yok canım evde.. nys artık kaderimde ne varsa o olucak.. herseydeki gibi bundada..
ben spora baslıyayımm.. belki bi kac gr eririm şimdi princ koydum ocağa yarın lapa diyeti yapıcam ödem varsa en azından o gitsin..
gizemcim bizler de iyiyiz, kg vermeye çabalıyoruz işte.. ama ben her şey moral ve motivasyonla alakalı sanırım. onlar olmayınca da kg. verilmiyor.. takılıp kaldım..
sende durumlar nasıl?
Bu da benim menüm...
Sabah:1 greyfurt, 1 kuru incir
Kahvaltı:1 dilim tb.ekmek, peynir, maydonozlu salata,yeşilçay
Ara:1 elma
Öğle:Ton balıklı salata, 1 kase sebze çorbası, 1 kutu ayran,1 tane ceviz
Ara:2 tane kuru kayısı
Akşam:Ton balıklı salatanın yarısı öğlenden kaldı yiyemedim, 1 kase çorba, yoğurt
Yatmadan bir bardak süt içmeyi düşünüyorum olmazsa saat 8 gibi 1 meyve yerim
3.5 lt su, yeşilçay ve funda, 1.5 saat yürüyüş, 15 dk ip atlama
inşallah bu kez eksiksiz olmuştur (monti açısından...)
Bu da benim menüm...
Sabah:1 greyfurt, 1 kuru incir
Kahvaltı:1 dilim tb.ekmek, peynir, maydonozlu salata,yeşilçay
Ara:1 elma
Öğle:Ton balıklı salata, 1 kase sebze çorbası, 1 kutu ayran,1 tane ceviz
Ara:2 tane kuru kayısı
Akşam:Ton balıklı salatanın yarısı öğlenden kaldı yiyemedim, 1 kase çorba, yoğurt
Yatmadan bir bardak süt içmeyi düşünüyorum olmazsa saat 8 gibi 1 meyve yerim
3.5 lt su, yeşilçay ve funda, 1.5 saat yürüyüş, 15 dk ip atlama
inşallah bu kez eksiksiz olmuştur (monti açısından...)
meyvem meyvem yarın acil eylem planı var sanırım , sabah ekstra olarak kilo bildirimi istemişsin sanırım . ( asıl bildirim yine cuma , doğru anladım dimi canım)
Ben yarın sabah gelemem imkansız işten giremiyorum biliyosunuz. Ama öğlen arası gelmeye çalışırım inşallah gelebilirim. olmaz mı?
selam kızlar
dün gelemedim yogunluktan hemen dünkü ve bugunku menulerimi yazıyım
dünkü menum:
sabah: haşlanmış yumurta, 2 kepek ekmek üzerine sürülmüş krem peynir. 2 zeytin, şekersiz çay
ara: çok minik kurabiye
öğlen: 1tabak yogurtlu ıspanak,1dilim ekmek
ara: elma
akşam: 5adet ızgara köfte, 1dilim ekmek
bugunku menum:
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, krem peynir, 1adet haşlanmış yumurta, 1 dilim salam , reçel az(zeytinin yerine) şekersiz çay
ara: yok
öğlen: 1,5 simit
ara: çay
akşam: çorba ,1tabak sebze yemeği, yogurt, 1dilim ekmek
ara: yeşil çay şekersiz
canım ya sen çok iyi gidiyorsun , maşallah
slm kızlar mucuk mucuk
3 mil leslie yaptım bi bakayım sizlere dedim..
şimdide platese baslıcamm hadi sizde totişleri kaldırın cuma geliyorrr
anncım kılo bıldırımını sabahtan yapsan daha ıyı olur canım
kızlar ben yarın sabah gelıp kılomu bıldırıp hemen gıderım herhalde cunkumm yarın sabah erkenden arazıye gıdıyorum bıdaha teee aksama gelırım malesef sekerlerım ay bugunde 1 saat pılates yaptım ama yuruyus yok malesef cunku annemlere gıttımm
bugunku menumm
sabah : 1 bardak sut ,1 tane elma
ara : 4 tane cevız
öglen : 1 porsıyon adana,1 dılım beyaz ekmek ,2 tane cıgköfte,3 catal süzme yogurt
ara : 1 tane elma
akşam : 1 yemek kasıgı fırında yumurtalı ıspanak,2 yemek kasıgı yesıl fasulye, 1 dılım köy ekmegı,2 yemek kasıgı kadar semızotu,1 tane serce oarmagım kadar üzümyapragına sarma
3 litre su ,1 saat pılates,2 bardak yesılcay
ayy annacım fazla oldugunu bılıyorum baksana su halıme ben asıl yarını dusunuyorum yarın sabahın körunde arazıye gıdıcem artık köyun basında öglende ne bulursak yerız muhtemelen. tabıkı cok fazla yememeye calısırım ama nekadar yapabılırımkıcantama kuru kayısılarımı kucuk bır kavanozda koydum ara ogun dıye onları arada sırada atarım agzıma kımseler gormeden . eger bugece evde olsaydım yarına 63lu bıseyı mutlaka gorurdum spor yapardım ama napalım artık oaln oldu yarın cok guzel spor yaparım ınsallahta dogru duzgun yemek yıyebılıcegım bır yer olur ınsallah cumaya 63 lu bısey yazar tıckkerımda
ayy canım üzülme ama olan oldu artık.... yanında kendi hazırladığın birşeyi götürsen mesela kepekli sandviç filan onu yerdin öğlenleyin...kuru kayısıları iyi düşünmüşsün canım...eninde sonunda görceksin 63 ü kasma kendini bu kadar canım beniminşallah öyle olur tatlım ama olamzsa da üzülme bu hafta olamzsa bir dahaki hafta olur ama mutlaka olur
arazıye 5-6 kısı gıdıyoruz tatlım mıllet yemek yemeye gıttıgınde ben cantamdan sandıvıc cıkarırsam nasıl gulerler bana bır dusun bakalım ama ben her ıhtımale karsı cantama bır tanede elma atmayı dusunuyorum sekercım ayy anna sende wcye cıkarsan 67 lı supr huper bır sonuc gorursun ay ne guzel olur meyvemde 57.8 ı gorurse varya tam cosarız beemeyve yarın lapa yapıcak ya bu ıhtımal olabılır dıye dusundumde sekercım
ayy oda doğru canım haklısın...elma at bol bol meyve at sen en iyisi bence
ayy ben 67li bişiyim zaten minnoşcum çizelgemi değiştirmeye üşeniyorum 66 görmek istiyorum ama görebilirmiyim bilmem :2:
wcye de çıkamadım ama sabah çıkcam galiba hareketlenmeye başladım az önce kuru incir yedimdemeyvem ödemini atar bence 57 olur bana da öyle geliyo lapa diyetini ben çok önceleri 1 gün yapmıştım 500 gr vermiştim ama ertesi gün geri aldığım için bir daha aklıma getirmedim meyvem inş verirde geri almaz...cumaya coşarız valla süper olur yaa sporumu fazlalaştırcam hep inş görürüz bu rakamları minnoşcum
ayyy oylemıı pardon annacım ben bılmıyordum ozaman ınsallah 66 lı bıseyler gorursun tatlımm benımm. hadı ben yatıyorum sekercımm gorusuruz yarın sabah ınsallah ıyı geceler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?