Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hypatiam kıyamam sana ben yaa canın çok çekmiş demekki yerkenn... keşke düşünseydin bu kadar üzüleceğini be tatlım...

madem gözünüzü korkutamadımmm o zmn vicdanınıza sesleniyorum ühüühü demeyin kızlar, ben ettim siz etmeyin

valla ben hıc acımıycam oylede bır kıyıcamkı sana altınada not dusucem senın oncekı msjlarınıı

sabah zeytınlı pohaca ıle sımıt yedım cokta mutluyum

bakalım yıne mutlu olabılıcekmısın belkı cumayı kurtarırızz

minnoşum kıyamam yaw seni seçmekle doğru etmişizz

ama bu kadar da kızmayın yazık yaw spor yapar + ları atar hypatiam dimi canımcım

yaaa her sabah işe gelirken bi yerde kuyruk oluyordur bugün gittim ilk defa aldım yumuşacıktı ve mideme bile dokunmadı, enfesti. napıyımmmmmm..

allahım iki gıdım yedim diye hemen kg almak zorunda mıyım?? offf offf

akşam pilatese ve yüzmeye gidicem sözz

Sağoll anna'cımm bi sen kızmadınn...

tatlım kızdım ama böyle konuşunca üzerine gelmek istemedim....
neden o şeyleri yeidiğinide anlamış değilim gerçekten seni mutlu etti mi yeidkten sonra... diytten vazgeçmek yok canım kendine gelmen lazım cumaya kadar atman lazım o artıları kızlar haklı senin iyiliğin için kızıyorlar sana...yaz da yaklaşıyor yazın yağlı yağlı gezmek mi istiyorsun incecik mi lütfen kendine ve emeğine yazık etme olurmu kendin için yapmalısın bunu...

ben sana güveniyorum hepimiz güveniyoruz aslında sen bu artılardan kurtulcaksın cumaya kadar...

hypatia sana sıra geldi canım...
sen bu hafta ne yaptın biliyormusun..
2 haftadır uğras didin bi cabaya verdiğin tüm kiloları geri aldın..
yarım ayın bosa gitti 2 haftada bu aldıklarını vermeye calıscaksın..
ve 5 hafta bosu bosuna oyalanmıs olucaksın..

yarın sabah kilonu bildiriceksin ve ozamn basta kendine olmak üzere hepimize zarar verdin..
takım olmak böyle bişi verirkende önce kendin için sonra takım için alırkende..
bişi yerken 2 kere düşünmen gerekiyor yersen ne olur yemezsen ne olur.. hem kendine hem takıma

meyvecim evde zerdeçal yok mu tatlım ya da keten tohumu sıcak suyun içine at bir tatlı kaşığı karıştır iç hemen çıkcaksın güven bana

meyvecim evde zerdeçal yok mu tatlım ya da keten tohumu sıcak suyun içine at bir tatlı kaşığı karıştır iç hemen çıkcaksın güven bana

yok canım evde.. nys artık kaderimde ne varsa o olucak.. herseydeki gibi bundada..
ben spora baslıyayımm.. belki bi kac gr eririm şimdi princ koydum ocağa yarın lapa diyeti yapıcam ödem varsa en azından o gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…