Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok canım evde.. nys artık kaderimde ne varsa o olucak.. herseydeki gibi bundada..
ben spora baslıyayımm.. belki bi kac gr eririm şimdi princ koydum ocağa yarın lapa diyeti yapıcam ödem varsa en azından o gitsin..

oy kıyamam canım ya...rezene çayı filan yap dicem varsa o da iyi gelir...

spor yapmak da iyi gelir sen en iyisi sporunu yap canım...hm öylemi pirinç ödemi atıyormuş evet yap yarın o zaman inş iyi gelir canım gider ödemler şişler bağırsakalrıda çalıştırıyomuş haşlanmış pirinç...kolay gelsin canımcım bende spora kaçtım öptüm seni

selam kızlar

dün gelemedim yogunluktan hemen dünkü ve bugunku menulerimi yazıyım

dünkü menum:

sabah: haşlanmış yumurta, 2 kepek ekmek üzerine sürülmüş krem peynir. 2 zeytin, şekersiz çay

ara: çok minik kurabiye

öğlen: 1tabak yogurtlu ıspanak,1dilim ekmek

ara: elma

akşam: 5adet ızgara köfte, 1dilim ekmek

bugunku menum:
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, krem peynir, 1adet haşlanmış yumurta, 1 dilim salam , reçel az(zeytinin yerine) şekersiz çay

ara: yok

öğlen: 1,5 simit

ara: çay

akşam: çorba ,1tabak sebze yemeği, yogurt, 1dilim ekmek

ara: yeşil çay şekersiz

gizemcim bizler de iyiyiz, kg vermeye çabalıyoruz işte.. ama ben her şey moral ve motivasyonla alakalı sanırım. onlar olmayınca da kg. verilmiyor.. takılıp kaldım..

sende durumlar nasıl?

bende takıldım sayılır canım.. 2 hafta oldu daha 600-700 gr anca verebildim..
63.5 falanım şuanda

canım ya sen çok iyi gidiyorsun , maşallah

çok iyi gidiyorsun maşallah
canım sen

Son düzenleme:
meyvem meyvem yarın acil eylem planı var sanırım , sabah ekstra olarak kilo bildirimi istemişsin sanırım . ( asıl bildirim yine cuma , doğru anladım dimi canım)

Ben yarın sabah gelemem imkansız işten giremiyorum biliyosunuz. Ama öğlen arası gelmeye çalışırım inşallah gelebilirim. olmaz mı?

doğru anlamısın nisacım..
yarın öğlen bildirirsin kilonu ozamn..

menülerin güzel o simitin 1.5 olduğunu görmüyorum duymuyorum..

slm kızlar mucuk mucuk
3 mil leslie yaptım bi bakayım sizlere dedim..
şimdide platese baslıcamm hadi sizde totişleri kaldırın cuma geliyorrr

selam canımcım allah kolaylık versin işlerinde tatlım..menülerin güzel afiyet olsunn

canım ya sen çok iyi gidiyorsun , maşallah

teşekkürler tatlım monti bana iyi geldi inş hedefime kadar bırakmıycam

slm kızlar mucuk mucuk
3 mil leslie yaptım bi bakayım sizlere dedim..
şimdide platese baslıcamm hadi sizde totişleri kaldırın cuma geliyorrr

slm meyvem maşallah sana tatlım bravo

koaly gelsin tatlım...bende şimdi spordan geldim amma terledim duşa giriyim dedim sporu 2 saate tamamlamayı başardım artık vücudum harekete alıştı iyice

cumaya az kaldı inş çok güzel rakamlar görürüz canım:87:...meyvecim yarınki kilo bildirimini sabah yapmak zorunlu mu dersaneye gitmeden mi yapayım bildirimi canım öğleden sonra geldiğimde mi yapayım ne dersin canımm

Son düzenleme:
kızlar ben yarın sabah gelıp kılomu bıldırıp hemen gıderım herhalde cunkumm yarın sabah erkenden arazıye gıdıyorum bıdaha teee aksama gelırım malesef sekerlerım ay bugunde 1 saat pılates yaptım ama yuruyus yok malesef cunku annemlere gıttımm

bugunku menumm

sabah : 1 bardak sut ,1 tane elma

ara : 4 tane cevız

öglen : 1 porsıyon adana,1 dılım beyaz ekmek ,2 tane cıgköfte,3 catal süzme yogurt

ara : 1 tane elma

akşam : 1 yemek kasıgı fırında yumurtalı ıspanak,2 yemek kasıgı yesıl fasulye, 1 dılım köy ekmegı,2 yemek kasıgı kadar semızotu salatası,1 tane serce parmagım kadar üzümyapragına sarma

