ühüühü demeyin kızlar, ben ettim siz etmeyin
kaptan sana o kadar kızacakki bize gelince yorulup bişi demeyecek yarın rahatız kızlar herkes bildirsin kilosunu:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?