3 litre su ,1 saat pılates,2 bardak yesılcay

Son düzenleme:
annemlere gıdınce yuruyus yapamadım malesef daha sımdı geldık ve sızın yanınıza geldım bende yarın sabah tartıda bugune gore artı cıkmam umarım egerde cıkarsam bıdahada adana yersem bana mınnos demesınlerr

anncım kılo bıldırımını sabahtan yapsan daha ıyı olur canım

tamam canım öyle yapim o zaman zaten yarın sınav var geç gitcem dersaneye

oyy minnoşcum allah yardımcın olsun canım benim...1 saat pilates gayet iyi bence canım yürüyüşünü de yarın yaparsın üzülme tatlım

minnoşcum bugünlük biraz fazla olmuş ama yarın telafi edersin canım üzülme cumaya eksilerde olcaksın inş afiyet olsun canım

ayy annacım fazla oldugunu bılıyorum baksana su halıme ben asıl yarını dusunuyorum yarın sabahın körunde arazıye gıdıcem artık köyun basında öglende ne bulursak yerız muhtemelen. tabıkı cok fazla yememeye calısırım ama nekadar yapabılırımkı cantama kuru kayısılarımı kucuk bır kavanozda koydum ara ogun dıye onları arada sırada atarım agzıma kımseler gormeden . eger bugece evde olsaydım yarına 63lu bıseyı mutlaka gorurdum spor yapardım ama napalım artık oaln oldu yarın cok guzel spor yaparım ınsallahta dogru duzgun yemek yıyebılıcegım bır yer olur ınsallah cumaya 63 lu bısey yazar tıckkerımda

ayy canım üzülme ama olan oldu artık.... yanında kendi hazırladığın birşeyi götürsen mesela kepekli sandviç filan onu yerdin öğlenleyin...kuru kayısıları iyi düşünmüşsün canım...eninde sonunda görceksin 63 ü kasma kendini bu kadar canım beniminşallah öyle olur tatlım ama olamzsa da üzülme bu hafta olamzsa bir dahaki hafta olur ama mutlaka olur

arazıye 5-6 kısı gıdıyoruz tatlım mıllet yemek yemeye gıttıgınde ben cantamdan sandıvıc cıkarırsam nasıl gulerler bana bır dusun bakalım ama ben her ıhtımale karsı cantama bır tanede elma atmayı dusunuyorum sekercım ayy anna sende wcye cıkarsan 67 lı supr huper bır sonuc gorursun ay ne guzel olur meyvemde 57.8 ı gorurse varya tam cosarız bee meyve yarın lapa yapıcak ya bu ıhtımal olabılır dıye dusundumde sekercım

ayy oda doğru canım haklısın...elma at bol bol meyve at sen en iyisi bence

ayy ben 67li bişiyim zaten minnoşcum çizelgemi değiştirmeye üşeniyorum 66 görmek istiyorum ama görebilirmiyim bilmem :2:

wcye de çıkamadım ama sabah çıkcam galiba hareketlenmeye başladım az önce kuru incir yedimde meyvem ödemini atar bence 57 olur bana da öyle geliyo lapa diyetini ben çok önceleri 1 gün yapmıştım 500 gr vermiştim ama ertesi gün geri aldığım için bir daha aklıma getirmedim meyvem inş verirde geri almaz...cumaya coşarız valla süper olur yaa sporumu fazlalaştırcam hep inş görürüz bu rakamları minnoşcum

Son düzenleme:

ayyy oylemıı pardon annacım ben bılmıyordum ozaman ınsallah 66 lı bıseyler gorursun tatlımm benımm. hadı ben yatıyorum sekercımm gorusuruz yarın sabah ınsallah ıyı geceler tatlım

ayyy oylemıı pardon annacım ben bılmıyordum ozaman ınsallah 66 lı bıseyler gorursun tatlımm benımm. hadı ben yatıyorum sekercımm gorusuruz yarın sabah ınsallah ıyı geceler tatlım

oy canım ben söylemedim ki nerden bilcen hata bende söylemeye korkuyorum alırımda sonra depresyona girerim diye

ay bende yatıyorum şekeritomm iyi geceler iyi uykular olsun öptümmm görüşürüz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…